Διαφημίσεις

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε έτσι.

Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά. Περίπου το 20%. Το άλλο 80% ζει με τo λεγόμενo Hartz IV (σύστημα κοινωνικών παροχών). Το 70% των παιδιών τους δεν έχει απολυτήριο. Παρατούν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης που έχει τη γερμανική υπηκοότητα, είναι άνεργος και δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως το ποσό των 482 €. Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 €, καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδα τους όσον αφορά το ενοίκιο, τα έξοδα θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας και δημόσιας συγκοινωνίας.

«Όλως περιέργως μερικοί Τούρκοι που ζουν με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes ή BMW», λέει ο Κλάους, ένας ιδιοκτήτης του οποίου οι ενοικιαστές ανήκουν σε αυτή την περίπτωση.

Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά εύκολη. Ακριβώς όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, και στην υπόλοιπη Δύση, μπορείτε να βγάλετε λεφτά, κάνοντας πολλά παιδιά. Φέρτε ένα σωρό από τα μέλη της οικογένειάς σας, κολλήστε και κάποια παιδιά από πολυγαμικούς γάμους (το επόμενο σύνορο στην «ισότητα του γάμου» μετά τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων) και σύντομα θα σου έρχονται 10 χιλιάδες κάθε μήνα.

Ο Kamal (46 ετών) και η σύζυγός του Shadia (42 ετών) έχουν δέκα παιδιά κάτω των 18 ετών και ζουν με το Hartz IV (το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών). Έχουν ένα μηνιαίο καθαρό εισόδημα 3000 € περίπου. Επιπλέον, όλες οι δαπάνες για το ενοίκιό τους, την υγειονομική τους περίθαλψη, τις μεταφορές, τη θέρμανση, κλπ. πληρώνονται από το κράτος.

Ο Kamal δεν εργάστηκε ποτέ, ούτε είχε ποτέ μια κανονική δουλειά, ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο, και ποτέ δεν έμαθε κάποιο επάγγελμα. Τώρα ισχυρίζεται ότι είναι “άρρωστος”. Ο Κλάους, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του Kamal λέει, «ο άνθρωπος είναι μια χαρά». Μάλιστα ομολόγησε στον Klaus ότι λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος. «Μου είπε κάποτε, “Γιατί να δουλέψω αφού μπορώ να ζήσω καλά χωρίς να δουλεύω;” λέει ο Klaus.

Ο Kamal είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει τακτικά τις εκθέσεις ανεργίας του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης (Bundes Agentur für Arbeit) στην πόλη του. Το κάνει αυτό, όταν τον καλούν για μια συνέντευξη για δουλειά. Αλλά πάντα ισχυρίζεται ότι είναι “άρρωστος” . Ισχυρίζεται ότι “έχει αφόρητους πόνους στην πλάτη και τις αρθρώσεις του”. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για τον Kamal είναι ο ιδιοκτήτης του, ο Klaus.

Ο Klaus και πολλοί άλλοι Γερμανοί είναι εξοργισμένοι με τον Kamal και τους ομοίους του. “Είμαστε εμείς, οι φορολογούμενοι, που πρέπει να χρηματοδοτούμε τέτοιους λεχρίτες σαν τον Kamal. Αυτό με κάνει να αρρωσταίνω”, λέει ο Klaus συνοφρυωμένος.

Από την άλλη πλευρά, ο γείτονας του Kamal, ο Dieter εργάζεται για μια εταιρεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργάζεται 8 ώρες ημερησίως, για να πάρει μόνο 800 € στο τέλος του μήνα. Από αυτό το μισθό έχει να πληρώσει το νοίκι του και τις λοιπές δαπάνες του. Αυτό που του μένει είναι κάπου γύρω στα 400 €.

Όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν πάνω στη πλάτη της Γερμανίας. Φανταστείτε εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με αυτόν τον τρόπο και αναπαράγονται με ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό από το γηγενή πληθυσμό, που θα οδηγήσουν τις δαπάνες του κράτους.

Οι Γερμανοί πολίτες μπορούν να μπουν στην Τουρκία με μια απλή επίδειξη της ταυτότητάς τους. Ως εκ τούτου Ο Γερμανός Τούρκος, ιδιαίτερα οι γυναίκες, ταξιδεύουν στην Τουρκία και επιστρέφουν με ένα “νοικιασμένο” μωρό. Παίρνουν το μωρό προσωρινά από συγγενείς και αξιώνουν στα γερμανικά σύνορα ότι είναι ‘το μωρό τους’ που γεννήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία.

Ο Khaled, ένας Τούρκος, μου είπε ότι μπορείς να βρεις “ένα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης” στην Τουρκία με 10 δολάρια.

Πίσω στη Γερμανία, το “νέο” μωρό γράφεται στο ληξιαρχείο του δήμου και η «μητέρα του μωρού» αρχίζει να παίρνει 200 ​​€ μηνιαίως.

Η Nicole, μια Γερμανίδα δασκάλα μου είπε κάποτε, ότι όταν ρώτησε τους μαθητές της τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, η πλειοψηφία των Τούρκων μαθητών είπε, «Hartz IV Empfänger» (δέκτης κρατικών παροχών). Όταν ρώτησε τους μαθητές της, “Γιατί αυτό;” ένα κορίτσι απάντησε: «Οι γονείς μου ζουν με το Hartz IV και έχουν μια εύκολη ζωή. Κοιμούνται περισσότερο το πρωί, και πάντα έχουν αρκετά χρήματα».

«Το όνειρο της ύπαρξης μιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν είναι νεκρό για τους Τούρκους» λέει ο Jalal, ένας ανεξάρτητος Κούρδος δημοσιογράφος που ζει στη Γερμανία. Και πρόσθεσε: «Το τουρκικό κατεστημένο πιστεύει ότι οι Τούρκοι στη Γερμανία αποτελούν μια πολύτιμη αιχμή του δόρατος για την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βία τον 15ο αιώνα, θα μπορούσε, όπως πολλοί Τούρκοι πιστεύουν, να γίνει πραγματικότητα στον 21ο αιώνα, στη Γερμανία, στην καρδιά της Ευρώπης. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι δημογραφικά, ενώ η γερμανική αύξηση του πληθυσμού είναι σχεδόν μηδενική, οι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%. Ως εκ τούτου, οι δημογράφοι υποθέτουν ότι μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ζουν στη Γερμανία θα είναι τουρκικής καταγωγής».

Καλώς ήρθατε στο Χαλιφάτο των Επιδομάτων που χτίστηκε από την Τζιχάντ των Επιδομάτων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους”
  1. Εγω βεβαια σαν κατοικος της Γερμανιας μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι η πληροφορια που εχεται ειναι οντος αλιθηνη..
    Μαλιστα εγω ο ιδιος εχω εναν γνωστο τουρκο ο οποιος γεννιθηκε ναι μεν στη γερμανια αλλα ο τουρκος παραμενει τουρκος ε λοιπον αυτος ο τουρκος εχει 5 παιδεια παιρνει το χαρτς 4 και αναθεμα αν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του οχι που δε προσπαθησε αλλα βαριοταν γρηγορα και τον διωχνανε.
    Τεσπα οσον αφορα το επιδομα των παιδιων το καθε παιδι εως τα 18 του χρονια κι αν σπουδαζει εως τα 25 παιρνει σαν επιδομα 184 ευρω εχεις δεν εχεις δουλεια το εχεις αυτο το επιδομα
    Το καθε παιδι εως 2 ετων παιρνει τα διπλα οι πανες κοστιζουν παραπανω κτλπ.
    εαν δεν εχεις δουλεια σε βοηθαει το κρατος να πληρωσεις νοικι ρευμα καλοριφερ και νερο κι εχεις και καποιο χαρτζιλικι για να περασεις.
    Για τους γερμανους που δινουν τα παντα στα παιδεια τους οσο κι αν αυτο ακουγεται παραξενο οχι μονο δε τους φτανουν τα 184 αλλα δινουν κι αρκετα απο το κανονικο τους μισθο για τα παιδεια τους αγοραζουν ρουχα μαρκες κτλπ γιατι ετσι ειναι το κατεστημενο με τις μαρκες κτλπ..
    Τεσπα ο τουρκος σκεφτεται διαφορετικα ναι μεν θα φροντισει το παιδι του αλλα μαρκες δυσκολα να παρει παιρνει τα ιδια αλλα φθηνοτερα και του μενουν αρκετα στη τσεπη.

    Θυμαμαι τωρα μια περιπτωση με εναν τουρκο αγνωστο βεβαια ε λοιπον η ιστορια ξεκιναει ετσι:
    Εγω με τη φιλη μου μεναμε σ ενα τριαρι 2 υπνοδωματια ενα σαλονι μια κουζινα ενα μπανιο ε λοιπον καποια στιγμη αποφασισαμε να παμε σ αλλο σπιτι ο επομενος νοικαρης που θα επαιρνε το σπιτι ηταν ενας τουρκος με 4 παιδεια και σκεφτεται η φιλη μου σε καποια στιγμη και λεει καλα αυτος εχει 4 παιδεια που θα τα βαλει να κοιμουνται ολα μεσα σενα υπνοδωματιο??
    Τα συμπερασματα δικα σας..

  2. Και εγω στην Γερμανία ζω αλλά τα στοιχεία που δίνεται εδώ ειναι παντελώς λάθος …οι άνθρωποι που πέρνουν το λεγόμενο Hartz 4 στην Γερμανία δεν ξεπερνούν τα 2.6 εκατομυρια …απο αυτούς το 65% ειναι στατιστικά αποδεδειγμένο ειναι ξένοι διαφόρων υπηκοοτητων όπως πχ Τούρκοι Ελληνες Ιταλοί Πολωνοί Ρουμάνοι κοκ και το υπόλοιπο 35% ειναι Γερμανοί …Το ποσό που Δίνεται ειναι 384 ευρώ με την φετινή προς αύξηση και 200 ευρώ για τα παιδιά εώς 24 χρόνων διότι τα παιδιά δικαιούνται και επίδομα το λεγόμενο Kindergeld που ειναι 184 ευρώ …Συνεπώς είτε Τούρκοι είτε Ιταλοί είτε Ισπανοί είτε Ελληνες δεν ξεπερνούν το 1.500.000 όλοι μαζί αυτοί που παίρνουν αυτό το συγκεκριμένο επίδομα Hartz 4…στην Γερμανία γενικώς αυτοί που παίρνουν κάποιο επίδομα είτε ταμείο ανεργίας δεν ξεπερνούν τα 4.430.963 άτομα στοιχεία για το 2013 απο την Γερμανική στατιστική υπηρεσία …

  3. βρε τι ψαχνετε ?
    περνουν αδουλευτα λεφτα ? τελιοσε.
    για παρε λεφτα εσυ ανεργε στην ελλαδα.
    ο αδερφος μου ειναι ανεργος με μηδενικο εισοδιμα,τον συντηρη η μανα μου και πληρωσε και εφορια 300 ευρω.
    αυτη ειναι προνια κυριες και κυριοι.

  4. ok kseftika egw p zw stin germania me to zori ta vgazw pera skeftomai na fugw kai diavazw auta kai lew elleo giuto oi germanoi einai toso ratsistes gt alloi kanoun tis malakies kai tin plirwnoume emei oi neoi…………

  5. Σκεπτόμουν,καλύτερα ετοιμάζομαι- μαθαίνω την γερμανική γλώσσα- να παώ στην Γερμανία να εργαστώ ως οδηγός και ήξερα οτι το κράτος βοηθά τους οικονομικά αδύναμους, αλλά αυτά που διάβασα με άφησαν με το στόμα ανοιχτό…απίστευτο.Λογικά με τέτοιο σύστημα που έχουν θα βρώ δουλειά. Δεν θέλω να παίρνω επίδομα ανεργίας βρε παιδί μου, θέλω να εργαστώ για να ζώ.Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν κάνεις και κάτι χρήσιμο ή αυτό που σου αρέσει; Εμένα μου αρέσει το τιμόνι,τι να κάνω; Να πάρω την BMW που αγόρασα με τα επιδόματα και να κόβω βόλτες; Θα βαρεθώ κάποια στιγμή.Εδω ξαπλωμένος όλη μέρα στο κρεβάτι να μείνεις βαριέσαι.

    1. Ειμαι Ελληνας,υπηρετησα τη ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και ετυχα στη περιπτωση με τα ΙΜΙΑ το 1996-30 Ιανουαριου.Ειμουν οδηγος εκανα απειρα χλμ και πηρα 17 καλος απο τη στρατονομια οσες φορες με σταματησαν.Με μειον 18 Βαθμουςc¤ στο Διδυμοτειχο και 01:00 το πρωι ετοιμαζομασταν για πολεμο με τη ΤουρκιαΣε μια αδεια που ειχα παρει γυριζα με το τρενο.Προτου να φτασουμε Θεσσαλονικη πηρε φωτια ενα κουπε του τρενου και ολοι τρεχανε πανικοβλητοι.Μολις ειδα τη φωτια πηρα το πυροσβεστηρα και με κινδυνο της ζωης μου μπηκα στο φλεγομενο κουπε και με μια αναπνοη και κλειστα τα ματια αρχισα να ριχνω με το πυροσβεστηρα υπολογιζοντας στα πλαστικα καθισματα.Το τρενο σταματησε ηρθε η ασφαλεια του τρενου για να σβησει τη φωτια αλλα ηταν ειδη αργα,τη φωτια την ειχα σβησει εγω και το μονο που εκανε η ασφαλεια του τρενου ηταν που με ρωτησε ποιος εβαλε τη φωτια αντι να μου δωσουν ευσημα.Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα αλλα νοιωθω πολυ αδικημενος γιατι ΟΥΤΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΑ 17ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ 2ΚΟΡΕΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟ.Νοιωθω πολυ αδικημενος και το λεω με παραπονο,βλεπετε δεν γινονται μονο στη Γερμανια αυτα που λετε φιλοι μου καλοι.Και στην ΕΛΛΑΔΑ υπαρχουν ανθρωποι που δεν δουλεψαν που δεν υπηρετησαν αλλα παιρνουν τρελα επιδοματα και ζουνε καλυτερα απο εμας.Απελπιστικα και η μεγαλη μου ανησυχια ειναι οι ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ 10 και 9 ετων αντιστοιχα που εχω ονειρα πολλα οπως ολοι οι ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ.ΚΡΙΜΑ για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ.ΣΤΟ τελος θα βρεθω και στη ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.Τεσσερις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΦΥΛΙΟΥ
      ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΘΕΟ.
      Αυτα φιλοι μου απο την ΕΛΛΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *