Διαφημίσεις

Λίγα λεπτά αφού ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βολφγκανγκ Σόιμπλε, εισήλθε στο Υπουργείο Οικονομικών, επί της οδού Νίκης, μια ομάδα από γυναίκες, που ήταν συγκεντρωμένες στο απέναντι πεζοδρόμιο, τον αποδοκίμασαν, φωνάζοντας “Έξω από εδώ”.

Στη συνέχεια φώναζαν “Raus” που στα γερμανικά σημαίνει ‘Έξω” καθώς και το σύνθημα “‘Eξω Χίτλερ από ‘δω”.

Σχόλιο: Μπράβο ρε κορίτσια!!! Γυναίκες μόνο… Μια χούφτα Ελληνίδες και οι άντρες που παραβρέθηκαν κατέβασαν βρακιά και λέγανε ντροπή! Ντροπή σ’εκείνον που ανέχεται να χάνεται η πατρίδα του αμαχητί..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΤΩΡΑ!!! BINTEO – Aποδοκιμάζουν τον Σόιμπλε έξω από το ΥΠΟΙΚ”
  1. Αυτη ειναι η αντισταση μας,4 γυναικες μονες…καλα μας κανουν ρε αφου δεν εχουμε @ρχιδι@

  2. Μηπως το χουν πάρει χαμπάρι οι Ελληνες οτι το πράγμα πάει να χοντρύνει παγκοσμίως και ασχολούνται πως να γυρίσουν στα χωριά τους αντί να τρέχουν να γιουχάρουν εναν ανάπηρο Γερμανό?

  3. Μπορει οι μανες μας να ξεχασανε πως φτιαχνουν αντρες και να φτιαξανε λελεδες , αλλα ευτυχως δεν ξεχασαν πως φτιαχνονται οι ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ . Ακουστε προσεκτικα τι λενε . Μπραβο ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! Κι ας καθονται να αναρωτιουνται καποιοι γιατι δεν τους σεβοντε λεει πια οι γυναικες…

  4. …ώς άλλες ατρόμητες "μυροφόρες",μιά χούφτα Ελληνίδες υπερασπίζεται τήν τιμή τού Εθνους μας…
    Ομως πίσω από τόν Σόιμπλε,βρίσκεται τό "ΦΙΔΙ",πού από τήν χώρα τής Αγγλίας ΕΛΕΓΧΕΙ τήν Γερμανία…

  5. Οι βαρβάτοι άντρες με τα μούσια(πούστηδες)απαγορεύουν στίς γυναίκες να φωνάζουν.Κανασάντρας στη μίνι διαδήλωση;ΑΑ στο γκέι παρέιντ.
    Αλήθεια γιατί τη δινει στο Θεό η ομοφυλοφυλία.

  6. Κάποιος απ το χολυγουντ άφησε μούσι κε σε κλάσματα δευτερολέπτου τον μιμήθηκαν ακόμα και ςτην κίνα.Ποιός όμως ξέρει οτι ο σταρ φορεσε το μουσι για να καλειψει τι που στιά του

  7. Ρε πως καταντησανε οι αντρες αυτου το τοπου…πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου και κυριως δεν θελω να πιστεψω αυτα που ακουω να λεει "αντρας" σ αυτο το βιντεο . Τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε γαμωτο .

  8. ΚΑΝΑΣ ΣΕΡΝΙΚΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ; ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΞΑΝΑ , ΑΛΛΑ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ . ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ…ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΙΣ ΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥ "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ . Α ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ .

  9. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΑ ΤΑΧΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

  10. Τι να πω???? Και γω γυναικα ειμαι και πολλες φορες εχω νιωσει πιο αντρας απο '''αντρες''' γιατι νομιζω εχουμε αναγκαστει να γινουμε. Δυστυχως οπως ειπε καποιος πιο πανω γεμισαμε χλεχλεδες και γιαυτο φταινε πολλες μανουλες που ταιζαν τον κανακαρη το αυγουλακι στο στομα μην κακοπαθει. Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω. Κοριτσια τελικα βλεπω να την κανουμε εμεις την επανασταση. Αλλα μερικα πραγματα ρε γαμωτο μου ειναι φυση. Πως πηγατε ρε παιδια τοσο κοντρα στην φυση σας???? Δηλ το αιμα στο κεφαλι δεν σας ανεβαινει??? ουτε ενας??? ουτε δειγμα??? Κριμα…………. και το λεω με μεγαλη θλιψη

  11. εγώ αυτά τα 2 τα πουστράκια για ασφαλίτες του κερατά τους κόβω,ούστ κοπρόσκυλα,πουλημένα τομάρια,αντί να είστε οι πρώτοι που θα έπρεπε να γ@μήσουν τον βρωμιάρη σοϊμπλε

  12. Ο εξεφτελισμος του αντρικου φυλου σε ολο του το μεγαλειο . Δε φτανει που εχουνε γινει γυναικοτοι ολοι και δεν ενοω μονο τη σεξουαλικη τους προτιμηση αλλα την εμφανιση , τους τροπους και τη συμπεριφορα τους γενικοτερα , εχουν το θρασος να κανουν και παρατηρησεις ! Κι αν τους ρωτησεις , ειναι τοσο ευθυνοφοβοι που θα σου πουν οτι φταινε οι γυναικες ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ . ΟΧΙ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ , ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ-ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ…ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ HONDO ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΩΝΑ . Αυτο που ειναι αναμεσα στα ποδια σας ειναι και για να σας θυμηζει οτι εχετε και υποχρεωσεις,οπως και διαφοροι αλλοι μυς του σωματος σας που εξαφανισατε , οπως και οι τριχες του κορμιου σας που τραβολογατε με τοση σπουδη . Αντε να χαθητε πια .

  13. Οι άντρες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο. Που είστε ρε άντρες;; Σας ρούφηξε η μαύρη τρύπα; Ούτε ένας να υποστηρίξει τις γυναίκες; Πόσο πολύ έχετε κοτέψει; Κρίμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek