08:53 - 02/05/2015

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΡΕΜΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Τώρα μαζί με τα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου και τις εξαιρετικές κεραλοιφές, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα νέο προϊόν, πολύ κλασικό και ευεργετικό για το πολύπαθο ανδρικό δέρμα: Μια πολυτελής, υγιεινή, φυσική, μαλακτική και άκρως καλλυντική κρέμα ξυρίσματος με γάλα καρύδας!

Σε συσκευασίες των 70 ml (5 €) και 100 ml (7 €), η πολυτελής αυτή κρέμα ξυρίσματος είναι το απόλυτο gadget υγιεινής περιποίησης για τον άνδρα.

Ένα σύγχρονο, αλλά και διαχρονικό-κλασικό δώρο για τον άνδρα που προσέχει τον εαυτό του και θέλει το καλύτερο για το δέρμα του, ιδίως όταν το ξύρισμα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την εργασία του και κυρίως, για τους παραδοσιακούς τύπους που χρησιμοποιούν παθιασμένα το κλασικό πινέλο ξυρίσματος και μετατρέπουν το ξύρισμα σε ιεροτελεστία!

Φυσικό προϊόν 100%, με λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και γάλα καρύδας, συνδυασμένα με το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα αιθέριου έλαιου δεντρολίβανου, που υπόσχεται την τέλεια περιποίηση και ηρεμία στο ανδρικό δέρμα για το ξύρισμα!

Κατά προτίμηση και κατόπιν παραγγελίας, δύναται να παρασκευαστεί κρέμα ξυρίσματος με άλλα υλικά (γαλακτοκομικά), αρώματα και συσκευασίες (απαιτείται πρότερη επικοινωνία για λεπτομέρειες-δυνατότητες).

ΔΕΙΤΟ ΣΤΟ MARKETPLACE ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί