Διαφημίσεις

γράφει η Σ.Λυγερού

Γαμάτη η ατάκα!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα βρίσκεται κάτω από ζυγό, υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων, η Δημοκρατία να εκπέσει σε χούντα, προδότες να πουλάνε τον Ελληνικό λαό.

Βρίθει η ιστορία μας, παράπονο δεν έχουμε.
Κάθε φορά πώς ανατρέπονται οι τύραννοι;

Ένας ήταν πάντα ο τρόπος, ένας και εις τους αιώνες θα παραμένει.. ΠΟΛΕΜΑ!!!!
Κι ας είσαι μειοψηφία, κι ας έχουν όλα τα μέσα. Ο Έλληνας κάθε φορά νικάει γιατί στέκεται ατρόμητος, άφοβος μπροστά στα θηρία. Και δεν παραδίνεται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “«Η χώρα κυβερνάται με εισαγγελείς και ματ»”
  1. τρια χρονια τωρα η δημοκρατια ειχε πιασει ταβανι!!! 2 εκατομμυρια ανεργοι 5000 και βαλε περιπου αυτοκτονιες και αλλα πολυ δημοκρατικα πραγματα,αλλα μετα απο την εισβολη των ματ στην ερτ επεσα απο τα συννεφα δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που συμβαινει τωρα!!! αυτο μου θυμιζει μια φραση που ειχε πει καποιος " ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν"

  2. καλα κουμπαρο!!!!!! απο τον καναπε και εγω ξερω να νικαω. καλο υπνο σε ολους! Να δουμε ολοι την ταινια για να παρουμε μια πρωτη γευση το τη μας περιμενει! καλη λευτερια σε ολους!!!!!!!

  3. Μετάφραση
    From Wikipedia, the free encyclopedia

    Γενοκτονία είναι « η σκόπιμη και συστηματική καταστροφή , εν όλω ή εν μέρει , μιας εθνικής , φυλετικής , κάστας , θρησκευτικής ή εθνική ομάδας".

    Ενας νομικός ορισμός που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη των επίσημων δικαιωμάτων της Γουατεμάλας του 1948 των Ηνωμένων Εθνών για την Πρόληψη και την τιμωρία του Εγκλήματος της γενοκτονίας ( CPPCG ) ορίζει τη γενοκτονία ως « οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις που διαπράττονται με σκοπό την καταστροφή , εν όλω ή εν μέρει , μιας εθνικής, εθνοτικής , φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας , όπως: δολοφονία μελών της ομάδας , προκαλώντας σοβαρές σωματικές ή ψυχικές βλάβες σε μέλη της ομάδας, αυθαίρετη επιβολή στην ομάδα συνθηκών ζωής που υπολογίζεται να επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της, την εν όλω ή εν μέρει, επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων εντός της ομάδας, [ και ] δια της βίας μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα ».

    Ο Raphael Lemkin , στο έργο του Axis Rule in Occupied Europe (1944) ορίζει την γενοκτονία ως εξής : "Σε γενικές γραμμές , η γενοκτονία δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη την άμεση καταστροφή ενός έθνους , εκτός εάν επιτυγχάνεται με μαζικές δολοφονίες όλων των μελών ενός έθνους. Σκοπός της γενοκτονίας είναι μάλλον ένα συντονισμένο σχέδιο διαφόρων δράσεων που αποσκοπούν στην καταστροφή των βασικών θεμελίων της ζωής των εθνικών ομάδων , με στόχο την εκμηδένιση των ίδιων των ομάδων . Οι στόχοι ενός τέτοιου σχεδίου θα ήταν η διάλυση των πολιτικών και κοινωνικών θεσμών , του πολιτισμού , της γλώσσας, των εθνικών αισθημάτων , της θρησκείας , της οικονομικής ύπαρξης εθνικών ομάδων , και της καταστροφής της προσωπικής ασφάλειας , ελευθερίας , υγείας ,αξιοπρέπειας , ακόμη και της ζωής των ατόμων που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες . "

  4. ανώνυμε 4.00'

    πολύ εύστοχο το σχόλιό σου.. έτσι είναι..
    ακούμε γενοκτονία και έχουμε στο μυαλό μας τη γενοκτονία των Ποντίων.. των Αρμενίων.. μαζικές σφαγές και αίμα…

    δυστυχώς δεχόμεθα δολοφονική επίθεση… αργή.. μεθοδευμένη και στυγνή..

    σ'ευχαριστούμε για το άνοιγμα στη γνώση…

    μερικές φορές μας δείχνουν το φεγγάρι.. και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο..

    Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… ας κάνουμε την αρχή συνειδητοποιώντας τι μας συμβαίνει… μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λάβουμε τα μέτρα μας…

    ο καθένας ως μονάδα.. έπειτα ως οικογένεια.. ως παρέα.. ως γειτονιά… και αμέσως στον επόμενο εξωτερικά ομόκεντρο κύκλο… στον επόμενο… στον επόμενο.. κ.ο.κ…

    Τα σέβη μου
    Ιώ η ¨Ψυχαγωγός¨

    Υ.Γ. ένα ακόμα ενδιαφέρον προς ανάγνωση…
    http://bluebig.wordpress.com/2013/11/07/τον-γαϊδαρο-βαρεστε-ρεεεεεεεε-τι-βαρά/

  5. πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά εμένα μου θυμίζουν εκείνο τον μποξέρ που κάθετε και τις ''τρώει'' μέχρι να πέσει κάτω ο άλλος από την κούραση!!!

  6. καλα παιδια κοιμαστε ρε ερχετε ο συριζα να μας σωσει ….προταση μομφης σημερα…
    Σημερα μου ελεγε ενας σηναδελφος ας δουμε και το συριζα, (δεν εχω κατι μαζι του το συριζα ενοω) τοσα χρονια ας δουμε και αυτον και ας δουμε και τον αλον, ουσια? ολοι χαλια, ολοι υποκινουντε απο καπου οτι και να κανουμε παντα θα την πληρωνει ο λαος.
    Γιατι τον καθοδιγουν ΠΑΝΤΑ οπου θελουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *