Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:45 - 23/09/2013

«Έπεσα από τα σύννεφα!…»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Ξανά, πάλι όλοι οι Έλληνες έπεσαν από τα σύννεφα, όταν ξαφνικά άκουσαν ότι…

δολοφονήθηκε για πολιτικούς λόγους ο Φύσσας.
Ω πόση υποκρισία!
Ω πόσο επιλεκτική μνήμη!
Ω πόσοι αριστεροί καπιταλιστές του νεκρού Ω!

Ω πόσο λυπάται το πολιτικοδιμοσιογραφικό κατεστημένο που άργησε να γίνει αυτή η δολοφονία!
Ω και αυτός ο τσίριζα θέλει μόνο για τον εαυτό του το ενός λεπτού σιγής στην βουλή, διαφορετικά αποσύρει το δάκρυ Ω!
Ω και τώρα, αντί για την θέσπιση ενός καθολικού και απόλυτου οικονομικού ελέγχου των κομμάτων, φτιάχνουν νόμους κατά περίπτωση.
Ω, προέκυψε και το συνταγματικό τόξο!!! Δηλαδή έχουμε γκριζάρισμα κομματιού της Βουλής, φυσική συνέπεια υποθέτω τους γκριζαρίσματος του μισού αιγαίου, του γκριζαρίσματος των κέντρων των πόλεων λόγο μεταναστών , του γκριζαρίσματος του συνόλου των ανατολικών μας συνόρων, του γκριζαρίσματος του κύρους της Ελλάδος, Κτλ Κτλ.

Ω, και τα πανεπιστήμια μόνο ως κέντρα εκπαίδευσης για τις πολιτικές των μολότοφ είναι γνωστά εδώ και χρόνια.
Ω, και πόσα καταστήματα έχουν καεί για πολιτικούς λόγους τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια;
Ω, πόσες χιλιάδες πολιτικές μολότοφ έχουν πεταχτή κατά συμπολιτών μας τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια;
Ω, και πόσες πολιτικές δολοφονίες έγιναν από τρομοκράτες τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια, χωρίς ποτέ να στραφεί ουσιαστικά εναντίων των τρομοκρατών η αριστερά;

Πέσαμε πάλι από τα σύννεφα και τρέχουμε να αποδώσουμε την δολοφονία και την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην οικονομική κρίση, γιατί δεν συμφέρει την αριστερά να γίνει αναφορά στην ανεξέλεγκτη μεταναστεύσει!!!
Όμως γιατί η ακροδεξιά έχει υψηλά ποσοστά στην Αυστρία 25%, Λετονία 7,6%, Λιθουανία 12%, Νορβηγία 23%, Δανία 14%, Ιταλία 8%, Ουγγαρία 16%, Ελβετία είναι πρώτη η ακροδεξιά, Βέλγιο 12%.

Λοιπόν, για να μην ξανά πέσουμε από τα σύννεφα σε πέντε δέκα μήνες, ας κατανοήσομε ότι ο λόγος ανόδου της ακροδεξιάς είναι μόνο οι μετανάστες, εξ άλλου η Αυστρία η Δανία κτλ δεν έχουν οικονομική κρίση, έχουν όμως πολλούς μετανάστες.

Στο Μπαγκλαντές κάνουν απεργία οι εργάτες και ζητούν αύξηση, γιατί παίρνουν μόνο 28 Ευρώ μισθό!!!
Όπως λοιπόν είναι φυσικό, όσο θα συνεχίζει η Ελλάδα να έχει μισθούς πάνω από 28 Ευρώ, τόσο θα συνεχίζουν να έρχονται εδώ μπακλαντεσιανοί, κατά συνέπεια θα αυξάνονται και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Ο Φύσσας ήταν η κατάληξη μιας διαχρονικής παρακμής, ανοχής στην πολιτική βία και στην λαθρομετανάστευσει!!!
Κάτι μπυρομπούκαλα με βενζίνα φωτιστική και πέντε δέκα κοντάρια σκούπας υπερασπιζόταν η ελληνική χαζοαριστερά πριν μερικούς μήνες.

Βέβαια, αυτή η Βία διαχρονικά δεν φαίνετε είναι ορατή στο συνταγματικό τόξο και στα ΜΜΕ της διαπλοκής, όπως δείχνουν και να μην ξέρουν τα πραγματικά αίτια ανόδου της ακροδεξιάς, ως εκ τούτου μην μας φανεί παράξενο αν ξαναπέσουμε από τα σύννεφα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 8:03 ΜΜ

    Ω! ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!!! Ω! ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!!! Ω! ΚΡΥΦΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!! Ω! ΚΡΥΦΟΚΑΠΙΤΑΛΑ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ…….ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

  2. ηνταπε το κοπελι με τα κουραδια

  3. ΗΝΤΑΠΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ

  4. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 9:26 ΜΜ

    τι μας λες βρε παιδί μου…φοβερό κλου. Αν παλικάρι μου φταίνε οι μετανάστες επειδή σου πήραν τη δουλειά, τότε το πρόβλημα το έχεις μάλλον εσύ, που δεν κατάφερες να κάνεις τίποτα στη ζωή σου ενώ είχες όλα τα μέσα τόσα χρόνια και το μόνο που σου έμενε ήταν να μαζεύεις φράουλες και ροδάκινα. Κακώς σου δόθηκε η ευκαιρία να μεγαλώσεις σε μια χώρα που ευημερούσε, έστω και μ αυτόν τον τρόπο, γιατί ήσουν άχρηστος…οπότε ανάμεσα στον μπαγκλαντέζο άχρηστο και σε σένα τον άχρηστο θα προτιμήσω τον μπαγκλαντέζο που είναι πιο φτηνός και δεν του δόθηκε ποτέ καμία ευκαιρία, σε αντίθεση με σένα.

  5. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 10:19 ΜΜ

    12.26 , χαλαρωσε λιγο ρε μεγαλε και το ποιος το εχει το προβλημα και το ποιος ειναι ο αχρηστος και το ποιος καταφερε να κανει και τι στη ζωη του , και το ποσο ειναι " καταντια " οπως λες ΜΑΛΑΚΑ , το να μαζευεις τιμια κι αντρικια χωρις λαμογιες και τσιριμονιες φραουλες και ροδακινα κι ελιες , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΥΓ : Σε αυτη τη χωρα ευημερουσαν παντα τα λαμογια και οι γλυψιματιες στους οποιους και ανηκεις . Ολοι οι υπολοιποι , ζουσαν παντα και μονο απο τα χερια τους για ενα μεροκαματο που κι αυτο οι φιλοι σου κι εσυ τους το πηιρατε μεσα απο το στομα . ΟΜΩΣ , ΣΟΥ ΧΩ ΝΕΑ : ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ…Α , Ο ΦΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ -ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ- ΑΛΛΑ ΕΣΥ .

  6. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 10:26 ΜΜ

    Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία… Ισοκράτης
    Σας φταίει η Χρυσή Αυγή γιατί δεν θα μπορούν οι πολίτες να είναι αυθάδεις, παράνομοι αλλά το σημαντικότερο δεν θα υπάρχει αναρχία…

  7. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 10:38 ΜΜ

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
    Δεν υπεγράφη τυχαία η συνθήκη του Δουβλίνου, που εγκλωβίζει τους λαθροματανάστες στην Ελλάδα.
    Αυτοί μαζί με τους ντόπιους προδότες όλων των βαθμίδων, οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ευελπισθούν να τους χρησιμοποιήσουν σαν τανάλια που θα σφίξη τον λαιμό της Ελλάδος.
    Γιά αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! να μην ρίχνη κανείς νερό στον μύλο τους.

    ΜΗΝ ΟΠΑΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ

    ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.

    ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

  8. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 10:42 ΜΜ

    ανωνυμε 11.03 ΕΚΛΑΣΑΣΝ οι ανωνυμοι και βγηκες και εσυ.
    Προβατο.Αντι να προβληματιστεις λιγο γιατο ολα τα ΜΜΕ τασονται κατα τις ΧΑ, τρως κουτοχορτο.Τους καηκε καρφι βλακενδιε για τον νεκρο νομιζεις.Τον κωλο τους και την μασα τους θελουν να σωσουν .
    Το παιζετε και εξυπνοι.Τα εφταφυλλα σας εχουνε κανει τα μυαλα κομποστα.

  9. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 11:44 ΜΜ

    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΥΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ . ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΙ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ .

  10. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 12:16 ΠΜ

    Αν οι χρησιμοι και οι αξιοι αυτου του τοπου , που διατινοντε πως εχουν κανει πραγματα στη ζωη τους και πως ειναι σε θεση να διαλεγουν ανθρωπους κλπ,κλπ,κλπ ειναι τεοιου μορφωτικου επιπεδου ωστε να αποκαλλουν εναν ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ , ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟ , τοτε και παλι καλα ειμαστε και δοξα το Θεο να λεμε , και βοηθα Παναγια μου γιατι δεν εχουμε δει ακομα τα χειροτερα επισης . Και φυσικα , δοξα και τιμη στην Αντζελα Δημητριου και τις τιμημενες ΑΡΑΒΙΔΕΣ της . Αλλη μια αποδειξη οτι το χρημα ακομα κι αν υπαρχει-στην προκειμενη πολυ αμφιβαλω-σε καμια περιπτωση δεν κανει τον ανθρωπο . Απεναντιας τον κανει πιο υπανθρωπο απ οτι τον εχουν προγραμματισει να ειναι τα γονιδια του .

  11. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 12:33 ΠΜ

    Η Σημερινη αριστερα, η τουλαχιστον αυτα τα ερμαφροδιτα κομματα και σχηματισμοι οι οποιοι αυτοπροσδιοριζονται σαν αριστερα και κατα περιπτωση σαν αριστεροι ειναι το καλυτερο δεκανικι του καπιταλισμου του 21ου αιωνα ενος καπιταλισμου θηριωδους, ακρατου, και δολοφονικου οσο ποτε. Η Χ.Α ειναι φαινομενο των καιρων και αποροια της καταστασης, Η σημερινη ψευτοαριστερα δεν δικαιουται να μιλαει και να εγκαλει για φασισμο αλλους ειναι η ιδια πληρως εκφασισμενη απολλυτα ενταγμενη στο συστημα, ειναι μια αριστερα που υπαρχει απλως για αποροσανατολισμο των στοχων του λαικου κινηματος, ειναι λαθρολαγνα, στο επακρο επειδη αυτο συμφερει τα αφεντικα της τους διεθνεις τραπεζιτες, ειναι μια αριστερα οχι διεθνιστικη!!! επειδη απλουστατα μισει τα εθνη!!!! οπως εξαλου και τα αφεντικα της το μεγαλο κεφαλαιο, ειναι μια αριστερα οχι ανεξιθρησκη αλλα επιλεκτικα κατα της θρησκειας επι το πρακτικοτερο θελει συρικνωση μεχρι αφανισμου της Χριστιανικης Ορθοδοξης Εκκλησιας , αλλα αντιθετως υποστηριζει με παθος την ανεγερση τζαμιων και κεντρων ισλαμικων σπουδων, ειναι μια φρικωδη αριστερα μια τερατογεννεση της οποιας οι ηγετες της μονο αριστεροι δεν ειναι ουτε και υπηρξαν ποτε στο παρελθον, ειναι μια αριστερα κατα δηλωση της ενω το περιεχομενο της ειναι ακρως αντιδημοκρατικο, υπουλο και διαλυτικο, ειναι ενας μασκαρας ενας καραγκιοζης του συστηματος, στην κυριολεξια προκειται για μια τραβεστι αριστερα, η οποια εξυπηρετει ακρως φασιστικες επιλογες και στοχους και για αυτον τον λογο την χαιδευουνε οι μαμωναδες των τραπεζων και τα ομορα πολιτικα τους τσιρακια, Ουτε ενα ψηφος σε αυτην την αριστερα!!!!

  12. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 5:06 ΠΜ

    Προκαλώ όποιον Ελληνάρα θέλει να αποκτήσει ψήγματα αυτογνωσίας για το πως κατάντησε η χώρα, να επισκεφθεί όποιο χωριό βρεί στο χάρτη, ακόμα και το πλέον απομακρυσμένο , ή κοντά σε πόλεις, αλλά και έξω από οποιαδήποτε πόλι και κωμόπολι, και νε ψάξει στα ρέματα που την περιτριγυρίζουν. Θα ανακαλύψει όλο τον σύγχρονο πολιτισμό μας, σε πεταμένες τηλεοράσεις, καναπέδες, καρέκλες, πλαστικά μπουκάλια, ψόφια σκυλιά, σκισμένα νάυλον θερμοκηπίων, σπασμένες πλαστικές κάσες και ότι άλλο σκουπίδι φανταστεί ο νούς σας.

    Δυστυχώς αυτή την αλήθεια δεν την ομολογεί κανένας, ούτε αντιλαμβάνεταιτην σημασία της, διότι δεν είναι σε θέση να το πράξει.

    Εσείς τι λέτε γι αυτούς τους συμπολίτες μας, έχει καμιά σημασία τι ψηφίζουν? μήπως οι πολιτικές τους θέσεις διαφέρουν αν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο κόμμα?

    Πως θα βελτιωθούμε χωρίς να διαγνώσουμε και να φωτίσουμε και όχι να αποκρύψουμε την πραγματικότητα, χωρίς αυτογνωσία?

    Μέσα από τον εγωκεντρισμό μας, οι Έλληνες και οι Ελληναράδες, κυνηγούμε την ουρά μας. Φροντίζουμε να είναι το σπίτι καθαρό, αλλά πετάμε τα σκουπίδια μας (μεταφορικά) , στην αυλή του γείτονα.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….
    ΧΚ

  13. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 5:43 ΠΜ

    οταν θα στιβαζομαστε στα κοντεινερ μαζι με τους κακομοιρους τους λαθροματαναστες και θα ειμαστε πιο φτωχοι απο αυτους τοτε θα δουμε την πραγματικοι αγαπη τους σε εμας και ποσο πολυ θα μας βοηθησουν η θα κοιταξουν να μας εξαφανισουν

  14. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 5:44 ΠΜ

    ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ. ΉΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

  15. Γιατί ομαδοποιούμαστε? Γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία ένταξης με το μέρος του ενός ή του άλλου? Γιατί παίζουμε στην παράσταση που μας έστησαν για να πρωταγωνιστήσουμε?
    Ας κρατήσουμε καλά τα πόδια μας στη γη και το βλέμμα μας στον καθαρό ουρανό της πατρίδας μας μένοντας ελεύθεροι, αμέτοχοι σε αυτό παιχνίδι του αριστερά, πολύ αριστερά – δεξιά – πολύ δεξιά.
    Ας δημιουργήσουμε την δική μας θέση, αυτή του ελεύθερου Έλληνα που διεκδικεί το δικαίωμα της ουσιαστικής ελευθερίας του.
    Σε όλη την ιστορία αυτής της χώρας μας διαχειρίστηκαν διασπώντας την προσοχή μας και διχοτομώντας μας στους μεν και τους δε.
    Ας τους απαξιώσουμε, μένοντας ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Είναι το μόνο που φοβούνται.

  16. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 10:10 ΠΜ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΗ.ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΩ,ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ….

  17. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 12:04 ΜΜ

    προς 3:16…γιατί αμφιβάλεις? μήπως γιατί έχεις συνδέσει το χρήμα με τη μόρφωση? να δεις που θα συμφωνήσουμε στο τέλος, τις ίδια στερεότυπα κουβαλάμε.

  18. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 12:57 ΜΜ

    ΠΕΣΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ dipla jiannhs koani

  19. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 1:38 ΜΜ

    Αν δεν ηταν απο φασιστικη πρακτικη η δολοφονια του Φυσσα τοτε γιατι δεν μας εξηγεις για πιο λογο τον φαγανε? Για γηπεδικες διαφορες μηπως? Μηπως δεν τον εφαγε Χρυσαυγιτης? Μηπως τον εφαγε Πακιστανος? Μα γιατι δεν βαζεις το Κασιδιαρικο να τους ξεκανει ολους?

  20. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 8:58 ΜΜ

    12.26 Ποσο μαλακας εισαι ρε "επιτυχημενε " !!!

  21. Ανώνυμος 09/25/2013 @ 9:13 ΠΜ

    ξεφτιλα γραικε,εφτασες στο σημειο να υποστηριζεις τους νεοναζι,
    σε ποτισαν με μισος με βια για καθε τι διαφορετικο.
    σκεψου ρε χαμενε,ποια ειναι η διαφορα σου απο τους μουσουλμανους της αλκαιντα?
    μονο η ιδεολογια αλλαζει,εχετε φαει την ιδια πλυση εγκεφαλου,ακολουθειται την ιδια πρακτικη κ ειστε κ οι δυο παραταξεις το ιδιο πορωμενοι,καμμενοι κ πιονια ενος παγκοσμιου συστηματος,
    α ρε προβατα,νομιζετε οτι κανετε κ αντισταση!
    ειστε τα πιονακια της νεας ταξης πραγματων,οχι μονο δεν αντιστεκεστε,
    αλλα αθελα σας γινοσαστε τα γραναζια της.
    ξυπνατε ρε γραικοι!!!
    μας περνουν τη χωρα,μας κανουν ιθαγενεις κ σεις ασχολειστε με πακιστανους κ δολοφονειτε καλλιτεχνες,
    ξυπνατε ερπετα!!

  22. Ανώνυμος 09/26/2013 @ 7:58 ΠΜ

    12.13 Το τερματισατε ρε μεγαλε . Πιαστε κανα τσιφτετελι τωρα να κανουμε κεφι .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*