Διαφημίσεις

– Η χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων δέκα ετών “χτύπησε” τη Βρετανία
– Έφηβη έχασε τη ζωή της όταν έπεσε δέντρο πάνω στο σπίτι της
– Επιχείρηση διάσωσης για αγόρι που παρασύρθηκε στη θάλασσα, στο ανατολικό Σάσεξ
– Χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα στη δυτική και βόρεια Γαλλία
– Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

Η χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων δέκα ετών πλήττει τη Βρετανία, με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα τουλάχιστον 130χλμ. την ώρα.

Μια 17χρονη έχασε τη ζωή της, όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο σπίτι της στο Κεντ, ενώ ένα 14χρονο αγόρι αγνοείται από χθες, όταν -όπως πιστεύεται- παρασύρθηκε στη θάλασσα από τις ακτές του ανατολικού Σάσεξ.

Οι συγκοινωνίες στη χώρα έχουν… παραλύσει. Στο αεροδρόμιο του Χίθροου ακυρώθηκαν 130 πτήσεις, ενώ σοβαρά προβλήματα υπήρξαν και στα αεροδρόμια του Γκάτουικ, του Στάνστεντ, του Λούτον, του Σάουθεντ. Εκτός λειτουργίας τέθηκε το σιδηροδρομικό δίκτυο στη νότια Βρετανία, με τον εκπρόσωπο της εταιρίας σιδηροδρόμων να δηλώνει ότι η λειτουργία του δικτύου θα αποκατασταθεί το νωρίτερο αύριο.

Σε άλλες πόλεις, τουλάχιστον 6.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, όταν κλαδιά δένδρων έκοψαν καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος και πολλοί δρόμοι αποκλείστηκαν.

Η πρώτη φθινοπωρινή καταιγίδα που σαρώνει τη δυτική Ευρώπη κράτησε δεμένα στα λιμάνια τα οχηματαγωγά που εκτελούν το δρομολόγιο μεταξύ του Καλέ (βόρεια Γαλλία) και του Ντόβερ (νότια Βρετανία), ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη σήραγγα της Μάγχης.

Χωρίς ρεύμα η Γαλλία

Στη δυτική και βόρεια Γαλλία 75.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα, όταν κόπηκαν καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος.
Σύμφωνα με την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της Γαλλίας (ERDF), 35.000 σπίτια δεν είχαν ρεύμα στη Νορμανδία, 30.000 στη Βρετάνη και 10.000 στην περιοχή Νορ-πα ντε Καλέ, η οποία που βρίσκεται στο βορειότερο άκρο της Γαλλίας.

Η Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει κινητοποιήσει συνεργεία της από χθες στις περιοχές που απειλούνται από την καταιγίδα και σήμερα εστάλησαν ενισχύσεις από άλλες πόλεις προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. Οι άνεμοι φυσούν με ταχύτητα έως 139 χλμ. την ώρα στην Βρετάνη, σύμφωνα με τη γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία η οποία προβλέπει ενίσχυση των ανέμων στη βόρεια περιφέρεια της χώρας.

newsit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Φονική θύελλα σαρώνει τη δυτική Ευρώπη – Νεκρή 17χρονη στη Βρετανία, αγνοείται 14χρονος”
  1. Σαν επιστατης της γραμμης (South east railways finsbury park to Cambrige) ειχαμε καθαρισει τα παντα σε ενα 24ωρο το1986 να δουμε τωρα που ειναι ιδιωτικο

  2. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ
    http://www.katohika.gr/2013/10/lipamai.html
    ΣΤΙΣ 22 Οκτωβρίου 2013 – 2:25 π.μ.
    ΄΄ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΥΒΡΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΣΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗΣ/ΛΕΒΑΝΙΑΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
    Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΜΟΧΛΕΥΤΗ / ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ RABBI ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ…)΄΄
    ————————————————
    ΤΕΛΙΚΑ…
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ;
    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,
    ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ;
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ;
    Ε…
    ΤΟΤΕ…
    ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ….
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…
    ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ….
    ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ..…
    ΄΄ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ
    ΤΟΤΕ ΘΑ
    ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ΄΄
    ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ
    ΝΕΜΕΣΗ
    ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΄΄Η΄΄ ΕΜΕΙΣ ΄΄Η΄΄ ΑΥΤΟΙ.

    ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ RABBI ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ TORAH.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ / ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ /

    ΄΄Η΄΄ ΕΜΕΙΣ ΄΄Η΄΄ ΑΥΤΟΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  3. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΣΑΥΡΟΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek