Διαφημίσεις

Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα.

Άνθρωποι που συνειδητά ή ασυνείδητα ρουφούν τη δική μας θετική ενέργεια, για να την χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι.

Αισθανόμαστε κουρασμένοι και άκεφοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και άλλοι που ρουφούν τη δική μας.

Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. « γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά, δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λ.π.» .

Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο.

Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.

Τα άτομα αυτά εκδηλώνουν τις παρακάτω συμπεριφορές. Όταν τις εντιληφθείτε είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από αυτούς.

1. Σας φωνάζουν χωρίς λόγο και αιτία
2. Σας κατηγορούν για άσχετα πράγματα
3. Βρίσκουν συνέχεια λόγους για να είναι δυστυχισμένοι
4. Ενοχλούνται απλώς και μόνο επειδή υπάρχετε
5. Έχουν επιλέξει ασυνείδητα να πονάνε
6. Δεν γελούν ποτέ από την καρδιά τους
7. Το βλέμμα τους δεν είναι λαμπερό

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Υπάρχουν άνθρωποι που ρουφούν την ενέργειά μας;”
  1. Το μονο που σωζει απο τα ενεργειακα ΒΑΜΠΙΡ (και ειναι πολλα πιστεψτε με )μολις τους αντιληφθειτε νε κανετε προστασια με ενεργειακη χρυση πυραμιδα μεσα απο την ΙΩΧΡΟΥΣ φλογα
    ειναι οτι καλυτερο και εχει 100% προστασια

  2. Τι γινεται οταν δεν μπωρεις να τους αποφυγεις ,και βρισκωνται στον χωρο εργασιας σου;;;…ενα πολυ καλο εργαλειο ,ειναι ενα βιβλιο που λεγεται ουρανια προφητεια ,ειναι ενα μυθηστορημα που μεσα απο την ιστορια του το αναλυει πολυ διεξοδικα..;-)…

  3. …επισης μια πολυ καλη προστασια ειναι να φορας οργωνιτη.Εγω εχω φτιαξει για μενα,αλλα και για αλλους,και ειδα αμμεσα εντυπωσιακα αποτελεσματα,αλλα με τον καιρο φανηκε οτι δεν λειτουργουσαν αποτελεσματικα..και αυτο εγινε γιατι εγω αφεθηκα ερμαιο τις καταστασεις,και δεν ημουν συνηδητα παρων ,στο καθε δευτερολεπτο της υπαρξης μου!οταν εισαι εστιασμενος στο κεντρο σου..τιποτα αρνητικο δεν μπωρει μα σε χειριστει!!…οι οργωνητες δεν ειναι το μαγικο χαπι…εσυ πρεπει να κανεις την "βρωμοδουλεια"..αυτα απλα συνεργαζωνται και βοηθουν στον αγωνα σου!..;-)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek