Διαφημίσεις

Έγκριση δαπάνης 60.000€ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για προμήθεια SMART CARDS!

Σε λίγο και κάθε σταγόνα ελευθερίας τελειώνει…..

Μόνο να αντισταθείτε και να την αρνηθείτε!

Ούτε να φωνάζετε, ούτε φασαρίες.

Απλά να πείτε ένα “ΟΧΙ”, είναι δύναμη μας!

Είναι αντισυνταγματικό και παράνομο η Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα!

Με βάσει του άρθρου 9Α:

‘Αρθρο 9A: (Προστασία προσωπικών δεδομένων)

Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει.

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ!!!”
  1. θα προηγηθουν τα γεγονοτα της πολης και θα την παρουμε την ταυτοτητα.θα το δειτε το ειπαν οι γεροτες

  2. Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ….ΑΛΛΑ….ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ 666 ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ….ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΚΑΡΤΑ…..ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ…….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ….ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

  3. Ολος ο κοσμος ενα μπαχαλο και παντου αναβρασμος. Τοσο πολυ στα δικα μας χρονικα δεν ειχε ξαναγινει. Καπως ασχημα θα ξεσπασει ολο αυτο. Τωρα εμενα κατι μου λεει μεσα μου πως η Ελλαδιτσα μας θα βγει με τις λιγοτερες απωλειες απο ολο αυτο. Οχι φυσικα γιατι εχουμε καλους πολιτικους πειτε το διαισθηση

  4. hmmm aporo pos mperdepsa to sfragisma sto deksi xeri i sto metopo me mia karta san ti pistotiki olon.. pou mpainei sto portofoli.. sti kolotsepi.. pos to mperdepsa etsi.. eutixos pou den diavazo malakies sto internet pou skopo exoun na tromaksoun kai na parapliroforisoun to kosmo! pooo eutixos me sosate pragmatika pos mperdepsa to SFRAGISMA STO DEKSI XERI I STO METOPO me mia ilithia plastiki karta pou mpainei sti kolotsepi… po po file…
    /sarcasm

  5. δεν θα παρουμε την ΠΟΛΗ? τι λες τωρα, καλα 10.000.000, νεοελληνες αυτο περιμενουμε για να κανουμε την επανασταση μας, αλλα μαλλον θα περιμενουμε τον χειμωνα, πρωτα οι διακοπες μας , μετα ο καφες μας , μετα η γκομενα ο γκομενος κ.τ.λπ. και τ.λπ.. αυτα! εγω παντος θελω το χαραγμα.

  6. έχω 4 κάρτες τραπεζικές διάφορες με όλα τα στοιχεία μου περασμένα στα συστήματά τους ,τι παραπάνω θα έχει η smart card;

  7. Όταν έρθει η ώρα του σφραγγίσματος και μου πούν, που το θές;στο χέρι; η στο μέτωπο; θα τους πώ στα αρχίδια μου γιατί αυτα θα πάρετε. χαχαχα!

  8. Ρωτηστε πριν αναρτησετε. Ρωτήστε έναν αστυνιμικούλη τι είναι αυτή η κάρτα και θα σας πει. Ή ρωτήστε έναν από την ΒΥΤΕ που είναι ο προμηθευτής.

  9. ρε παιδιά που είναι ο stranger είχε αναφέρει κάποιες ημερομηνίες τη έγινε ??? 20 -23 ιουνίου δεν έλεγε και κάτι θα γίνει μαλον ΜΠΕΡΔΕΦΤΗΚΕ ΙΟΎΝΙΟΣ ΜΕ ΙΟΎΛΙΟΣ. αλά ένα μεγάλο γεγονός είναι η αποχώρηση κουβέλη.ΜΠΡΆΒΟ STRANGER ΕΊΣΑΙ ΜΈΣΑ

  10. Άσχετα με το σφράγισμα η οτιδήποτε άλλο. Αυτή η κάρτα που θα έχει όλα τα στοιχεία μας επάνω της και από την στιγμή που μόνο ηλεκτρονικά (δλδ μέσω κάποιου PC) μπορούν να περαστούν αυτά τα στοιχεία στην κάρτα σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα αρχείο με τα στοιχεία του καθενός μας. Αυτά τα αρχεία λογικά θα αποθηκεύονται σε κάποια κεντρική μονάδα η server και θα διαβάζονται μέσω κάποιου προγράμματος (software που το κατασκεύασε κάποια Χ εταιρεία). Τώρα όμως μου δημιουργούνται και κάποιες λογικές απορίες:

    1) ποιός είναι ο κατασκευαστής-εταιρεία αυτού του προγράμματος-software και πόσο αξιόπιστος είναι.
    2)τι γίνεται σε περίπτωση που αυτή η εταιρεία "πέσει έξω" η την αγοράσει κάποιος άλλος ιδιώτης (άγνωστος η και γνωστός ίσως και με κάποιο βεβαρημένο παρελθόν) η την αγοράσει κάποια κράτος (π.χ Τουρκία, Γερμανία κλπ)
    3) τι γίνεται αν υπάρχουν τεχνικές βλάβες αυτού του προγράμματος, ποιός είναι ο τεχνικός-οι που θα διαχειρίζεται τα αρχεία μου και αν καταλάθος η "καταλάθος" σβηστεί η "πειραχτει" το αρχείο μου τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? (γιατί όπως και να το κάνεις ένα μηχάνημα είναι και τα μηχανήματα παθαίνουν βλάβες)
    4) ποιός υπουργός-Υπουργείο η κρατική υπηρεσία θα έχει πρόσβαση σε αυτό το πρόγραμμα-software? Και ποιός μου λέει εμένα ότι αυτή η κρατική υπηρεσία η Υπουργείο θα έχει διαφάνεια και δεν θα τα διαχειρίζεται αναλόγως με τα πολιτο-οικονομικά συμφέροντα τους (όπως έχουν κάνει και κάνουν σε τόσες και τόσες κρατικές υπηρεσίες και Υπουργεία).
    Υ.Γ. Έχω και άλλες 246758557764566 ερωτήσεις να κάνω σχετικά με αυτό το θέμα αλλά δυστυχώς θα γίνω κουραστικός (αν δεν έγινα ήδη) και επίσης δεν με βολεύει να γράφω από το κινητό μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek