Διαφημίσεις

Ξανά στα ραδιόφωνα παίζουν σκόπιμα το σενάριο εκλογών, σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλά ανοιχτά μέτωπα με πρώτα και κύρια την ΑΟΖ και το Κυπριακό. Θα είναι πραγματικά κρίμα, τώρα που η χώρα συνομιλεί ταυτόχρονα με ΕΕ, Ισραήλ και μη έχοντας χάσει την επαφή με Μόσχα, να προσφύγουμε εκ νέου στις κάλπες, λες και θα έρθει η μεγάλη αλλαγή, όπως κάθε φορά ελπίζουν οι Έλληνες πολίτες, παρασυρόμενοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Στις Βρυξέλλες θεωρούν, τουλάχιστον επίσημα, το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ ως ευρωπαϊκό, με Κύπρο και Ισραήλ προχωράει ο γεωστρατηγικός άξονας, ενώ, μέσω της προ ολίγων ημερών επίσκεψης της προέδρου του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας Βαλεντίνας Ματβιένκο, η «Αρκούδα» δηλώνει παρούσα λόγω συμφερόντων στην χώρα μας.

Ή μήπως η συγκεκριμένη πολυδιάστατη προοπτική δεν αρέσει στους «συμμάχους» μας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού που συνεχίζουν να βάζουν την Τουρκία, αν και βρίσκεται εν μέσω σοβαρής κοινωνικοπολιτικής κρίσης, να προκαλεί σε σχέση με την Θράκη και το Αιγαίο; Άλλωστε οι Η.Π.Α. αποσκοπούν ανέκαθεν σε συνεκμετάλλευση της ελληνικής θάλασσας μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών -με τις ίδιες σε ρόλο διαιτητή- στα πλαίσια διαμελισμού της ευρύτερης περιοχής μας σε μικρότερα κρατίδια και όχι σε ελληνική ΑΟΖ βάσει διεθνούς Δικαίου! Άρα τα σενάρια εκλογών τι θέλουν να μας πουν; Ότι στην Ουάσινγκτον ψάχνουν ηγέτη ακόμα πιο πειθήνιο στα ευρώ-ατλαντικά σχέδια τους;

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία! Τα διεθνή συμφέροντα παίζουν ανέκαθεν «βρώμικο» παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας και το καλύτερο είναι να έχουμε καλυμμένα τα νώτα μας, καθώς δεν αποκλείεται να προκληθεί το περιβόητο θερμό επεισόδιο σε ελληνικά χωρικά ύδατα, προκειμένου να επιβληθούν de facto καταστάσεις, τις οποίες φαίνεται ότι αδυνατεί να προωθήσει η παγκοσμιοποιητική διπλωματία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω σοβαρού σχεδιασμού και όχι με εκλογές κάθε λίγο και λιγάκι.

Πέραν των γεωπολιτικών εκκρεμοτήτων οι παγκοσμιοποιητές επιθυμούν να περάσουν με ταχύ ρυθμό διεθνιστικά μέτρα Μεγάλου Αδελφού και στην Ελλάδα και ενδεχόμενα ψάχνουν την κατάλληλη «συγκυβερνητική συνταγή» προς αυτή την κατεύθυνση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “«Βρώμικο» το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας”
  1. εμ θελατε σαμαροβενιζελο να μη χασεται συνταξεις μισθους και λοιπα οικονομικα μεγεθηηηη εεεεε
    αυτα ειναι τωρα
    πηρατε το ρισκο σας και τις αποφασεισ σας

  2. …σαμπως και μεις που ψηφησαμε αλλους…τι κερδισαμε…τα τσακια μας.
    Για να δουμε στις επερχομενες του Νοεμβρη…θ αχουν βαλει μυαλο τα ροντια…ροντια…γεροντια!

  3. Ολα τα κομματα στην Ελλαδα εχουν το ιδιο αφεντικο .Απλος δινουν την ψευδεσθηση στον κοσμο οτι ψηφηζει .Τσακωνονται μεταξυ τους οταν ειναι αντιπολιτευση για να δινουν δηθεν ελπιδα στον λαο . Και τα τσοντοκαναλα επηρεαζουν τον λαο και τον οδηγουνε εκει που θελουν . ανεβαζουν πχ την Χ.Α η την βουλιαζουν συμφωνα με τα συμφεροντα τους . και για να μην ξεγελιωμασται του συστηματος ειναι και αυτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *