Διαφημίσεις

Μεσα στην λαιλαπα των προδοσιων, της σταδιακης πωλησεων της Ελλαδος, της προγραμματισμενης καταστροφης της, της καταρρακωσεως της αξιοπρεπειας της σαν Εθνους,
των αυθαιρεσιων, των κλοπων και λαμογιων (και μαλιστα «νομιμοποιημενων), των παρανομων και αντιΣυνταγματικων συλληψεων, εμαθα μολις εχθες (ελπιζοντας ότι αφ’ ενός αληθευει και αφ΄εταιρου ότι θα εφαρμοστη), ότι ο Υπουργος Πολιτισμου, κ. Π. Παναγιωτοπουλος, ανηρεσε την «αρχαιοποιηση» της νησου Στρογγυλης, καθιστωντας την μη γκριζα ζωνη (και ως εκ τουτου, όχι πλεον εις το ελεος των τουρκων), την οποια αυθαιρετα και μπαινοντας στις αρμοδιοτητες του ιδιου, ο «κ.» Βενιζελος,
«γενναιοδωρα» (μια και είναι ιδιοκτησια του), ειχε πραξη.

Φυσικα, τα αποτελεσματα της προδοτικης γενναιοδωριας του «κ.» Βενιζελου, θα τα επωμιζοταν στο μελλον ο κ Παναγιωτοπουλος, ως υπευθυνος της θεσεως που καταλαμβανει και η Ιστορικη και πολιτικη «ρετσινια», δεν θα χρεωνοταν στον δραστη «κ.» Βενιζελο (Τουρκογλου για τους φιλους, ονομα που αν δεν απατωμαι σημαινει «γιος τουρκου»), αλλα στον Υπουργο Πολιτισμου, ο οποιος είναι αρμοδιος επι αυτου του ειδους των θεματων.

Θα ηθελα, σαν Ελληνας, να ευχαριστησω και να συγχαρω τον Υπουργο Πολιτισμου, κ. Π. Παναγιωτοπουλο, που ειχε το Πατριωτικη συνειδηση και το Θαρρος, να υψωση την φωνη του και να σταθη στο Υψος που το Αξιωμα και η Πολιτικη του Αξιοπρεπεια, υπαγορευε.
Θα χρειαζοταν πολλοι Πολιτικοι σαν εκεινον αναμεσα στους πολιτικους μας.

Διονυσος
Dionysio Spiliotopoulos

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Ώπα; Αποαρχαιοποίησαν την Στρογγύλη; Γιατί βρε παιδιά, αφού δεν υπήρχε “θέμα”. Συνωμοσιολογιες δεν λέγαμε; Για ρωτήστε τώρα τον κύριο Βενιζέλο…”
  1. Προφητικοί λόγοι του παππού Χατζηφλουρέντζου για την Κύπρο

    «Μα γιατί μας έφερες θείε Χατζή; Να, τώρα κτυπούν (βομβαρδίζουν) οι Τούρκοι και θα μας «φάνε». Άρχισαν να κτυπούν στην Ομορφίτα». «Μη φοβάσαι Αντρίκκο μου», «Θα έρθει μία ώρα που θα τρέχετε σαν τις καμήλες, θα φοβάστε να κοιτάξετε πίσω σας. Εκεί που θα πάτε θα νομίζετε πως πήγατε στο πανηγύρι. Ούτε θα πεινάσετε ούτε θα διψάσετε. Πολλά κράτη θα ενδιαφερθούν αλλά οι Τούρκοι δε θα ακούνε κανένα, θα είναι ανένδοτοι. Όμως θα έρθει η ώρα που θα ξαναρθείτε στα σπίτια σας. Την ώρα αυτή που θα έρθετε θα πέσετε κατά γης, θα ταπεινωθείτε». «Όταν θα έρθετε πίσω, εκεί θα είναι τα κλάματα» είπε μία άλλη φορά. Στην κα Σαλώμη έλεγε: «Θα μαυροφορήσει όλη η Κύπρος και θα γυρεύετε την πιο μικρή σπηλιά, την πιο μικρή τρύπα να τρυπώσετε. Θα γίνει μεγάλο κακό στην Κύπρο. Εσείς θα φύγετε, εγώ όμως θα μείνω». (Έννοούσε ότι θα πέθαινε και θα θαβόταν εκεί πριν από τον πόλεμο) Σε μία άλλη περίπτωση είπε στον γιο του τον Αντωνή για το Κυπριακό: «Θα πάνε μέχρις εκεί για να υπογράψουν συμφωνία, αλλά τελικά δε θα την υπογράψουν. Ο σατανάς θα βάλει εμπόδια (θα «μπαρκάσει») και έτσι δε θα υπογράψουν τα χαρτιά. Το πρόβλημα όμως θα λυθεί από μόνο του. Τότε ο Ντεκτάς θα πάει στη Μέκκα για να γλιτώσει». Κάποτε είπε για το Κυπριακό «Διχοτόμηση δεν θα γίνει. Δεν μπορούν οι Τούρκοι να κάνουν διχοτόμηση». Άλλοτε μιλώντας του, ο γιος του ο Αντωνής, για τη δύναμη των Τούρκων του είχε πει πως «οι Τούρκοι θα μας φάνε». Τότε ο πατέρας του απάντησε με τα εξής λόγια: «Άκου γιέ μου, θα έρθει μία ώρα που τρεις μόνον ανθρώποι την Κύπρο θα μπορούν να την ελευθερώσουν. Και η Κύπρος θα ελευθερωθεί από μόνη της χωρίς να την βοηθήσει κανένας». Όπως ομολογεί ο κύριος Αντωνής δεν ήταν, ούτε και είναι εύκολο να εννοήσει κάποιος τα πιο πάνω λόγια. Μερικοί συγχωριανοί του οι οποίοι άκουσαν τι έλεγε σχετικά με την απελευθέρωση της Κύπρου, μη πιστεύοντας στα λόγια του, του είπαν ότι η Κωνσταντινούπολη τόσα χρόνια είναι κάτω από Τουρκική κατοχή και ακόμα δεν ελευθερώθηκε και πως τάχα εμείς θα ελευθερωθούμε; «Θα έρθει κι’ αυτούς η ώρα τους που θα τα πάρουν πίσω», τους απάντησε. «Ο Θεός δεν βιάζεται».

    Το 1963 ο κ. Αντωνής, όπως και άλλοι, έβγαζαν σκοπιές και περιφρουρούσαν το χωριό αφού, όπως διηγείται, υπήρχε πληροφορία ότι τα πολεμικά πλοία των Τούρκων ήταν διάσπαρτα στη Μεσόγειο. Μεσάνυκτα, μετά τη σκοπιά, πέρασε από το σπίτι του πατέρα του σαν να περίμενε κάτι να ακούσει απ’ αυτόν. Ο πατέρας του πλαγίαζε στο σαλόνι και μόλις τον είδε γύρισε και του είπε: «Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνιος παιδί μου;» «Να, φρουρούσαμε στο δρόμο του Λαπάθου και είπα να περάσω να δω αν είσαι ξύπνιος. Μας είπαν ότι έρχονται οι Τούρκοι για να εισβάλουν στο νησί και πως τώρα βρίσκονται στη Μεσόγειο». «Δε σου είπα γιέ μου να πέφτεις να κοιμάσαι και να μην γυρίζεις πλευρό; Σου το έχω ξαναπεί, τα νέα εδώ να έρχεσαι να τα μαθαίνεις και όχι στα ραδιόφωνα. Πήγαινε σπίτι γιέ μου πέσε να κοιμηθείς και εμείς δεν έχουμε καμιά ειδοποίηση. Οι Τούρκοι θα έρθουν αλλά δεν θα έρθουν τώρα, μετά θα έρθουν και θα πάρουν την Κύπρο τη μισή». «Ας μας αφήσουν και μέχρι το πρωί θα τους καθαρίσουμε», λέει με θάρρος ο Αντωνής. «Ρε Αντωνούι, οι Τούρκοι θα έρχονται από το χωριό σου και εσύ από το χωριό τους δε θα μπορείς να περάσεις», του είπε τότε ο πατέρας του κουνώντας το κεφάλι του. Ωσάν να έβλεπε δηλαδή το τι θα επακολουθούσε μπροστά του. Μετά από λίγες μέρες οι Τούρκοι έκλεισαν τους Τουρκοκύπριους μέσα σε θύλακες και δεν άφηναν κανένα να περάσει από τα χωριά τους. «Μα δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε και την Ελλάδα», του ξαναλέει ο Αντωνής. «Κανένα δεν έχουμε υπέρ μας, είναι όλοι εναντίον μας. Οι Τούρκοι θα έρθουν ύστερα και όλοι θα τους ζητούν να σταματήσουν και αυτοί δε θα σταματούν (μεταξύ 23-26 Ιουλίου 1974 συμφωνήθηκε εκεχειρία που οι Τούρκοι όμως δεν σεβάστηκαν). Και τότε θα αφήσετε τα σπίτια σας όπως είναι και θα φύγετε. Θα πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλο (θα είσαστε όλοι μαζί στριμωγμένοι) χωρίς να πειράζει όμως ο ένας τον άλλον. Μετά ο κόσμος θα αμαρτήσει. Θα αργήσετε λίγο να έρθετε πίσω. Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας.

  2. Και κάτι τελευταίο αλλά όχι “least”. Το σημείο που χρήζει περισσότερης έρευνας είναι το: "…με τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο να μην υπογράφει."

    Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο Παναγιωτόπουλος υπέγραψε ή όχι ή είναι μούφα η όλη είδηση. Από υπουργείοπολιτισμού και ΚΑΣ δεν έχω βρει ακόμα κάποιο δελτίο τύπου να έχει αναρτηθεί.

    Για'μένα προσωπικά η υπόθεση αυτή με το κοπρόσκυλο τον zcode, με τη δήθεν απόσυρση προσωπικού από το σύμπλεγμα Καστελόριζου και με τούτην εδώ την παπαριά είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι έχει τουρκικό δάκτυλο και μάλιστα …μεσαίο… με προοπτικές νααντικατασταθεί από κάτι πιό χοντρό.

    Σας έχω πει ρε γμτ και παλαιότερα ότι η ΑΟΖ θα κηρυχτεί – είναι θέμα χρόνου – ο θείος Σαμ έχει δώσει το οκ- υπάρχουν συμφέροντατου θείου σαμ και του θείου "μωυσή" που συγκρούονται με τα τουρκικά σε αυτό το θέμα και οι τούρκοι έχουν βάλει σχέδιο επηρεασμού των Ελλήνων ε κ τ ω ν έ σ ω. ΓΙΑΤΙ ΜΕΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ????

    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι οι Τούρκοι θέλουν απλά να ΜΑΣ κάνουν να πιπιλίζουμε το επιχείρημά ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α Μ Φ Ι Β Ο Λ ΙΕ Σ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΛΙΝΚΣ ΣΕ 1ο ΜΕΡΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΜΕΡΙΚΟΙΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΚΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΚΑΤΑΤΑΞΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ!!!

    Δεν έχω να πώ κάτι άλλο παρά μόνο να ενημερωθώ για το άν έγινε κάποια γκάφα και …ΔΕΝ εγκρίθηκε η υπογραφή χαρακτηρισμού της Στρογγύλης ώς αρχαιολογικού χώρου. Γιατί αυτό γκάφα? Γιατί δεν βάζετε ρε δίκαιο της θάλασσας στο γκουγκλ? Law of the Sea είναι στα εγγλέζικα. Βάλτε ρε πούστη μου στο γκουγκλ filetype:pdf Law of the Sea. Θα σας το βγάλει πρώτο σε pdf. Εκεί θα διαβάσετε τους ορισμούς, το άρθρο 121, 149και 303. Αυτά όμως δεν γαμωεπαρκούν. Διότι είναι τα μισά απ'ότι χρειάζεστε. Τα άλλα μισά ΔΕΝ μπορώ να σας τα πώ γιατί κάποια κακά ανθρωπάρια – ΕΦΙΑΛΤΕΣ μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ελλάδας. Ουσιαστικά τα άλλα μισά απορρέουν από γενικότερη γαμωγνώση των γαμωπραγμάτων επί τουγαμωθέματος. Διότι οι Τούρκοι έχουν κάποιοι γαμωεπιχειρηματάκια (ΡουμανίαΟυκρανίαΣούξουΜούξου) από τα οποία προσπαθούν να κερδίσουν πραγματάκια. Το καταλαβαίνετε αυτό που σας λέω? ΔΕΝ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΠΩ-ΠΑΡΑΠΑΝΩ… Αφού μπορείτε και 'σεις οι ίδιοι να έχετε πρόσβαση στην γνώση. Όταν όμως ο άλλος μου γράφει τις αρλούμπες του και το χάφτουν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ,τότε εγώ θα υποθέσω με βεβαιότητα, ότι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ είναι βόδια και ηλίθιοι. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. Δηλαδή αν εγώ σας έλεγα ότι η πρωτεύουσα της Κένυας είναι το Χαρτούμ εσείς θα το πιστεύατε? Ή θα πηγαίνατε να ψάξετε π.χ. στην κωλοβικιπαίδεια και να δείτε ότι είναι το κωλοΝαϊρόμπι? Διότι ο γαμωνεοέλληνας ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕκαι να ξέρει ότι έχει άδικο δεν θα γυρίσει να σου πεί.. Σόρυ φίλε έσφαλα. Δεν το έψαξα το θέμα και το έχαψα. Και μάλιστα έχαψα ΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα. ΠΟΤΕ. Συνεπώς θα κάνει την μαλακία, θα προδώσει την Ελλάδα- άθελα ή ηθελημένα δεν έχει σημασία, θα το κάνει και χωρίς τύψεις μάλιστα…. Και μετά θα σου την πεί και από πάνω. 100%ΣΤΆΝΤΑΡ – ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ…

    Εγώ απλά σας λέω σε αυτό το θέμα κάποια από αυτά που θεωρώ ότι είναι επαρκή. Τί να πώ άλλο …? Συγχωρέστε με? Βρίστε με?? Μισήστε με??? Παραπάνω δεν μπορώ να πώ. Και πολλά είπα. Πραγματικά και πολλά είπα.

    Άντε καλημέρα τώρα και ο Θεός ναμας φυλάει από την μαλακία μας. Ευτυχώς ξημερώνει σάββατο και δεν δουλεύω.

    Α, να μην ξεχάσω. Τα χαιρετίσματάμου στην παλιοπαρέα (ββτβ,μπλκς,μτλνς1και2,lttlprtfsl) και respect για την πίστη που έδειξαν στα λεγόμενά μου καθώς και για την υπομονή τους να ακούσουν την άποψή μου στο καινούριο αυτό φρούτο που προέκυψε. Μένι θένκς και στον ανώνυμο φίλο 4 Οκτωβρίου 2013 – 1:16 μ.μ. για την σκέψη και μόνο ν'ακούσει την τοποθέτησή μου. ; )

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  3. Κάποιο λάθος πρέπει να έγινε στην ανάρτηση των σχολίων. Ξανανεβάζω το 1ο μέρος:

    ΜΕΡΟΣ 1/2

    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    Το σάιτ http://zcode-gr.blogspot.jp/2013/09/blog-post_5.html είναι αυτό που πρώτη φορά έβγαλε είδηση η οποία δηλητηρίαζε τον Έλληνα με αντιλήψεις ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ προέλευσης, έμπνευσης και προσδοκιών. Ο φερόμενος ώς καθηγητής είναι ο παρακάτω: https://twitter.com/ProfGZ ο οποίος στο άρθρο του http://zcode-gr.blogspot.jp/2013/09/blog-post_5.html πρώτος "έριξε" ώς σπόρο διχόνοιας το παραμύθι της μή συμβατότητας της έννοιας αρχαιολογικού χώρου και της σύνδεσης Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ.

    Προσωπικά, και κατόπιν της απόρριψης από μέρους του των μηνυμάτων που του έστειλα περιγράφοντάς του ΓΙΑΤΙΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,οφείλω να του πώ πως η ανωνυμία του είναι θέμα χρόνου να ξεσκεπαστεί και θα λογοδοτήσει για αυτά που λέει. ΘΕΛΕΙΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

    Η δεύτερη σχετική με την Στρογγύλη ανάρτηση είχε τον πομπώδη τίτλο "ΕΓΚΛΗΜΑ! ΑΠΕΣΥΡΑΝ 7 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;" Και όλαξεκίνησαν από εδώ: http://indobserver.blogspot.gr/2013/09/7.html

    Πανηγυρικά διαπιστώθηκε πως ουδέποτε δόθηκε κάποια εντολή για απομάκρυνση του φυλακίου που βρισκόταν εκεί ούτε σταμάτησαν ποτέ οι υπηρεσίες των ενόπλων. Και διαπιστώθηκε επίσης και η ύπαρξη του συγκεκριμένου 100% ύποπτου σάιτ που ακολουθεί εντολές από “Αγαρηνούς”.

    Η τρίτη – ΟΛΕ – ανάρτηση που κάνει και αυτή τον κύκλο της σαν ιός της γρίππης είναι η παρούσα. Η πηγή από την οποία "κόλλησαν" όλοι είναι http://www.onalert.gr/stories/gafa-zimia-gia-tin-aoz-apofeyxthike-ti-teleytaia-stigmi-tha-paradidame-ti-stroggyli

    Οι μεγάλες ΓΚΑΦΕΣ του άρθρου είναι οι εξής:

    1. Ο τίτλος της. (Βλέπε Νο2).

    2. Το σημείο που λέει: "Και αυτό θα ήταν μέγα λάθος, γιατί η Στρογγύλη θα έμενε ακατοίκητη. Τι θα σήμαινε αυτό; Οι αρχαιολογικοί χώροι δεν εχουν οικονομική δραστηριότητα και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούε η Στρογγύλη να έχει ΑΟΖ"

    Το σημείο αυτό είναι λάθος διότι: α. Το ότι γνωμοδοτήθηκε αρχαιολογικός χώρος ΔΕΝ συνεπάγεται σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση ότι μένει ακατοίκητη. β. Οι αρχαιολογικοί χώροι ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν οικονομική δραστηριότητα. γ. Οι αρχαιολογικοί χώροι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να έχουν ΑΟΖ. (Κάπου εδώ πιστεύω Νίκη να απαντάω στις ερωτήσεις σου. Όσο για το λήμμα που θέτεις προτού ασχοληθείς με την απόδειξη του θεωρήματος, ο χώρος όντως χαρακτηρίστηκε αρχαιολογικός και όσο για την Δήλο και γενικά για τους αρχαιολογικούς χώρους σου ξανααπαντάω ότι ΝΑΙμπορούν να έχουν οικ. δραστηριότητα. Θα σου πώ όμως το εξής πάνω σε αυτό που λές ότι για ένα μείζον εθνικό θέμα δεν έχει πάρει θέσηκάποιος ειδικός/αρμόδιος… Νίκη, θα στο πώ χύμα/σκέτα/ωμά. ΠΛΕΟΝ,το μόνο που μπορεί να κόψει την Ελλάδααπό τον δρόμο της …νίκης στο θέμα της ΑΟΖ είναι μια ένοπλη επίθεση της Τουρκίας. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνεις θα οδηγούσε σε αυτοκτονία της Τουρκίας. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Και μην με ρωτήσεις “γιατί”. Θα μείνεις με την απορία. Στην ουσία ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κόψει τον δρόμο της Ελλάδος προς αυτά που απορρέουν από την ΑΟΖ).

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  4. ΒΡΙΑΡΕΩΣ

    Απλά ευχαριστώ

    Έχεις δίκιο,
    όταν η γνώση είναι λειψή και η σκέψη μονολιθική τα σταθερά σου σημεία εύκολα κλονίζονται και σε βραχυκυκλώνουν.Αν επιτρέψεις την εξέλιξη των διανοητικών σου λειτουργιών απολαμβάνεις την ευελιξία και την ασφάλεια
    των σταθερών επιπέδων και σφαιρών.
    Όσο για την μετέωρη απορία…σύντομα ο χρόνος θα αποκαλύψει τη λύση της.
    Νίκη

  5. ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ:

    Δεν θα έγραφα σε αυτό το ποστ γιατί είχα γράψει ήδη τα ΜΕΡΟΣ 1 και ΜΕΡΟΣ 2 σε αντίστοιχο προηγούμενο, αλλά μιας και κάποιος φίλος ανέβασε τα 2 τελευταία σχόλια που είχα κάνει στην προηγούμενη ανάρτηση, θέλω να πώ απλά δυο πραγματάκια σημαντικά για να καταλάβετε ότι …:

    Η Αίγυπτος έχει βγάλει και αυτή οικόπεδα στο σφυρί. Και τα οικόπεδα που έβγαλε υποθέτω ότι γνωρίζετε ότι ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ της Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ. Συνεπώς η ίδια η Αίγυπτος καταλαβαίνετε ότι αναγνωρίζει ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ την ελληνική αοζ. Και αυτό παρά τις πιέσεις που επίσης υποθέτω ότι γνωρίζετε ότι δεχόταν από Τουρκία για δημιουργία προβλημάτων στην Ελλάδα. Και όντως για ένα διάστημα υπήρχε πάγωμα των συνομιλιών. Πέραν τούτου και να ΜΗΝ την αναγνώριζε, καμμία
    γαμωεταιρία δεν αναλαμβάνει έρευνες και σαρώσεις περιοχών που είναι αμφισβητούμενες… Και να ήθελε δεν-μπορούσε-να-κάνει-τίποτα. Όπως σας το λέω. Θα αναγκαζόταν να το δεχτεί κάποια στιγμή, όπερ και εγένετο…

    Συνεπώς ρε αγαπητοί φίλοι όταν βλέπουμε ότι υπάρχει και δεύτερος γύρος – επέκτασης συμφωνίας με την Κύπρο, και όταν οι Αιγύπτιοι με κάθε επισημότητα και μέσω της βουλής τους, αναγνωρίζουν ουσιαστικά στην πράξη την ελληνική αοζ, καταλαβαίνετε ότι οι Τούρκοι νιώθουν από πίσω τους κάτι να τους γαργαλάει. Μην ανησυχείτε, είναι το επερχόμενο αγγούρι… Και αυτό οι ΙΔΙΟΙ το ένιωσαν ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
    Καταλαβαίνετε για τί σας μιλάω???? Έρχεται λοιπόν ο Τούρκος και σου λέει πριν κάνω ό,τι κάνω σαν απέλπιδα πράξη διακοπής των διαδικασιών, εγώ θα χρησιμοποιήσω ΌΟΟΟΟ,ΤΙ μέσο διαθέτω. Έρχονται λοιπόν ΣΦΗΝΑ στα μπλογκς και δηλητηριάζουν την σκέψη του Έλληνα. Ωραίο κόλπο ρε.. Έπιασε…

    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ!!!!!!::::: Υπάρχει κανένας λόγος να αναπαράγουμε αυτό που θέλουν τα τουρκάκια που απειλούν ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΝΙΑ?????

    Είναι σαν να βγαίνω εγώ και να λέω: "Παιδιά, ο Στρέιντζερ μου χρωστάει χρυσό". Και μετά να βγαίνουν ένα σωρό σχολιαστές και μπλογκερς και να αναπαράγουν ότι "Ο Στρέιντζερ χρωστάει χρυσό στον ΒΡΙΑΡΕΩ"…
    Μα καλά ΕΊΝΑΙ ΓΑΜΩΔΥΝΑΤΟΝ??????? Πολύ απλά ο Στρέιντζερ θα έπρεπε να με γράψει στα @ρχίδι@ του – διότι μόνο αυτά θα του έκλανα – και οι υπόλοιποι θα καθίσταντο ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ μαλάκες γιατί θα διέδιδαν μια αυθαίρετη βλακεία.

    Μην πέφτετε στην λόμπα ρε γμτ… Μην σκέφτεστε όπως θέλουν να σκεφτείτε όπως λέει και ο Στρ.

    Ά, και κάτι άλλο… Όσο για τον μίστερ Dionysio Spiliotopoulo "and firends" , τον λυπάμαι. Ειλικρινά ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ. Τουλάχιστον οι αναγνώστες των Κατοχικών δεν μασάνε Νιόνιοοοο… Σκέψου μόνο αν η ψεύτικη είδηση για την οποία τολμάς και γράφεις ο ίδιος κάνει καλό ή κακό στην Ελλάδα. Αλλά για να σκεφτείς πρέπει να ψάξεις την αλήθεια. Εσύ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΙΟΝΙΟ????????????????? Απλά να υποθέσω ότι ήθελες ντε και καλά να γράψεις ένα κατιτίς…. Έτσι για να πεις ότι έγραψες.

    Το δε χάι λάιτ του "παλίμψηστου" που έγραψες είναι το "…καθιστωντας την μη γκριζα ζωνη (και ως εκ τουτου, όχι πλεον εις το ελεος των τουρκων),…". Τί λες βρε παιδί μου… ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ… Ανατρίχιασαν τα @ρχίδι@ μου….

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  6. ρε συ ΒΡΙΑΡΕΩΣ

    δεν σε χορταινω να σε απολαμβανω ρε ανθρωπε…

    τετοια επιχειρηματα τετοια γνωση τετοια μορφωση
    και τα ……ολα εξ αιτιας της μανιοβωμολοχιακης συνηθειας σου !!!

    ελεος ρε…ξερεις τοσο ωραια την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    και γιαυτο και εκφραζεσαι απταιστα
    τι τα θες ολα τα υπολοιπα…

    επειδη την ψαχνω και λιγο αστρολογικα απαντησε μου
    αν θελεις ..εισαι ΠΑΡΘΕΝΟΣ στο ζωδιο εννοω
    μηπως εχεις πλανητες στην ΠΑΡΘΕΝΟ
    η τελος καποιος πλανητης σου ειναι στον 6 οικο σου

    θα με βοηθουσες στην ερευνα μου

    νασαι καλα "παλιο… δι" και "παλιο ….κα"
    και τελος σου τα "κ….νω" !!!

    με σεβασμο στις ποιοτητες σου.-

  7. "Αντιβριάρεως",

    κατ'αρχήν να παραδεχτώ ότι έχεις πολύ γαμάτη αίσθηση του χιούμορ ρε π@λιόπουστ@. Αυτό το εκτιμώ. Ελπίζω να εκτιμήσεις και 'συ το ότι το "παλιόπουστα" το έγραψα με "@" και όχι με "α". lol

    Θα μπορούσα να σου πώ πολλά ενδιαφέροντα για'μένα – πάνω σε αυτά που είπες – αλλά εξ'αιτίας πάααααρα πολλών σημαντικών λόγων είμαι – δυστυχώς – καταδικασμένος στην ανωνυμία.
    Από την άλλη αυτή η ίδια ανωνυμία μου δίνει την πολυτέλεια μιας ελευθεριότητας που δεν θα είχα αν μιλούσα πρόσωπο με πρόσωπο ή επώνυμα. Γιατί θα έχανα το δίκιο μου.
    Θα μου πεις "εδώ δεν το χάνεις?".
    Ε, λοιπόν η απάντηση φίλε μου είναι ότι εδώ και να το χάσω δεν με πειράζει. Αυτοί που είναι να δουν αυτά που εννοώ θα τα δουν και θα καταλάβουν. Αλλά και πάλι σε ορισμένες περιπτώσεις θα εκτιμήσω, θα γουστάρω και ακόμα-ακόμα θα θαυμάσω τους τύπους οι οποίοι θα διαφωνήσουν με το αθυρόστομο των λεγομένων μου με τρόπο γαμάτο όπως ο δικός σου ή π.χ. όπως του φίλου μπλακ-άης ή του φίλου βαβατιβι ή της φίλης littlepartofsoul (τυχαία σειρά) οι οποίοι στο παρελθόν υπογράμμισαν το της "βριαρωβωμολοχίας" θέμα.
    Υπάρχει βέβαια και άλλος ένας λόγος που αναγκάζομαι να μιλάω όπως μιλάω. Το επιτάσσει ο παραλογισμός και η σκοπιμότητα κάποιων ύπουλων δημοσιευμάτων που προσπαθούν να κάνουν κακό στην Ελλάδα καθώς και η ευκολία με την οποία οι συνέλληνες πέφτουν στην παγίδα τόσο εύκολα. Αυτό και μόνο νομίζω ότι δικαιολογεί σε όχι μικρό βαθμό την αντίδρασή μου.
    Το σημαντικό θέμα είναι ότι αυτά που σας λέω είναι ΣΤΑΝΤΑΡ. Εδώ θα
    είμαστε πρώτα ο Θεός να τα δούμε και να τα δείτε ότι θα γίνουν. Άς μην πούμε άλλα. Όταν παραπάνω έγραψα "και πολλά είπα" το'γραψα ΜΟΝΟ για έναν λόγο. Για να μην κάνω κακό στην Ελλάδα λέγοντας περισσότερα.
    Άς μην πούμε λοιπόν παραπάνω πάνω σε αυτά.

    Τώρα αναφορικά με τα ζωδιακά δεν τα πάω καλά. Δε λέω, ενδιαφέρον θέμα αλλά δεν έχω ιδέα. Παρθένος – στο ζώδιο – δεν είμαι. Άν πάλι έχω πλανήτες στον Παρθένο ή ωροσκόπο – δεν το ξέρω.
    Να υποθέσω ότι εσύ είσαι παρθένος, ή απλά αυτό το ζώδιο (ή αν "έχει κανείς πλανήτες" πάνω σε αυτό) συγκεντρώνει κάποια "οξύμωρα" χαρακτηριστικά τα οποία είδες στο τρομερό πρόσωπό μου??? (lmao)

    Με σεβασμό στην ευφυία σου ρε κουφ@λ@! .-

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  8. λοιπον…λοιπον…ΒΡΙΑΡΕΩΣ /7.51
    """""""""""""""""""
    επειδη με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα μαθησεις
    και λογω της μακρας επικοινωνιας μας αρχιζω να μπαινω στο
    επιπεδο των "γ…των" και "α…των" εκφρασεων
    δια της παρουσης παντως
    απαντησης μου θελω να σε ευχαριστησω για την δικη σου απαντηση
    και
    θελω να σου μεταφερω τον θαυμασμο μου στην εφυη και ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    εκφραση σου οπως και στην μορφωση της Γνωσης που κατεχεις

    τρομαζω ομως στην ιδεα οτι οταν και εφοσον ενας ανθρωπος που εχει τετοιες ιδιοτητες
    που περιεγραψα πιο πανω εκφραζεται με λεξεις χαμαιτυπιου

    θα πρεπει να τον παραδεκτω σαν συνολο προσωπικης εκφρασης και αρα και τις βωμολοχιες του σαν ενα κομματι της εφυιας του και αρα τελικα αποδεκτος και τιμημενος ο "γ…..νος"
    διαφορετικα θα μας "κλ….σει" τα "α….δια"

    οχι φιλε μου καλε, δεν ειμαι Παρθενος απλα οι Παρθενοι εχουν χομπυ τους την βωμολοχια και την βρισια

    γιαυτο και σε ρωτησα για τον ερευνητικο τομεα της μαθησης μου
    πραγμα που επιμενω να πιστευω για σενα οτι πιθανον και πλανητες να εχεις σε αυτο το ζωδιο αλλα και ειτε πλανητες στο 6 οικο του ζωδιακου ωροσκοπιου σου…. (τετοια βωμολοχια ουτε ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ…)

    ακομη και στην κακομοιρα την συσχολιαστρια ΝΙΚΗ δεν της χαριστηκες
    και τα ακουσε εννοω διαβασε και αυτη…

    ειμαι σε βεβαιοτητα οτι η εφυια σου εχει αντιληφθει με ποιον ψευδεπιγραφο τυπο συνσχολιαστη επικοινωνεις οποτε το μονο

    που θα σου πω ειναι οτι χρειαζομαι και εγω λογω θεσης και γνωριμιων
    να κρυβωμαι στην ανωνυμια που ομως ειναι πανευκολο
    με τα ιχνη που αφηνουμε να ξεσκεπαστουμε…

    παρακολουθα φιλε ομως την κατηφορα που θα παρουν τα γεγονοτα τις επομενες μερες και πως το συστημα θα σκληρηνει την σταση του
    στις ιστοσελιδες που προσφερουν ελευθερια και ανεξαρτησια

    τελος σου σηκωνω το καππελο (που δεν φοραω…) για οτι ειπες περι ΑΟΖ αφου ο "λιγος" Σαμαρας με τον ακομη "λιγοτερο" Βενιτζελο εκει που πηγαν συζητανε για το ο.κ. που πηραν απο τον θειο (που μας αφηνει να πλυνουμε πιατα για να πλουτισουμε …) με τον αλλον θειο (που μας μπουχτησε με την θρησκεια του…) περι της ΑΟΖ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο ενδιαμεσο αλλα και υπο την σταθερη προστασια τους…

    θα δουμε τι θα γινει …θα προκαμουν ;;; ποιος ξερει…

    τα λεμε σε αλλο αρθρο (θα σε καταλαβω απο τα "γ…ω" και τα "α…α"
    που θα μοιραζεις δεξια και αριστερα…

    με υποκλιση στις πνευματικες ποιοτητες σου…

  9. "Αθυρόστομε",

    Μιας και ανέφερες το της ασφάλειας – ΚΑΥΤΟ – θέμα, δέξου τα παρακάτω σαν δώρο.

    Για απόκρυψη της ip μπορείς περνάς την κίνησή σου από πρόξυ.
    ΔΕΝ θα το συνιστούσα γιατί υπάρχουν ad hoc εργαλεία που τσιμπάνε την ip.
    Για μια πιό καλή προστασία με κρυπτογράφηση των δεδομένων σου θα σου πρότεινα ένα εικονικό δίκτυο. Αυτή η λύση ενδείκνυται για σχετικά αρχάριους αλλά και λίγο πιό πουτανιάρηδες – ώς προς το θέμα των υπολογιστών – χρήστες… Σου προτείνω HotspotShield ή αν υπάρχουν επιπλοκές με το λειτουργικό που χρησιμοποιείς βάλε το add on "anonymox". Το δεύτερο είναι εξ'ίσου εύκολο στην εγκατάσταση με όλα τα add ons αλλά θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα με τις ταχύτητες. Ψιλοσέρνεται λίγο αλλά δεν πειράζει. Την δουλειά του την κάνει. ' Για πολύ πιο προχώ πράγματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διανομές εξ'ολοκλήρου βασισμένες στην ανωνυμία. Εκεί τα πράγματα ξεφεύγουν για πολλούς λόγους. Δοκίμασε μία από τις λύσεις που σου πρότεινα στα VPNs. Άν δεν γίνει τίποτα εδώ είμαστε. Μην ξεχνάς ότι ο ISP σου θα βλέπει κίνηση αλλά δεν θα ξέρει πού είσαι. Οπότε η μόνη λύση που μπορεί να εφαρμόσει είναι εισαγγελική παρέμβαση για να σε πιάσει. Ναι αλλά αυτό είναι άτοπο. ΓΙΑΤΊ?
    Αυτό μόνο αν κάνεις χακεριές και μάλιστα συγκεκριμένων ειδών και πράματα που απαγορεύονται δια ροπάλου σε αρχάριους. Άν απλά ποστάρεις τα σχόλιά σου, ή κάνεις τις συναλλαγίτσες σου με ασφάλεια, ή βλέπεις βίντεο στο γιουτιουμπ και είσαι κομπλέ, τότε θα είσαι κομπλέ. Κανένας δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα από την ΔΗΕ για να σε πάει μέσα* επειδή είπες ότι ο Κίσινγκερ τον παίρνει, ή γιατί έγραψες ότι η Μπακογιάννη είναι σαν τον Μητσοτάκη με μαλλιά, ή ή ή…
    Απλά είσαι ανώνυμος και το κέφι σου το κάνεις…

    P.S.
    Δεν σε κόβω για χακερά οπότε βάλε το βιπιεν σου και είσαι …βριάρεως.
    Άν βάλεις HotspotShield, μην ξεχάσεις να βάλεις το add on AdblockPlus
    για να μην σου ζαλίζουν τα αρχίδια οι διαφημίσεις. Εχμμμμ… ήθελα να πώ
    "@ρχίδι@". Όσο για το (*) αυτά θα γίνουν σε 30 περίπου χρόνια από τώρα (+-5) σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου. Τότε που θα μας την πέσει το Θηρίο. Τότε δεν θα μπορείς να κρυφτείς πουθενά φίλε μου. Τότε θα αναπολείς τις στιγμές αυτές και θα τις θεωρείς Παράδεισο σε σχέση με αυτά που θα έρθουν. Τότε θα κυνηγηθούμε όλοι. Αυτό είναι θέλημα Θεού να γίνει και δεν το γλιτώνουμε. Θα σε κυνηγάνε μέχρι να σε βρούνε. Είτε είσαι άγιος είτε είσαι …τσοχατζόπουλος θα σε βρούνε. Για να σε βάλουν μετά να επιλέξεις. Την ψυχή σου ή θάνατο. Σημειωτέον ότι η πρόσφατη βασιλική γέννηση μου ενίσχυσε τις υποψίες για το ότι ο Αντίχρ. δεν ΕΙΧΕ γεννηθεί ακόμα. Υπό την έννοια ότι αυτή η συγκεκριμένη γέννηση Ή ΊΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΑΙΔΟΣ, θα είναι η "γέννηση" που περιμένουμε. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Αντίχρ. ακόμα ΔΕΝ γεννήθηκε. Τον περιμένουμε οσονούπω όμως. Θυμήσου τί σου λέω. Είναι σημαντικό: Μην ξαφνιαστείς αν δεις ότι κάνουν και δεύτερο παιδάκι. Και μην ξαφνιαστείς αν το ένα το παιδάκι πάθει "ατύχημα" και μείνει μόνο το άλλο.
    Όσο για την ΝΙΚΗ, εντάξει, δεν νομίζω να το παράκανα… Ελπίζω το κορίτσι
    της παρέας να έχει δύναμη να αντέξει την σαπίλα και την υπουλία της κοινωνίας, διότι η τελευταία είναι πολύ χειρότερη από το στόμα μου. Έχω παρατηρήσει ότι η κοινωνία είναι καλή με τα κακά κορίτσια. Με τα καλά δείχνει μόνο το χειρότερο πρόσωπό της ύπουλα και πούστικα. Δεν χρειάζεται να πώ παραπάνω.
    Με πιάσατε όλοι τί εννοώ.

    Για απορίες εδώ είμαστε.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  10. ο.κ. φιλε προσπαθω να σε αποκωδικοποιησω

    (ευχαριστη εκπληξη…λιγωτερες
    "ευγενεις" λεξεις!!!)

    το παρων αρθρο θα χαθει στο κυλισμα της ροης
    αλλα εμεις οχι !

  11. Σωστός. Ούτως ή άλλως παρακολουθώ τις παλαιότερες αναρτήσεις
    που σχολίασα για παν ενδεχόμενο ξανα-σχολιασμού.
    Το ίδιο γίνεται και με την παρούσα.
    Τώρα βλέπω τον Στουρνάρα στον Χατζηνικολάου. Παπαρίτσες λέει δυστυχώς. Άνευ ενδιαφέροντος. Τεσπα…
    Γκουντ λακ για τα παρόντα και εις το επανιδείν!

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  12. Φιλαράκο στο 4:12 συγνώμη που το λέω αλλά είσαι άσχετος με το αντικείμενο του διεθνούς δικαίου, των πρακτικών που χρησιμοποιούνται για κατοχύρωση αοζ και των νομικών προηγουμένων που ενισχύουν την κίνησή μας, αλλά πέραν τούτου έχεις άγνοια για τις κινήσεις που γίνονται για κατοχύρωση της αοζ ώς προς τις συναντήσεις που γίνονται σε προστρατηγικό επίπεδο και οι οποίες γίνονται ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. Μην επιμείνεις άλλο, απλά κάτσε και ασχολήσου με το θέμα και μετά τα ξαναλέμε. Κακό κάνεις στην Ελλάδα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΑΙ-ΝΕΙΣ.

    Φιλικά ή όχι (ανάλογα με τα κίνητρά σου),
    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *