Διαφημίσεις

Η Υπατία ,φιλόσοφος, αστρονόμος και μαθηματικός δίδασκε στην Αλεξάνδρεια…

Εκεί στο κέντρο του σύμπαντος…
Εεκεί που γεννήθηκε η ελεύθερη σκέψη…

Εκεί που η πίστη έγινε φανατισμός…

Εκεί που η Νέα Τάξη Πραγμάτων με όχλο τους φανατικούς χριστιανούς, δολοφόνησε την Υπατία …

https://youtu.be/r0VX0QwInpI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Όλη η σοφία του κόσμου…”
  1. Η Υπατία αυτή η ειδωλολάτρισα τι θα έλεγε για τη θρησκεία μας! Ποιές είναι οι δεισιδαιμονίες κυρά μου που διδάσκονται τα παιδιά, οι προφητείες των αγίων μας, η αποκάλυψη ή ο φόβος του θεού μας; Ακόμα και τα θαύματα της πίστης μας τα λέει… ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ!!! Φταίει μετά ο Θεόφιλος Αλεξανδρείας που την ξεφορτώθηκε;

    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ , ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ “”ΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ !! “”
      ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΜΟΧΑΜΕΤΗΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΦΑΓΙΑΖΩΤΑΝ !! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΕΝΑ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ!!!

  2. Ekeini tin epohi tou proimou hristianismou 14:46 o hristianismos os thriskeia itan sta spargana poly meta ton hristo o opoios sigoura tha diafonouse entonos me to makeleio. I gynaika itan epistimonas
    ti na elege? Min ksehnas oti o hristianismos den einai enas alla dyo. O eksoterikos gia zoa san ki esena pou milane gia ton hristo, kai o esoterikos gia aytous pou ton vionoun. Aytoi oi fanatikoi hristianojihantistes sigoura den anikan opos ki esy ston deytero giati thelei kopo kai douleia. Kai thysia. Eheis kourastei gia ton hristo? Ektos an theoreis esy kourasi na milas gia Ayton. Kai eos ekei.
    Dr.Van helsing

  3. ΕΤΣΙ…. ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ (ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ)…. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΑ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕ (ΙΕΡΟΚΛΗΣ) ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ…. ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ…. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΙΝΤΕΟ ΑΦΟΥ Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 440 ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 800….

  4. Ὑπάρχει εἰς τὴν ἀρχὴν τοῦ ἄρθρου ἀπόσπασμά τι ἀποδιδόμενον εἰς τὴν Ὑπατίαν. Ποῖος ὅμως ἐγγυᾶται τὴν αὐθεντικότητά του ὅταν δὲν ἀναγράφεται καὶ τὸ πρωτότυπον κείμενον ὡς καὶ τὸ βιβλίον ἀπὸ τὸ ὁποῖον ἀντλεῖται τοῦτο;;
    Ἀνεζήτησα τὸ περὶ οὗ ὁ λόγος κείμενον εἰς ὁλόκληρον τὴν σωζωμένην ἑλληνικὴν γραμματείαν ἀλλὰ κατέστη ἀδύνατον νὰ εὑρεθῆ.
    Μήπως ς δύναται κάποιος νὰ μὲ πληροφορήσῃ ποῦ νὰ τὸ ἀναζητήσω;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek