Ωμή παρέμβαση του State Department κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

Ωμή παρέμβαση του State Department κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

Το State Department βάζει στο στόχαστρο του την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί της παρέχει προνόμια σε βάρος, άκουσον άκουσον άλλων θρησκευτικών ομάδων. Ποιων δηλαδή; Της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, που η Άγκυρα θέλει να την μετατρέψει σε «τουρκική» με τη βοήθεια βέβαια της κυβέρνησης που ολιγωρεί και εγκληματεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα αφήνοντας το προξενείο της Κομοτηνής να λύνει και να δένει.

Στην ετήσια έκθεση του για τις «Θρησκευτικές Ελευθερίες» το State Department παρεμβαίνει ωμά σε βάρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και υποστηρίζει πως, «η κυβέρνηση χορήγησε προνόμια και νομικά προνόμια στην Ορθόδοξη Εκκλησία -ό,τι δεν παρέχει σε άλλες θρησκευτικές ομάδες- όπως η προνομιακή φορολογία και η θεσμοθετημένη σύνδεση με το κράτος».

Προσθέτει ότι, «γενικά η κυβέρνηση σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία, αλλά επέβαλε περιορισμούς που επηρεάζουν μέλη μη ελληνορθόδοξων θρησκευτικών ομάδων».

Και βέβαια δεν αφήνει αναπάντητο το ερώτημα ποιες θρησκευτικές ομάδες εννοεί. «Τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση τροποποίησε το νόμο για να προσληφθούν 240 θρησκευτικοί ισλαμιστές εκπαιδευτικοί για να διδάξουν το Κοράνι στα ελληνικά δημόσια σχολεία της Θράκης, ως εναλλακτική λύση για την ελληνική ορθόδοξη διδασκαλία».

«Τον Αύγουστο, η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο που προβλέπει εξαιρέσεις για τα παράνομα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των οίκων προσευχής και λατρείας στη Θράκη, που στερούνται τίτλους ιδιοκτησίας και δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς, επιτρέποντας έτσι την έκδοση των αδειών για την ανακαίνιση και την ανοικοδόμηση, ενώ συνεχίστηκε ο σχεδιασμός για το τζαμί στην Αθήνα».

Το State Department δηλαδή τάσσεται κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον ορθοδόξων στην Ελλάδα που είναι το 98-99% του πληθυσμού και υποστηρίζει τους ισλαμιστές στη Δυτική Θράκη και τους λαθρομετανάστες που έρχονται «καραβιές» μέσω της Τουρκίας. Αυτούς που υποστηρίζουν και οι κ.κ. Μπουτάρης και Καμίνης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

«Υπήρξαν αναφορές για κοινωνικές καταχρήσεις ή διακρίσεις με βάση το θρήσκευμα και τις πεποιθήσεις», επισημαίνει στην έκθεση του το State Department σημειώνοντας ότι «η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ασκεί σημαντική κοινωνική, πολιτική και οικονομική επιρροή, που συχνά έχει ως αποτέλεσμα την υποτίμηση των άλλων θρησκειών».

Το πιο σημαντικό όμως για τις ΗΠΑ είναι πώς «ορισμένοι μη Ορθόδοξοι πολίτες εξέφρασαν παράπονα ότι αντιμετωπίζονται με καχυποψία ή πως δεν ήταν γνήσιοι Έλληνες όταν αποκάλυψαν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις σε άλλους Έλληνες πολίτες» και «μέλη μη ορθόδοξων θρησκευτικών ομάδων ανέφεραν περιστατικά κοινωνικών διακρίσεων».

Επίσης, υποστηρίζεται στην έκθεση ότι «υπήρξαν αναφορές για παρενόχληση και για όλο πιο βίαιες σωματικές επιθέσεις εναντίον ατόμων που εκλαμβάνονταν ως μετανάστες και πρόσφυγες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μουσουλμάνοι».

Δεν υποδεχθήκαμε μετά βαΐων και κλάδων τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν παράνομα, σκοτώνουν, βιάζουν και κλέβουν τους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα. Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί, αλλά, δυστυχώς, αυτό προωθούν και πολλοί πολιτικοί της Ελλάδας, υποσχόμενοι τζαμιά και ασυλία στους ισλαμιστές που σφάζουν σε Συρία, Ιράκ και Ουκρανία χριστιανούς ορθόδοξους.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά και στη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας εμφανίζονται ως αντισημιτιστές και ρατσιστές.

«Η κυβέρνηση καταδίκασε τις πράξεις βίας εναντίον των μεταναστών με μια σειρά από ενέργειες και μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής με την αιτιολογία ότι είναι εγκληματική οργάνωση», αναφέρεται και γίνεται επισήμανση στην άρση της ασυλίας βουλευτών της Χ.Α. που οδήγησε στη φυλάκιση τους, όπως επίσης και στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης για το κόμμα.

Πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση του ποιος υπαγόρευσε στην κυβέρνηση τις ποινικές διώξεις και τη φυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής, ενός κοινοβουλευτικού κόμματος το οποίο ψηφίζεται από το 10% των Ελλήνων.

Καταλήγει η έκθεση του State Department πώς «επειδή η θρησκεία και η εθνικότητα συχνά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, ήταν δύσκολο να ταξινομηθούν πολλά περιστατικά ως ειδικά εθνοτικής ή θρησκευτικής μισαλλοδοξίας».

Η έκθεση αυτή είναι ενδεικτική για το τι επιδιώκουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα. Μετά τα περιουσιακά στοιχεία, την ιδιοκατοίκηση, που στη χώρα μας κατέχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά, επόμενος στόχος είναι η θρησκεία, η οποία επίσης δεσπόζει στην Ελλάδα.

defencenet.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

24 thoughts on “Ωμή παρέμβαση του State Department κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

 1. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ says:

  ΕΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ

 2. Ανώνυμος says:

  Ωμή παρέμβαση του Ελληνικής καταγωγης Ορθόδοξου Γεροντα Παισιου
  κατα του State Department :

  "Φονιαδες των λαων, Αμερικανοι" ! : Γεροντας Παισιος
  Μαρτυριες Προσκυνητων, Τομος Α.

 3. Γιαννης Ριζαιος says:

  ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ κ.ΙΕΡΩΝΥΜΕ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ;ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ;ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;

 4. Ανώνυμος says:

  Eδώ και τόσους αιώνες όσοι προσπάθησαν να χτυπήσουν την Ορθοδοξία δεν τα κατάφεραν ,τώρα θα τα καταφέρουν;;; που να ξέρουν εκεί στην αμερική ότι έρχεται η επέμβαση του Θεού και πάλι για να προστατέψει την Ορθοδοξία ,μακάρι να το ήξεραν ,μακάρι……

  • Ανώνυμος says:

   ναι, είναι πολύ καλά στημένη η παράγκα, αυτό είναι γεγονός …. αλλά όπως θα καταρρεύσει η κάθε είδους παράγκα των Αμερικανών (ήδη καταρρέει) έτσι θα καταρρεύσει πολύ σύντομα και το ΕΚΤΡΩΜΑ, το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ που ονομάζεται……. ορθοδοξία.
   Και αυτή του η κατάρρευση είναι ανεξάρτητη από τις επιβουλές των Αμερικάνων….. είναι η μοίρα και η φυσική εξέλιξη κάθε σκοτεινού και βρωμερού ΨΕΜΜΑΤΟΣ και συνομωσίας ……..έναντι του ΦΩΤΟΣ (Φως= Ελληνικός Πολιτισμός και Φιλοσοφία)

   • Ανώνυμος says:

    όσο και να σκάτε θα λαμπει για παντα το φως ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ+ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!ο συνδεσμος που όλοι φοβουνται!
    Η Ελληνικότητα συμπορεύεται με την Ορθοδοξία και σώζεται μέσα στην Ορθοδοξία.
    Οι νεοπαγανιστικές ομάδες, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για να επαναφέρουν ως επίσημη θρησκεία της χώρας μας το Δωδεκάθεο, διαποτισμένο, όμως, από τον δυτικό αποκρυφισμό, δεν προέρχονται από μία νοσταλγική κίνηση των Νεοελλήνων στην αρχαία θρησκεία των προγόνων μας, αλλά από οργανωμένες προσπάθειες στη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ιταλία κ.α . για την αποσύνθεση μας και τη διάλυση της συνοχής του Έθνους μας.

   • Ανώνυμος says:

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ?

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ.

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΣ

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

   • Ανώνυμος says:

    Αν είναι "τερατούργημα" και "έκτρωμα" η Ορθοδοξία, τότε τί είναι το Ισλάμ που κόβει τα κεφάλια των μη Μουσουλμάνων, που επιβάλλει τη βάρβαρη σαρία και που σταυρώνει και βιάζει Χριστιανούς;
    Ο χριστιανισμός είναι αυτός του Χριστού που μίλησε για αγάπη και όχι αυτός των παπαδων. Ο Χριστός δεν μίλησε ούτε για νηστείες, ούτε για βασανιστήρια ούτε για στερήσεις. Το μόνο που είπε ήταν το "Αγαπάτε αλλήλους" το οποίο και το έχουμε ξεχάσει όλοι μας.
    Και η αρχαία ελληνική θρησκεία είχε πολλά τρωτά με τα διάφορα σκάνδαλα και τις ζήλειες των Ολυμπίων Θεών που ναι μεν δίδασκαν την απόλαυση της ζωής, αλλά φανέρωναν σε πολλές εκφάνσεις της εκδικητικότητα, ζήλεια, ερωτικά σκάνδαλα και διάφορα άλλα τρωτά.
    Άρα η Ορθοδοξία του Χριστού και της Παναγίας είναι πολύ καλύτερη από άλλες θρησκείες, αλλά ο κάθε ένας μας καλό θα ήταν να ζει σύμφωνα με τη συνείδησή του και να επιλέγει αυτό που θεωρεί σωστό, χωρίς να αφορίζει τις θρησκείες.

  • nyeuis1 says:

   Ανωνυμε 1.11 γνωστης φαινεσαι.
   Χοντροι πασαδες μαυροφορεμενοι γρουσουζηδες με αμυθητη ακινητη και κινητη περιουσια που κανουν επενδυσεις και μπιζνες ενω απο σενα ζητουν να κανεις το σταυρο σου και υπομονη. Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.

  • nyeuis1 says:

   Αν ο Χριστος εζησε πραγματικα, αν ο ραβινος εβραιος αυτος εκανε αιρεση στην οποια διδασκε 'Αγαπατε αλληλους και μην κανεις οτι δεν θελεις να σου κανουν, αν ο ανθρωπος αυτος ηταν φωτισμενος και υψηλης πνευματικοτητος, αν ιδρυσε θρησκεια, αν οι χριστιανικες εκκλησιες που αλληλομισουνται τον ακολουθουν ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΙ οι επικεφαλης και οι ιερωμενοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ. Αν οχι, να τα κλεισουν τα μαγαζια και να πανε σπιτια τους.
   -Συνηγορος του Διαβολου, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ? Με αυτα κουμανταρουν τον πλανητη.
   Ευλογησον

   • Ανώνυμος says:

    Δηλαδή αν κάποιοι ιερωμένοι δεν είναι άξιοι και δεν ζουν σωστά, φταίει ο Χριστός γι΄αυτό;
    Ε! τότε, και ως προς τα δικά μας, επειδή κάποιοι διαπλεκόμενοι κατάκλεψαν τη χώρα φταίμε και όλοι εμείς που ούτε πήραμε ποτέ διακοποδάνεια, ούτε κλέψαμε κανέναν και ζούσαμε πάντα στερημενα και προσεκτικά;

   • Ανώνυμος says:

    αν αυτά που γράφεις για τον Χριστό ισχύουν…

    ''Αν ο Χριστος εζησε πραγματικα, αν ο ραβινος εβραιος αυτος εκανε αιρεση στην οποια διδασκε 'Αγαπατε αλληλους και μην κανεις οτι δεν θελεις να σου κανουν, αν ο ανθρωπος αυτος ηταν φωτισμενος και υψηλης πνευματικοτητος, αν ιδρυσε θρησκεια''

    μας είπες τι πρέπει να κάνουν οι επικεφαλείς,οι ιερωμένοι κ.τ.λ..

    ''αν οι χριστιανικες εκκλησιες που αλληλομισουνται τον ακολουθουν ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΙ οι επικεφαλης και οι ιερωμενοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ. Αν οχι, να τα κλεισουν τα μαγαζια και να πανε σπιτια τους.''

    συμφωνώ μαζί σου.τέτοια μαγαζιά να μην υπάρχουν!

    πές μας τώρα αν θές..πιστέυω οτι αξίζει να μας πείς διότι έχεις ευχέρεια λόγου και πνευματώδης είσαι.
    πές μας λοιπόν,αν ισχύουν αυτά που ανέφερες για τον Χριστό παραπάνω….ποιά είναι η γνώμη σου πλέον γ'αυτόν και πόση σημασία -προσοχή χρειάζεται να δώσουμε στα μηνυματά του;;

    s.o

 5. Ανώνυμος says:

  Ας πάει το σταιντ Ντι παρτμεντ. ..να πει στη Σαουδική Αραβία. ..στο Κατάρ. ..και στης λοιπές αραβικές χώρες γιατί δεν υπάρχει εκεί θρησκευτική ελευθερία. ..και να αφήσει της μαλακιες. …

 6. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΣΕ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ??? ΓΙ¨ΑΥΤΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *