Διαφημίσεις

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης με ακόμα μιά βαριά κατηγορία – την βαρύτερη που μπορεί να αντιμετωπίσει Έλληνας πολίτης αναμένεται να βρεθεί ο ήδη προφυλακισμένος καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς. Η υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην δικαιοσύνη είναι σκοτεινή και βγήκε στην δημοσιότητα από ιστοσελίδα με έγγραφα που αποτελούν ομολογία του ίδιου του Κοντομηνά!

Η αποκάλυψη αφορά δικόγραφο στο οποίο ο Κοντομηνάς ομολογεί πως είχε πρόθεση να αγοράσει το αρχείο του τ. αρχηγού των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στρατηγού Γρυλλάκη με σκοπό να το μεταπωλήσει σε υπηρεσία τρίτης χώρας. Συγκεκριμένα των ΗΠΑ. Στο ίδιο δικόγραφο ο προφυλακισμένος καναλάρχης αποκαλύπτει πως διακίνησε δεκάδες εκατομύρια ευρώ, πιθανά από αυτά που εξοικονόμησε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε λογαριασμούς του εξωτερικού, χωρίς προφανώς να το γνωρίζουν οι ελληνικές φορολογικές αρχές.

“Μου ζήτησαν 8 εκατομύρια για να μου φέρουν το αρχείο του στρατηγού”

Αυτά που αναγράφονται στο δικόγραφο ξεπερνουν και την φαντασία σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Ο Κοντομηνάς ομολογεί πως ήθελε να πουλήσει στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες του αρχείο του πρώην διοικητή της ΕΥΠ στρατηγού Γρυλλάκη και γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσε αστρονομικά ποσά χωρίς όμως ποτέ να πάρει το αρχείο στα χέρια του. Ομολογεί επίσης κινήσεις δεκάδων εκατομυρίων ευρώ με την αιτιολογία της συνεργασίας με την NSA που μάλλον δεν γνωρίζουν οι εδώ ελεγκτικές αρχές.

Το ποσό φτάνει τα 40 εκατομύρια ευρώ σε δύο δόσεις από λογαριασμούς που διατηρούσε ο προφυλακισμένος Κοντομηνάς στην JP Morgan και αποδέκτη λογαριασμό στην PNC Bank Pittsburg.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πάντως για τα υπόλοιπα ποσά και την NSA υπάρχει η πιθανότητα ο κ. Κοντομηνάς να τα αναφέρει στην αγωγή του για να προλάβει τυχόν έλεγχο του ΣΔΟΕ που έχει εντοπίσει αυτές τις διατραπεζικές κινήσεις.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σε συνδυασμό με τις τρέχουσες εξελίξεις μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμπλοκή και άλλων προσώπων, ακόμα και πολιτικών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Ύποπτος για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ο Κοντομηνάς!!!-Ήθελε να πουλήσει κρατικά μυστικά στη CIA!!! (photo)”
  1. Οπως είναι γνωστό η εταιρία δια της οποίας ανεδείχθη ήταν η INTERAMERIΚΑΝ η οποία συνεστήθη από τη MOSSAD.
    Ολα τ αλλα σιγα σιγα θα συνδεθουν με τον τροπο τους !!!!!!!!

  2. Αλήθεια θεωρείται όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες τυχαία γεγονότα.
    1)Ξαφνικά οι μισοί Έλληνες επιχειρηματίες έκλεβαν το κράτος.Έλα λες και δεν το ξέραμε δεκαετίες τώρα. Και τι τα έκαναν μόνοι τους. Πολιτική κάλυψη δεν είχαν;
    2)Θυμήθηκαν τον Ποπάυ Παπακωνσταντίνου και τη λίστα λαγκάρντ, που μέχρι και η λαγκάρντ δεν την θυμάται.
    3)Άρχισαν να βάζουν πάλι μέλη της ΧΑ στη φυλακή. Γιατί δεν του έβαζαν από την αρχή να γλυτώσουμε και το κόστος της φιέστας της Αστυνομίας.
    4)Τα "πατριωτικά" ιστολόγια θυμήθηκαν ότι η Τουρκία έβγαλε το στόλο έξω. Και καλά έκαναν αφού έχουν προγραμματισμένες ασκήσεις εδώ και μήνες. Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο γείτονας σου, αλλά εσύ; Τι προετοιμασία, το επίπέδο ετοιμότητας και τη βαθμό αντίδρασης; Αυτόν άστον να ψ@λαρχμενίζει!

    ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ…

    1)Σε λίγες μέρες λήγει ένα όμολογο της ΕΚΤ κάτι δις ευρώ. Από τα πρώτα του ΓΑΠ στο πρώτο μνημόσιο. Χρήμα ως γνωστών δεν υπάρχει.
    2) Το ΤΧΣ δεν έχει σάλιο και τα 10 δις που είχε πάρει τα μοίρασε παραμονές πρωτοχρονίας. Μήπως πάμε για bail in;

    ΥΓ Ο Δημητράκης εκτός από την κηδεία του Μαντέλα πήγε και σε αυτήν του Σαρόν. Απ΄ότι έχω ακούσει σε αυτές τις κηδείες δεν πας σε καλούν, παραδίδεις διαπιστευτήρια, όπως λένε οι κακίες γλώσσες. Μήπως ετοιμάζουν το Δημητράκη πρωθυπουργό αλλά Παπαδήμιο και με συνεργία ΣΥΡΙΖΑ για να μην υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς εκλογές; Δεν ξέρω εκτίμηση κάνω και απόψεις λέω.

  3. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΖΟΥΝ".
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!

  4. UNITES STATES OF EUROPE αυτο ετοιμαζεται.ΑΜΑ εχεις ζησει εξω η διαφθορα ειναι μικρη και η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

  5. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ….

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ…. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ… ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ! ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ.

    ΕΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ C.I.A. ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ B.N.D. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;

    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ…. ΟΧΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ…. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΕΚΑΝΕ ΣΚΙ… Η ΟΧΙ;

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ;

    Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ INTERAMERICAN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ALFA" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΕΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…. ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΒΑΤΟΠΕΔΙ;

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ALFA ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ;

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…. ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ (2008)…. C.I.A. ΚΑΙ B.N.D. ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΩΣ ΤΗΣ F.S.B. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ SOUTH STREAM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ 2008 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΚΥΝΔΥΝΟΣ"… Η B.N.D. "ΤΡΩΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΚΑΝΤΑ" ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Τ.Τ. ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ C.I.A.;… ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΜΕΤΑΞΥ C.I.A. ΚΑΙ F.S.B. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;

  6. Ο φίλος που μίλησε για United States of Europe, είναι πιο ψαγμένος απο μερικούς εδω μέσα. Για δείτε και τα του νέου κόμματος της… οικολογίας…

    http://thinkpi.gr/?page_id=560

    Παρακαλώ να το κάνετε και ξεχωριστό θέμα γιατί είναι σοβαρό. Να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες που θέλουν τις ΗΠΕ , κύριοι σαν τον Νίκο Ράπτη ο οποίος υποτίθεται οτι εκπαιδεύει τα παιδιά μας μέσω των εκπαιδευτηρίων του!!!

  7. Μπορεί το βούρλο ο Κοντομηνάς να ήθελε να πουλήσει κρατικά μυστικά στη CIA. Η CIA όμως γιατί να τα αγοράσει, αφού τα παίρνει τζάμπα και από πρώτο χέρι;

  8. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΡΑ. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΦΙΛΟΡΩΣΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek