Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο κ. Δένδιας στοχοποίησε την ελληνική σημαία δίνοντας εντολές να συλλαμβάνονται όσοι έφεραν το εθνόσημο στο πέτο ή όσοι είχαν υψωμένες σημαίες στα μπαλκόνια τους. Έψαχνε να βρεισχέσεις της ελληνικής σημαίας με …εγκληματικές οργανώσεις!

Αυτά τα πολιτικά σκύβαλα μην σας φοβίζουν. Ας υψώσουμε τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια μας. Η Ελλάδα είναι μία και όλη ζηλεύουν και την Πατρίδα μας και τους Έλληνες. Γι’ αυτό στοχοποιούν την ελληνική σημαία βάζοντας τους εντολοδόζους τους να κυνηγούν το εθνικό μας σύμβολο και να επιδιώκουν να αλώσουν οτιδήποτε ελληνικό!

Ας το καταλάβουμε ότι οφείλουμε στα παιδιά μας, την τόσο πληγωμένη αυτή γενιά, να αγωνιστούμε και να τους παραδώσουμε έναν τόπο καλύτερο. Το οφείλουμε και στην Ιστορία μας και στα αίμα των ηρωικών προγόνων μας. Οι Έλληνες είναι πατριώτες και ψυχωμένοι. Δεν επιτρέπεται να λυγίζουν στην Σκύλλα την Μέρκελ, τον νεοναζιστή Σόϊμπλε, στους διεθνείς τοκογλύφους και στους εδώ πολιτικούς δοσίλογους. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αγαπάμε την Πατρίδα μας γι’ αυτό και υψώνουμε τις ελληνικές σημαίες στο μπαλκόνι μας!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ”
  1. …την σημαια ωφειλουμε να την σεβομαστε και στις εκλογες και οχι μονο στις επετειους και στα πανηγυρια…πονηρε ελληνα ψηφοφορε
    που με τις βλακειες σου η χωρα μπηκε σε περιπετειες!Ευχαριστω και παλι που διαβαζεις το σχολιο ΚΑΙ ΔΕΝ το δημοσιευεις!

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
    ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

    1 ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    AYTO ΛΕΓΕΤΑΙ BANK RUN. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    2 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΕΡΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

    3 ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.

    4 ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    5 ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    6 ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

    7 ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

    8 ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

    9 ΑΟΖ. ΑΜΥΝΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Stranger o 2:49 λεει το μυστηκο πιστευω.για μενα αυτο ειναι απλα πρεπει να το κανουμε ολοι μαζι η έστω οι περισσότεροι. Ιχν

  4. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΩΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΣΟ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ .

  5. Επίσης θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ να βλέπουμε τη σημαία μας να την ανεμίζουν τα πρόβατα του Σαμαρά στις αηδιαστικές-προδοτικές ομιλίες της νδ.
    Ψηλά τις σημαίες παλικάρια! Ζήτω το ΟΧΙ, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω ο Μεταξάς.

  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 2.49 ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ Κ ΑΣΥΛΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !

  7. ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ 1%
    ΑΛΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ

  8. ΦΙΛΕ 26 Οκτωβρίου 2013 – 5:38 μ.μ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 26 Οκτωβρίου 2013 – 2:49 μ.μ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΣΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ. ΑΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *