Διαφημίσεις

Ο χάκερ που τίναξε στον αέρα όλα τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών της NASA και των στρατιωτικών αρχών των ΗΠΑ, αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: ότι στα αρχεία που παρεισέφρυσε, βρήκε φωτογραφίες από απόρρητα σκάφη της US Airforce μη γήινης τεχνολογίας, που πετούν με αντιβαρύτητα και μηδενική ενέργεια και –κυρίως- μια λίστα με τα ονόματα και τους βαθμούς… εξωγήινων οι οποίοι εργάζονται στις αμερικανικές υπηρεσίες!

Ο Gary McKinnon αναπνέει ελεύθερος, εδώ και λίγο καιρό. Με το αιτιολογικό ότι…το σπάνιο σύνδρομο Asperger από το οποίο πάσχει καθιστούσε μη ανθρωπιστική τη φυλάκισή του, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Theresa May απέρριψε το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ όπου θα εξέτιε ποινή κάθειρξης 70 ετών!

Ήταν το αποτέλεσμα μιας δεκαετούς μάχης που έδιναν ο χάκερ, η μητέρα του και χιλιάδες υποστηρικτές του. Μεταξύ αυτών ο David Gilmour των Pink Floyd, που έγραψε γι’ αυτόν το single «Chicago – Change the World» ως έκκληση στο Μπαράκ Ομπάμα να του δώσει χάρη! Στο τραγούδι, εκτός από την Chrissie Hynde που το ερμηνεύει, τραγουδούν ο Gilmour, ο Bob Geldof και ο ίδιος ο McKinnon:

Ο 47χρονος Σκοτσέζος απέδειξε στους Αμερικανούς ότι τα απόρρητα αρχεία τους έχουν «τρύπες» κάνοντας hacking επί 13 μήνες χωρίς να τον αντιληφθούν, από τον Φεβρουάριο του 2001 ως το Μάρτιο του 2002, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Solo». Εξηγεί πώς το έκανε, σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε:

Ο McKinnon ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ δεν ζητούσαν την έκδοσή του επειδή δήθεν προκάλεσε ζημιές στα συστήματα 2.000 στρατιωτικών υπολογιστών 53 (!) υπηρεσιών, αλλά επειδή φοβήθηκαν αυτά που είχε δει… Και εξηγεί τι αναζητούσε στα απόρρητα αρχεία:

“Ήξερα ότι κάποιες κυβερνήσεις έχουν εξασφαλίσει μεθόδους αντιβαρύτητας, κίνησης με μηδενική κατανάλωσης ενέργειας, χάρη σε εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό δεν έπρεπε να μείνει κρυφό από τον κόσμο, όταν φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν καύσιμα… Βρήκα μια υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία ενός τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε σχήμα πούρου πάν από το βόρειο ημισφαίριο. Ταράχτηκα τόσο, που δεν σκέφτηκα να τη σώσω αμέσως. Το μέγεθος του αρχείου ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορούσα να το δω ολόκληρο στον υπολογιστή μου!

Συν τοις άλλοις, διακόπηκε η σύνδεση και χάθηκε η εικόνα”!

Σαν να μην έφτανε που ρεζίλεψε όλα τα μέτρα ασφαλείας και κορόιδεψε τους Αμερικανούς με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλεγε «Η προστασία σας είναι σκ…», ο McKinnon έβγαλε στη φόρα και τα πιο απόρρητα μυστικά τους! Σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ανεξάρτητη δημοσιογράφο, υποστηρίζει ότι στα αρχεία της NASA και του Ναυτικού των ΗΠΑ βρήκε λίστες- ντοκουμέντα στις οποίες είναι καταχωρημένο προσωπικό τουλάχιστον 30 ατόμων που… δεν προέρχονται από τον πλανήτη Γη! Δείτε το απόσπασμα στο 21΄08΄΄ του βίντεο:

Όσα ισχυρίστηκε ο McKinnon, τα επιβεβαίωσε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψαν ερασιτέχνες ερευνητές, στο οποίο φαίνονται δεκάδες UFO μη ορατά στο γυμνό μάτι παρά μόνο με ειδικά φίλτρα στις κάμερες, να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες:

Το μόνο κακό για τον Σκοτσέζο computer genius, είναι ότι δεν μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει ότι είδε… Η σύνδεσή του ήταν υπερβολικά αργή και το σύστημα με το οποίο ήταν φορτωμένα τα αρχεία τόσο πολύπλοκο, ώστε θα έπρεπε να παραμείνει συνδεδεμένος επί ώρες για να «κατεβάσει» μια και μόνο φωτογραφία με κίνδυνο να εντοπιστεί. Πράγμα που, τελικά, συνέβη… τυχαία!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Χάκαρε την ΝΑΣΑ και.. ανακάλυψε ότι εργάζονται σε αυτήν εξωγήινοι!!”
  1. ΝΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΗΙΝΟ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ…ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΤΣΑ .

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΚΟΙΜ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΥΦΟ.Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΣΩΝΑΚΟΣ Ο ΠΙΝΚ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΙΚΑΓΟ (ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΟΛΗ) ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ).O TYΠΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΟ FOX(AΛΕΠΟΥ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤ GO HOME ET GO HOME ET GO HOME XAXAXAXAXAXAXAXA

  3. Τώρα ίσως εξηγούνται τα ολογράμματα UFO κοντά στον ήλιο.Οι ψευδαισθήσεις τους καλά κρατούν. Σχέδιο blue beam.

  4. Αυτος ο κυριος υπαρχει δεν ειναι ενα καινουριο φρουτο ειχα διαβασει γι αυτονε κι αυτα που ειδε πριν κατι χρονια κοντα στο 2006 οταν ακομα δε μας τα πριζαν με τους ξωγηινους οπως τωρα..
    Το θεμα δεν ειναι του οτι ο ανθρωπος βγηκε απο τη φυλακη το θεμα ειναι γιατι βγηκε οπωσδηποτε τωρα και γιατι εγινε τοσο μεγαλο θεμα οταν βγηκε η μαλλον ακομα καλυτερα ειχε μπει ποτε του φυλακη?
    Συνηθως τα μεγαλα ταλεντα χακερς τους αφηνουν απ εξω και τους εκμεταλευονται αναλογως..
    Αυτος εσπασε ισως το καλυτερο συστημα της γης και τον αφηνουν να μουλιασει μεσα?
    Παραξενο δε φενεται?..

  5. Έκανε χακ το πιο υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας στον κόσμο με αργή σύνδεση που θέλει ώρες να κατεβάσει μια φωτογραφία? Μας κοροϊδεύετε? Πόσες μπούρδες θα ακούσουμε ακόμα…

  6. ΟΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΑΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑΣΑ.

  7. Ο ιδιος ο Γκιολβας σε συνεντευξη του αναφερει οτι δεν υπαρχουν εξωγιηνοι αλλα γιηνοι που τεσταρουν και κατεφθινουν τη φοβια του κοσμακη.
    Επισης ο ιδιος στην ιδια συνεντευξη του αναφερει οτι εχει κατασκευασει 2 προτοτυπα της αυτης τεχνολογιας.

  8. "Ο 47χρονος Σκοτσέζος απέδειξε στους Αμερικανούς ότι τα απόρρητα αρχεία τους έχουν «τρύπες» κάνοντας hacking επί 13 μήνες χωρίς να τον αντιληφθούν, από τον Φεβρουάριο του 2001 ως το Μάρτιο του 2002, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Solo»."

    με αργη συνδεση?
    μπααααααααααααα?
    ποσο αργη συνδεση ηταν?
    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……….

    καλα κανετε και το αναδημοσιευετε αλλα γραψτε απο πανω οτι ειναι ΜΟΥΦΑ
    η επρεπε να το δημοσιευσετε την πρωταπριλια

  9. Λέει ψέματα και το συμπεραίνω από κάτι πολύ απλό. Για να δεις μία φωτογραφία πρέπει να την κατεβάσεις στον υπολογιστή. Ακόμα και άνοιγμα να κάνεις από απομεμακρυσμένη τοποθεσία η φωτογραφία θα κατέβει στα temporary αρχεία. Άρα λέει ψέματα ότι δεν μπορούσε να αποθηκεύσει τη φωτογραφία. Θα μπορούσε να κάνει και ένα απλό print screen. Για έναν τέτοιο hacker υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές. Η υπόθεση είναι καραμπινάτο ψέμα.

  10. μήπως αντικατοπρίζονταν η φάτσα του στην οθόνη για αυτό και έβλεπε εξωγήινους……άμα αυτός είναι γήινος εγώ είμαι απ' τον Κρύπτον

  11. Αν στην ΝΑΣΑ εργάζονται εξωγήινοι, είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ηλίθιοι, μαλάκες και καθάρματα εξωγήινοι.

  12. Εγω κατα τη γνωμη μου ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,ομως δεν μου ειρθε στο μιαλο αυτο το αρθρο αλλα με την κινη λογικη……………Εχω δει αμετριτα βιντεο της ΝΑΣΑ και για αυτα δεν ειμαι σιγουρη αλλα ξερω πως ειπαρχουν επιδι………..ειπαρχουν αμετριτοι γαλαξιες με αμετριτους πλανιτες πως γινετε εστο σε εναν απο αυτα να μην υπαρχει ζωη…εεεε….δεν γινετε υπαρχει 1.000.000.000%.Σκευτιτετο λιγακι!!!………Στο σχολειο που πηγενα πεμπτη καναμε αγκλικα κι ειπε μια ασκιση πιος ειναι ο κοντινοτερος πλανιτης στι γη ολοι ελεγαν τους αλλους πλανιτες εκτος απ τον αρη μεχρει και σελινη υπαν ωμος εγω εκανα την διαφορα υπα ΑΡΗ! επιδι το ειξερα οχι στην τυχη οπος ολοι οι αλοι το ονοιρο μου ειναι να παω στην ΝΑΣΑ σαν αστρονομος και θα τα καταφερω μια μερα.Η κυρια μου η κυρια Βασω μου ειχαι πει στην γλωσσα που μειλουσε για τον αρη να πω την επομενη μερα πλεροφοριες ειχα πει τοσες πολλες πλειροφοριες που δεν τις ειξεραν τα παιδια και οτε που τις ειχαν φανταστει………Τωρα εγω θα μπω εχτη και θα ζω με το ιδιο ονειρο μεχρει και τα αγγλικα εχων ξεκινισει να μου αρεσουν γι αυτο το λογο για να καταφερω να γινω αστρονομος της ΝΑΣΑ……………Με λιγα λογια η γνωμη μου ειναι η εξεις…ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  13. Φοβερο.οτι μαλακια ειναι η NASA το ιδιο ειναι κ αυτος.σιγουρα θα ακολουθησουν τανειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek