Διαφημίσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

*ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

*ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014-2015 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΔΟΛΛΑΡΙΑΚΟΣ ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟΣ.

*Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ….ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΑΓΙΔΑ…ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ.

*ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ…ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ..

*Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ASEAN ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ….ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ….

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΤΑΣ 2014-2015 ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ.
ΉΣΑΝ ΟΙ ΛΑΡΥ ΕΝΤΕΛΣΟΝ-Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΧΣ ΤΣΑΡΛΣ ΝΕΒΕΡ, Ο ΤΖΕΙΜΣ ΝΤΕΙΝΣ, Ο ΜΑΡΤΙΝ ΑΜΣΤΡΟΝΓΚ, Ο ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ, Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΖΙΜ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ, Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΖΙΜ ΡΟΤΖΕΡΣ, Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΩΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ, ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚ ΦΑΜΠΕΡ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΟΥ….

Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΚΑ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2014-2015.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 74 ΑΤΟΜΑ.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014-2015;ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ.”
  1. Ολοι κρινονται εκ του αποτελέσματος! Και ο Δρούγος είναι ο πιό αποτυχημένος καταστροφολάγνος-παπαρολόγος στην Ελλάδα! Αναζητήστε το τί παπαριές έχει γράψει για τα τελευταία χρόνια, και θα καταλάβετε για πόσο άσχετο και επικίνδυνα ηλίθιο "αναλυτή" μιλάμε! Το άτομο είναι για γέλια ! Και για κλωτσιές!!

  2. στν Ελλαδα θα εχουμε αδυσωπητο πολεμο χωρις οπλα,με πολλα θυματα…
    για μισο λεπτο..
    ήδη γινεται

  3. Δεν θα γίνει τίποτα γιατί δεν το θέλει η κρίσιμη μάζα.
    Οι διάφοροι πολεμοκάπηλοι Δρούγοι – που δεν τα λένε αυτοί αλλά τα λένε οι.. άλλοι- να μπούν στις τρύπες τους και να μείνουν εκεί.

  4. Oι πόλεμοι γίνονται για να ςβήνει τα χνάρια του και μεχρι στιγμης νομίζει πως παει καλα

  5. Ο Γ' Π.Π. θα γινει. Το ειπε ο Πεφωτισμενος Αλμπερτ Πα'ι'κ το 1761 οταν μιλησε για τρεις παγκοσμιους πολεμους με σκοπο την απολυτη κυριαρχια των "εκλεκτων".
    Το ειπαν οι αγιος Ανδρεας ο δια Χριστον σαλος, αγιος Κοσμας ο Αιτωλος, πατερ Πα'ι'σιος, πατερ Ιωσηφ ο Βατοπεδινος και αλλοι και το ιδιο λενε και σημερα οι Πατερες.
    Οι σημερινες συνθηκες ταιριαζουν με αυτες πριν των Α' και Β' Π.Π.. Μη αιθεροβατουμε.

    Νικολας

  6. Δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος τύπου παγκοσμίου. Ο πόλεμος που γίνεται είναι ο οικονομικός και πάνω σε αυτόν θα σταθούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταστρέψουν με έναν παγκόσμιο όλα όσα εχτισαν τόσους αιώνες. Τώρα πάμε για έλεγχο των πάντων ηλεκτρονικό νόμισμα τσιπακια στους ανθρώπους κλπ… Τις προφητείες των οποιοδήποτε θρησκειών τις έβγαλαν για τη μαλάκινση του εγκεφάλου και της σκέψης σας. Θα ρίξουν πυρηνικά σκεφτείτε… Θα τελειώσουν τα πάντα πάνω στη γη γαμω την ηλιθιότητα που σας δέρνει…

  7. Εδώ πάντως, στην Ελλάδα, δε θα αποφύγουμε ένα μέρος του παγκόσμιου χάους, όποιο και αν είναι αυτό, ήδη βιώνουμε την διάλυση των πάντων.
    Αυτό γιατί εμείς έχουν συμφέρον να σκοτωθούμε και φοβάμαι πως δε θα το αποφύγουμε στο τέλος γιατί υπάρχει συνεχής μεθόδευση

  8. Gerontas polu gnostos sto agio oros pou zei twra leei oti tha yparxei kai 4tos pagkosmios polemos me petres kai kontaria giati ayta tha exoun apominei apo ton 3to pagkosmio polwmo

  9. are blima den jerhs th soy ghnete amfjsbhths toys profhtes;ta stomata toy ueoy;blima meta ton oikonomiko polemo erxete kai o aimathros polemos pagkosmios pragmath ua erhmouoyne terasties perioxes ua exoyme ekatomiria nekroys oson afora apo ta phrhnhka poy ua pesoyne poloi ua peuanoyne apo radienergeia kai arosteies ala h zoh ua shnexhsth opos shmbenei se kaue polemo

  10. mhn jexnate sosta to kina me iaponia alla kai boreia me notia korea kauos kai polemo iran israhl etoimazonte oloi aytoi o satanas exei rijei toys dikoys toy na anajoyne ta eunh o pagkosmios polemos ua eine sosta se dyo hmixrona prota oikonomikos meta aimathros polemos panta etsh shmbenei

  11. Μερικοί μερικοί αν γίνει πόλεμος η σεισμός η ότι κακό μπορεί να γίνει τέλος πάντων έχω την εντύπωση ότι θα κάνουν πάρτυ.Αυτό θέλετε με αυτό την βρίσκεται με όλα τα στραβά και τα ανάποδα παρακολουθώ το σάιτ καιρό τώρα δεν έχω δει μια ευχάριστη είδηση!Αμ το άλλο έναΣ εμπορία βιβλίων προσ όφελος του μιλάει για Πούτιν και έχει κάνει κάποιους έλληνες ρώσους λες και τώρα που χρωστά σε εφορία και όπου αλλού βλέπει τον Πούτιν παροντα και τον βοηθάει σε όλα τα βάσανα.κανείς δεν ΜΑΣ σώσει από μόνοι ΜΑΣ αν μπορούμε να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι γιατί ώς γνωστών ΑΝ ΣΕ ΞΎΝΕΙ Η ΠΛΆΤΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΟ ΆΛΛΩΝ ΝΑ ΣΕ ΞΥΣΕΙ.

  12. @16 Ιανουαρίου 2014 – 8:34 μ.μ.
    Φίλε μου θέλω να δεις λίγο το σκηνικό πριν Α και Β ΠΠ. Επίσης ρίξε μια ματιά στο σήμερα. Στους διεθνείς συσχετισμούς, έχθρες και φιλίες. Αν κάτι είναι σίγουρο (ανεξάρτητα πότε θα γίνει ακριβώς) αυτό είναι ένας καταστροφικός πόλεμος με πολλά κράτη μέσα. Αν θες μην τον λες παγκόσμιο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μπλεχτούνε πολλοί μέσα είτε ως ΝΑΤΟ, είτε για προσωπικά είτε για συμμαχικά συμφέροντα.

    Επίσης όταν μιλάμε για πυρηνικά δε σημαίνει ότι θα γεμίσουν τη γη και δε θα υπάρχει πουθενά ζωή. Πυρηνικά μπορεί να πέσουν ακόμη και σε ένα με δύο κράτη που σε καμιά περίπτωση δεν εκπροσωπούν ολόκληρη τη γη. Επιπλέον είναι κοινό μυστικό ότι προσπαθούν να μειώσουν κατά 2/3 τον πληθυσμό τη γης ώστε να μπορούν να τον ελέγξουν πιο εύκολα. Πολύ μεγάλη καταστροφή όπως πόλεμος με ή χωρίς πυρηνικά είναι ένας καλός τρόπος να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς, να ελέγξουν περιοχές και ταυτόχρονα να πετύχουν και το στόχο μείωσης του πληθυσμού.

    @17 Ιανουαρίου 2014 – 1:37 π.μ.
    Κανείς σοβαρός και ψυχικά ήρεμος άνθρωπος δε κάνει πάρτυ παρά μόνο όσοι σχεδιάζουν τους πολέμους. Το Κατοχικά όπως και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες δημοσιεύουν κατά βάση «αρνητικά» κείμενα γιατί 1) πράγματι τα περισσότερα που συμβαίνουν και γίνονται γνωστά είναι άσχημα και 2) είναι το ύφος της ιστοσελίδας τέτοιο. Δεν αφυπνίζεσαι με τα πανηγύρια αλλά με τη σκληρή αλήθεια.

    Παναγιώτης

  13. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΠΕΙΝΑ Η ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΩΜΑΣΤΕ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΑ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΕΙΣΟΥΜΕ

  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014-2015;ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ….Απορω γιατι δε ξεκινησε ακομη…ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ…ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ…ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΔΙΑΛΕΓΕΙ…ΤΟΠΟ…ΤΡΟΠΟ…ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ…ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ …"ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΛΛΟΙ"…ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ…ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…ΕΙΝΑΙ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ"…ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΘΕΟΜΑΧΟΙ… ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ….ΣΥΝΤΟΜΑ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ…ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…Σ.Ο.Σ.__

  15. Σίγουρα κάποιος πόλεμος θα γίνει αλλά μη λέμε βλακείες το πότε δεν το ξέρουμε,από το 2012 το περιμένουμε όποτε το 1000% κλπ μπουρδολογίες ας τις αφήσουμε ναι θα γίνει,πότε….άγνωστον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek