Διαφημίσεις

Γράφει και αποκαλύπτει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Μετά την πολύ μεγάλη έκταση που πήρε και τον θόρυβο που δημιούργησε ο σχολιασμός μου στο άρθρο του Τρύφωνα Τιπούρτη, από το Epirus Ellas για το περίφημο έμβρυο, κλήθηκα από το ASTRA TV και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη να συμμετάσχω στην εκπομπή του “Κώδικας Μυστηρίου” την Τετάρτη 23/1, για να εξηγήσω όλα αυτά τα συνταρακτικά που ανέφερα στο σχόλιό μου για την επιχείρηση “ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”…

Ήταν όμως πολύ μεγάλη η “ΒΟΜΒΑ” των αποκαλύψεων που κρατούσα στα χέρια μου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης “φοβήθηκε” να αποκαλύψει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε μόλις είδε τα στοιχεία….

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή δεν αστειευόσουν όταν έλεγες στο σχόλιο ότι αυτή η αποκάλυψη θα ρίξει την κυβέρνηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ δεν υπερβάλλω και δεν αστειεύομαι με τόσο σοβαρά θέματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν φοβάσαι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τί να φοβηθώ βρε Βασίλη. Ό,τι κάνεις στη ζωή έχει μια επικινδυνότητα. Θα έπρεπε να φοβάμαι και να οδηγώ, για να μην “φύγω” από κανένα τροχαίο.

Τα στοιχεία που κρατούσα στα χέρια μου και παρουσίασα ήταν ένα USB stick που περιείχε 180 επιλεγμένες εγκαταστάσεις ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, στην ελληνική επικράτεια. ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ εκπομπής χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα με τη μορφή νεφών. (τα ”σύννεφα” που βλέπετε να δημιουργούνται στα 1000 έως 1500 μέτρα, δεν είναι σύννεφα. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ). Τα στοιχεία έδειχναν εικόνες των εγκαταστάσεων σε περιοχές της Ελλάδος με συγκεκριμένες συντεταγμένες, για να είναι δυνατή η στοχοποίηση και η αναγνώρισή τους από ελικόπτερα του ελληνικού στρατού, διότι μόνο από αέρος αναγνωρίζονται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ 180 επιλεγμένες από τις 300 και πλέον που υπάρχουν καταγεγραμμένες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδος.

Έχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ KΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να εγκαταστήσουν ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Σας ομιλώ μετά λόγου γνώσεως, ότι με αυτά τα στοιχεία στα χέρια ενός έμπειρου, έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ έχει προδώσει τη χώρα ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ενεργήσουν οι άλλες εξουσίες για να ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

Πρώτον η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα κατά των ”αγνώστου προελεύσεως” χημικών εγκαταστάσεων στα ορεινά της χώρας (χωρίς να περιμένει εντολές από τους προδότες πολιτικούς) και δεύτερον η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ την ΣΥΛΛΗΨΗ των προδοτών, ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι οι μέρες των προδοτών είναι λίγες. Ηδη βρίσκομαι σε αναζήτηση έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις και έχω καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνοντας δύο αντιστρατήγους ε.α. των ειδικών δυνάμεων και των τεθωρακισμένων που ανήκουν σε υγιή πολιτικό χώρο, καθώς και σε ΙΚΑΝΌ αριθμό εν ενεργεία υψηλόβαθμων αξιωματικών.

Τα στοιχεία επίσης ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Η ΙΕΡΑΡΧΗ, που επιθυμεί να τα αξιοποιήσει. Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

πηγη

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “«Θολώστε Το Μυαλό Των Ελλήνων» – Τρομερή Αποκάλυψη!”
  1. …αντε τωρα να σχολιασεις!
    – Τι γινεται ρε παιδες;
    – Η πολυ σκονη φαγαμε η γεννηθηκαμε διανοητικα καθυστερημενοι γιατι …κραταει
    χρονια αυτη η κωλονια!

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ.

  3. Ναι ρε παιδια, τι σκονες κι ομιχλες? Ο καιρος μια χαρα ειναι, +35 +11 .Αρρωστησε κανεις σας? Ειδατε καμια ιωση του 38,5 πουθενα?,ιδρωνεται απο τους ώμους κι επανω κατα την διαρκεια του υπνου,?βουλωσε η μυτη σας?,πονανε τα κοκκαλα σας,τα χερια σας, τα ποδια σας,το κεφαλι σας?(το τελευταιο παιζει να ειναι και "ματι") ,αν οχι συγχαρητηρια, εισαι ο superman : )
    υ.γ κι ελεγε κλαιγοντας ο Αντυπας: ο ηλιος καιει κι εγω κρυωνω , για να συμπληρωσει η Αννουλα: τρελενομαι, μια κρυωνω μια ζεσταινομαι.
    Οσο για τα υπολοιπα," εκαστος θα λαβει κατα τα εργα αυτου " .-

  4. Αγαπητο σαιτ, σε παρακολουθω εδω και καιρο, και επετρεψε μου να σου πω, οτι μερικες αναρτησεις σου, τις χαρακτηριζω με ολη την καλη διαθεση, υπερβολικες. Οπως αυτη πχ. Ασχετως αν ισχυει ή οχι, πες μου ειλικρινα : βλεπεις πολλους εκει εξω που θα τολμησουν να γινουν μια γροθια και να ξεσηκωθουν; Δεν ξερω αν ευθυνεται η σκονη, ευθυνεται ομως ο τροπος που μας μεγαλωσαν τοσο στην οικογενεια οσο και στο σχολειο (παντα το καλο και κυριως το υπακουο παιδι βραβευαν). Σαν λαος ειμαστε δουλοπρεπεις, παρα τους αγωνες που καναμε κατα καιρους. Οι εκαστοτε κυβερνησεις εχουν φροντισει εδω και χρονια να δημιουργησουν στρατιες οπαδων, ειτε διορισμενων απλα, ειτε βολεμενων σε καιριες θεσεις που ελεγχουν τον λαο. Δες τις απεργιες της μιας μερας πχ και βγαλε συμπερασμα πως εκτονωνεται η οργη του λαου. Δες τις συγκεντρωσεις πορειας που διαλυονται απο κουκουλοφορους. "Διαιρει και βασιλευε" λεγαν παλια και το εφαρμοζουν παντα. Δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι, στρατιωτικοι, καθηγητες, αγροτες, αστοι και επαρχιωτες και καθε φορα φταιει η μια μεριδα. Κακα τα ψεματα δεν εχουμε πεινασει ολοι ακομη. Και αυτοι που πεινανε δεν εχουν τις αντοχες να βγουν να φωναξουν. Εμεις που αγανακτουμε περιμενουμε καποιον αλλον να κανει την αρχη. Μονο αν βγει στον δρομο αρκετο πληθος, μονο αν παει η οργη απο ανθρωπο σε ανθρωπο, θα γινει ενας ξεσηκωμος (αλλα αλιμονο δεν ξερω αν θα κρατησει πολυ). Δες και στην κατοχη, ποσοι αντιστεκονταν, ποσοι βολευτηκαν και ποσοι μειναν αμετοχοι και συμμορφωθηκαν με τις υπαρχουσες συνθηκες.
    Πες μου ακομη και στις εκλογες, ποιον μπορουσες να ψηφισεις απο τις επιλογες που υπηρχαν; Και εσυ το ξερεις, πως αυτη την κυβερνηση την ψηφισαν οι βολεμενοι, και οι συνταξιουχοι κυριως. Ενα μεγαλο μερος απο αυτους που απεμενειναν ψηφισε ΝΔ για να μην βγει το πασοκ. Οι περισσοτεροι ψηφισαν κομματα που θα εμπαιναν στην βουλη, για να πιασει τοπο ο ψηφος. Και αλλοι τοσοι ενιωσαν απο πριν οτι το παιχνιδι ηταν χαμενο και δεν πηγαν καν. Και το αποτελεσμα τους δικαιωσε με αυτη την συγκυβερνηση που σχηματιστηκε. Η επιλογη (Σαμαρας ή Τσιπρας) δεν αρεσε σε πολλους απο τον κυκλο μου, ομως αναγκαστικα ψηφισαν ή τον εναν ή τον αλλον, με κριτηριο ποιον δεν ηθελαν με τιποτα να βγει. Το πασοκ μπηκε στην κυβερνηση με 6%. Οπως βλεπεις.. ολα καλα σχεδιασμενα και οχι απο την σκονη καμωμενα.
    Η σκονη, αν υπαρχει, απλα βοηθαει λιιιιγο ακομη την κατασταση. Πιστευω οτι και χωρις αυτην, μια χαρα δουλευει το συστημα.
    Ισως.. η σκονη νοητα χρησιμευει στο να αγανακτει ο κοσμος, αλλα.. σε οσους την θεωρουν παραμυθι, θα ηθελαν να ακουσουν αλλα πραγματα. Σαν τα παραπανω που εγραψα πχ, οπως επισης και εφικτες λυσεις (αν υπαρχουν).

    φιλικα

  5. ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΑΨΕ ΤΗΝ 11,9 ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΥΤΑ!!!!!!!!!!!

  6. 14 Μαΐου 2013 – 11:51 π.μ.
    αυτό που αναφέρεις δεν είναι και τόσο σπουδαίο όσο το γεγονός ότι είμαστε η μόνη χώρα που δεν έτρεξαν κατατρομαγμένοι όλοι σε ουρές να εμβολιαστούν για τον ιό των πουλερικών……. άσε που όσους ξέρω εγώ που πήγαν και εμβολιαστηκαν κόλησαν τη γρίππη μέσα στο επόμενο εξάμηνο και έβγαλαν καραντίνα 10 μέρες……

    Μείνανε απούλητα εκατομμύρια εμβόλια στις αποθήκες και ακόμα τραβάνε τα μαλλιά τους για τα πεταμένα λεφτά (τον Αβραμόπουλο ρωτήστε, αυτός τα παρήγγειλε)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *