Διαφημίσεις

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ .ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 7 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.
ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ PENTAPOSTAGMA.GR

Ένα νέο νησί εμφανίστηκε σήμερα (21/11) σον Ειρηνικό. Μια έκρηξη από ένα ηφαίστειο βαθιά στο βυθό για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια ανοικτά από τη ιαπωνική νήσο Nishino-Shima ήταν η αιτία.

Σχεδόν 13.000 χλμ. πιο μακριά στο Μεξικό στο ηφαίστειο του Colima τίναξε κυριολεκτικά τη κορυφή του ύστερα από μια μακρά περίοδο σχετικής ηρεμίας. Καπνοί και ηφαιστειακή τέφρα έφτασαν σε ύψος σχεδόν 3 χλμ. και ο βρυχηθμός του ηφαιστείου ακούγεται χιλιόμετρα πιο μακριά.

Στην Γουατεμάλα το ηφαίστειο Fire Mountain άρχισε να εκτοξεύσει λάβα ενώ καπνοί και τέφρα σχημάτισαν ένα σύννεφο σκεπάζοντας πολλές πόλεις πλησίον του ηφαιστείου. Οι απανωτές εκρήξεις ακούστηκαν μέχρι και 10 χλμ. μακριά και τα τζάμια στα σπίτια έτριζαν.

Στο αρχιπέλαγος Βανουάτου στο νότιο Ειρηνικό το ηφαίστειο Yasur έχει αρχίσει να προκαλεί την προσοχή των ηφαιστειολόγων καθώς έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται.

Στην Ιταλία η Αίτνα έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής σημαντική ανησυχία. Η δραστηριότητα του ηφαιστείου ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και καθώς ημέρα αυτή γίνεται όλο και πιο έντονη.
Το νέφος από την ηφαιστειακή μάζα έγινε μάλιστα η αιτία για να μεταβληθούν τα αεροπορικά δρομολόγια εξαιτίας του κινδύνου να τεθούν οι κινητήρες των αεροσκαφών εκτός λειτουργίας (flame out) από την αιωρούμενη ηφαιστειακή τέφρα.

Στην Ινδονησία ένα νέφος που φτάνει σε ύψος μέχρι και τα 6 χλμ. έχει κάνει τη ζωή δύσκολη στους κατοίκους. Το ηφαίστειο του Sinabung άρχισε ξανά να δραστηριοποιείται από το 2010 (όπου ήταν η τελευταία του έκρηξη ύστερα όμως από αιώνες ηρεμίας). Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ροή λάβας αλλά το νέφος μεγαλώνει συνέχεια.

Πάλι στην Ινδονησία αλλά στην πλευρά της νήσου Ιάβα το ηφαίστειο Merapi άρχισε να δραστηριοποιείται από εχθές. Στην προηγούμενη έκρηξή του το 2010 είχαν χάσει τη ζωή τους εκατοντάδες κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Ποιος ο λόγος που εφτά ηφαίστεια σε έξι διαφορετικές χώρες άρχισαν ξαφνικά να δραστηριοποιούνται δεν είναι γνωστός. Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν μια συσχέτιση αλλά μέχρι τώρα δεν έχει σταθεί δυνατό.

Πολλοί μιλούν για μια γεωλογική αλλαγή η οποία συντελείται από το 2004 την χρονιά του μεγάλου τσουνάμι στην Ταϊλάνδη, άλλοι θεωρούν πως η αιτία γα όλα αυτά δεν είναι στη Γη αλλά στο διάστημα.

Μέχρι όμως να βρεθεί αυτή ας ελπίσουμε πως θα σταματήσει σύντομα.

defencenet.gr

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ?

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ 7 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ”
  1. Η καλύτερη προφητεία είναι αυτή που δε βγαίνει. Από μας εξαρτάται αν θα βιώσουμε όλα αυτά. Αν συνεχίζουμε να μην ξυπνάμε ναι είναι πιθανών κάποιος να σε ρίξει κάτω από το κρεββάτι ή να σου ρίξει νερό για να ξυπνήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε προφητεία δηλώνει το πιο πιθανό δυναμικό τη στιγμή που δίνεται και ότι αυτό αλλάζει. Εύχομαι να ξυπνήσουμε γλυκά και όχι με βία.

  2. Πω πω τί λές βρε παιδούλιμ, όλα αυτά σε 7 ώρες, τρέξτε χωριανοί ο καιρός γαρ γάρα. Το λένε και οι γεροντάδες.

  3. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ.. ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ… Η ΕΣΤΩ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ… ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.

    Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
    http://1.bp.blogspot.com/_5luTUVU8G_c/SwEVAt9zLdI/AAAAAAAACqE/UyjWtsCxYLs/s1600/neptune4.jpg

  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ .

    http://voutos.wordpress.com/

    (..) Η πτώση αυτού του ζωάνθρωπου είναι κοντά και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψω να χαθεί ΟΛΗ η ανθρωπότητα μαζί με τον χαμό αυτού του ζωάνθρωπου θα ετοιμάζω μια κιβωτό .. Ναι μια ΚΙΒΩΤΟ , μια κιβωτό ψυχών … Γιατί περιμένω έναν «κατακλυσμό» , ένα κατακλυσμό που θα αφανίσει των ζωάνθρωπο και θα φτιάξω αυτή την «κιβωτό» για να σώσω μέσα της τον άνθρωπο …

    Ετοιμάσου λοιπόν για τον «κατακλυσμό» που έρχεται και μαζί ετοίμασε και τον εαυτό σου ως άνθρωπος να είσαι μέσα σε αυτή την κιβωτό , στην κιβωτό που θα κτίσει μια νέα αυτοκρατορία .. Μια αυτοκρατορία του ΑΝΘΡΩΠΟΥ , μια αυτοκρατορία που θα ετοιμάσει τον άνθρωπο για την τελική μάχη .. Την μάχη της επικράτησης του ανθρώπου κατά του ζωανθρώπου ..

    Να είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι για όλα …

  5. απο την στιγμη που η Σαντορινη δεν κανει μπαμ, ο Σαμαροβενιζελος εχει ακομα μελλον.

  6. τελικά, από τι θα πάμε βρε παιδί μου δεν βγάζω άκρη…από σεισμό, ηφαίστειο ή τους τούρκους? έτσι που μου τα λέτε πως να οργανωθώ κ εγώ?

  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ:

    http://www.katohika.gr/2013/11/kati-trexi-sto-aigaio.html

    …."ΤΟ 7 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ"…

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ (ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ)… ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 7 ΣΕΠΤΑ.

    ΑΥΤΑ.

  8. μαλλον η θεια ειχε διαβασει την προφιτεια του πατερ Παισιου και μετα την ονειρευτηκε…!

  9. Η ΘΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕΝΟ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η Ο.Ε.Α.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΠΑ ΝΑ @Μ@ΘΟΥΝ!

  10. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 25 Σεπτεμβρίου 2013 – 6:57 μ.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/anadithike-olokliro-nisi-apo-to-seismo-sto-pakistan.html ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :

    ΄΄ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ
    Πολλοί εκ των οποίων ΟΜΩΣ δεν ήξεραν καν τι σημαίνει ΟΡΟΣ.
    (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ=ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ).
    ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΣΥΝΔΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΟ-ΧΘΟΝΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ
    (ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ : ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ/ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ/ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΟΥΣ/ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ/ΝΗΣΟΥΣ ΚΛΠ) ΄΄

    ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ
    (ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 22/11/2013 ΑΝΑΔΥΣΗ ΝΗΣΩΝ/ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ) ΕΙΧΑΝ ΘΕΑΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ/ΓΑΙΑΣ/ΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ) ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΑΠΟ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΩΝ (ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ) ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ, ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΛΠ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΄΄Η΄΄ ΜΗ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ
    http://www.volcano.si.edu/reports_weekly.cfm
    ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ 5 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 11 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ.
    Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ SMITHSONIAN.
    ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ : COLIMA, MEXICO ΣΥΝΟΡΑ / ΑΙΤΝΑ, ΣΙΚΕΛΙΑ (ΙΤΑΛΙΑ) / MERAPI, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΑΒΑ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ) / SINABUNG, ΣΟΥΜΑΤΡΑ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ) / YASUR, ΒΑΝΟΥΑΤΟΥ (ΝΔ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ).
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: BAGANA, BOUGAINVILLE / CHIRINKOTAN, KURIL ΝΗΣΙΑ / CHIRPOI, ΚΟΥΡΙΛΕΣ ΝΗΣΟΙ (ΡΩΣΙΑ) / COPAHUE, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΙΛΗ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ / FUEGO, ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ / KARYMSKY, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ (ΡΩΣΙΑ) / KILAUEA, ΧΑΒΑΗ (ΗΠΑ) / MANAM, NORTHEAST ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ (ΝΔ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ) / ΡΑΜΠΟΥΛ, ΝΕΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ / SHIVELUCH, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ (ΡΩΣΙΑ) / ULAWUN, NEW BRITAIN.
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ
    http://thewatchers.adorraeli.com/2013/11/21/active-volcanoes-in-the-world-november-13-november-19-2013/

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 28 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
    ( ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ ΚΑΤ΄ΕΜΕ ).
    ΒΛΕΠΕ http://quakes.volcanodiscovery.com/
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
    ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΝΤΩΣ / ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ) ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΔΙΣ) ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΙΤΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ (ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ) ΣΤΙΣ ΑΙΟΛΙΔΕΣ ΝΗΣΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  11. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    "Ψυχαγωγός" 22 Νοεμβρίου 2013 – 10:19 μ.μ.

    ΙΩ Littlepartofsoul 22 Νοεμβρίου 2013 – 11:08 μ.μ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  12. μετα απο πολυ καιρο θα κανω μια φιλοσοφικη αναλυση βαση των κειμενων του αναξαγορα/////
    υπαρχουν τεσσερα βασιλεια που διεπουν την αρμωνια της γαιας–ορυκτο-φυτικο-ζωικο-αιθερικο[αηρ-υδωρ-πυρ]
    εαν το ορυκτο δεν υποβασταζει το φυτικο επερχεται ανωμαλια φωτια και αρα μετα επερχεται δονηση–εαν το ζωικο δεν υποβασταζει το φυτικο επερχεται καταιγιδα και διαφορους συνδιασμους που το ενα βασιλειο αντιδρα και επερχεται δυσαρμωνια στη γαια.
    οι παλιοι λεγανε μεγαλη φωτια στη παρνηθα ? να φυλαχτουμε απο τον μεγαλο σεισμο–μεγαλη φωτια στην καληφορνια μεγαλο κουνημα.εντυπωση μου ειχε κανει ο σεισμος της αιγυπτου -ισπανιας-παρνηθας -ρωσιας που τα ρηγματα δεν ηταν ικανα να δωσουν καταστροφικους σεισμους αλλα ειχαν προυπαρξει καταστροφικες πυρκαιγιες
    τα υφαιστεια μερος μικρου πυρο και του ορυκτου βασιλειου εχουν να κανουν καθαρα και μονο με την αποδοχη στηριξεις του αιθερικου πεδιου και κατ εντολην η γαια πρατει η για ανα-κουφιση η για αρμωνια γιαυτο μετα η τεφρα θολωνει την ατμοσφαιρα αντιδρωντας για την μη κατανοηση απο τα αλλα βασιλεια
    – ο ενας που βλεπει –αναφερει η γαια ελαβε γνωση και η- ιω- η γη θελει να σπασει τα δεσμα της σκλαβιας της
    η αναδυση οντων που ζουν στο πυθμενα εχει μεγαλωση πραγμα που μας ομολογη οτι κατι γινεται με τον ποσειδωνα [ υδατα- συναισθημα -αηρ-πυρ μικρο] και την γη- κατ ομολογια- πυρ μεγιστου φωτος-

  13. 4.24 & 6.39 & 8.24

    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
    ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ

  14. Σκεφθείτε τον πλανήτη σαν ένα αεριοθούμενο υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, σαν αυτά με τις τέσσερις απολύξεις εξάτμισης. Όταν πιέσεις (δώσει καύσιμο) τότε από πίσω βγάζει ντουμάνια ή και φλόγες.
    Η ΓΗ αυτή τι στιγμή πιέζετε ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και από τους 3 κομήτες που βρίσκονται κοντά, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στις περυφές του συστήματος μας.

    Μυτιληνίος 2

  15. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΟΦΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ π² 22 Νοεμβρίου 2013 – 8:24 μ.μ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ.
    ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ.
    ΣΗΜΑΤΟΡΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ / ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΟΥΣΙΑ.
    Μυτιληνίος 2 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΓΑΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΟΝΤΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΑΡΜΟΝΙΑ) ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
    Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2013 – 7:18 μ.μ.ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΟΝΤΩΣ…
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *