Διαφημίσεις

Η επιλογή της δεξιάς χειρός και του μετώπου ως σημείων χάραξης – Συμβολισμός και σκοπιμότητα

Το χάραγμα του Αντιχρίστου δεν θα δίνεται, τυχαία, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος αλλά, αποκλειστικά και μόνο, στο δεξί χέρι και το μέτωπο. Αν υπήρχε η περίπτωση να σφραγίζεται το χάραγμα του Αντιχρίστου σε οποιοδήποτε μέλος του σώματος, θα γινόταν και πιο εύκολα αποδεκτό.

Όμως, ο Αντίχριστος θα χαράσσει μόνο στο μέτωπο και το δεξί χέρι. Η επιλογή αυτών των μελών ως σημείων χάραξης δεν θα είναι τυχαία αλλά θα αποσκοπεί στο να προκαλέσει την αδυναμία του ανθρώπου να σφραγίσει με το σημείο του τιμίου Σταυρού το μέτωπό του ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του σώματός του.

Ο Σατανάς γνωρίζει ότι η σφραγίδα του Τιμίου Σταυρού καταλύει όλη τη δύναμή του. Γι’ αυτό και θα επιλέξει να χαράξει με το άθλιο όνομα του Αντιχρίστου την δεξιά χείρα του ανθρώπου. Διότι αυτή, ακριβώς, είναι που σφραγίζει με το σημείο του Σταυρού όλα τα υπόλοιπα μέλη του ανθρωπίνου σώματος. Κάθε άνθρωπος, λοιπόν, που θα δέχεται το χάραγμα του Αντιχρίστου, δεν θα έχει εξουσία να σχηματίσει, πλέον, με το δεξί του χέρι το σημείο του Σταυρού ή το Άγιο Όνομα του Κυρίου. Μ’ αυτό τον τρόπο ο Σατανάς θα επιχειρήσει να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο μετανοίας αυτών που θα λάβουν το χάραγμά του. Η χάραξη στο μέτωπο, πάλι, θα αποσκοπεί στο να ακυρωθεί η Θεία Χάρη απ’ το μέτωπο που « ὥσπερ λυχνία, βαστάζει λύχνον φωτός, τὸ σημεῖον τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν ἐν τῷ ὕψει ».

Στην ευρύτερη χριστιανική γραμματεία αυτές οι απόψεις αναπτύσσονται περισσότερο. Οι Ανδρέας Καισαρείας και Αρέθας Καισαρείας τονίζουν πως η χάραξη του χαράγματος του Αντιχρίστου στα συγκεκριμένα μέλη του ανθρωπίνου σώματος θα έχει και συμβολικό χαρακτήρα. Θα δηλώνει την υποταγή και υπαγωγή της λογικής δυνάμεως αλλά και της πρακτικής ενέργειας του ανθρώπου στον Αντίχριστο· την αφιέρωση των νοητικών και πρακτικών του δυνάμεων στη λατρεία του θηρίου· την δια λόγων και έργων προσκύνησή του και την διακήρυξη της θεϊκής ιδιότητάς του· την εγχάραξη του ατίμου ονόματος του Αντιχρίστου ως τιμίου στις καρδιές των ανθρώπων που θα λάβουν το χάραγμα.

Τονίζονται, επίσης, τα πρακτικά αποτελέσματα του χαράγματος. Όπως, χαρακτηριστικά, σημειώνει ο Αρέθας, η εγχάραξη του ολεθρίου ονόματος του Αντιχρίστου θα είναι αντίθετη σε κάθε τι το αγαθό. Το χάραγμα στο δεξί χέρι θα έχει ως συνέπεια την εκκοπή της ενέργειας των αγαθών έργων· τη στέρηση της δυνατότητας επιτέλεσης αγαθών πράξεων· την εκκοπή της δύναμης που κινεί τον άνθρωπο να ενεργήσει το αγαθό. Και το χάραγμα στο μέτωπο θα έχει ως συνέπεια τον σκοτασμό των πνευματικών οφθαλμών και του νοός, ώστε ο δεχόμενος το χάραγμα να μην πορεύεται φωτισμένος τον δρόμο του φωτός και της ευσεβείας αλλά να υποστηρίζει με θρασύτητα την πλάνη και το σκότος.

( Απόσπασμα – χωρίς τις υποσημειώσεις – από το βιβλίο του Βασιλείου Ταμιωλάκη Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ )

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Συμβολισμός και σκοπιμότητα”
  1. 666 666 666 666 666 666

    666 666 666 666 666 666

    666 666 666 666 666 666

    666 666 666 666 666 666

    666 666 666 666 666 666

  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ…..ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ……ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΔΑ…….ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ (ΒΛΕΠΕ ΙΝΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ)…..Η ΜΠΟΡΕΙ…….ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 666 ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ……ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΨΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΠΟΤΕ……..ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ…..ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ……ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ….ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ……..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ……ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ….ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ…..ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ…..ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ ΣΟΥ ΗΣΥΧΗ

  3. Stranger, σε παρακαλώ να ανεβάσεις το φοβερό βίντεο όπου ο (…γνωστός και μη εξαιρετέος) ραβινος Φριζής (που βρίζει τα Κατοχικά) ομολογεί ανενδοίαστα ότι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ οι εβραίοι και σκότωσαν τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=QV_F0zjIQBg

  4. KA TI NEO OSOI SΦΡΑΓΙΖΟΝΤΕ ΘΑ ΧΑΡΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑPISTΟΙ ΑΘΕΟΙ KAI ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ 50 50 ΓΙ ΑΡΧΗ

  5. χανει το χρισμα(σφραγιδα Αγιου πνευματος) που εχει ενας βαπτισμενος Χριστιανος !

  6. Μωρέ έκανε ο Ιησούς Χριστός το σταυρό του; Οι πρώτοι Χριστανοί οι απόστολοι στην Ιερουσαλήμ σχημάτιζαν με το δεξί τους χέρι κανένα σταυρό; Τι αιρετικά πράγματα είναι αυτά; Άφησε στην Αγία Γραφή ο Θεός καμία τέτοια εντολή; Θα με τρελάνετε εσείς οι Ειδωλολάτρες " Χριστιανοί".

  7. ολα αυτα τα κανει και τα συμβολιζει το δεξιο χερι ; Δηλαδη εγω που ειμαι αριστεροχειρη , ουτε αγαθα εργα κανω , ουτε αγαθες πραξεις δυναμαι ; Και ποιος ακριβως με δημιουργησε αριστεροχειρη αν οχι ο Θεος ; Και τι θα κανει αληθεια ο αντιχριστος με μας τους " αριστερους " ; υ,γ δε μιλαω κατα βαση για το κειμενο αλλα με αφορμη αυτο , γενικοτερα για τον τροπο που μας φερονται-τουλαχιστον παλιοτερα-για να μην αναφερθω στις δισκολιες που αντιμετωπιζουμε στον κοσμο των δεξιοχειρων γενικοτερα .

  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΕ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕi Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΚΛΠ ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ [ΜΕ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ] ΑΡΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΔΕ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΥΣΜΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ jiannhs kozani

  9. ΦΙΛΕ 3.09 ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ 1- ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ 2- ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ [ ΕΒΡΑΙΟΙ ] ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΤΙΕΥΟΜΑΣΤΕ jiannhs koani

  10. δηλαδη απο ποια ηλικια και πανω ενα ατομο καταλαβαινει τι κανει?
    16-17-18-10-22-11?????
    μαλλον τα γεγονοτα θα ειναι τελειως διαφορετικα απο οτι φανταζομαστε ολοι…
    οπως ενα τσουναμι…απιστευτο…γιγαντιο
    Θεος φυλαξει

  11. 9.03 για τα μωρα και τα ανηλικα παιδια και γενικα αυτους που δεν ειναι σε θεση να αποφασισουν μονοι τους πχ διανοητικα προβληματα κλπ , η αποφαση θα βαραινει τους γονεις τους και τους κηδεμονες , αλλα τα αποτελεσματα και οι επιπτωσεις του χαραγματος , θα ειναι οι ιδιες και γι αυτα . Βεβαια δεν νομιζω στην τελικη κριση να κριθουν τα μωρα για την επιλογη των γονιων τους , αλλα οι ιδιοι οι γονεις , μεχρι τοτε ομως και αυτα θα υποστουν τις συνεπειες .

  12. ΦΙΛΕ 12.58 ΑΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΛΠ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΒΟΥΛΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΥΧΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ jiannhs kozani

  13. Μα τι λετε μωρε …δεν διαβαζετε λιγο λεω εγω ?…"και αναγκασε ,πλουσιους και φτωχους,ελευθερους και δουλους ,Μικρους και Μεγαλους ,να λαβουν χαραγμα " id ή Αμκα ,σαν να λεμε …το πιασες ? Οχι?

  14. Ξαναλεω …διαβαστε λιγακι "και αναγκασε ,πλουσιους και φτωχους ,ελευθερους και δουλους,μικρους και μεγαλους,να λαβουν χαραγμα και να προσκυνησουν το θηριο" …τι δεν καταλαβαινεις ? id chip like …Α.Μ.Κ.Α !

  15. Μ’ αυτό τον τρόπο ο Σατανάς θα επιχειρήσει να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο μετανοίας αυτών που θα λάβουν το χάραγμά του….αδερφε αυτο ειναι πλανη που λες.δεν υπαρχει μετανοια ουτε επιστροφη ετσι και το βαλεις…ετσι πληροφοριακα……5.19 πεστα αδερφε…κανουμε τον σταυρο μας και ξεμπερδευουμε..ουδεποτε ο κυριος διδαξε κατι τετοιο..αφηστε τους σταυρους..προσευχη,προσευχη,προσευχη

  16. ΦΙΛΕ ΜΟΥ……Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΜΚΑ……ΘΑ……ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ……ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ……….ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ…..ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ……ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ……ΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ…….ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ…….ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ…….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕΤΑ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΣΕ FACK-ΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΤΑ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ….ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ…..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ……ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΤΣΙΠ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ………ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ……..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ….ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…..ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ……..ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ

  17. 3.36 ΦΙΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΔΥΝΗΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΩΡΕΣ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟMO [ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ] ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ jiannhs kozani

  18. Χαίρεται,πρόσφατα παρακολούθησα ένα video στο youtube ενός Έλληνα ορθόδοξου ιερέα που μιλούσε για το χάραγμα.Αυτό που με έκανε εντύπωση στην ομιλία του (και δεν το ήξερα),ήταν ότι στην Αποκαλυψη(αν δεν κάνω λάθος το Βιβλίο) αναφέρεται ότι και ο Θεός θα <>τους ανθρώπους για να τους προστατέψει απο το θηρίο.Οπότε υπάρχει ελπίδα,το θέμα είναι ποιοι θα ειναι οι εκλεκτοί.Ως τότε ,Αγαπάμε Αλλήλους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *