Διαφημίσεις

25 Απριλίου 2013, ήταν η ημερομηνία, στην οποία άρχισε η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» να δημοσιεύει κείμενα – στοιχεία – πληροφορίες, σχετικές με το θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά….

Του Όρκου για την Σωτηρία της Πατρίδος που έδωσαν εκεί, της Στέψης ενός μυστηριακού Βασιλέως, τις εκτιμήσεις για τα Μελλοντικά γεγονότα και πολλά άλλα ακόμη…
Αυτές οι δημοσιεύσεις δικαιώθηκαν σε χρόνο – ρεκόρ!

Πιθανόν, να ενεργοποίησαν – «πυροδότησαν» τις εξελίξεις, αφού λίγες μόνο εβδομάδες μετά ξεκίνησε η «Τουρκική Άνοιξη», με την εξέγερση της πλατείας Ταξίμ. Πέραν αυτού, ειπώθηκε κατά τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έπεται τον εφετινό Δεκαπενταύγουστο να επισκεφθεί τον Μυστρά. Τέλος, για πρώτη φορά στα Ελληνοτουρκικά, ένα «αόρατο» Ελληνικό Υπερόπλο πέταξε πάνω απ’ την Τουρκία, παραβιάζοντας τον Εναέριο Χώρο της και τρομάζοντας τους «γείτονες.

Βγήκε έτσι το συμπέρασμα: οι Πανέλληνες του Μυστρά δεν είναι ένα ακόμη «παραμύθι», για να ξεχνιόμαστε! Είναι πέρα για πέρα αληθινοί, όπως εξ άλλου αποδεικνύεται και από τα ίδια τα γεγονότα. Όμως το θέμα έχει τεράστιο βάθος. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, με λεπτότατες «χορδές», που εάν δεν προσέξεις στον χειρισμό τους εύκολα «σπάζουν». Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα, όταν κάποιος καταπιάνεται με τον Μυστρά και τους Πανέλληνες…

Στο σημερινό φύλλο της «Ελεύθερης Ώρας», εξασφαλίστηκε μία μεγάλη επιτυχία. Ένας από τους μυστηριώδεις Ορκισμένους Πανέλληνες του Μυστρά – Ανώνυμος βεβαίως για ευνόητους λόγους… – αποφάσισε να λύσει την σιωπή του για ορισμένα θέματα, αυστηρά και μόνο γενικότερης φύσεως, που δεν έχουν να κάνουν με αυτόν καθ’ αυτόν τον Όρκο που δόθηκε πάνω στο Κάστρο εν έτει 2008! Υπό αυτήν την έννοια, δεν υπάρχει καμία παραβίαση ή παράβαση εκ μέρους του, του Όρκου του Μυστρά. Ακολουθούν τα σημεία στα οποία ο Πανέλληνας του Μυστρά – δημόσια προσωπικότητα ο ίδιος – αποφάσισε να μιλήσει και να απαντήσει, για χάρη του ελληνικού αναγνωστικού κοινού…

– «Ο πόλεμος στην περιοχή μας… αναπόφευκτος! Δυνάμεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ έχουν εξαπλωθεί εδώ και αρκετούς μήνες στην περιοχή που «εφάπτεται» των Αιγύπτου-Ισραήλ-Κύπρου, και απλώς περιμένουν το τελικό σύνθημα επίθεσης. Στον πόλεμο είναι βέβαιη η χρήση προωθημένων χημικών όπλων, όπως αερίων, βασισμένων στο διοξείδιο του θείου, που να «λιώνουν» ολόκληρες πόλεις και χωριά… Μια εικόνα τέτοιας «βιβλικής» καταστροφής πήραμε το 1988, όταν ο Σαντάμ Χουσεΐν κατέκαψε ολόκληρα κουρδικά χωριά, εξοντώνοντας χιλιάδες Κούρδους μειονοτικούς του Ιράκ. Σας αποκαλύπτω, ότι από το 2011 στην Ανατολική Μεσόγειο «περιπολεί» υποβρύχιο-στρατηγείο των Δυτικών, όπου «εδρεύει» – αν μπορεί να το πει κανείς έτσι – ο «σταθμάρχης» του μελλοντικού πολέμου στην Συρία»…

– «Οι σχεδιασμοί των δυτικών υπερδυνάμεων είναι ο Ξαφνικός Θάνατος στην Συρία και την περιοχή των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη… Δηλαδή, το ξαφνικό πολεμικό χτύπημα, σε μια κρίσιμη φάση, πόσο μάλλον που οι δυνάμεις του Άσαντ βρίσκονται αυτές τις εβδομάδες σε πορεία ανακατάληψης θέσεων, κάλυψης «χαμένου εδάφους» κλπ. Το ξαφνικό χτύπημα ήταν έως σχετικά πρόσφατα δευτερεύων σχεδιασμός των Νατοϊκών, Αμερικανών κλπ., όμως οι πιο πρόσφατες εξελίξεις προώθησαν αυτό το «σενάριο» σε βάρος των θεωρούμενων ως πιο «βατών».

– «Ένα ερώτημα είναι η τύχη της Ελλάδας σε έναν γενικευμένο πόλεμο, με επίκεντρο την Συρία. Αυτό το ερώτημα είναι εύλογο, γιατί από τον πόλεμο θα επηρεαστεί άμεσα και η Τουρκία, η οποία θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα κρατικής-εδαφικής συνοχής! Το πρόσφατο παράδειγμα με τους Κούρδους που δεν λένε να παραδώσουν τα όπλα τους είναι χαρακτηριστικό επί τούτου. Σας λέω, λοιπόν, πως η Ελλάδα θα μείνει αλώβητη από τον πόλεμο! Γιατί, θα αρχίσει μεν να προετοιμάζεται για αυτό το σοβαρό ενδεχόμενο, αλλά η πορεία των πραγμάτων θα δείξει πως δεν θα χρειαστεί τελικά να μετέχει των πολεμικών συγκρούσεων. Οι εξελίξεις που θα προκύψουν από τα γεγονότα θα ευνοήσουν την Ελλάδα στο νέο τοπίο, αφού θα της αποδοθούν χαμένα προνόμια σε Αιγαίο, Μικρά Ασία κλπ.».

– «Μέσα στο σύνολο των δραματικών πολεμικών εξελίξεων, συγκρούσεων κλπ. κάποιοι θα προσπαθήσουν – ο καθένας για ίδιον όφελος – να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Θα προσπαθήσουν να διαμελίσουν την Ελλάδα, δια μέσου νέου εμφυλίου πολέμου! Ήδη οι συνθήκες για κάτι τέτοιο «καλλιεργούνται» τον τελευταίο χρόνο. Αλλά και τα «Δεκεμβριανά» του 2008 ήταν μία «πρόβα-τζενεράλε» για μαζική εξέγερση των αντεθνικών δυνάμεων. Ματαιοπονούν… Θα πιαστούν στον ύπνο από εκεί που δεν θα το περίμεναν»!

– «Είναι πανεθνικό αίτημα μία νέα διακυβέρνηση στην Ελλάδα! Παντού, σε κάθε κοινωνικό κλιμάκιο, ακούγεται αυτό το αίτημα. Γνωρίζαμε τις διαγραφόμενες εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια εδώ και αρκετό καιρό. Τουλάχιστον από το 1999-2000! Αυτή η νέα διακυβέρνηση είναι επί θύραις. Θα είναι απολύτως έτοιμη την στιγμή που θα πρέπει. Πιστεύω, ότι εντός των επόμενων μηνών θα κάνει την εμφάνισή του ο Ηγέτης που περιμένουν οι Έλληνες, αφού είναι γνωστό πως σήμερα η Ελλάδα στερείται Ηγετών! Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται η εγρήγορση για να μην πιαστούμε στον ύπνο»!

Αυτά είπε για την «Ελεύθερη Ώρα» και μόνο, ένας από τους Ορκισθέντες στον Μυστρά. Με την υπόσχεση από μέρους μας να μην τα σχολιάσουμε. Εμείς τηρούμε πάντοτε τις υποσχέσεις μας!…

Ειδικός Συνεργάτης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

50 σχόλια στο “«ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ!!!! [ΒΙΝΤΕΟ]”
  1. γιατι μας κρατανε σε αγωνια και δεν γινετε νωρις αυτο μηπως ειναι παλη ενα μεγαλω ψεμα

  2. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

  3. Συμφωνα με τον Γιωργο Παλμο οι δικοι μας θα επιφερουν μεγαλο πληγμα μεσα στην Τουρκια απο αερος στις 18 του Σεπτεμβρη..
    Δεν το υιοθετω,αλλά ειμαστε κοντα για να το δουμε..

  4. strainger foy den peftoyn tyxaia oi πυρηνικες για πες μου με τη μεθοδο σου που θα ειναι η επομενη??? που εχει ειδη πεσει………….καταλαβαινεις ε??

  5. Κοντός ψαλμός… Αλληλούϊα… Θα φανεί. Είναι όλα τόσο κοντά πια. Μακάρι να υπάρξει ηγέτης και ηγεσία που να μας ξαναδώσει την αξιοπρέπειά μας σαν λαό, σαν έθνος και να εξαφανισθούν από τον χάρτη όλες αυτές οι οικογένειες που κατασπάραξαν την χώρα μας τουλάχιστον από την εποχή του Βενιζέλου. Να ξαναδούμε τις χαμένες πατρίδες μας και να αναπαυθούν οι ψυχές των παππούδων μας που γεύτηκαν την προσφυγιά και την προδοσία.

  6. ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ…

    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟ… ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Ο ΟΡΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΕΡΕΜΙΑ ΒΟΛΦ ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ "ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ… ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ… ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΚ ΔΥΣΕΩΣ ΟΡΜΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ…. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΕΣ… ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΥΣΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ.. ΓΑΛΛΙΚΗ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ.. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ.

    ΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΑΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΑΣΕΤΑΣ, ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟ 1997… ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΙΞΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 472. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΡΑΦΕ:

    …<>…

    ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ Ι. ΤΟ ΕΤΟΣ 1997… ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΘΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ Ι. ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 1-3-1995 ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΑΡΕΛΘΩΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" (ΒΛ. ΚΑΙ ΜΕΙΞΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΙΣΗΣ ΣΕΛ. 468) ΕΚΔΟΘΕΝ 1997…

    ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΗΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΡΑΦΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ…

    ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΣΜΑ:
    http://www.youtube.com/watch?v=CRI8vuovHO4

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΟΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ.

  7. Οπως και να χει , καλο ειναι εκτος απο το νοστιμοτατο ομολογουμενως τυρακι , να βλεπουμε και τη φακα . Οσο για τον "μεγαλο ηγετη" πρωτα καποιος αποδεικνυει με πραξεις οτι αξιζει να φερει τον τιτλο και μετα του διδεται ΑΝ και ΕΦΟΣΩΝ . Οχι παταμε πανω στην απελπισια του κοσμου και ακομα δεν τον ειδαμε "ΓΙΑΝΝΗ" τον εβγαλαμε…ΔΕ ΛΕΕΙ . ΛΕΕΙ ;

  8. einai auta pou xeroumai oloi!!! ola gnosta!!!! auto omos einai apo kapoion. apo to "mistra"….eee vevaia tora allazei to thema .to kerato mou mesa…ti allo tha peite.. vlepeis paliosan ta ipoloipa…alla tora apo ton " mistra" e einai kati kainourio gia na sizitame opos kai na to kanoume…

  9. Αμάν πήξαμε στους σωτήρες!!!

    Κύριοι πάρτε χαρτάκι προτεραιότητας από το μηχάνημα και περιμένετε παρακαλώ τη σειρά σας…

    Ο ένας είχε 600δις για να αγοράσει τσίχλες, παγωτά, και άμα λάχει και το χρέος Ελλάδας-Κύπρου… Οι φωστήρες του Μυστρά "ψάχνονται" από το 2008, και από λεπτό σε λεπτό θα δώσουν τον ηγέτη που περιμένουν οι Έλληνες…

    Λαμόγια κάθε είδους που παίζουν με τη ψυχολογία του Έλληνα, και δείχνουν με τη στάση τους μέγιστη ασέβεια στις ψυχές χιλιάδων συνανθρώπων μας που πέρασαν θηλειές στο λαιμό τους, ή πηδούσαν από τα μπαλκόνια λόγω της απόγνωσης τα τελευταία χρόνια!

    Θα ήθελα να μάθω εάν είστε τόσο μαλάκες από άποψη, ή έτσι γεννηθήκατε;

    Όχι άλλο κάρβουνο ρε, όχι άλλο κάρβουνο!!!

    Απόστολος

  10. ΠΟΣΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ

  11. Πάλι η Αόρατος Αρχή?Πάλι κάποιοι θα μας σώσουν!!!Αυτόν τον Ηγέτη όλο τον ψάχνουμε,όλο τον βρίσκουμε και μια ζωή χαμένος είναι!Ημαρτον φτάνει, μην παίζετε άλλο με τον πόνο μας…..

  12. ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΕΩΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ

  13. Όλες αυτές οι "προφητείες"κρατάνε το λαό σε αδράνεια και δεν αφήνουν να αναπτυχθεί ένα ρωμαλέο κίνημα αντίστασης,που σήμερα έχει ανάγκη ο τόπος όσο ποτέ άλλοτε.Δε δικαιολογείται κανείς μας να ανέχεται τον ευτελισμό και την εξαθλίωση ,που βιώνουμε,και να πιστεύει στο προδοτικό σύστημα ή σε έξωθεν σωτήρες.Εμείς μόνο μπορούμε να σώσουμε αυτή τη γη ,που πότισαν με αίμα οι παππούδες μας…Αν ξέρουμε στοιχειωδώς την ιστορία,ξέρουμε ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει…Κι όσο οι μάσκες πέφτουν ,μόνο εμείς ως υπεύθυνοι πολίτες έχουμε χρέος να σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι απέναντι στα γελοία φερέφωνα των πιο άθλιων κερδοσκόπων,στους οποίους ξεπουλάνε κι εμάς και τα παιδιά μας…

  14. Έρχεται η Αναγένννησις της Ελ-λάδος και του Ελ-ληνισμού!

    "Θα 'ρθει ένα ψευτορωμέϊκο. Να μη το πιστέψετε, θα φύγει πίσω…"

  15. γιατι μας κρατουν σε αγωνια και δεν γίνεται πιο νωρίς αυτο, μηπως ειναι παλι ενα μεγαλο ψεμμα ;

  16. Κ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ….

    ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ….

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ…

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ…
    ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ

  17. Οποιος πιστευει στον Χριστο πιστευει στην Αγαπη. Αγαπη για ολους…καρτερικα και υπομονετικα. Δεν ειναι αναγκη να ειναι καναπες…μπορει να ειναι χωραφακι…κηπος…ή αγαθοεργεια. Οπως ειχε πει και ο Γκαντι (νομιζω) το οφθαλμον αντι οφθαλμου μονο εναν κοσμο τυφλων μπορει να μας προσφερει.
    Εχει ο Θεος και υπαρχει σιγουρα λογος για καθε τι που υπομενουμε. Το να βγουμε να σκοτωνουμε τους εξαθλιωτες μας δεν θα μας βγαλει πουθενα…η τιμορια του καθενος παραμονευει στην γωνια

  18. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΕΙ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ " Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ " ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ. ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ??? ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ. ΑΡΑ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΒΟΗΘΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ. ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.! ΝΟΜΙΖΩ.

  19. Σαν Ελληνες εχουμε υποστει τα χειροτερα μιας και οι εθνοπροδοτες μας εχουν πουλησει.Καθε μερα διαβαζουμε να λενε για την χωρα μας τα χειροτερα,μας τρομοκρατουν μας αδιαζουν τα πορτοφολια μας αλλαζουν την ιστορια μας και χιλια αλλα κακα που ξερετε και δεν χρειαζετε να σας τα πω.Τα υλικα αγαθα τα εχουμε γραμμενα διοτι τελικα ποτε δεν τα ειχαμε αναγκη οπως πιστευαν.Σημερα μιλαμε με αγνωστους στον δρομο και δεν κρυβομαστε πισω απο μεγαλωμανιες και ειναι προς τιμη μας αυτο.Ειμαστε ενας ζωντανος λαος με ονειρα και ελπιδα που κανενας δεν θα μπορεσει να μας κλεψει διοτι ειναι η βαση μας για ενα καλητερο μελλον για εμας τους νεους και τα παιδια μας αυριο.Τα λεφτα μας ας ερθουν να τα παρουν και να τα βαλουν στον πατο τους,την πατριδα μου ομως δεν θα αφησω κανεναν ακομα και αν ειμαι η μοναδικη για να την υπερασπιστω [αν και ειμαστε χιλιαδες].Δεν περιμενω κανεναν σωτηρα να ελπιζω η ελπιδα ειμαι εγω και εσυ και αυτο ειναι αρκετο!!!

  20. 12:12
    vevea se agonia theloun na kratisoun polous
    gia na min vlepoun to simera
    prospathoun na valoun ton kosmo se agonia, diladi se amihania
    to kratos mas olo ke to hreonoun pio poli
    opos fenete ke ta petrelea tha ta hrostame protou ta vgaloume
    oso o nous mas voskoi me paramithia
    oi prodotes kanoun tin doulia tous

  21. 10 Αυγούστου 2013 – 3:45 π.μ. ΝΑΙ, απο οποια πλευρα και να το δεις (εκτος αν εισαι Δ.Υ. και περιμενεις απλα να ψωφηση η κατσικα του γειτωνα). Δινει λυσεις στα παντα, ειδικα στο μεταναστευτικο. Γιατι αν νομιζεις οτι οι μηχανισμοι του κρατους μπορουν να μετακινησουν 3.000.000 ανθρωπους σε μικρο χρονικο διαστημα…, εχασες.

  22. θα πρέπει να ντρέπονται όλοι αυτοί που αυτοαποκαλούνται βασιλιάδες, θα πρέπει να είναι σοβαρή απέναντι στον πόνο και στην δυστυχία του ανθρώπου, είναι αμαρτία να παίζουν με την ελπίδα του κόσμου, όλοι αυτοί που χρίζονται βασιλιάδες θα είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την οικογένεια τους και μόνο με αυτή….ο θεός ξέρει αν θα πρέπει να φανερώσει τον άνθρωπο που θα αλλάξει την τύχη του κόσμου, ας σταματήσουν οι τσαρλατάνοι τις βρωμιές….ο θεός κοιτά….

  23. Μπράβο Ξένια. Μας έχουν ζαλίσει με σωτήρες και ηγέτες, και όλοι τους μας βγαίνουν φασίστες και πουλημένοι. Ένας είναι ο ηγέτης, ο Ελληνικός λαός ενωμένοος και ξυπνητός. Αυτοί ας πάνε να βρουν την Ρώμη και το ανύπαρκτο Βυζάντιο. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν έναν λαό που του έχουν στερήσει το δικαίωμα να μάθει την ιστορία του. Αλλά τι λέω? Έτσι βολεύονται διαχρονικά και ζούνε εκατονταετίες τώρα σε βάρος μας.

  24. 9.10 ναι θελουμε να γινει πολεμος για να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα δηλα και ανικανα ζωαδια σαν κι εσενα . Φτιαξε βαλιτσες να την κανεις στας ευρωπας να βρεις τους ομοιους σου . Ισα που προλαβαινεις και χωρις επιστροφη γιατι εδω κοτες δεν ξαναπατατε .

  25. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ(ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ Κ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ).ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ Κ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ!!!
    9:47 ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  26. Εσυ ρε 12.33 γραφεις για να βρισεις?Αν αυτο σε κανει να νοιωθεις καλητερα και εξυπνοτερος τι να σου πω?Διαβασε τις αποψεις και τις αγωνιες του κοσμου να εισαι ταπεινος και ηρεμος μιας και μιλας για τον Θεο.Εαν εσυ περιμενεις απο τον Θεο να σε σωσει χωρις να εισαι ετοιμος να αντισταθεις και να πολεμισεις για τα πιστευω σου ο Θεος τι να σου κανει?Θα πεσει κεραυνος στο κεφαλι σου ενω θα περιμενεις για να ξυπνησεις αλλα θα ειναι αργα μετα για σενα διοτι θα εχεις χασει την μαχη.Φυσικα κανενας δεν ειναι πολεμοχαρεις μα υπαρχουν αλλοι εκει εξω που σε ψαχνουν.Η ιστορια επαναλαμβανεται φιλε μου…

  27. 1:10 ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ,Κ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΟΛΕΜΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

  28. αν αυτοι οι πανελληνες του μυστρα εχουν κανει μια οργανωση για να βοηθησουν οπως μπορουν την ελλαδα μπραβο τους. ακομα δεν ηρθε η ωρα να αντιδρασουμε ενοπλα. εχουμε ακομα το δικαιωμα της ψηφου. οποτε σεβαστειτε την αποψη της πλειοψηφιας και μη λετε για επαναστασεις και τετοια.

  29. 4.27 ποσο σιγουρος εισαι οτι η πληοψηφια κυβερναει τη χωρα εδω και καποια χρονια τουλαχιστον ; 'Η για να το θεσω κι αλλιως τι γινεται στην περιπτωση που η ψηφος της πληοψηφιας οπως λες υποκλεπτεται μεσα απο ψευτικες υποσχεσεις και εκφοβισμο ; Οταν μαγειρευεται μεσα απο αντισυνταγματικες διαδικασιες το αποτελεσμα των εκλογων και ο σχηματισμος κυβερνησης , ο εκλογικος νομος ειναι καταπτιστος , οι παρανομες ελληνοποιησεις δινουν και παιρνουν και το συνταγμα εχει γινει κωλοχαρτο ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ . ΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ…

  30. Μου φαίνεται πως η Χαλιμά ήταν Ελληνίδα!!!!!!
    Από μπαρούφες τέτοιου τύπου είμαστε κομπλέ.
    Με μεγαλοιδεατισμούς και οξυγόνο τα ένδοξα μεγαλεία της φυλής, ρεντίκολα μόνο γινόμαστε.
    Άλλο να καμαρώνεις γιά το παρελθόν σου και άλλο να το επικαλείσαι από τον τουρισμό μέχρι και την εξωτερική πολιτική.
    Αφήστε τα κόμικς και τα παραμύθια και όποιος είναι χάφτης, εαν είναι μεγαλύτερος από 14 χρόνων, να επισκεφθεί πάραυτα γιατρό απο Ψ.
    Αντε γειά.

  31. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1, ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2 ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΘΗΣΟΥΜΕ 3 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΗΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΡΝΙΣΗ ΤΟΥΣ? ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙς ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕς ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΜΑς ΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑς ΔΩ ΕΛΛΗΝΕς ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΑς ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΥΣ

  32. 3:45
    to mono kolozoo ke ena apo ta megalitero vlimamata pou grafoun apopseis eise esi
    edo den milise kanenas gia polemo
    ektos apo esena ,paliokatharma
    apo kapious san ke esana ke apo mia kivernisi san auti pou ehoume
    pame ston gremo
    ke min krivese piso apo thriskies
    den eise oute Hristianos, malon den eise oute ellinas

  33. Μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι φτιαχτηκε σε σχετικα γρηγορο διαστημα, η Εγναντια οδος. Για να εξυπηρετουνται οι Ελληνες μηπως;;..

  34. Ειρήνη ημην!!
    ας μην έχουμε τσακωμούς μετάξυ μας,ότι είναι να γίνει θα γινει σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.
    Η βρισιές και τα αισχρά σχόλια δείχνουν κατώτερο επίπεδο ανθρώπου.
    Ας κάνουμε και 2λεπτά προσευχή για την Ελλάδα μας και ολα θα πάνε καλά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek