Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Τρελό ναζιάρικο Σαυρακι εκνευρίζεται ον Κάμερα!!”
  1. Για να προλάβω τα πρόβατα…
    Ο αριστερός βλάκας, λέει τον δεξιό καραγκιόζη -Clarice- και μετα κάνει τον ρουφηχτό ήχο.
    Είναι αναφορά στην -Σιωπή των αμνών- όταν ο Hannibal συναντάει την Clarice => http://youtu.be/G4qblq0uahw?t=1m32s
    Τίποτα περισσότερο.

  2. Ωχ ίσως από το ποιο γαμάτο βίντεο,
    ρε 'σεις λίγο ακόμα , και θα είχε πετάξει τη γλώσσα έξω και θα τον μασουλούσε…..
    Και κοίτα αντίδραση μετά το σφύρισμα, …ώπα καρφωθήκαμε.

  3. Ολοι η παρεα ειναι 4 Αυγούστου 2013-10:48 π.μ., το μεγαλυτερο ποσοστο των δημοσιογραφων της Αμερικης εχει καταληφθει απο αυτους (ελεγχεις τα μμε ελεγχεις τον κοσμο κατα ενα μεγαλο ποσοστο), χμμ μηπως σας μπαινουν ιδεες για το κλεισιμο της ερτ-ψηφιακο σημα κτλ?

  4. Ρε παιδια ηρεμα ελεος με αυτα τα ερπετοειδη πουστια του συστηματος ειναι και αυτη.Θελουν να πεισουν οτι αυτοι που κυβερνουν ειναι εξωγηινοι και εχουν μεγαλυτερες δυναμεις ακομα και απο τον πιο δυνατο ανθρωπο στη γη.Αυτη η εμμονη ορισμενων με τα ερπετοειδη εχει ως μοναδικο σκοπο να τρομοκρατησει τον κοσμο.Η αληθεια ειναι οτι αυτοι που κυβερνουν ειναι ματαιοδοξα σιχαμενα ανθρωπακια που πρεπει να πανε σε ψυχιατρο οπως ο τυπος στο βιντεο που παρακολουθησαμε.

    ΜΠΟΥΛΗΣ

  5. ΟΤΙ και να είναι ,η αντίδραση μετά τον συριγμό ,είναι τουλάχιστον …ύποπτη ! …(…ώωωω ρε πούστη …μου ξέφυγε….. τί μαλακία …καλά που δεν πέταξα και την διχαλωτή έξω …ρόμπα έγινα….)

  6. Αγαπητε μπουλη αυτο σκεφτεται και το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων, ακομη και αυτοι που λενε οτι υπαρχουν δεν το πιστευουν κατα βαθος. Αναλογισου ομως πως ειναι αδυνατον να υπαρχουν αναφορες για αυτους ακομη και απο την αρχαιοτητα και ποσο μαλλον να ειμαστε το μοναδικο ειδος στο συμπαν. Μηπως υπαρχει μια πιθανοτητα ακομη και αν αυτο ειναι ακομη κ ηχητικο τεχνασμα? Δεν λεμε πως για ολα τα δεινα ευθυνονται αποκλειστικα αυτοι και οι λοιποι αλλα και οι ανθρωποι. Ειναι πολυ απλη η λογικη αν ερθει στην χωρα σου ενα εισβολεας και κανεις ''παζαρια'' μαζι του αντι να τον αντιμετωπισεις δεν θα γινεις ενα με αυτον ακομα και υποχειριο του? Ποσο μαλλον αυτοι που εχουν παρε δωσε με σατανιστικες τελετες και ανθρωποθυσιες και ανηκουν σε κυβερνητικες θεσεις, θεσεις κλειδια, κτλ. Προσωπικα ειμαι 1000% σιγουρος οτι υπαρχουν, αλλα ηταν θεμα ''τυχης'' που μπορω και το γνωριζω. Επειτα μην ξεχνατε και τις δαιμονικες καταληψεις και γενικα ολα τα αρνητικα, υπαρχουν και οντα που αλλαζουν μορφες. αλλα να μην ξεχναμε πως υπαρχουν και θετικες δυναμεις, ολα βρισκονται υπο συνεχη παρατηρηση και οι εννοιες(χωρος.χρονος,ταχυτητα,δυναμεις,ισορροπια,αποφασεις,εντολες,συνχρονικοτητα κτλ.) εκει με τις εννοιες εδω δεν εχουν καμια σχεση. Αμφιβολος να εισαι για ολα και να ερευνας ειναι καλο, ερευνατε τα γραφας μας ειπε, ανοητος ομως και σε ληθαργο οπως ο (4 Αυγούστου 2013-10:32 π.μ.) ειναι κακο, για τον εαυτο του πανω απ ολα.

  7. E ρε και να κάνουν καμμιά τέτοια στραβιά στον Τσακ Νορρις…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  8. ΤΟ ΒΙΝΤEΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LINK/LAP/MASER). ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΣ – ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Ή ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, Ή ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ (ΟΨΗ – ΜΑΤΙΑ ΣΑΥΡΑΣ) ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Ή ΣΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ – ΛΗΣΤΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ (ΙΔΕ ΜΥΘΟ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ ΣΙΝΗ – ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗ, ΙΔΕ ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ)..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΙΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ SUI-SING. ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΝΕΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΕΤΟΣ, ΕΝΩ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ (2 ΕΡΠΕΤΑ) ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ. ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ-ΤΕΡΑΣ ΔΡΑΚΟΣ-ΧΕΛΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΣΜΟΝΤΑΙ, ΜΙΧΑΗΛ, ΣΑΜΑΕΛ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ = ΦΛΟΓΕΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ = ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ , ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΕΧΩΒΑ(ΨΕΥΔΟ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΙΜΟΝΤ ΝΤΡΕΗΚ, ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ, ΤΟΥ ΝΤΟΝ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΝΤΑΝΚΑΝ ΛΟΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΗΜΙ-ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ-ΖΙΡΚΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΒΟΩΤΗ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙΧΟΥΑΝΑΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 12.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 9600 Π.Δ.Χ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΒΥΘΙΣΗ ΑΜΦΟΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. SURVIVAL AFFAIR.

  9. 11:52 ….κάποια σημεία δεν είναι σωστά στο κειμενάκι .Αραγε από σκοπιμότητα ή από άγνοια;;

  10. ρε βλαμμενα υποκειμενα συνωμοσιολογοι ανεγκεφαλοι σκατικαφροι αμορφωτοι, τραβατε να δειτε τη σιωπη των αμνων αντι να ρουφατε τα φλοκια του Λιακοπουλου. Σας αξιζει ο,τι κι αν παθετε στη ζωη γιατι ανεβαζετε καθε μερα τη μπαρα της ανθρωπινης μαλακιας ολο και πιο ψηλα. Υπανθρωποι του κερατα.

  11. Ε ρε οργονίτης που σου χρειάζεσαι, σκατόσαυρα!!! Εκεί που σφυρίζεις με την διχαλωτή γλωσίτσα σου, να σου πετάξουν κανένα οργονίτη και να τον καταπείς και να σπαρταράς σαν το ψάρι έξω απ το νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *