05:57 - 02/06/2011

Φουντώνει η κόντρα MEGA-“Αγανακτισμένων”-Βίντεο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μίκα Κοντορούση 
Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο τρόπος παρουσίασης του….
κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι της Μεσογείων το βράδυ της Τετάρτης, με δεκάδες “αγανακτισμένους” να επιτίθενται φραστικά στο κανάλι μέσω της ιστοσελίδας τους στο Facebook.
Κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Μega και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη για όγδοη συνεχή ημέρα η συγκέντρωση χιλιάδων αγανακτισμένων στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, ο Γιάννης Πρεντετέρης σχολίασε τα πλάνα από το ρεπορτάζ του γιουχαϊσματος βουλευτών το βράδυ της Τρίτης ως…

“περιστατικό που θυμίζει Ζιμπάμπουε”.
Το σχόλιο – όπως ήταν φυσικό – πυροδότησε μαζικές αντιδράσεις, με τους “σκληροπυρηνικούς” οπαδούς της ιστοσελίδας να παρακινούν τον κόσμο “να κλείσει τις τηλεοράσεις, να κατέβει στους δρόμους και να σταματήσει να παρακολουθεί κατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων”.
Ακόμη όμως και το σχόλιο του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα για “το πάρτυ στην πλατεία… που διοργανώνεται κάθε βράδυ με επιτυχία” ήταν αρκετό για να ξεσηκωθούν οι “διαδικτυακοί” αγανακτισμένοι, κάνοντας λόγο για “τηλε-καννίβαλους” και “τελειωμένους ΜΜΕδες”.http://news247.gr/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*