Διαφημίσεις

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη κεντρική Ευρώπη την ερχόμενη Δευτέρα. Προβλέπεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, καθώς θα είναι όντως πολύ σφοδρό.

Καταιγίδες πάρα πολύ ισχυρές, θα επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 29 Ιουλίου, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Πολωνία και γενικότερα χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά φαίνεται να επηρεάζονται νότια τμήματα της Σκανδιναβίας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρούς κεραυνούς αλλά και δυνατούς δυτικούς, νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάνει και τα 7 ίσως και τα 8 μποφόρ. Μιλάμε ουσιαστικά για μία υπερκαταιγίδα, η οποία μάλιστα θα ρίξει ως και 20oC χαμηλότερα τη θερμοκρασία στη κεντρική Ευρώπη, στους 13-14oC δηλαδή, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά την ίδια ώρα θα επικρατούν θερμοκρασίες που θα ξεπερνάνε τους 40oC !!!

Από τις 30 Ιουλίου ως και τις 1 Αυγούστου, τμήματα αυτής της κακοκαιρίας, θα επηρεάσουν με πιο μικρής έντασης καταιγίδες και τα Βαλκάνια και γενικότερα όλη την ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, ρίχνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!”
  1. H Eλλαδαρα μας παντα προστατευμενη στα απαλα χερια του Κυριου μας…παντα μωρε παιδια οτι και να γινεται γυρω γυρω πλυμμηρες χιονια κλπ.Σαφως και εμεις εχουμε τα δικα μας γεγονοτα εδω απλα ειναι εντυπωσιακο οι γειτονες μας να εχουν τετοια καιρικα φαινομενα και εμεις ουτε για πλακα.Ας προσευχομαστε μερα νυχτα να μας εχει ο Θεος καλα ολους και ολα τα αλλα θα τα παλευουμε εμεις!!!(οικονομικα κλπ)

  2. πουστε παπαρες εγω ζω στην γερμνανια ενα χρονο,φευγωντας απο τη ζουγκλα του ελλαδισταν και σιγουρα η προπαγανδα σας εχει εμποτισει μεχρι το κοκαλο.δεν μας τρωνε αυτοι τα λεφτα μας,γιατι απλα δεν παραγομε πλεον τοποτα,αφου το κρατος μας και οι πολιτικοι μας που εμεις ψηφηζαμε για τους γνωστους λογους ,ξερει ο καθενας χωρια και ολοι μαζι,σαμποταρει χρονια τωρα τον καθενα με οραμα για παραγωγη και εξαγωη κλπ!
    καθιστε λοιπον στοην πολυθροναρα σας και φατε οτι μας φταιει ο πεθαμενος παπανδρεου,η μερκελ και ο σοιμπλε!και σταματηστε πια το ειμαστε ελληνες και εχουμε ιστορια και πολιτισμο,γιατι εμεις οι νεοελληνες δεν εχουμε τιποτα απολυτως.ουτε μια τριχα απο τα παπαρια των παπουδων μας δεν ειμαστε.ανικανοι και αναξιοι να αξιοποιησουμε και να σεβαστουμε τον πολιτισμο που μας αφησαν,και που ερχονται απο του διαολου την μανα για να θαυμασουν αυτοι που μας κλεβουν τα λεφταμας!!πια σχεση εχουμε ωρε ζουδια εμεις με τους ελληνες των περασμενων αιωνων πειτε μου πια.εκεινη εχτισαν παρθενωνες,επλεμησαν τους περσες,αφησανε πληθος επιστημονικων και φιλοσοφικων συγγραματων,εκεινη γενησανε αριστηδηδες και πλατωνες και και χιλιαδες αλλους,και μετα γενησανε καβαφηδες και παλαμαδες και καζαντζακηδες και χιλιους αλλους,και επιβιωσανε με πολεμους και σκληρη δουλεια.εμεις τι εχουμε να δειξουμε,καραμανληδες μητσοτακηδες παπανδρεουδες,σημιτηδες,και ρουβαδες και παολες
    και απεργιες και και και και και και και και
    αφηστε ρε μαγκες.τα ψεματα τελειωσανε.μαγκια κλανια και ο κωλος σαν φινιστρινι δεν γινεται.οσο για δημοκρατια πατε σε καμια ευρωπαικη χωρα να δειτε τι θα πει δημοκρατια,και τι θα πει σεβασμος απο πολιτη σε πολιτη,απο πλιτη σε κρατος και απο κρατος σε πολιτη,τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα

  3. Για τον 29-07013 5.10 να αγιάσει το στόμα σου.
    Μαγκιά κλανιά και στριγκακι, και είμαστε πανσωστοι και άσφαλτοι(Λαίδη). όλα τα γαμάμε όλα τα σφάζουμε αλλά στα τέσσερα. Επαναστάτες στα γόνατα και να ουρλιάζουμε τι μας κάνετε, να μην χάσουμε το πάχος το viagra και τη μαλακία που μας χτυπάει.

  4. για 29-7-2013 5.10 Πεστα,πεστα και λιγα λες!!!!!!! Μαθαμε να κανουμε τους μαγκες πισω απο μια οθονη. Χαμενοι ειμαστε βολεμενοι και αξιοι της μοιρας μας. κοπροσκυλα που τα θελουμε ολα ετοιμα. ντροπη μας. Δεν ηταν ετσι ο πραγματικος ΕΛΛΗΝΑΣ. Μονο να κανουμε το σταυρο μας να μην γινει κανας πολεμος γιατι θα παμε αδιαβαστοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *