ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ όπως το γράφουν τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί, έχει προβληματίσει τους Έλληνες, διότι κανείς δεν μπορεί να διακρίνει, ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δικαίως λοιπόν έχουν αντιληφθεί πως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ χωρίς όμως να γνωρίζουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, αφού ακόμα και στα σχέδια συνομωσίας , η εικόνα είναι μπερδεμένη. Σήμερα θα το ξεμπερδέψουμε αυτό το «κουβάρι», για να μάθουμε ΑΚΡΙΒΩΣ βάσει ποιού σχεδίου φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση, αλλά και να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ όλο το βρώμικο και ύπουλο σχέδιο, που ετοιμάζουν για το μέλλον.

Αυτή η αποκάλυψη θα έχει ένα αποτέλεσμα. ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, προς όφελος των Ελλήνων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»

Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 80’ διάβασα κάποια έντυπα και αργότερα κάποια βιβλία, που είχαν ως αντικείμενο την προσπάθεια κάποιας οργάνωσης να ελέγχξει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και μέσω αυτής να ελέγχξει το μέλλον των κρατών και των λαών, τότε μου φάνηκε σαν ένα σενάριο συνομωσίας. Την οργάνωση την έλεγαν «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» και ο καταστατικός χάρτης της οργάνωσης, ήταν τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των σοφών της ΣΙΩΝ».
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για όσους αναγνώστες δεν γνωρίζουν, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που περιγράφουν με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ όλο το ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που έχουν καταστρώσει οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, με σκοπό την μεθοδική και ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ εφαρμογή τους, μέχρι να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που είναι η κατάκτηση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σήμερα, γνωρίζω πως αυτό το «σενάριο» , είναι ο μεγαλύτερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που μόνο ο ΘΕΟΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να το σταματήσουν.
Αυτά τα έγγραφα , ήταν κάποια ντοκουέντα γραμμένα περίπου το 1760 μ.Χ.!!!!! (140 χρόνια πριν ιδρυθεί επίσημα ο Διεθνής Σιωνισμός), που ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ την ΠΟΡΕΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ. Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση , είναι πως μέσα από τις διακυρήξεις τους και τα «πρωτόκολλα», αυτό που λαμβάνει ο αναγνώστης είναι ένα πνεύμα ΜΙΣΟΥΣ και ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ κατά του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και ο βασικός στόχος , δείχνει πως είναι η εξαφάνιση του, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσον και τρόπο. Με λίγα λόγια θεωρούν τον Χριστιανισμό το μεγαλύτερο εμπόδιο στα απάνθρωπα σχέδιά τους.

Αυτή η κακοποιός και εκδικητική μορφή του Σιωνισμού κατά του Χριστιανισμού, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή, εκτός αν μελετηθεί σε συσχετισμό με την ΚΑΤΑΔΙΚΗ και την ΣΤΑΥΡΩΣΗ του Μεσσία Ιησού Χριστού. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ λοιπόν και με δεδομένο πως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ του Σιωνισμού, είναι πως ο Μεσσίας Χριστός δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, μπορεί να γίνει κατανοητό το μίσος που τρέφουν για τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό, αφού Η ΕΛΛΑΔΑ είναι αυτή που ΔΕΧΘΗΚΕ το Ιησού Χριστό που εκείνοι σταύρωσαν και ΔΙΕΔΩΣΕ τον Χριστιανισμό στον κόσμο.

Σε συνδιασμό με αυτό το άρθρο θα γίνει κατανοητός ο λόγος ίδρυσης του Διεθνούς Σιωνισμού, καθώς και οι στόχοι του. (Άρθρο: “Η Ελλάς στο στόχαστρο του Σιωνισμού. Η αλήθεια πριν τον Γ’παγκόσμιο πόλεμο”.) http://www.pentapostagma.gr/2013/09/ellinismos-kai-orthodoxia-sto-stoxastro-tou-sionismou-g-pagkosmios-polem

Στις εκλογές του Ισραήλ το Νοέμβριο του 1988, οι υποψήφιοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα, έλεγαν στους Ισραηλίτες ψηφοφόρους το εξής: «Μην ξεχνιώμαστε. Ο εχθρός μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι. Αυτούς τους έχουμε από κάτω. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός». Αυτό γράφτηκε στην Γερμανική «Ντι Βέλτ» και δημοσιεύθηκε στην Ελλάδα από την «Ελευθεροτυπία» στις 5 . 11 . 1988

Οι Σιωνιστές λοιπόν μας μισούν θανάσιμα λόγω της Χριστιανικής μας πίστης και με τον έλεγχο της Οικονομίας ως ΜΕΣΟΝ, επιδιώκουν την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του λαού μας και την πλήρη υποταγή όσων μείνουν. Πρόκειται για έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που γίνεται κατά της Ελλάδος, με οικονομικά μέσα προς το παρόν, ενώ σε άλλες χώρες χρησιμοποιούν και τα όπλα ως μέσα και δολοφονούν φανερά τους Χριστιανούς. Αν δεν τον δούμε ως ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, τότε δεν θα μπορέσουμε να εννοήσουμε αυτήν την σημερινή ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και το μίσος που τρέφουν για τον Ελληνισμό.

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Μπορεί όμως να μας μισούν θανάσιμα, αλλά παράλληλα μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Φοβούνται και τρέμουν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τα σχέδια τους και ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Άλλωστε το γνωρίζουν πολύ καλά , πως ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να τους αλλάξουμε και να τους ματαιώσουμε τα σχέδια. Γι΄αυτό είναι πολύ προσεκτικοί και μας ΠΙΕΖΟΥΝ σιγά σιγά και μέχρι εκεί που το δεχόμαστε. Μετά αρχίζουν πάλι την πλύση εγκεφάλου τα ΜΜΕ και μας προετοιμάζουν για να δεχθούμε το επόμενο «στρίμωγμα» . Πρώτα μας λένε συνέχεια «θα γίνει… αυτό, θα γίνει…. αυτό , θα γίνει και ….αυτό». ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αν οι αντιδράσεις συνεχίζονται τότε το ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ. Αν όμως κοπάσουν οι πολλές αντιδράσεις , τότε «ΠΑΡΤΟ» και πάνε για το επόμενο.

Παράλληλα όμως ΕΛΕΓΧΟΥΝ και τις αντιδράσεις για να μην γίνουν ανεξέλεγκτες και χαθεί ο έλεγχος της εξουσίας. Εκτός από τους πολιτικούς και τα κόμματα, ελέγχουν και όλους τους αρχηγούς και τους προέδρους των σωματείων και των οργανώσεων , ακόμα και των λεγόμενων “πατριωτικών” , αλλά ακόμα και των αναρχοαντιεξουσιαστών, για να ελέγχουν και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των μελών τους. Δεν θέλουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

Δεν βλέπετε που τώρα , στις πιο ΤΥΡΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που βιώνει ο λαός, ΕΧΟΥΝ «ΛΟΥΦΑΞΕΙ» εντελώς οι λεγόμενοι «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»; Αυτά τα αγανακτισμένα “παιδάκια”, δεν βγαίνουν από μόνα τους στους δρόμους. Τα βγάζουν οι αρχηγοί τους , όταν η Κυβέρνηση ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ στις εντολές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Τώρα δεν έχουν κανένα λόγο να τους βγάλουν στους δρόμους. Η κυβέρνηση είναι πολύ ΥΠΑΚΟΥΗ και δεν πρέπει να της δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Ειδικά μέσα σε αυτό το ρευστό πολιτικό κλίμα, και αυτή τη ΒΟΥΒΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, που οποιαδήποτε ενέργεια ανεξέλεγκτης αντίδρασης, μπορεί να πυροδοτήσει κοινωνική έκρηξη και πτώση της Κυβέρνησης. Δεν επιδιώκουν ανεξέλεγκτη πτώση της Κυβέρνησης. Τα πάντα πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Ακόμα και η ΠΤΩΣΗ αλλά και η «ΕΞΕΓΕΡΣΗ». Για να είναι υπό έλεγχο και η ΕΠΟΜΕΝΗ Κυβέρνηση.

Πως όμως θα επιδιώξουν να το πετύχουν αυτό; Τήν απάντηση μας την δίνουν οι ΙΔΙΟΙ, μέσα από τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των Σοφών της ΣΙΩΝ» που τα έγραψαν οι «Σοφοί» του Ισραήλ πρίν από 250 χρόνια και τα ακολουθούν κατά γράμμα μέχρι σήμερα , από γενεά σε γενεά.

ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αυτός ο λόγος εκφωνήθηκε το…..1865!!!!!! από τον Ραββίνο Reichhorn , σε ένα συνέδριο των «σοφών» του Ισραήλ, που έγινε στην Πράγα, επάνω στον τάφο του μεγάλου τους Ραββίνου Simeon Ben Judas και απεικονίζει την Ελληνική σημερινή πραγματικότητα. Βρίσκεται στο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη «Τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού» σελ. 13, στο βιβλίο του Pierre Hepess “Le Dernier bal du «Grand soire» Ou la Republique Universelle” στο κεφάλαιο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» σελ. 569 και στο βιβλίο του π. Ιγνατίου Καπνίση «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ» σελ. 151. Μερικά από τα κύρια σημεία του λόγου είναι τα εξής:

Εκατό ολόκληρα χρόνια, εμείς οι Σοφοί του Ισραήλ, συνερχόμαστε σε συνέδρια για να εξετάσουμε τις προόδους μας στην υποταγή του κόσμου που μας υποσχέθηκε ο Ιεχωβά και στην κατάκτηση της εχθρικής Χριστιανοσύνης. Και αυτό το έτος συγκεντρωμένοι εδώ, στον τάφο του αγαπητού μας Συμεών –Μπεν Ιούδα, μπορούμε να διαπιστώσουμε με υπερηφάνεια πως ο αιώνας που πέρασε, μας έφερε πιο κοντά στο σκοπό μας που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. ……. Το χρυσάφι ήταν , είναι και θα είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος μοχλός γι’ αυτούς που τον κατέχουν , αντικείμενο δε μεγάλης επιθυμίας γι’ αυτούς που δεν τον έχουν. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

…….. Ήδη οι κυριώτερες ΤΡΑΠΕΖΕΣ τα θησαυροφυλάκια του κόσμου και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ των κυβερνήσεων βρίσκονται στα χέρια μας. ……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……..,Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια……… Η ιδιοκτησία της γής συνεπάγεται πάντα την επιρροή και την δύναμη. Χάρη δήθεν της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα κομματιάσωμε τις μεγάλες ιδιοκτησίες και θα τις μοιράσωμε στους χωρικούς που τις θέλουν. Αυτοί για να τις καλλιεργήσουν θα ΧΡΕΩΘΟΥΝ αμέσως. ΈΤΣΙ Η ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και η κατοχή της γης θα μας εξασφαλίσει την εξουσία………… Διαθέτουμε άξιους ομιλητές για να ενθουσιάζουν και να πείθουν τα πλήθη. Θα τους σκορπίσουμε στους Χριστιανούς για να κυρήξουν τις μεταρρυθμίσεις, που πρόκειται να τους φέρουν την ευτυχία…………

.Η Παλαιστίνη σήμερα δεν είναι παρά ένα πεδίο προετοιμασίας Ιουδαίων πρακτόρων, που ετοιμάζουν την προσεχή επανάσταση και την κατάληψη της………..Αλλά προ παντός ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Από εκεί θα διασπείρωμε τις ιδέες που μας εξυπηρετούν και θα διαπλάσουν τους Χριστιανούς ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ………. Αν κάποιοι από εμάς πέσουν στα νύχια της δικαιοσύνης των Χριστιανών, ας σπεύσουμε σε βοήθεια τους. Ας βρίσκωμε τους μάρτυρες που χρειάζονται για να σωθούν από τους δικαστές, μέχρις ότου ΓΙΝΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ……..Τους μονάρχες της Χριστιανοσύνης τους φουσκωμένους από φιλοδοξία και ματαιόητα, θα τους προμηθεύσουμε όσο χρήμα ζητά η ανοησία τους και θα τους σύρωμε από τη μύτη………. Αιώνες τώρα τα παιδιά του Ισραήλ διωγμένα , περιφρονεμένα εργάστηκαν σκληρά για να ανοίξουν τον δρόμο προς την παγκόσμια εξουσία. Πλησιάζουμε στο σκοπό μας. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και θα υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας. Έτσι θα ολοκληρωθεί η υπόσχεση του Ιεχωβά που έχει δοθεί στον εκλεκτό λαό μας………..»
Αυτό το κείμενο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, είναι οι συνέπειες ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχουν κυρήξει οι Χριστανομάχοι της πολιτικοθρησκευτικής ΗΓΕΣΙΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ .

Η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου θα μας δείξει πως σχεδόν όλα έχουν επιτευχθεί.

1. Ελέγχουν τις Τράπεζες και τον παγκόσμιο πλούτο.

2. Ολα τα δάνεια των κρατών βρίσκονται στα χέρια τους.

3. Με το χρήμα έχουν εξαγοράσει όλους τους ανθρώπους, πολιτικούς και μη και όλες τις «επαναστατικές» συνειδήσεις.

4. Τα ΜΜΕ υπνωτίζουν τον κόσμο και δημιουργούν μία ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της πραγματικότητας, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια ψέματα.

5. Μας έχουν χωρίσει σε πολιτικές ομάδες και μας έχουν σπείρει διχόνοιες.

6. Έχουν διασπάσει την εθνική μας ενότητα.

7. Η πρώην δημόσια Αγροτική Τράπεζα αφού καταχρέωσε όλους τους αγρότες , δώθηκε σε αυτούς.

8. Ελέγχουν όλη την εκπαίδευση, μέσα από το υπ. Παιδείας και το παιδαγωγικό ιστιτούτο και διδάσκουν τα παιδιά, αυτά που θέλουν.

8. Έχουν σκορπίσει παντού λαοπλάνους που μιλούν για μεταρρυθμίσεις.

9. Το Ισραήλ τότε δεν είχε κράτος και ετοίμαζαν οι πράκτορες του την Παλαιστίνη για κατάληψη. Την κατέλαβαν τον Μάιο του 48 και από τότε δολοφονούν μέχρι σήμερα Παλαιστινίους, αφού τα «κεφάλια» της «Χαμάς» είναι πράκτορες του Ισραήλ και φροντίζουν, να του δίνουν το δικαίωμα για να αφανίσει την φυλή των Παλαιστινίων.

10. Ελέγχουν σήμερα την Δικαιοσύνη και έχουν γίνει οι ίδιοι Δικαστές. Γι’ αυτό και εκδίδουν παντού , ότι αποφάσεις θέλουν που τους εξυπηρετούν.

11. Σέρνουν όλο τον πολιτικό κόσμο από τη μύτη, αφού τους έχουν πληρωμένους και με αποδείξεις. Διαβάστε: (άρθρο «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» «200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ) http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OThttp://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFO

ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ

Αλλά και η αθλιότητα και η διαφθορά που επικρατεί στην κοινωνία και κρατά τους ανθρώπους πνευματικά υπόδουλους και τους έχει κάνει εγκεφαλικά ανίκανους να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, είναι και αυτό έργο των Σιωνιστών. Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο «Πρωτόκολλο» 5: «……..Το μεγάλο μυστικό για να κυβερνά κανείς με επιτυχία, είναι να πολλαπλασιάζει τα ελαττώματα του λαού, τις κακές του συνήθειες, τα πάθη και τις κοινωνικές του ροπές, έτσι που να μην μπορεί κανείς να βρεί άκρη σε αυτό το ηθικό χάος και οι άνθρωποι να φθάσουν στο σημείο να μην μπορεί να συνεννοηθεί ο ένας με τον άλλο».
Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα;

Και συνεχίζουν συμπληρώνοντας στο «Πρωτόκολλο» 13: «………Για το ενδεχόμενο δε κάποτε να συνέλθουν και με την σκέψη να αντιληφθούν τα δίχτυα που τους έχομε ρίξει, θα τους κρατάμε απασχολημένους και θα τους διαφθείρωμε με τα τυχερά παιχνίδια, τα αθλητικά θεάματα, τις άσωτες διασκεδάσεις, τον αλκοολισμό, τα ναρκωτικά και τα πορνεία».

Αυτά γράφουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και αυτά εφαρμόζονται κατά γράμμα από τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, γι’ αυτό και ΕΛΕΓΧΟΥΝ σήμερα τον πολιτικοκοινωνικό βίο της Ελλάδος.

Ένα μόνο μένει να κάνουν για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το ΣΧΕΔΙΟ που θα ΥΠΟΤΑΞΕΙ για πάντα τους “καταραμένους” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και θα ανοίξει τον δρόμο στούς ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για την παγκόσμια εξουσία. Να εξαπολύσουν την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» που θα διαλύσει την Ελλάδα και θα την πνίξει στο αίμα. Αυτό λένε τα «Πρωτόκολλα» των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ Εβραίων Σιωνιστών: …….. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και να υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας.

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Όσοι γνωρίζουν καλά την ιστορία του Σιωνισμού, ξέρουν πως οι φτιαχτές και χρηματοδοτημένες «επαναστάσεις» είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ τους ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί είναι ο μόνος πετυχημένος τρόπος διάλυσης των κρατών. Στην Ελλάδα έχουν φέρει εκατομμύρια λάθρο «επαναστάτες» που είναι έτοιμοι να την διαλύσουν, την ώρα που οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πολιτικοί θα οργανώσουν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, για να χρεωθούν άλλοι την πτώχευση.

Όπως διαβάσαμε στα «Πρωτόκολλα», μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια τους. Ακόμα και αυτή η μεγάλη εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ , αλλά είναι μέσα στις διακυρήξεις των «Πρωτοκόλλων». Διαβάζουμε μέσα από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 3: «……Τότε δε, που με όλα τα μυστικά μέσα που διαθέτωμε, χάρη στο χρυσάφι που όλο βρίσκεται στα χέρια μας, θάχωμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσωμε στους δρόμους αμέτρητα πλήθη πεινασμένων εργατών,(από Ασία -Αφρική) σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Τα πλήθη αυτά θα χύσουν με τυφλό πάθος το αίμα εκείνων που μισούν από την παιδική τους ηλικία, διότι τους θεωρούν υπεύθυνους της φτώχιας και της πείνας τους. Θα οδηγηθούν από την αμάθειά τους και την απλοϊκή σκέψη, πως λεηλατώντας τις ξένες περιουσίες θα λύσουν το δικό τους πρόβλημα…….». Αυτή είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ για να φέρουν στην Ελλάδα τους «πεινασμένους εργάτες». Οι Χριστιανομάχοι Σιωνιστές τους έχουν πληρώσει.

Έτσι σχεδιάζουν να διαλύσουν την Ελλάδα και πρέπει να έχουμε ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ. Αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ γιατί αυτό λένε τα «Πρωτόκολλα των «Σοφών» του Ισραήλ» και αυτά ακολουθούν κατά γράμμα. Αλλά όταν ο λαός είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ και το περιμένει, τότε αναγκάζονται να τα αναβάλλουν για…….αργότερα. Γιατί για να πετύχει το σχέδιο, πρέπει ο λαός να ΚΟΙΜΑΤΑΙ και γι’ αυτό φροντίζουν τα ΜΜΕ. Τα σχέδια τους όμως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και όσο ελέγχουν αυτοί την εξουσία και την δικαιοσύνη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.

ΕΤΣΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Όταν ένα κράτος διαλυθεί από ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εξέγερση και εσωτερικές διαμάχες, τότε βρίσκουν την ευκαιρία και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ σαν ΛΥΚΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ.

Και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ με το ΧΡΗΜΑ , αφού ελέγχουν όλο τον χρυσό και το χρήμα της γής. Παρουσιάζονται τότε σαν «σανίδα σωτηρίας» στο διαλυμένο κράτος και του προσφέρουν ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ, (μπορεί και …..600 δις!!!.) και έτσι το ΔΕΝΟΥΝ και το πέρνουν στον έλεγχο τους , για τα επόμενα ……… 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!! (όλα τα κομμάτια του «πάζλ», σιγά-σιγά μπαίνουν στη θέση τους)

Ορίστε τι λέει ο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» στα Πρωτόκολλα των «Σοφών» για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και για τον ΕΛΕΓΧΟ των κρατών. «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1 «………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».

Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ που σχεδιάζει για την πατρίδα μας ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και το έχει δουλεμένο χρόνια πριν. Θέλουν δηλαδή να φέρουν ΚΑΙ την διάλυση της χώρας , αλλά θέλουν να πάρουν και τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.
Έτοιμάζονται γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να την ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ αυτή την εποχή, με την κωδική ονομασία «ΝΕΜΕΣΙΣ». Πρόκειται για το σχέδιο ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της Ελλάδος , από τους Σιωνιστές Χριστιανομάχους, που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΆ παρουσιάζονται ως ……… «Έλληνες», όχι όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, αλλά ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ και ΑΘΕΟΙ.

Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ».

Ο Σιωνισμός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην δημιουργία οποιασδήποτε Κυβερνήσεως. Μπορεί να διατάξει να συγκυβερνήσουν ΑΚΟΜΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , αν αυτό απαιτεί η ανάγκη. Ακόμα και με πρωθυπουργό τον……….. Γιώργο Καρατζαφέρη!!!!! (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε) Ο Σιωνισμός ένα πρόβλημα έχει. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ, πως όλα τα κόμματα τον ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Γιατί αν ο λαός καταλάβει τηνΑΠΑΤΗ και την ΚΟΡΟΪΔΙΑ των κομμάτων , τότε οι πολιτικοί δεν θα ψάχνουν ελικόπτερο. Θα ψάχνουν ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.

Αν όμως ο λαός γνώριζε τι λένε τα «πρωτόκολλα» των Σιωνιστών για τα κόμματα και τους πολιτικούς , δεν θα ήταν τόσο κορόϊδο: «…….Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια………» ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ» και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.

Όποια κυβέρνηση και να σχεδιάζουν λοιπόν, την θεμελιώνουν πάνω στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ του ΛΑΟΥ και την διάσπαση της εθνικής ενότητας. Ότι και να ψηφίσει ο λαός, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και πάντα έχουν ΕΤΟΙΜΗ……..και την ΕΠΟΜΕΝΗ. Και φυσικά την κάθε επόμενη την προωθούν και την παρουσιάζουν σαν………. «σωτηρία».

Τώρα όμως έχουν παρέλθει οι αυτοδύναμες ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ και έχει φανερωθεί η ΑΠΑΤΗ, των κάποτε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ κομμάτων. Προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία, ο Σιωνισμός ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. Τους διέταξε να συγκυβερνήσουν και από κοινού να χρεοκοπήσουν την χώρα. Ο λαός βέβαια τους τιμώρησε στην κάλπη και από 265 βουλευτές που είχαν τα δύο κόμματα εξουσίας, πήραν στις εκλογές του Μαΐου 2012 μόλις 98 και δεν μπορούσαν από κοινού να κάνουν κυβέρνηση, ΟΥΤΕ με τις 50 έδρες του εκλογικού “bonus” που είχαν ψηφίσει. Αλλά ο Σιωνισμός πάντα βρίσκει τρόπους να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ . Τους 151 που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θα τους βρεί ο κόσμος να χαλάσει. Θα ψηφίσει άλλους εκλογικούς νόμους, θα τρομοκρατήσει , θα απειλήσει, θα δωροδοκήσει, αλλά στο τέλος θα τους βρεί, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Τα «κουκιά» όμως σήμερα, είναι μετρημένα και λειψά. Έτσι θα πρέπει να κάνουν τώρα, μία συγκυβέρνηση ΠΆΛΙ ΟΛΟΙ μαζί, δηλαδή «ΤΣΙΠΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΟΤΑΜΙΤΕΣ».

Αυτό το σενάριο όμως ΞΕΡΟΥΝ πως φανερώνει όλη την ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ και δεν θα το «καταπιεί» ο Ελληνικός λαός. Πρέπει λοιπόν την επόμενη συγκυβέρνηση , να την παρουσιάσουν σαν συγκυβέρνηση ΑΝΑΓΚΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» . Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα να συμβεί κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στη χώρα. Έτσι λένε τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ». Και αυτό το κακό, θα είναι η αναμενόμενη χρεοκοπία , το κλείσιμο των τραπεζών και ότι αυτό θα φέρει.

Μετά από αυτό το κακό που θα διαλύσει την χώρα , ο σκοπός αυτής της συγκυβέρνησης εθνικής «σωτηρίας», θα είναι να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ την διαλυμένη Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα χέρια των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, υπογράφοντας , ένα Νέο μεγάλο Δάνειο «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» από πολλά …. δις!!!!!!!! Έτσι λένε τα «Πρωτόκολλα». Να το θυμηθούμε από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1: «………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συμφωνήσει για το Δάνειο και ο ……….Γιώργος Καρατζαφέρης !!!!!!! και να συμφωνήσει επίσης, να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. (δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αναλυτικός)

Να μην ξεχνάμε πως ο πόλεμος είναι θρησκευτικός και οι Σιωνιστές είναι Χριστιανομάχοι. Θέλουν να ΦΤΙΑΞΟΥΝ λοιπόν ένα ΑΘΕΟ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ σχήμα κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας», που χωρίς να ορκιστεί στο Σύνταγμα της Ελλάδος, θα ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ να υπογράψει και να πάρει το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ», από τους επίσης ΑΘΕΟΥΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Αμερικανούς , που το παίζουν δήθεν……. «Έλληνες» , βρίζοντας όμως τον Ιησού Χριστό, και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ συνέχεια και συνέχεια μόνο ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, εδώ και ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ………. «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ». ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ……… «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ».

Πάλι με ΔΑΝΕΙΟ λοιπόν θέλουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την Ελλάδα οι ΣΙΩΝΙΣΤ ΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ. Τώρα όμως έχουν μία μεγάλη δυσκολία. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; Πάλι από το ΔΝΤ και τους «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ»;;;;; Οχι βέβαια. Δεν θα το έπαιρναν οι Έλληνες μετά από την περιπέτεια με την Τρόικα και την χρεοκοπία. Γι’ αυτό έχουν στείλει εδώ και δύο χρόνια, τους ΑΘΕΟΥΣ …….. «ΕΛΛΗΝΕΣ» να διαλαλούν και να προπαγανδίζουν το νέο μεγάλο ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΑΝΕΙΟ , ως ………. «πατριωτικό» ΔΑΝΕΙΟ, για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τους ‘Ελληνες, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και έτσι να το ΔΕΧΘΟΥΝ.

Όπως θα έχετε καταλάβει, έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, μία άλλη, λίγο……..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ συνομωταξία ανθρώπων στην Ελλάδα, που ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως…….. «Έλληνες». ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ……. «ΕΛΛΗΝΕΣ» που «υμνούν» την αρχαία Ελλάδα, αλλά βρίζουν τον Ιησού Χριστό και επιτίθονται στην Χριστιανική πίστη. Είναι όμως όλοι τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδος. Από αυτό άλλωστε μπορούμε να καταλαβαίνουμε τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όλους όσους «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» γι’ αυτούς. Είναι ΟΛΟΙ τους ΑΡΝΗΤΕΣ του Χριστού και ΠΟΛΕΜΙΟΙ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Με ΔΑΝΕΙΑ λοιπόν ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα κράτη. Η Ελλάδα όμως σήμερα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο Δάνεια. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΩΣ «ΤΡΕΛΟ». Εκτός αν η «πλύση εγκεφάλου» των Σιωνιστών σας έχει «πιάσει». Εκτός αν θεωρείτε πιο έγκυρα τα ΜΜΕ που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, πως είμαστε υπερ χρεωμένοι, αλλά και πως έχουμε χάσει και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δεν συμβαίνει όμως ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Τα ΜΜΕ σας κάνουν «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» λέγοντας συνέχεια και συνέχεια , το ίδιο και το ίδιο, για να το κάνουν να φανεί ΑΛΗΘΙΝΟ. Και αν το πιστέψετε σαν αληθινό, μετά θα ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ. Και αν το αποδεχθείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, τότε το κάνατε ΕΣΕΙΣ αληθινό και ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ. Αυτό επιτυγχάνουν τα ΜΜΕ, οι Σιωνιστές δημοσιογράφοι και τα Σιωνιστικά «παπαγαλάκια» που ΟΡΓΩΝΟΥΝ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τα ανθελληνικά τους ΣΧΟΛΙΑ. Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι: «……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…….»

Πέρα λοιπόν από την «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» που μας κάνουν , δεν έχουμε σαν κράτος κανένα Διακρατικό Δάνειο που να δεσμεύει τη χώρα, και να είναι αποτέλεσμα ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ κατά το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο. Η χρεοκοπία της χώρας είναι αποτέλεσμα δόλιων ενεργειών των Σιωνιστών πολιτικών, για να μας ρίξουν ξανά, στα δίχτυα των ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Αλλά ,

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.

Το σημερινό χρέος είναι αποτέλεσμα αντισυνταγματικών και παράνομων ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ενεργειών και δεν είναι η χώρα υποχρεωμένη να πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Συνταγματολόγοι και οι Οικονομολόγοι και όποιος δεν το λέει στο λαό, δουλεύει για τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ, τελεία και παύλα.

Ότι την Ελλάδα δεν την δεσμεύει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ το ξερουν χρόνια πριν, γι’ αυτό έχουν ξεκινησει ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ να στήνουν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ, για να μας ΔΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, με ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ αυτή τη φορά ΔΑΝΕΙΟ, που θα μας κάνει σκλάβους όχι μόνο για 100 χρόνια, αλλά για ΠΑΝΤΑ.

Ο Σιωνισμός πάνω στά δάνεια των κρατών έχει στηρίξει ΟΛΗ την δύναμη του. Από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 20 διαβάζουμε : «……..Τα δάνεια κρέμονται σαν την «σπάθη του Δαμοκλέους» πάνω από τα κεφάλια των κυβερνήσεων…..Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να τις ξεκολλήσει από το σώμα του κράτους. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ τα πρόσωπα από όπου εξαρτάται η σύναψη εξωτερικού δανείου και φθάσουμε στον εξωτερικό δανεισμό, όλα τα πλούτη των κρατών θα διοχετευθούν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί θα καταβάλλουν σε μας ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, γιατί φυσικά από εμάς πήραν τα δάνεια.

Ολη η Κυβέρνηση είναι ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OT

«ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ» ΛΕΝΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»

Αλλά και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν και υποστηρίζουν ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ αναφέρουν παλι μέσα στο «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 20: «……..Η γενική υπεροχή του πνεύματός μας, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατορθώσαμε να τους παρουσιάσωμε το θέμα των δανείων με τέτοιο τρόπο, ώστε να πεισθούν πως με τα δάνεια έχουν ακόμα και κέρδη για τον εαυτό τους. ……………Είναι ολοφάνερη η έλλειψη ικανότητας σκέψης στα ζωώδη μυαλά των Χριστιανών. Δανείζονται από εμάς με τόκο, χωρίς να σκέπτωνται πως κάποτε το χρήμα αυτό θα πρέπει να το επιστρέψουν πολύ βεβαρυμένο από τους τόκους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν δίκιο για τον τρόπο σκέψης κάποιων «Ελλήνων». Κρατώ όμως αρκετές επιφυλάξεις για το …….Χριστιανών

.

Ο ……….ΜΕΘ’ ΕΠΟΜΕΝΟΣ …….. «ΣΩΤΗΡΑΣ»

Οι Σιωνιστές σκέφτονται πολύ μπροστά και όχι μόνο την επόμενη Κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων, αλλά και την …….μεθ’επόμενη. Η κάθε νέα Κυβέρνηση «σωτηρίας», έχει να επιτελέσει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ έργο, που ποτέ όμως δεν είναι υπέρ των Ελλήνων Χριστιανών. Τι θα μπορούσαν άλλωστε να περιμένουν ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, από μία κυβέρνηση ΑΘΕΩΝ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ; Ότι χειρότερο. Γι’ αυτό όταν θα το καταλάβουν και θα ξεσηκωθούν, έχουν ΕΤΟΙΜΟ και τον μεθ’ επόμενο «ΣΩΤΗΡΑ».

Αλλά τώρα που τους έχουν τελειώσει όλοι οι ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ», γυρνάνε πάλι στα …..ΠΑΛΙΑ και ξυπνάνε ένα «φάντασμα» του παρελθόντος . Τον λένε……. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τον έχουν κάνει ήδη ΜΟΝΙΜΟ κάτοικο Ελλάδος από πέρυσι, στο μαγευτικό ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Κάνει μόνιμα διακοπές ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ την σειρά του, για να γίνει και αυτός «Σωτήρας». Την κατάλληλη στιγμή , ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ του αγαπητού και στενού του φίλου …….Γιώργου Καρατζαφέρη!!!!!!!

Βλέπετε ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ σκέφτεται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, πρίν από εμάς, ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΜΩΣ, ……. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;;

Όλα λοιπόν μέχρι τώρα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Ένα μόνο μένει για να ολοκληρωθεί το σχέδιο και να βάλλουν την «ταφόπλακα» στην Ελλάδα. Η πτώχευση , η εισαγώμενη «επανάσταση» που θα διαλύσει τη χώρα και η Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψει , για να υπογράψει το νέο ΕΒΡΑΪΚΟ δάνειο, που θα το παρουσιάσουν ως …….. «σανίδα σωτηρίας» και έτσι ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ για πάντα, στους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ. Πρώτον, Την ΠΤΩΧΕΥΣΗ ποιός θα την ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; Κανείς τους δεν θέλει να την χρεωθεί. Ούτε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και φυσικά ούτε και η επόμενη των άθεων «Συριζο-προοδευτικών» που θα πρέπει να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ως «ΣΩΤΗΡΕΣ».

Και δεύτερον, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ μετά από ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και τα τόσα που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό και στην Ελλάδα;

Σε αυτά τα προβλήματα η λύση είναι μία. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Με το πραξικόπημα η χρεοκοπία της Ελλάδος ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και η κυβέρνηση ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ με τον γνωστό τρόπο της «σύλληψης». Αυτό ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ και το ΔΝΤ και την ΕΥΡΩΠΗ, που πέρνουν αυτά που ήθελαν από την Ελλάδα, χωρίς να μπορεί η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να αντιδράσει σε τίποτα, αφού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και οι ενέργειές της δεν έχουν διεθνή νομιμότητα.

Αυτό περιμένουν και οι λαθρομετανάστες για να ξεσηκωθούν, αλλά αυτό περιμένουν και οι Τούρκοι για να επιτεθούν. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και την παράνομη Ελληνική κυβέρνηση. Στην Κύπρο το 74, στις 15 Ιουλίου έγινε το Πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου έγινε η απόβαση των Τούρκων. Ήταν όλα σχεδιασμένα όπως είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο πρώην υπ. Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώτα έδωσε εντολή να μην ενοχλεί η ακτοφυλακή τους Τούρκους στο Αιγαίο, (δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία, από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη) και μετά από αυτό, έκοψε ξαφνικά «ρόδα μυρωδάτα» και ανεχώρησε για……. τας Ευρώπας. Μήπως ……κάτι είχε ακούσει για…….. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και είπε να την κάνει με…… «ελαφρά πηδηματάκια»; Και για να δούμε ποιός θα πάρει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό υπουργείο της Χώρας, που κάποτε το έπερνε ο πρωθυπουργός;

Το καράβι το ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ και αυτοί που ξέρουν το εγκαταλείπουν πρώτοι. Σιγά-σιγά που θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτό που «παίζεται», θα τους δείτε όλους να θέλουν «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ». Κανείς τους δεν θέλει να είναι μπροστά ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Θα αφήσουν μόνο τα κορόϊδα για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να καούν.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αυτά σχεδιάζουν ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για το μέλλον της Ελλάδος, με βάση αυτά που λένε «Τα Πρωτόκολλα των Χριστιανομάχων του Ισραήλ». Και όλα δείχνουν, από τις προειδοποιήσεις της τράπεζας της Ελλάδος και από τις κινήσεις των «ποντικιών», πως είμαστε πολύ κοντά, γιατί όλα αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Θα γίνουν λοιπόν ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ή θα αναγκαστούν να αναβάλουν για του χρόνου τις εκλογές μέχρι να «ξαναδουλέψουν» το σχέδιο του πραξικοπήματος, και να είναι πιο προσεκτικοί αν θέλουν να μην το μάθω. Γιατί και το 2011 το έμαθα. Και δυστυχώς για αυτούς , είμαι Ορθόδοξος Έλληνας και δεν έχω δώσει ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ σε κανέναν.

Την χρεοκοπία όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να την αποφύγουμε, αλλά τα υπόλοιπα εφιαλτικά σενάρια που θέλουν την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα δίχτυα των Σιωνιστών για τα επόμενα 100 χρόνια και για πάντα, αυτά σας διαβεβαιώ δεν πρόκειται να υπάρξουν ΠΟΤΕ, γιατί πολύ απλά όπως είπε ο γέρων Παΐσιος: «έχουν οι Αντίχριστες δυνάμεις τα σχέδιά τους για την Ελλάδα, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ».

Τα σχέδια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τα αναφέραμε πολύ αναλυτικά. Πρέπει όμως να πούμε και τα σχέδια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, γιατί έχουμε και εμείς σχέδια για την πατρίδα μας. Και τα σχέδια τα δικά μας δεν μιλάνε για δάνεια. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη, εκτός αν θέλεις να την ΔΕΣΕΙΣ και να την ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στη χώρα που έχει τρισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Στη χώρα που έχει δισεκατομμύρια κυβικά ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. Εκατοντάδες τόνους ΧΡΥΣΟΥ και ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ. Αμύθητης αξίας ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ , ΧΑΛΚΟ , ΒΩΞΙΤΗ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΣΜΙΟ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην χώρα που μπορεί να ζήσει και ΠΛΟΥΣΙΑ, μόνο από την ΠΡΟΒΟΛΗ των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ της.

Έχουμε και εμείς λοιπόν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα σχέδιά μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Θέλουμε να υψώσουμε μαζί με την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ του Βυζαντίου, που είναι το σύμβολο της ΜΑΧΙΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας να την κυβερνήσει ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ που θα προστατέψει τους Έλληνες Χριστιανούς από τους Εβραιοσιωνιστές και τους άθεους Χριστιανομάχους.

ΘΕΛΟΥΜΕ η Ελληνική γη να βγάλει ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ της και τα ΠΛΟΥΤΗ της και θα τα δώσει στους Έλληνες, γιατί η Ελληνική γη και όλος ο πλούτος που υπάρχει μέσα της , είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θέλουμε πίσω την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και θα την ΠΑΡΟΥΜΕ. Και όλοι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Χριστιανομάχοι και οι ΑΘΕΟΙ που μας έχουν επιτεθεί και με ΔΟΛΟ προσπαθούν να μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ, θα καταλάβουν πως, «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».

Επικαλέσθηκαν την ανεξιθρησκεία για να προβάλλουν την αθεΐα τους , την αρχαιολατρεία τους και τον σατανισμό τους, αλλά ………ξέχασαν να σεβαστούν και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη του 98% των Ελλήνω. Είναι κάτι βλέπετε, που τους βγαίνει ….αυθόρμητα, γιατί δεν έχει να κάνει με αυτό που πιστεύουν αυτοί για τον εαυτό τους , αλλά έχει να κάνει με το κρυφό ΜΙΣΟΣ τους για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Και στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ νοικοκύρης είναι ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Δεν είναι οι Εβραιοσιωνιστές , ούτε οι άθεοι Χριστιανομάχοι. Μπορεί βέβαια αυτό το 2%, να κρατάει ακόμα τα ηνία της εξουσίας σε βάρος του 98%, αλλά πολύ σύντομα και θυμηθείτε το, θα τους εγκαταλείψουν και τα αφεντικά τους, στην οργή του λαού. Τώρα που αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους , τους μένει μόνο η πτώχευση και σε όσους προλάβουν η φυγή.

Ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος ……….έκοψαν «ρόδα μυρωδάτα». Αυτοί ξέρουν και έφυγαν από τα ….δύσκολα για να προστατευτούν, τώρα που δεν έχει ακόμα «κίνηση». Οι υπόλοιποι βλέπω να στριμώχνονται για μιά θέση στο……… «ελικόπτερο».

Από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η βρώμικη ιστορία για την κατάκτηση της Ελλάδος , το σενάριο που ακολουθείται μέχρι σήμερα το γράφει ο Χριστιανομάχος ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ακολουθώντας πιστά τα «Πρωτόκολλα».

Το τέλος όμως της ιστορίας, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ. Και επειδή το ξέρω, δεν έχει …..ελικόπτερο.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

73 thoughts on “ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ όπως το γράφουν τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

 1. Ανώνυμος says:

  ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…

  ΣΗΜΕΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΡΩΣΣΙΚΑ SUKHOI ΕΠΛΗΞΑΝ ΠΛΟΙΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΛΕΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ…ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
  ΕΧΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΟΙ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ…ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ …Η ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ…ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΖΟΦ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ…

  ΑΖΟΦΙΚΗ [ ΑΖΟΦ ] ΘΑΛΑΣΣΑ [ ΜΑΙΩΤΙΔΑ ΛΙΜΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ] ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ…ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ… [ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ]…ΘΥΜΙΖΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ…ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…

  ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΦΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ…ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ] ΤΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΒΑΘΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ…Η ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ….

  ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ…ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΩ…ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ Η ΕΞΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ [ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ] ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ…ΑΙΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ…ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ …

  ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ…ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ…

  ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ '' ΕΙΔΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΘΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ..ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΥΨΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΠΗΧΕΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΥΨΟΥΣ…ΑΣΦΑΛΙΣΑ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΚΑΣΙΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΙΞΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΟ…ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ''ΣΑΡΜΑΤΙΚΑΣ ΠΥΛΑΙ '' ΚΑΙ '' ΚΑΣΠΙΑΙ ΠΥΛΑΙ '' Η ΤΑ '' ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙ ΑΡΑΛΗ ΣΤΕΝΑ '' ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΩΝΑ…

  ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ…ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…Η ΜΟΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ …ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΜΕΙΝΕΙ…

  Η ΑΖΟΦΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ… Η ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΑΠΟ ΕΞΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ… ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΠ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΘΥΜΙΖΩ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ …ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΙΜΑΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ…

   • Ανώνυμος says:

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    '' Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ [ ΓΩΓ ] ΣΤΟΝ Γ.Π.Π. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ '''…

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 15 Η 16 ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ…ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ…

    ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΟΖ…ΕΞΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ …ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ……ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ…ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ…

    '' ΑΥΤΑ '' ΜΑΓΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙ …ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ [ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ] ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος says:

     Μόλις το διάβασα το σχόλιό σου, δεν το περίμενα να πιστεύεις στην ύπαρξη των νεφελίμ και μάλιστα γνωρίζεις και λεπτομέρειες! Διαβάζεις μήπως τον Λιακόπουλο ή έχεις άλλες πηγές;

     Αναστασία

  • Ανώνυμος says:

   Ουτε εμεις σε καταλαβαινουμε ρε Γιαννάκη, μαλλον το ορθοδοξο πεδιο που κοιτας θα φταιει… Αμα πιεις δυο μπυρες ακομα, μεχρι και τους εφτα ουρανους της καμπαλα θα δεις…

 2. Ανώνυμος says:

  Συγχαρητηρια για το αρθρο σου…συμφωνω απ την αρχη ως το τελος…ψιλα τις καρδιες ΕΛΛΗΝΕΣ…Το φως πρεπει να λουζει τις ψυχες μας!!!

 3. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  TA 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ( ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ)… Η ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ 200 ΝΜ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ) ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ!!!

 4. Ανώνυμος says:

  ΠΕΡΣΕΑΣ¨ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ?????

 5. Ανώνυμος says:

  τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ δεν γράφτηκε ποτέ απο εβραίους…αλλά την δεκαετία του 70 απο ακροδεξιές ομάδες για να παραπλανήσουνε κόσμο.
  Μπράβο που πιστεύεται στα ψέματα.
  Αφήστε σε εμάς να προστατεύουμε την Ελλάδα απο τους ξένους και τους εσωτερικούς εχθρούς στα σοβαρά και εσείς ασχολειθήτε με αυτά..

  • Ανώνυμος says:

   Αααααααχααααχαχαχαχαχαχα!!!! Εσύ θα προστατέψεις την Ελλάδα!!!!! Τί λές ρε τσανάκι, τα πρωτόκολα αποκαλύφθηκαν από το 1905 η πρώτη δημοσίευση έγινε στην Αγγλία το 1920 Ουυυστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. αρχω says:

  ο αρθρογραφος ειναι μαλακας!!! αν καποιος τον γνωριζει να με φερει σε επαφη θα ηθελα να γνωρισω εναν τοσο μεγαλο μαλακα απο κοντα!!!

  διαβασα ολλο το κειμενο………ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερεται μεσα στο κειμενο οτι θελουν να καταστρεψουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερεται οτι θελουν να διαλυσουν τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

  ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ αυτο που λεει ειναι οτι θελουν να τουσ παραδωθει ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ οπως τους υποσχεθηκε ο θεος τους

  αν και υπαρχει προτοκολλο το οποιο αποκρυπτουν που αναφερεται αποκλυστικα στο μισος των σιωνιστων-ιουδαιον προς τους ελληνες στο παραπανω κειμενο δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ μισος για ελληνες!!!

  το προτοκολλο ομως που το αναφερει δεν θα το βρειτε στα γνωστα της σιων…..για ευνοητους λογους το αποκρυπτουν.

  ο σκηνοθετης του αρθρου….και τον λεω σκηνοθετη διοτι θελω να πιστευω οτι το κατασκευασε αλλιως οποτε αναφερομαι σ αυτον αναγκαστικα σε αλλη περιπτωση θα πρεπει να τον λεω μαλακα.

  ο…. σκηνοθετης μπλεκει τα πραγματα και μιλαει για εναν πολεμο χριστιανικο

  φανατιζει και κατευθυνει

  οι σιωνιστες -ιουδαιοι δεν θελουν να διαλυσουν τον χριστιανισμο…..ΔΕΝ αναφερει τιποτα επι αυτου το κειμενο……οπως ΔΕΝ αναφερει πουθενα οτι θελουν να εξαφανισουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ……………..διοτι και να ηθελαν ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ

  αν δεν καταλαβαινει τι διαβαζει ο…..σκηνοθετης….καλυτερα να παει να παιξει κανενα ταβλι.

  μηπως το συστημα δεν ελεγχει πλεων την εκκλησια??

  μηπως συστημα και εκκλησια δεν συνεργαζονται για να ελεγχουν τις μαζες του λαου??

  μηπως αναλογα την χρονολογια δεν εναλλασονται αναλογα με το τι ειναι καλυτερο για να ελεγχουν τις μαζες??

  εκκλησια χριστιανικη και συστημα ειναι συνεργατες

  αυτοι ελεγχουν τον κοσμο με την εξουσια που εχουν και μερος αυτης που δεινουν στους εκλεκτους τους για να τους υπηρετουν

  υπαρχει σχεδιο

  ξυπνατε

  • Ανώνυμος says:

   Επειδή μάλλον σου κατηγόρησα "άδικα" τους φίλους σου τους Εβραίους, θα γράψω κάτι για τις "ανθρωπιστικές" τους ενέργειες στην Παλαιστίνη

   Τώρα για τα υπόλοιπα δεν είναι ανάγκη να χάνεις την ψυχραιμία σου.
   Και γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με ένα άρθρο που λέει "χαζομάρες";;;;

   Γράψε ένα δικό σου και πες την "αλήθεια" στον κόσμο.
   Να είσαι σίγουρος πως από την πρώτη παράγραφο σου θα αλλάξω άρθρο και ούτε θα καταδεχτώ να το σχολιάσω.

   Αλλά προπαντώς μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί "καρφώνεσαι".

   Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  • Ανώνυμος says:

   Το ΔΝΤ όπου πήγε εκπαίδευε τα δημοσιογραφικά "παπαγαλάκια" να λένε πως για ότι συμβαίνει φταίει ο λαός και κανένας άλλος.

   Ο λαός τους πέταξε έξω αλλά αυτοί τα βρήκαν πάλι όλοι μαζί για να κυβερνήσουν. Δεν το διάβασες στο άρθρο;;;

   Μάλλον λες αυτά που σου λένε να πεις. Από το ΔΝΤ είσαι;;;

   Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 7. Ανώνυμος says:

  alos perimeni na ton sosi o xristos alos h el kai alos o liakoyras me ta karapiperim na sosoyme emeis afto to gamimeno topo de leei kanenas oli perimenete apo toys aloys ti na po poli kolhma exete fah poli edo mesa den exete myalo na katalavete poli oti emeis tha sosoyme ti xora mas kai kanenas alos

  • demetris377 says:

   … και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα από όλα να καταφέρουμε να συννενοηθούμε! Έτσι οπως είμαστε βαθιά διχασμένοι, ούτε βήμα δεν πάμε μόνοι μας. Θα μας σπρώχνουν όπου θέλουν, όποιοι θέλουν…

  • demetris377 says:

   Συμφωνώ απόλυτα, πριν όμως να σώσουμε τη χώρα πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να συννενοηθούμε. Μη σου πω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είμαστε τόσο διχασμένοι που ούτε καν αυτό μπορούμε να αναγνωρίσουμε ώς κοινό πεδίο. Δείχνουμε τόσο σίγουροι στις εκδοχές/ερμηνείες/υποθέσεις μας που δεν υπάρχει χώρος για αληθινή επικοινωνία. Μιλάμε πάρα πολύ και ακούμε πάρα πολύ λίγο…

 8. Ανώνυμος says:

  τα υποτιθέμενα "πρωτόκολλα" είναι η μεγαλύτερη πατάτα… Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξή τους, (αντιθέτως υπάρχουν αποδείξεις για την απάτη πολλές) και έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία κερδοσκοπίας εξ αιτίας τους… Όποιος θέλει να πιστεύει τυφλά, πιστεύει. Όποιος έχει ανοιχτό μυαλό για διερεύνηση….

  • Ανώνυμος says:

   επειδή γράφεις πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη των "Πρωτοκόλλων" στην αρχή του άρθρου γράφω τρία από τα βιβλία που τα αποδεικνύουν και τα έχω.

   Τα συνολικά βιβλία δεν είναι μόνο τρία αλλά 503.

   Τώρα ξέρεις καλύτερα από εμένα , πως ο καθένας πιστεύει ότι βολεύει τα πιστεύω του.

   Μπορείς σαφως να πιστεύεις τα δικά σου, αλλά έχουμε και εμείς το ίδιο δικαίωμα.
   Έτσι δεν είναι;; Ή μήπως όχι;;;

   Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Δηλαδή πιστεύεις,ότι όταν γράφτηκαν στην Ρωσική αυτοκρατορία(σε καιρό παντοδυναμία στης)…είπε κάποιος Ρώσος …τι να γράψω …τι να γράψω…ΑΑΑΑΑ ας γράψω για τα πρωτόκολλα της Σιων,και να κατηγορίσω τους Εβραίους…ότι τα έγραψαν Εβραίοι….σε μια εποχή που οι Εβραίοι …εκτός τους Ροτσιλθ στην βρετανία και γερμανία και κάποιους άλλους δεν είχαν τίποτα…όυτε καν κράτος!Τότε αυτός που τα έγραψε….που αποσκοπούσε…διότι αν δεν γράφτηκαν από Εβραίους το 1800…το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι το ΓΙΑΤΙ?ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….αφού όπως λες δεν ισχύει….δεν τα έγραψαν Εβραίοι….τότε ποιός και γαιτί?Το γιατί είναι το ερώτημα?Διότι είτε το θέλουμε είτε όχι …….ΑΥΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ-ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ(ΡΩΣΣΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ)ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ!…..προτού να σκέφτεστε με ότι διαβάζετε και να ακυρώνετε…να βάζετε το μυαλό σας να σκεφτείτε σαν ντεντέκτιβ….το πριν…..το μετα …το αποτελεσμα …το γιατι…και ποιος ωφελείται από την όλη ιστορία!Δεν ξέρω και δεν έχω διαβάσει τα πρωτόκολλα…αλλά το αποτέλεσμα τα έχει δικαιώσει …διότι,ότι γράφτηκε….ΕΓΙΝΕ!!!!!

 9. Ανώνυμος says:

  Εθιμοτυπικά να γράψω δυο αράδες ….. για ποιους όμως ;

  1. Λαμπρόπουλε καλό είναι που γράφεις αυτά που βρίσκεις για να ενημερώσεις …. όποιο γελάδι ενδιαφέρεται.

  Αλλά ρε παιδί μου τι το θέλεις εκείνο το ερευνητής ;
  κόψτο το ρημάδι …. γιατί δεν σε παίρνει
  να είσαι ερευνητής ….. και ταυτόχρονα να φοράς παρωπίδες ή να είσαι ενταγμένος κάπου – οπαδός ενός συστήματος που λες ότι πολεμάς.

  Αλλά αρκετά με σένα ας πάμε παραπέρα

  2. Για γενικότερη ενημέρωση …… αν υπάρχει κάποιος που ψάχνεται !
  α. Αυτοί που κάνουν κουμάντο (οι κυρίαρχοι) είναι στα παρασκήνια – δεν εμφανίζονται ποτέ.
  β, Όλοι όσοι εμφανίζονται είναι απλά Εντολοδόχοι και Διαχειριστές.
  γ. Στα σχέδια τους έχουν …. πολλά και χρησιμοποιούν πολλούς και ποικίλους τρόπους.
  δ. Οπότε Σιωνισμός, Μασονισμός, Θρησκείες, Νεοεποχίτικες κινήσεις, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ΝΤΠ, Κλαμπ, Φόρα και Χρηματοπιστωτικό σύστημα κλπ. είναι απλά εργαλεία τους.

  3. Τους Διαχειριστές στις υψηλές θέσεις με λίγο ψάξιμο μπορεί κάποιος να τους βρει.
  Αυτοί είναι που ξέρουν και τι ακριβώς παίζει.
  Οι υπόλοιποι είναι απλά μαριονέτες.

  4. Οι Διαχειριστές μέσα από το χρηματοοικονομικό και θρησκευτικό σύστημα δεν ανήκουν κάπου – βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

  5. Οι Εβραίοι δεν κάνουν κουμάντο – απλά χρησιμοποιούνται – έστω και αν νομίζουν αλλιώς.
  α. Οι λεγόμενοι παλαιο-εβραίοι (οι κοινώς Σεφαραδίτες) έγιναν καλά παιδιά θέλοντας και μή.
  β. Οι Νεο -εβραίοι (αλλιώς Χαζαρο-εβραίοι ή Ασκεναζίτες) και αυτοί έμαθαν να είναι καλά παιδιά στον ΒΠΠ.
  γ. Αυτοί που γνωρίζουν τι παίζει και λειτουργούν ως τσοπάνηδες των εβραίων είναι μόνο κάποιοι πολύ υψηλόβαθμοι ραβίνοι, οι υπόλοιποι είναι απλά αναλώσιμα γελάδια.
  δ. Οι εβραίοι θα χρησιμοποιηθούν για να ξεθυμάνει το μένος του κόσμου αν το σχέδιο δεν βγει, τότε δεν θα μείνει ρουθούνι από δαύτους, θα 'ναι αργά όμως όταν το πάρουν είδηση – κακό του κεφαλιού τους να νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο από αναλώσιμα κορόϊδα, έστω και αν προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν πιάσει το πάπα από τ' αρχ@@@@ ή επειδή τους δίνουν να κυκλοφορούν με πολλές υποσχετικές(χρήμα).

  6. Για όσα βόδια νομίζουν ότι τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν ελέγχονται όλα και πλήρως
  α. Γιατί νομίζετε ότι κανένας δεν μιλάει ξεκάθαρα ; – σχεδόν όλοι ελέγχονται, οι υπόλοιποι κοιμούνται μακαρίως
  β. Γιατί έχουν βγει ένα κάρο μπλογκ ; – απλά για να ξεθυμαίνει το πράγμα, να κυκλοφορεί παραπληροφόρηση και …… να χάνει η μάνα το παιδί και …
  γ. Γιατί προωθείται κάθε είδους … μαλακία ; – βαλβίδες εκτόνωσης !
  δ. Γιατί τόσες πολλές διαμαρτυρίες, θεάματα κλπ. κλπ.; – είπαμε εκτόνωση, άστους να σκούζουν νομίζοντας ότι κάτι κάνουν !
  ε. Γιατί πρέπει να είναι όλοι σε κάποιο μαντρί ; – εεεέ να μην ξέρουν τι γίνεται;
  ζ. Γιατί όλοι σπρώχνονται στο …. εμείς, να παίρνουν μέρος, να είναι οπαδοί κλπ. κλπ. ; – αγελαδοποιήση γαρ
  δ. Γιατί προωθείται τόση υπερπληροφόρηση ; – στο τέλος δεν θα θυμάσαι από που ξεκίνησες και τι έψαχνες !

  7. Ας σταματήσω γιατί …..

  Αυτά ………..

  • Ανώνυμος says:

   ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;;;;;

   ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

   ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.

   ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ.
   ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.

   Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  • Ανώνυμος says:

   Λαμπροπουλε, τα αρθρα σου μας αφηνουν παγερα αδιαφορους,γιατι ειναι μπουρδολογιες. Ο λογος σου ειναι διχαστικος και δεν εχεις καμια δουλεια εδω μεσα. Και παψε να αποκαλεισαι ερευνητης, γιατι αν ησουν ερευνητης, το πρωτο που θα ανακαλυπτες ειναι οτι ολες οι θρησκειες ειναι μουφα. Ερευνητης και θρησκοληπτος δεν συναδουν. Αυτα που λες εχουν καταρριφθει απο τους σχολιαστες του σαιτ με επιχειρηματα και πηγές σε προηγουμενα αρθρα. Να ψαξεις να τα βρεις να ξεστραβωθεις λιγο. Ο "αυτα" πολυ λιγα σου ειπε. Εσυ και ο παπαγιωργης δεν θα καταφερετε να κανετε το σαιτ συστημικο. Τραβα γραψε στο ορθοδοξια.gr.
   ΠΑΝΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    Xαίρομαι που με τον τρόπο σου αποδεικνύεις σε όλους την Δημοκρατική σου αντίληψη.

    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσω να σου δείξω έρευνα που αποδεικνύει ακόμα και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ότι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο μόνος ΘΕΟΣ της Ανθρωπότητας.

    Θα αναφέρω πολύ περιληπτικά για άλλους αναγνώστες όχι σαν και εσένα εμπαθείς.

    Οι προφητείες, που ομιλούν ξεκάθαρα για τον ερχόμενο Μεσσία, είναι επάνω από 60. Μα υπάρχουν και πολλές άλλες εκατοντάδες προφητείες, που μιλούν για τον Χριστό.. Όλες αυτές ταιριάζουν στον Χριστό. Ολόκληρη η Π.Δ. μπορεί να θεωρηθεί σαν μια προφητεία για τον Ιησού Χριστό.

    O Αμερικανός, Peter Stoner (Πήτερ Στόνερ) έχει γράψει για το θέμα των προφητειών που εκπληρώθηκαν στο πρόσωπο του Χριστού, ένα βιβλίο που τιτλοφορείται: Ομιλεί η επιστήμη (Πηγή: Stoner, P.-Newman, R.C. Science Speaks, Chicago 1976, σελ.. 106-112.).

    Η έρευνα βασίστηκε πάνω στο ερώτημα : Τί πιθανότητα υπάρχει, να συμπέσουν τόσες προφητείες τυχαία σε ένα πρόσωπο;

    Πήγαν μόνο με τον νόμο των πιθανοτήτων για να εφαρμόσουν τις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ της θεωρίας των πιθανοτήτων σε ΟΧΤΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 60

    ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: η πιθανότητα να επιζήσει ένας άνθρωπος και να πραγματοποιήσει στον εαυτό του τις οχτώ αυτές προφητείες είναι μία στις δέκα υψωμένες στην 17 δύναμη (1/10^17). Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα αυτή είναι 1/100.000.000.000.000.000 δηλ. μία στα εκατό τετράκις εκατομμύρια!

    Για φανταστείτε τώρα να εφαρμόσομε την θεωρία των πιθανοτήτων όχι μόνο σε οκτώ προφητείες, αλλά ΣΤΙΣ 60. ΠΟΥ ΧΩΡΊς ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ; Τί πιθανότητα έχομε να συμπέσουν σε ένα πρόσωπο; Ο Στόνερ γράφει: 1/10^157. Σε τί μεταφράζεται αυτός ο γρίφος, αν το 10^17 μας κάνει ΕΚΑΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

    Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρομε πολλά πράγματα για την θεωρία των πιθανοτήτων – πολλοί, ακόμη και επιστήμονες, δεν ξέρουν τίποτε για αυτήν.

    Απάντηση μας δίνει ο Harold Hartzler, (Χάρολντ Χάρτσλερ) γραμματέας της «εταιρείας επιστημών» της Αμερικής, στον πρόλογό του στο ως άνω βιβλίο του Στόνερ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ:

    «Το βιβλίο του Στόνερ το μελετήσαμε με πολλή προσοχή ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

    α) μια Επιτροπή Επιστημόνων μελών της «Εταιρείας Επιστημόνων» της Αμερικής και
    β) η εκτελεστική Επιτροπή της Εταιρείας.

    Και οι δύο επιτροπές κατέληξαν στη διαπίστωση ότι το βιβλίο αυτό χρησιμοποιεί σωστά και με ακρίβεια το επιστημονικό του υλικό. Η επιχειρούμενη μαθηματική ανάλυση γίνεται με βάση τις αρχές της θεωρίας των πιθανοτήτων, που δεν διαμφισβητούνται.
    Ο Peter W. Stoner ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ . ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ.

    Ήταν μέχρι το 1953 πρόεδρος της Μαθηματικής Σχολής και της Σχολής Αστρονομίας του Pasadena City College, από το 1953-1957 πρόεδρος του Επιστημονικού Τμήματος του Westmont College· σήμερα είναι τακτικός καθηγητής των Φυσικών Επιστημών του Westmont College, είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών βιβλίων και άλλων πραγματειών.

    Η επιστημονική αυτή έρευνα έγινε από τον καθηγητή-συγγραφέα Peter W. Stone, rχρησιμοποιώντας τον μέσο όρο των εκτιμήσεων που του δόθηκαν από επτακόσιους σπουδαστές, σε μια περίοδο πάνω από δέκα χρόνια,

    Οι ερευνητές πρέπει να ερευνούν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και όταν την ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια σ'αυτήν.

    Αν εσύ θέλεις να κλείνεις τα μάτια σου στην ΑΛΗΘΕΙΑ είναι δικαίωμα σου και αν θέλεις να νομίζεις πως το αυτοκίνητό σου κολυμπάει, πάλι είναι δικαίωμα σου.

    ΠΡΟΣΕΞΕ όμως γιατί όταν θα το βάλεις να κολυμπήσει,
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

    • Ανώνυμος says:

     Όπως γνωρίζεις, δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία και πηγές εκείνης της εποχής που να αναφέρουν ένα πρόσωπο, που να δημιούργησε τόσο μεγάλο "θόρυβο" μέσα στα σύνορα της αυτοκρατορίας εκείνη την εποχη. Ιστορικοί υπήρξαν πολλοί και πρόσωπα στα οποία αναφέρθηκαν οι ιστορικές γραφές αρκετά! Όλες οι αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις θρησκευτικές, είχαν συγγραφική έναρξη εξήντα ως τριακόσια χρόνια μετα και φυσικά αλλα πάνω απο ΧΊΛΙΑ, εώς τις μερες μας δηλαδή! ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΝΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ" ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΠΆΝΩ ΣΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"; Ειδικά για την Π.Δ. στην οποία αναφερεσαι, νομίζω ότι οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως υπάρχει ένας λαος, ο όποιος στην κάψα του να είναι περιουσιος, δημιούργησε δοξασιες και κατόπιν γραφές, με βάση τις οποίες περιμενε κάποιον ΜΕΣΙΑ με την βοήθεια του οποίου θα κυριαρχούσε στους άλλους λαούς! Εάν αναφερεσαι σε αυτές, τότε πραγματικά πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Π.Δ. δικαιώθηκε, με δεδομένο ότι επικράτησε σε όλο τον δυτικό κόσμο ο Χριστιανισμός, ο δυτικός κόσμος με τη σειρα του επικράτησε σε όλο τον κοσμο, και η Π.Δ., η επίσημη δηλαδή ιστορία του… "περιουσιου" επικράτησε στον Χριστιανισμό! Επαγωγικό συμπέρασμα ότι ο… "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" τελικά, μέσα απο αυτη την… Ιστορία και ίσως με την βοήθεια του- ίσως και υπαρκτού- αυτου προσώπου, του ομοεθνη τους, επικράτησαν τελικά σε ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!! (νομίζω ότι για το τελευταίο συμπέρασμα δεν χωρούν αμφισβητήσεις). Αυτο το πρόσωπο λοιπόν, δικαιολογημένα θα μπορούσε να ονομαστεί ΜΕΣΙΑΣ, αλλά μόνο του λαου του. Ειλικρινά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις, ότι και μόνο οι αναφορα σε ιστορικό συγγραμα αλλου λαου (Π.Δ) δείχνει ποιος λαος είναι ο νικητής και κατα συνέπεια έγραψε εκτός απο ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ και ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ! (την ιστορία την γράφουν οι νικητές).

  • Ανώνυμος says:

   Περιμενω να μου παραθεσεις ιστορικες πηγες που αποδεικνυουν την υπαρξη του ιησου. Ουτε καν Ναζαρέτ δεν υπηρχε. Τα ευαγγελια γνωριζεις οτι δεν αποτελουν ιστορικη πηγη.εκτος αυτου περιεχουν ανακριβειες και αλληλοαναιρουνται. Ο τζεσουα ηταν απλα ενα κατασκευασμα της ρωμαικης αριστοκρατιας για να ελεγξουν τον λαο. Μπερδεψαν αρχαιους παγανιστικους θεους με την ιουδαικη παραδοση και ιδου το αποτελεσμα.
   Οσο για την τελευταία φραση σου,το μονο που δειχνει ειναι την παγια τακτικη εκφοβισμου που ακολουθουν τς ιερατεια χιλιάδες χρονια.
   ΠΑΝΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    Με συγχωρείς αγαπητέ, αλλά έχετε καταντήσει αηδία πια όλοι εσείς οι άθεοι που μονοπωλείτε τη λογική, τη γνώση και την επιστήμη στα μέτρα σας.
    ''Τα ευαγγέλια γνωρίζεις δεν αποτελούν ιστορική πηγή''…
    Από πού διαβάζεις ιστορία αγαπητέ!
    Ο αριθμός των χειρογράφων της Καινής Διαθήκης που έχουν βρεθεί φτάνουν στα 24.000 χειρόγραφα εκ των οποίων τα 5.300 είναι γραμμένα στην ελληνική. Ο αριθμός των χειρογράφων που έχουν σωθεί είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλο α ρ χ α ί ο έργο που θεωρείται αξιόπιστο. (όσο περισσότερα είναι τα αντίγραφα τόσο πιο αξιόπιστα μπορεί να γίνει η ανασύνθεση του πρωτοτύπου). Αν στον αριθμό αυτό προστεθούν τα παραθέματα των ευαγγελίων που μαρτυρούν οι: Ειρηναίος (1819), Ιουστίνος ο Μάρτυς (330), Κλήμης Αλεξανδρείας (2.406), Ωριγένης (17.922), Τερτυλλιανός (7.258), Ιππόλυτος (1.378), Ευσέβιος (5.176) …κάνε τα μαθηματικά..
    Επιστρέφοντας στη σύγκριση της αξιοπιστίας των αρχαίων έργων με αυτήν της Καινής Διαθήκης, εκτός απ' το γεγονός ότι ο αριθμός των χειρογράφων της Καινής Διαθήκης που σώζονται, είναι (κατά πολύ) μεγαλύτερος από κάθε άλλο αρχαίο έργο, ακόμα και ο χρόνος συγγραφής και αντιγραφής των χειρογράφων είναι πολύ μικρότερος από κάθε άλλο α ρ χ α ί ο έργο. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο μικρή είναι η χρονική απόσταση του πρωτοτύπου από το αντίγραφο, τόσο πιο αξιόπιστο θεωρείται το πρωτότυπο.
    Για παράδειγμα, ο μεγαλύτερος αριθμός χειρογράφων αρχαίου έργου που έχουμε στα χέρια μας είναι από την Ιλιάδα του Ομήρου και φτάνει στα 643 αντίγραφα. Αν υπολογίσουμε ότι έγραψε γύρω στα 900 π.Χ. και το παλαιότερο αντίγραφο χρονολογείται στα 400π.Χ. έχουμε μία απόκλιση 500 χρόνων. Για τον Πλάτωνα ας πούμε υπάρχουν μόνο 7 (επτά) αντίγραφα με παλαιότερο αντίγραφο να χρονολογείται στα 900 μ.Χ., δηλαδή μιλάμε για μια απόσταση 1200 (χιλίων διακοσίων!?) χρόνων από το πρωτότυπο.
    Δεν πιστεύω να έχεις ακούσει κανέναν να αμφισβητεί την ύπαρξη του …Πλάτωνα ή να μιλά για παραποίηση του έργου του, ε? Μπα.
    Δεν ξέρω αν γράφεις εσύ παραπάνω αλλά για φαντάσου τι σημαίνει για την επιστήμη η ιστορική αξιοπιστία της Καινής Διαθήκης με μικρότερη χρονική απόσταση πρωτοτύπου-αντιγράφου μ ό λ ι ς 60 (εξήντα) χρόνων???
    Πράγματι λοιπόν το παλαιότερο αντίγραφο της Καινή διαθήκης χρονολογείται το 125μ.Χ…
    Τα 65 χρόνια απόστασης πρωτοτύπου-αντιγράφου φυσικά και δεν σημαίνουν τίποτα για έναν μπερδεμένο άθεο, φαντάσου όμως τι σημαίνει για έναν παλαιογράφο, ιστορικό ή φιλόλογο που γνωρίζει για τι πράγμα μιλάει, όταν το αρχαίο κείμενο με τα περισσότερα αντίγραφα (643) έχει απόσταση πρωτοτύπου-αντιγράφου 500 (πεντακόσια) ολόκληρα χρόνια..Το οποίο επίσης, ουδείς έχει αμφισβητήσει…

    ΣΟΦΙΑ

   • Ανώνυμος says:

    …και συνεχίζω..
    Για να κλείσουμε αυτό το θεματάκι συμπερασματικά πρέπει να σου πω ότι τα χειρόγραφα-αντίγραφα της Καινής Διαθήκης χρονολογούνται από το παλαιότερο έως το πιο πρόσφατο από 60 μέχρι και 200 χρόνια, όταν για τα αρχαία ελληνικά συγγράμματα αντίστοιχα η χρονική απόσταση είναι από 500 μέχρι και 1500 χρόνια!
    Το ''πάνω από χίλια χρόνια'' που αναφέρθηκε παραπάνω για την Καινή Διαθήκη είναι απλώς μία κουταμάρα και μισή, αν θεωρηθεί ότι επιθυμεί να χτυπήσει την αξιοπιστία της Καινής Διαθήκης, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι αυτό που σήμερα ονομάζουμε ως ''Κανόνα της Καινής Διαθήκης'' οριστικοποιήθηκε το 397μ.Χ…κι όποιος κατάλαβε..
    Τώρα, αν ανοίξουμε το θέμα των διαφορών μεταξύ των αντιγράφων αρχαίων έργων και Καινής Διαθήκης κι εδώ η απάντηση της επιστήμης είναι αρκούντως αποστομωτική. Αν σκεφτείς ότι το 5% του κειμένου της Ιλιάδας τίθεται σε αμφισβήτηση ενώ της Καινής Διαθήκης μόνο το 0,5%, νομίζω ότι σε κάλυψα. Αν βέβαια οι ερευνητικές σου ανησυχίες δε σταματούν εδώ, υπολόγισε και ότι τα χειρόγραφα της Καινής Διαθήκης εκτείνονται σε μια τεράστια γεωγραφική απόσταση (Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Συρία, Αίγυπτο, Παλαιστίνη), και όποιος έχει ασχοληθεί με τη μελέτη των χειρογράφων και τη μεταγραφή τους, γνωρίζει πολύ καλά ότι η αντιγραφή των χειρογράφων είναι ένα πονεμένο ζήτημα για την επιστήμη της παλαιογραφίας. Με λίγα λόγια, τα λάθη κατά την αντιγραφή είναι αναπόφευκτα και εξαιτίας του αντιγραφέα αλλά και των συνθηκών υπό τις οποίες γινόταν η αντιγραφή.
    Σκέψου μόνο πόσο ανύπαρκτο είναι αυτό το 0,5%, όταν μιλάμε για 24.000 χειρόγραφα, μια αρκετά μεγάλη γεωγραφική διασπορά αυτών και τις γνώσεις της επιστήμης της παλαιογραφίας..
    Η επιστημονική μεθοδολογία που κρίνει την αξιοπιστία και την αυθεντικότητα της Καινής Διαθήκης, είναι εδώ για να την επαληθεύσει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα επιστημονικά κριτήρια κρίνουν την Καινή Διαθήκη ως το π ι ο αξιόπιστο κείμενο από κάθε άλλο αρχαίο ελληνικό.
    ΣΟΦΙΑ

   • Ανώνυμος says:

    …(3)Κι αν δε σου φτάνουν όλα αυτά σαν ανήσυχος ερευνητής που είσαι, δες τις εξωβιβλικές μαρτυρίες, αφού οι βιβλικές είναι ''ανιστόρητες''..Φλάβιος Ιώσηπος, Τάκιτος, Ταλμούδ, Σουετώνιος..
    Κι επειδή κουράστηκα, μπορείς να σταματήσεις να παπαγαλίζεις ό,τι σου σφυράνε από δω κι από κει και να αρχίσεις να ε ρ ε υ ν ά ς. Στη βιβλιοθήκη αυτή τη φορά, όχι σε φυλλάδες και μπλογκ..
    Η επιστήμη τόσο της ιστορίας όσο και της αρχαιολογίας, επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες της Καινής Διαθήκης και είναι εδώ για να σας ξεστραβώσουν. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με το ευαγγέλιο του Λουκά και τις έρευνες (ιστορικο-αρχαιολογικές) που επαληθεύουν τη γραφή του. Μια άλλη περίπτωση, είναι να καταφέρεις να σωπάσεις παρέα με την άγνοιά σου (αν κι εφόσον την αναγνωρίσεις)

    ΣΟΦΙΑ

    • Ανώνυμος says:

     Βλέπω ένα "υψηλό" πολιτισμικό επίπεδο στην προσωπικότητα σου, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στο τελευταίο σχόλιο σου… "να καταφέρεις να σωπασεις μαζι με την αγνοία σου"! Δεν γνωρίζω το γνωστικό σου αντικείμενο και εάν έχεις ανώτερη μόρφωση αλλα με λύπη διαπιστωνω οτι, εάν αυτη υπάρχει, δεν φαίνεται να σε έκανε καλύτερο άνθρωπο!
     Κατα τα αλλα, ο Πλάτωνας και οι άλλοι αρχαίοι συγγραφείς μέσα απο τα σγγραματα τους δίδαξαν φιλοσοφία. Δεν προσπάθησαν να μας πείσουν για κάποια αυθεντία που κατέληξε σε… ΔΟΓΜΑ! Ακόμη θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι όλοι οι συγγραφείς των πηγών που αναφέρεις, αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ανθρωπότητας, η οποία τα τελευταία 1800 χρόνια γαλουχειται και χειραγωγείται απο συγκεκριμένες εξουσίες οι οποίες χρησιμοποιούν συγκεκριμένα εργαλεία χειραγώγησης. Εκτός απο τις θρησκείες, τα συγγραματά τους καθώς και τις αυθεντιες συγγραφείς, βασικότερο εργαλειο αποτελει η ΠΑΙΔΕΊΑ. Μέσω αυτής οχι μόνο διδάσκουν ότι αυτοί θέλουν αλλά και δημιουργούν πολλές νέες μικρές "αυθεντιες", οι οποίες λειτουργούν ως πιστοποιητές της αλήθειας μέσω της οποιας επιστημης! Εσυ λοιπόν που υπεραμύνεσαι της έρευνας, γιατι δεν αφήνεις το μυαλουδακι σου ΑΝΟΙΧΤΟ, ώστε να αμφισβητείς, ως γνήσιος ερευνητής, ακόμη και αυτα που ίσως έχεις διδαχθεί στην οποιαδήποτε σχολή; Σκέψου λίγο και την περίπτωση να έχεις διδαχθεί αυτο που θέλουν και οχι αλήθειες! Συλλογίσου ακόμη, ότι όλοι οι συγγραφείς που μνημονευεις μεγάλωσαν μέσα σε ανάλογη κοινωνία με εσένα και ότι τους δόθηκε η ιδια παιδεία σε μορφή γαλουχησης. Κανε και την απλή μαθηματική πράξη του 1800:25, για να διαπιστώσεις πόσες γενιές αφορά αυτη η ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ! Ψάξε και διαπιστωσε ότι όποιος αμφισβητούσε αυτήν την ιστορία, απο την ΕΠΙΒΟΛΉ της με βία απο τον Θεοδωσιο και για χίλια χρόνια μετά, τι συνέπειες αντιμετώπιζε αυτός και η οικογενεια του αλλα και την επιβράβευση απο το ιερατείο αυτών που έγραφαν υπέρ της δικής τους αλήθειας! Μετα απο ΣΑΡΆΝΤΑ ΓΕΝΙΈΣ ΤΡΌΜΟΥ οι συγγραφείς που αναφέρεις είναι ΠΟΛΥ ΛΊΓΟΙ, και σίγουρα μόνο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΎΣ και ΑΞΙΌΠΙΣΤΟΥΣ δεν μπορείς να τους πεις! "Ρωτά τον μπάρμπα
     μου τον ψεύτη" ή "ΦΌΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΏΡΑ
     ΦΈΡΟΝΤΕΣ"! Και μια συμβουλή! Το οποίο γνωστικό
     αντικείμενο έχει ο ΚΑΘΕΝΑΣ δεν τον χαρακτηρίζει ως
     ΑΥΘΕΝΤΊΑ! Πολλες απο τις γνώσεις που εχουμε πάρει μέσα
     απο το οποίο σύστημα παιδείας, το πιθανότερο είναι ότι θα
     αμφισβητηθουν απο τους μελλοντικούς επιστήμονες-ερευνητές!
     Δες λίγο τις εξελίξεις με την ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ και την
     ΝΕΥΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ και πόσα ΔΕΔΟΜΈΝΑ του παρελθόντος
     ανατρέπουν! Μην ξεχνάς ότι η… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ
     Κάποιας άλλης εποχής, επρεπε να υποστηρίζει ότι η ΓΗ
     ΕΊΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ!!! Πως το ακούς σήμερα αυτό! Σκέψου
     πως ίσως θα ακουγονται στο μέλλον πολλα απο αυτα που υποστηρίζεις και οι συγγραφείς ερευνητές στους οποίους παραπεμπεις! Κρατά λοιπόν το ΠΝΕΥΜΑ σου ΑΝΟΙΧΤΟ και…
     "πιστευε και μη, ΈΡΕΥΝΑ"! Κρατά μικρο καλάθι σε αυτα που σου έμαθαν μέσα απο την συμβατική παιδεία! Η τελευταία συμβουλή μου είναι να σταματήσεις να έχεις ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ θεώρηση του περιβαλλοντος σου! Ο λαος εκτιμά ιδιαίτερα αυτόν που γνωρίζει αλλα είναι σεμνός! Στον ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ ή απλά στον οποιο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, έδινε μορφή στις λαϊκές ιστορίες ώστε να τον κατεβάσει απο τον… ΓΑΙΔΑΡΟ! Ας θυμηθούμε ποιος τον αντιπροσωπευε στον λαϊκό ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ; Μήπως ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ; Την γνώση πρέπει να την εκλαικευουμε στα ματια του κόσμου και ΟΧΙ να την ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ!

     • Ανώνυμος says:

      Αν ένας γραμματιζούμενος από εσάς μου αποδείξει πού υπάρχει μέσα στις γραφές το ''πίστευε και μη ερεύνα'' θα του δώσω καραμέλα.
      Και μόνο που συγκρίνεις το ιστορικό περιβάλλον των τριών πρώτων αιώνων με αυτό που μεγάλωσα εγώ, δείχνει πόσο πραγματικά αγνοείς τόσο την επιστημονική μεθοδολογία όσο και την ίδια την ιστορία. Είναι το μεγαλύτερο μεθοδολογικό φάουλ που μπορεί να διαπράξει κανείς και δε δικαιολογείται ούτε από αρχάριο ερευνητή.
      Λοιπόν η άγνοια δεν είναι ντροπή αγαπητέ. Ντροπή είναι να καμωνόμαστε τους γνώστες για πράγματα που δεν έχουμε ιδρώσει να τα μάθουμε, ενώ ζούμε σε πλήρη σκοτάδια.
      Όσο για την εποχή που μεγάλωσα εγώ (δεκαετία 90), αν έλεγες ότι πιστεύεις ήσουν άξιος γέλωτος. Όλοι βλαχονεοέλληνες τρέχαν σαν τα μαϊμούδια να γίνουν σαν τους διαφωτισμένους γιουρωπαίους περιφρονώντας τον δικό μας πνευματικό πλούτο, όσο εγώ μελετούσα π η γ έ ς. Ούτε φανατισμένες φυλλάδες, ούτε κατευθυνόμενα μπλογκ. Τώρα που όλοι καταλάβαμε τι εστί γιουρώπη για την Ελλάδα…πάλι σωπαίνουμε σαν τα ζώα μες την άγνοιά μας.
      Έλα τώρα να μου πεις ότι η εποχή των τριών πρώτων αιώνων, είναι το ί δ ι ο (!!!!) ιστορικό περιβάλλον με τη σύγχρονη εποχή. Ή έλα να μου πεις ότι η κβαντομηχανική κάποτε θα αναιρέσει τη βασική μεθοδολογική αρχή της επιστήμης ''ποτέ μα ποτέ δεν προσθέτουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια''!!!
      Αγαπητέ, όταν εμάς μας τρέχανε τυπικά στις Εκκλησιές κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, κάποιοι άλλοι πραγματικοί Χριστιανοί κείντα χρόνια βασανίζονταν, διώκονταν, και θανατώνονταν για το όνομα Χριστός. 11.000.000 Χριστιανοί θύματα των διωγμών, χιλιάδες από αυτούς κοντά στην εποχή που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα του ευαγγελίου, λες να έχασαν τη ζωή τους για έναν…μύθο?????
      Και πάλι οι 3 πρώτοι αιώνες δεν συγκρίνονται μεταξύ τους, το ιστορικό περιβάλλον διέφερε ανά τ ό π ο, α ι ώ ν α και χ ρ ο ν ο λ ο γ ί α.
      Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο εκτός βρίσκεσαι.
      ΣΟΦΙΑ

     • Ανώνυμος says:

      Αχ καλη μου! 5.000.000 Γερμανοί έχασαν τη ζωη τους για τον Χίτλερ! Λες να μην το έκαναν για ένα μύθο; Εδω και αιώνες, παρα πολλα εκατομμύρια μουσουλμάνων έχουν χάσει τη ζωη τους σε θρησκευτικούς πολέμους (τζιχαντ που είναι και της μοδος) Λες να μην το έκαναν για ένα μύθο;

     • Ανώνυμος says:

      Αν νομίζεις ότι ο Πλάτωνας δεν έγινε ΔΟΓΜΑ τότε αγνοείς βασική βυζαντινή ιστορία, όπου οι νεοπλατωνιστές αυτοκτονούσαν σαν τις μύγες επειδή έκαναν ΔΟΓΜΑ το πλατωνικό ''το σώμα είναι σήμα (τάφος) της ψυχής'' γιατί θεωρούσαν ότι πεθαίνοντας θα απαλλαγούν από το ψεύτικο σώμα για να γνωρίσουν το αληθινό πνεύμα. Μήπως ο ίδιος ο Χριστός έφτιαξε κανένα ΔΟΓΜΑ και δεν το μάθαμε ποτέ? Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει έλεγε..Α και για να επιστρέψω λίγο στο προηγούμενο θέμα, αν νομίζεις ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσαμε είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ χριστιανικό π λ α ν ά σ α ι πλάνην οικτράν. Κι αυτή τη γνώση για να την κατακτήσεις οφείλεις να ιδρώσεις αγαπητέ, δεν μπορώ να σου αναλύσω εδώ μέσα μελέτη τόσων χρόνων.
      Καλώς μου το υπενθύμισες. Αυτό που προφανώς όμως εσύ αγνοείς, είναι ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα που εσύ αποκαλείς κομμάτι χειραγώγησης και αυθεντίες, είναι ότι αποτελούν από τα μεγαλύτερα μυαλά της Ιστορίας, είχαν τέτοια γνώση για την αρχαία σκέψη που εσύ κι εγώ μαζί δε θα αποκτήσουμε ποτέ, και για να διαβάσεις το έργο μ ό ν ο του Ευσεβίου Καισαρείας δε φτάνουν ούτε 2 ζωές. Έχουν μελετηθεί από την επιστήμη και τα πρόσωπά τους, η μεθοδολογία τους, και η γραφή τους θεωρείται αξιόπιστη. Το έργο του Ωριγένη, ούτε οι δυτικοί γνωρίζουν πόσο έχει επηρεάσει τη σκέψη τους, κι έχει επιστρέψει σε εμάς παραποιημένη. Θα τολμούσα να πω όσο και του Πλάτωνα, που επίσης καθόρισε τη δυτική σκέψη κι επέστρεψε σε εμάς πάλι κακοποιημένη.
      Και τώρα που ξύπνησες κι εσύ κι έμαθες για την κβαντομηχανική, γνώση ενός αιώνα πίσω–άραγε γιατί την έμαθες τώρα???!– ας μη σου πω ότι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη θεολογία και μάλιστα την ορθόδοξη,( απ' ό, τι η κλασική που μας γαλουχήσανε–για ν'αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε τη συνωμοσία από την Ιστορία..) και σου πέσει βαρύ. Αλλά και για την νευροβιολογία, μπάσταρδο γέννημα απ' τον γάμο της Βιολογίας με την Ψυχολογία (όπου έχει το όνομα ''Γνωστική Ψυχολογία'', να σου πω για τον πάππο της ''πειραματική ψυχολογία'' των αρχών του 20ου, πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Χίτλερ για να αποκτηνώσει μια ολόκληρη χώρα να τον ακολουθήσει..άστο.Χώνεψε τα βασικά και βλέπουμε.
      Βλέπω η επιστημονική μεθοδολογία του αριθμού των χειρογράφων και της χρονικής απόστασης μεταξύ πρωτοτύπου-αντιγράφου, δε σου λένε τίποτα. Όπως δε σου λένε τίποτα και οι εξωχριστιανικές πηγές…Αυτά που λες για τον Θεοδόσιο…πηγές παρακαλώ.
      Τέλος, νομίζω ότι η εριστικότητα είναι ένα δυνατό χαστούκι στην αλαζονική σαλατοποιημένη ημιμάθεια. Άσε που μπροστά στο θράσος της πρώτης, η δεύτερη γίνεται ένα σεμνό και ταπεινό ''ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα''. Δε βρίσκεις?
      ΣΟΦΙΑ

     • Ανώνυμος says:

      Μήπως μπορείς λοιπόν να μου πεις που εφαρμόστηκε ο… ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ; Αφου, όπως λες εμείς δεν ζούμε σε κατι τέτοιο; Α και μην μου αναφέρεις σε παρακαλώ τον βυζαντινό μεσαίωνα γιατι θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι! Όσο για το ποιος θεωρεί ποιον ως προσωπικότητα, να σου θυμίσω ότι ο… Χίτλερ θεωρούσε διαννοιες τους Γκαιμπελς και Μενγκελε και όλοι οι ναζί ιστορικοί και επιστήμονες! Αν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς! Σκέψου να μιλούσαν οι ναζί και να επικρατούσε αυτός ο -ισμος για 1700 χρόνια! Πόσα συγγραματά, ποια αναγνώριση, ποια ιστορία! Και μια… Σοφια του μέλλοντος να προσπαθούσε να αποδείξει το δικαιον του… εθνικοσοσιαλ-ΙΣΜΟΥ!!! Με επιστημονική μεθοδολογία, ΒΕΒΑΊΩΣ, ΒΕΒΑΊΩΣ!!!

     • Ανώνυμος says:

      ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΤΟ ΔΌΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΟΊ ΚΑΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΗΣ.

    • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

     το σχόλιο σου περί εγκυρότητας και αξιοπιστίας επειδή η Βίβλος έχει τα περισσότερα αντίτυπα είναι το λιγότερο άκυρος…άκυρος διότι απλά ο χριστιανισμός είναι επικρατούσα θρησκεία εδώ και 1700 χρονιά…οπότε λογικά να έχεις τα περισσότερα αντίτυπα….γιατί απλά "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ"" εδώ και 1000 χρόνια(ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ και γιαυτό σιγά σιγά ο κόσμο ΞΥΠΝΑ)….και όχι επειδή είναι θεόπνευστος και σωστός…και θα σου φέρω 2 παραδήγματα από οπλισμό…διότι κατέχω την στρατιωτική ιστορία ,για να σου αποδείξω ότι "ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ" και μόνο θεόπνευστα δεν είναι.
     σκέψου και το άλλο….πόσα λίγα αντίτυπα από αρχαία βιβλία και ΠΟΣΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ για αυτά για ένα πολιτισμό ανυπέρβλητο
     ενώ τα παράλογα στην καινή …είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
     π.χ. 2 παραδείγματα…ο και καλά "λονχοφόρος" εκατόνταρχος που τρύπησε τα πλευρά του Ιησού…οι Ρωμαίοι και ειδικά οι Εκατόνταρχοί δεν έχουν λόγχες(3 μέτρα),εδώ ο εκατόνταρχος της εποχής Αυγούστου http://www.legionxxiv.org/centurionpage/ (όσο για την λόνχη του πεπρωμένου είναι βυζαντινού σκουτάτου η γερμανού limitanae 500 χρόνια μετά…τις λόγχες οι Ρωμαίοι τις εγκατέλειψαν στις μετατροπές του στρατού του Μάριου στρατιωτικού πατέρα του Καισαρ το 70 π.χ. δηλαδή 100 χρόνια ΠΡΙΝ τον Χριστό)…οι λεγεωνάριοι έχουν πιλουμ,ένα μικρό ακόντιο μάχης που το πετάς(1 μέτρο)…το οποίο το έπαιρναν "μόνο"στην μάχη….ΑΡΑ ΑΚΥΡΟ
     2.Η περίφημη "ΡΟΜΦΑΙΑ" άλλο ένα στοιχείο ότι η καινή γράφτηκε και έπεσε παρέμβαση μετά από 300 εώς 600 χρόνια…οι Δάκικη πόλεμοι…παντού όταν μιλάνε για αγγέλους,μιλάνε για ρομφαίες..όταν έγιναν οι Δάκικη πολέμοι η Ρομφαία έκανε τρομερή εντύπωση σε όλην την αυτοκρατορία σαν όπλο διότι έσχιζε στα 2 την πανοπλία των "παντοδύναμων Ρωμαίων"(εδώ ο βάρβαρος Δάκας που σκοτώνετε κρατά ρομφαία η και αλλιώς ΦΑΛΞ http://john844.org/images/roman-legionaries-fight-dacians-2-dacian-war-105-ad ),μετά λοιπόν στο θεοκρατικό Βυζάντιο η ρομφαία έγινε ένα από τα όπλα(περί το 600 μ.χ.) οπότε από τότε χρησιμοποιείτε ο όρος "ρομφαία" για να "ΦΟΒΙΖΟΥΝ" τους πιστούς με την αποτελεσματικότητα του όπλου που έκοβε τον άνθρωπο στα 2.Οπότε αν μόνο σε αυτά τα 2,αναλογιστής ότι έπεσε παρέμβαση …..τότε κατάλαβε τι έχει γίνει σε όλα τα "Θεόπνευστα" βιβλία σας..
     Λες για την γεωγραφική επέκταση της Καινής διαθήκης….πάλι είσαι άκυρη διότι η καινή γράφτηκε στην Ρωμαική αυτοκρατορία όπου "δεν υπήρχαν σύνορα", MARE NOSTRUM η δικία μας θάλασσα όλη η Μεσόγειος …ενώ η εποχή του Ομήρου οι Έλληνες μόλις ανακάλυπταν τον κόσμο 1000 χρόνια ποιό μπροστά…άρα αυτό δεν καθιστά την καινή "αξιόπιστη"…μόνο αξιόπιστη δεν είναι!ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΟΔΟΣΗ,διότι πλέων δεν έχει κάτι να δώσει στον ανθρώπινο πολιΤΙσμό….δεν μπορεί να ανταπεξέλθεη στις σύγχρονες ανησυχίες ΤΟΥ ΜΟΝΤΈΡΝΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ…δεν μπορούμε να πορευόμαστε με μυαλά της εποχής του χαλκού σε μια εποχή που αν όλα πάνε καλά τα παιδιά μας θα είναι παδιά των άστρων.

     αναφορές πιλουμ = http://deadliestfiction.wikia.com/wiki/Pilum 60-90 cm μήκος(μεγάλη διαφορά με τα 3 μέτρα της λόγχης)
     ρομφαία =http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%B1#.CE.95.CF.84.CF.85.CE.BC.CE.BF.CE.BB.CE.BF.CE.B3.CE.AF.CE.B1

     • Ανώνυμος says:

      Το σχόλιό μου περί εγκυρότητας της Καινής Διαθήκης ως προς τον αριθμό των χειρογράφων, δεν είναι δικό μου, πρώτον. Είναι της επιστήμης, και συνίσταται στο ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των χειρογράφων τόσο πιο α ξ ι ό π ι σ τ ο είναι το πρωτότυπο. Και συγκρίνω με τα αρχαία ελληνικά έργα, π.χ. του Πλάτωνος που έχουν βρεθεί μόνο 7 αντίγραφα, για να δείξω σε όσους μπορούν να το αντιληφθούν, ότι ο φανατισμός δεν είναι ''προνόμιο'' του Χριστιανισμού, αλλά κάθε ι δ έ α ς που στηρίζεται στο δ ό γ μ α.
      Θέλετε ιστορικές αποδείξεις και επιστήμη κι όταν σας δίνονται οι απαντήσεις από την ίδια την επιστήμη, κάνετε την στρουθοκάμηλο στην άμμο. Το ότι είναι λογικό να υπάρχουν περισσότερα αντίγραφα της Καινής Διαθήκης απ' ό,τι του Πλάτωνος, αυτό δε σημαίνει ότι η Καινή Διαθήκη είναι αναξιόπιστη! Ούτε παραβλέποντας τα ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία που έχουμε για το έργο του Πλάτωνα σε σχέση με την Καινή διαθήκη, κι επειδή ήταν σπουδαίο μυαλό (!) αυτό δε σημαίνει ότι η ύπαρξή του είναι πιο βέβαιη από αυτήν του Χριστού και ότι το έργο του δεν έχει παραποιηθεί!!!
      Αλλά για πες μου..έχεις ακούσει κανέναν να αμφισβητεί την ύπαρξη του Πλάτωνα και τη γ ν η σ ι ό τ η τ α του έργου του, όταν τα αντίγραφα είναι μόνο 7 και η χρονική απόσταση από το πρωτότυπο 1200 ο λ ό κ λ η ρ α χρόνια???
      ΚΑΝΕΙΣ.
      Τα ιστορικά κείμενα όμως που μαρτυρούν την ύπαρξη του Χριστού, για ποιό λόγο αμφισβητούνται από…φυλλάδες και μπλογκ όχι από σοβαρούς επιστήμονες..Το έχεις σκεφτεί ποτέ?
      Δεύτερον δε μίλησα για θεοπνευστία της Καινής Διαθήκης και κανένας δεν υποχρεώνεται από την επιστήμη να πιστέψει σε αυτήν. Μίλησα για την αξιοπιστία της. Δηλαδή για την ιστορικότητα του προσώπου του Χριστού, τη διδασκαλία του, τα πάθη του, τη σταύρωσή του. Αυτά κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Στην ανάσταση δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να πιστέψει.
      Όταν όμως σήμερα η επιστήμη έχει τ ό σ α πια στοιχεία για την ιστορικότητα του προσώπου του Χριστού, καταντά γελοίο να διαβάζεις απο δω κι απο κει απ' την πλευρά μάλιστα που σηκώνει το λάβαρο της επιστήμης και του λόγου, ότι ήταν ένας μύθος.
      Τώρα, το ότι ''δεν ήξεραν τίποτε άλλο'' αυτό το λες εσύ και οι φυλλάδες που διαβάζεις αγαπητέ, γιατί η ιστορία έχει αντίθετη άποψη από σένα. Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι ο Όμηρος διαβαζόταν στο Βυζάντιο από τη στιγμή της γέννησής του, μέχρι και την πτώση του, στο αντίστοιχο σημερινό γυμνάσιο, μαζί με το αρχαίου ελληνικό θέατρου, ως προετοιμασία για το αντίστοιχο ''λύκειο'' όπου διδάσκονταν αρχαία ελληνική φιλοσοφία και προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν την αρχαία ελληνική σκέψη. Για του λόγου το αληθές, δες το τρίτομο έργο του Hunger, Βυζαντινή Λογοτεχνία. Ο Α΄ τόμος είναι αφιερωμένος στη Φιλοσοφία ,Ρητορική, Επιστολογραφία, Γεωγραφία,ο Β΄ τη Φιλολογία, την Ποίηση, την Ιστοριογραφία, ο Γ΄ στα Μαθηματικά, Αστρονομία, Ιατρική, Φυσικές Επιστήμες, Νομική Φιλολογία, Μουσική, Πολεμική τέχνη.
      Οπότε το "δεν ήξεραν και τίποτε άλλο'' πάει στον κάλαθο των αχρήστων, μόνο και μόνο από ένα έργο ενός από τους μεγαλύτερους Βυζαντινολόγους του 20ου αιώνα.
      Έχω την αίσθηση ότι σου δείχνω το δάσος κι εσύ κοιτάς το δέντρο. Έχεις κολλήσει με την λόγχη όταν σου δείχνω την αξιοπιστία της Καινής Διαθήκης από την επιστήμη. Παρόλα αυτά, θα το κοιτάξω.
      Όλοι μιλάτε για συνωμοσία του Χριστιανισμού και παίζετε την Ιστορία του τότε στα δάχτυλα (όταν αγνοείτε βασικές αρχές της μεθοδολογίας της έρευνας) και δε βλέπετε το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος όλων μας σήμερα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
      Όταν ένας λαός όχι απλώς αγνοεί αλλά τον έχουν γαλουχήσει να περιφρονεί την Ιστορία του, τότε είναι ένα άριστα εκπαιδευμένο υποχείριο και υπόδουλος σε αυτούς που του υπόσχονται την..ελευθερία του.
      Περίμενε και θα δεις ποιανού παιδιά θα γίνουμε εμείς, όχι τα παιδιά μας. Μπροστά στα μάτια μας γίνονται όλα.
      ΣΟΦΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   Μαλλον αγαπητη σοφια εσεις οι θρησκοληπτοι εχετε καταντησει λιγο αηδια. Πρεπει να συνεννοηθειτε μεταξυ σας τελικα αν η αγια γραφη σας ειναι θεοπνευστη ή οχι. Παντως ιστορικη πηγή δεν αποτελει σιγουρα. Δε νομιζω να θεωρεις και συ,οπως συμπερενεται απ την βιβλο, οτι ο κοσμος δημιουργηθηκε το 5000π.κ.ε. ε;;
   Απο εκει και περα κανενας μα κανενας ιστορικος συγχρονος,ή εστω μεταγενεστερος του ιησου, δεν τον αναφερει. Τακιτος, ιωσηπος, φιλων ο αλεξανδρευς. Για να μην μιλησω για τις ενορχηστρωμενες προσθηκες που εγιναν αργοτερα απο ευσεβιο κ.λ.π. Αν η επιστημη σου ειναι η ιστορια, λυπαμαι αλλα απετυχες. Επρεπε να ασχοληθεις με την κοπτικη ραπτικη' τεχνη στην οποια διεπρεψαν ομολογουμενως οι ευαγγελιστες και οι λοιποι πατερες του εκτρωματος που αποκαλειτε εκκλησια.
   ΠΑΝΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    εισαι βλαξ ή τον παριστάνεις αγαπητέ?

    Δεν αρνήθηκα την θεοπνευστία των Γραφών , απλώς επεσήμανα ότι το εν λόγω κείμενό μου δεν υπερασπιζόταν τη θεοπνευστία τους αλλά την αξιοπιστία τους. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά?
    Δε μίλησα θεολογικά αλλά ιστορικά.

    Μπορείς λοιπόν να παραμείνεις εκεί που ήσουν. Στις φανατισμένες φυλλάδες και τα κατευθυνόμενα μπλογκ, τα ελληνικά των οποίων δε σε δυσκολεύουν. Όταν μάθεις να αντιλαμβάνεσαι και να γράφεις ελληνικά, τότε έλα να μου πεις για την επιστήμη μου.
    Δεν αναφέρουν τον Χριστό εξωχριστιανικές πηγές? Αυτό θα πει αλαζονικό θράσος..Με το κιλό τις καταπίνεις τις φυλλάδες?
    Δεν το χεις τελικά με τη σεμνότητα ετσι? Ξεχύθηκε από μέσα σου η σεμνοτυφία..το ίδιο θρησκόληπτος με αυτούς που κατηγορείς δηλαδή..

    Εσύ και το συνάφι σου μπορείτε να τραγουδάτε ό,τι θέτε ενάντια στην επιστήμη. Άσε λοιπόν τις βιβλιοθήκες για εμάς που ιδρώνουμε να μάθουμε 2 πράματα κι εσείς τρέξτε να αναμασήσετε την τροφή που βολεύει το δόγμα σας. Αλήθεια, αυτό το χεις αμφισβητήσει ποτέ?
    Ποιοί τα γράφουν, πού στηρίζονται, ποιές είναι οι πηγές τους, ποιός τους πληρώνει? Μπα.
    Ξες, άκουσα κάποτε έναν ''επιστήμονα'' απ' το συνάφι σας, ορκισμένο αντιχριστιανό, ούτε αντιμουσουλμάνο, ούτε αντιβουδιστή ούτε αντικουδιστή. Αντιχριστιανό γιατί ο Χριστός σας ενοχλεί και κανένας άλλος. Έλεγε λοιπόν ότι ο Χριστός βρίσκεται στη σφαίρα της μυθολογίας, αφού δεν έχει βρεθεί πιστοποιητικό γεννήσεως του! Ομολογώ ότι γέλασα αρκετά πάντως.
    Αυτής της κλάσης είναι τα επιχειρήματά σας, αγαπητέ. Για γέλια.
    ΣΟΦΙΑ

   • Ανώνυμος says:

    Επειδή ο πραγματικος εραστης της γνωσης και λάτρης του βιβλίου, ποτέ δεν θεωρεί κόπο με ιδρώτα την ανάγνωση, καλο θα είναι ο εκάστοτε ευρυμαθης και γνώστης, να δηλώνει γνωστικό αντικείμενο, αν είναι σχετικό με το θέμα της συζήτησης ώστε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι και να δίνουν την απαραίτητη βαρύτητα στη γνωμη του
    ειδικού.

    • Ανώνυμος says:

     Τα αγαθά κόποις κτώνται, έλεγε η γιαγιά μου.

     Δεν έκρυψα κάτι, απλώς δεν ρωτήθηκα. Αλλά έτσι όπως το θέτεις, δεν νομίζω ότι έχω καμία υποχρέωση να δηλώσω σ' έναν ανώνυμο το γνωστικό μου αντικείμενο, διότι πολύ απλά δεν γράφω με επιχείρημα την ειδικότητά μου, αλλά με ιστορικά στοιχεία. Όποιος θέλει και μπορεί ας τα βάλει με αυτά κι όχι με τους τίτλους μου.
     Αλλά μάλλον γι' αυτό έχει βρωμίσει ο τόπος από ευρυμαθείς και γνώστες, για να λένε στους ''υπόλοιπους'' που ερώνται τους τίτλους και όχι τη γνώση, τι να πιστέψουν και τι όχι.
     Δηλαδή αν σου πω ότι η ειδικότητά μου είναι να πλένω πιάτα, θα θεωρήσεις ελάσσονος σημασίας την ί δ ι α απάντηση, και μείζονος αν σου πω ότι είμαι αστροναύτης?
     Τα διαπιστευτήρια που ζητάς υποτιμούν τόσο τη δική σου κρίση όσο και των ''υπολοίπων''.
     ΣΟΦΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   Κατά πρώτον να σου διευκρινίσω ότι ο αντίλογος δεν έχει σε τίποτε να κάνει με την φιλοσοφία που προκύπτει από τον λόγο του Χριστιανισμου. Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό αφού μέσα στους κόλπους του βρίσκονται και ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης και πολλοί άλλοι από τους σοφούς της αρχαιότητας. Αυτό ήταν απόρροια της διαπιστωσης των πνευματικών καθοδηγητων της αυτοκρατοριας, στην προσπάθειά τους να αντιληφθούν τον τρόπο χειραγώγησης των Ελλήνων! Εκφράστηκε δε καθαρά από τον Σαούλ στην προς Κορινθιους επιστολή… "οι Ιουδαίοι για να πεισθούν θέλουν θαύματα ενώ οι Έλληνες σοφία! " Το ελληνικό πνεύμα προστέθηκε ώστε να δώσει αίγλη στην νέα τάξη πραγμάτων (τι ειρωνεία, ε!) αλλά και για να απαλύνει τον ψυχικό πόνο των μαζών από το σκυλεμα των αξιών τους! Τουλάχιστον ο βιαστής τους θύμιζε λίγο τον πατερα τους. Δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα λοιπόν εάν ο Πλάτων ή ο Όμηρος ήταν υπαρκτα πρόσωπα, όσο το πνεύμα και τα μηνύματα που άφησαν στον κόσμο οι διδασκαλίες των συγγραμμάτων! Και ας τον λένε ΤΣΑΚΩΝΑ!!! Η διδασκαλία του Χριστιανισμου και η φιλοσοφία που προκύπτει μέσα από αυτή, πραγματι παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον! Αφού έχει εγκολπωσει μέρος της αρχαίας διδασκαλίας! Τα συγγράμματα δεν αμφισβητουνται! Πες μου όμως ειλικρινά, εσύ και όλοι με τα δικά σου πιστεύω, για να δεχθείς την Αλήθεια πρέπει να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο ΘΕΟΣ και να να σου την πει; Δεν γίνεται αλλιώς αντιληπτή; Το πρόβλημα σου είναι το ιστορικό δεδομένο της ύπαρξης του προσώπου και όχι αυτά που δίδαξε; Εσένα σε ενδιαφέρει να μας πείσεις για τον λόγο του Θεού ή για το εάν το έκανε με το να εκπεσει σε μια υπόσταση με τρίχες, σωματικές εκκρισεις, πέος και πρωκτο; ποιος βλέπει το δέντρο και ποιος το δάσος;

   • Ανώνυμος says:

    Καθώς φαίνεται κρίνουμε τους άλλους απ' τα μούτρα μας.
    Όχι αγαπητέ, όσο και να το θες δεν είμαι εδώ για να πείσω κανέναν για την ύπαρξη του Θεού, όπως προσπαθείς εσύ να πείσεις για την ανυπαρξία του. Κάτι τέτοιο θα ήταν κουτό, όπως βλακώδες είναι η λύσσα σου να πείσεις για το αντίθετο.
    Να μην τα ξαναλέμε. Εδώ βρίσκομαι να μιλήσω για ιστορία. Ούτε με νοιάζει ούτε με αφορά τι πιστεύεις εσύ.
    Κι αφού λοιπόν δε σε νοιάζει η ιστορικότητα του Πλάτωνα ή του Ομήρου αλλά οι ιδέες τους, τότε γιατί κωλοχτυπιέσαι να αποδείξεις την ανυπαρξία του προσώπου του Χριστού?????? 2 μέτρα και 2 σταθμά..
    Τι πρόβλημα έχεις εσύ αν ο Χριστός υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο?
    Αν η Αλήθεια ε ί ν α ι ο Θεός, τότε ποιός να περιμένω να μου την πει, γλοιώδες γατόνι?
    ΣΟΦΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   Έπειτα, αναφέρεσαι στους νεοπλατωνιστες! θα ήθελα την άποψή σου, γιατί από το μόνο 25% των αρχαίων ελληνικών συγγραμμάτων δεν ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ (και όχι διασώθηκαν) κυρίως Πλάτων και Αριστοτέλης; Νομίζω ότι για τους γνώστες ο… ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!
   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΊΑ ΓΡΆΦΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΌΣΟ ΝΙΚΗΤΕΣ! Για την σύγχρονη νέα τάξη πραγμάτων θα γραφτούν χιλιάδες συγγράμματα, από καινούριους "Ευσεβείους" και "Ωριγενηδες" και μάλλον θα προκύψει νέο δόγμα, δυστυχώς! Όπως όμως ακριβώς έγινε με την τότε νέα τάξη πραγμάτων! Ο επί χιλιάδες χρόνια κυρίαρχος, γράφει χιλιάδες τόμους καταστρεφοντας άλλους τόσους! Η ρόδα της ζωής! Και για να κλεισουμε λίγο ευχάριστα, αυτό με το θυμό, την εριστικοτητα και τα "χαστούκια" μήπως πρέπει να το δεις λίγο; Βέβαια εάν είσαι πραγματική ΣΟΦΊΑ νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν θα βάλουν και τα κλάματα! Εάν όμως είσαι ΣΟΦΟΚΛΉΣ ίσως. να το κοιτάξεις λίγο! Απόλυτα κατανοητό μόνο αν είσαι Σοφία και μοιάζεις με Σοφοκλή! Έλα, λίγο χαζό χιουμορακι κάνω να ελαφρυντικό λίγο το κλίμα!

  • Ανώνυμος says:

   ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΆΖ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝΟΙ. ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!! ΡΕ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΑΛΜΟΎΔ" ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΩΣΗΠΟ; ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
   Τ Ω Ρ Α. ΚΙ ΑΥΤΌ ΒΡΕ ΠΟΥΛΆΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΊΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ!

   • Ανώνυμος says:

    Από φυλλάδα μου' ρχεσαι κι εσύ πουλάκι μου?
    Αν είχες την παραμικρή σχέση με τα ιστορούμενα, θα ήξερες πολύ καλά το μίσος των Εβραίων προς τους Χριστιανούς από τότε μέχρι και σήμερα.
    Και βέβαια είναι σοβαρή η μαρτυρία του Ταλμούδ, που δείχνει με πόσο μίσος μιλούν για τον Χριστό πρώτον και δεύτερον δεν μισείς κάποιον…ανύπαρκτο.
    Γι' αυτό το είπα, για να τσουτσουριάσεις.
    ΣΟΦΙΑ

    • Ανώνυμος says:

     ΙΔΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΆΓΡΙΟ" ΚΑΥΓΆ ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΌ ΔΊΠΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΠΕΡΝΆΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΈΡΘΟΥΝ ΤΑ ΖΌΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΆΜΕΣΑ, ΆΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΟΥΜ!!!

  • Ανώνυμος says:

   Σοφια μαλλον εχεις μπερδευτει με τους σχολιαστες. Επειδη με αποκαλεσες θρασυ, περιμενω να μου παραθεσεις αποσπασματα ιστορικων της εποχης που αναφερουν ΡΗΤΑ περι ιησου. Απο την βιβλιοθηκη σου οπως λες και συ, οχι απ το ιντερνετ.
   Οσο και να θες να πεισεις για το αντιθετο, ο χριστιανισμος καλη μου, προσαρτηθηκε βιαια στον ελληνισμο, αφου κατεσφαξε χιλιαδες ελληνες εθνικους. Διαβασε τον ιουστινιανειο κωδικα. Α! Πηγαινε και στην εκκλησια την κυριακη της ορθοδοξιας να απολαυσεις τους αφορισμους κατα των ελληνων.
   Οσο για τους ηρωες του '21 ολοι ξερουμε πως αντιμετωπιστηκαν απο τους μοναχους και την εκκλησια…μεχρι τελευταια στιγμη δεχονταν τις ρουφιανιες και τις προδοσιες του κληρου. Και βεβαια μετα το παπαδαριό,ως συνεχιστης της παγιας τακτικης του προκατοχου του,ιουδαισμου, πιστωθηκε την εναρξη της ελληνικης επαναστασης, χωρις οχι μονο να συμβαλει σ αυτη, αλλα αντιθετως προσπαθωντας με καθε μεσο να την εμποδισει. Αυτα τα ολιγα λοιπον αγαπητη σοφια και καλη ερευνα.
   ΠΑΝΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    1. Φλάβιος Ιώσηπος
    Flavii Iosephi Opera, Benedictus Niese, Weidmann, Berolini 1955, v.4, βιβλία XVIII, XX.

    Προτού σπεύσεις να αμφισβητήσεις το χωρίο του Φλαβίου ως μεταγενέστερη προσθήκη δες το έργο του F.C.Burkitt, ''Josephus and Christ'', στα Αctes du IVe Congres international d' Histoire des religions tenu a Leide du 9 au 13 Septembre 1912, Leide 1913.
    -A. Harnack, ''Der judische Geschichtsschreiber Josephus und Jesus Christus'', στο Internationale Monatschrift VII, 1913.

    Η μαρτυρία του Φλαβίου, βρίσκεται σε όλα τα χειρόγραφα που σώζουν την Αρχαιολογία του, στον Αμβροσιανό κώδικα (11ος αι.), τον Βατικανό (14ος) και τον Μαρκιανό κώδικα (15ος). Για να αληθεύει η αστήρικτη υπόθεση ότι το χωρίο που αναφέρει ο Ιώσηπος για τον Χριστό είναι μεταγενέστερη προσθήκη, τότε θα πρέπει να υ π ο θ έ σ ο υ μ ε ότι όλα αυτά τα χειρόγραφα βρίσκονταν στα χέρια χριστιανών ψευτών, συνομωτών, που πρόσθεσαν μ ό ν ο αυτό το χωρίο.
    Κι αφού κάνουμε αυτή την υ π ό θ ε σ η, το μόνο που μένει είναι να την α π ο δ ε ί ξ ο υ μ ε.
    Καλή επιτυχία λοιπόν.

    2. Τάκιτος
    Die Annalen des Tacitus, A. Draeger, Teubner, Leipzig 1868-1869,v. 2, βιβλίο XV

    3. Πλίνιος ο νεότερος
    -Lettre, Pline Le Jeune, Anne-Marie Guillemin, Les belles lettres, Paris 1964 (v. 4, βιβλίο Χ).
    -C. Plini Caecili Secundi epistularum libri decem, Mynors, Typographeo Clarendoniano, Oxonii 1966

    Διοικητής της Βηθανίας, έκανε επίμονες έρευνες για να μαζέψει πληροφορίες για τους Χριστιανούς, απ' τις οποίες διαπίστωσε ότι το μόλυσμα του Χριστιανισμού είχε εξαπλωθεί. Υπέβαλλε τους Χριστιανούς σε δοκιμασία κι όσοι αρνούνταν το όνομα του Χριστού τους άφηνε ελεύθερους, όσοι το ομολογούσαν και αρνούνταν να προσκυνήσουν το άγαλμα του αυτοκράτορα τιμωρούνταν.
    Αυτά λέει ο Πλίνιος αγαπητέ, σύγχρονος του Τάκιτου και του Σουετώνιου, για να ξεχωρίζουμε σιγά-σιγά πώς …επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός. Βίαια και με σφαγές κατά των Ελλήνων, δηλαδή ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή.

    4. Μαρτυρίες αιρετικών του 2ου αι.

    Βασιλείδης, Ουαλεντίνος, Μαρκίωνας. Άνθρωποι που παραχάραξαν τη διδασκαλία της Εκκλησίας, αντί να..την αρνηθούν ολοκληρωτικά..
    Δες γι' αυτούς στο έργο του Κ. Σκουτέρη, Ιστορία δογμάτων, Α΄τ., Αθήνα 1998

    Μαρτυρίες Εθνικών του 2ου αι.
    1. Λουκιανός
    -Λουκιανού, Άπαντα, εισαγωγή-μετάφραση-σχόλια Ι.Κονδυλάκη, (συμπλ.Ν. Σφυρόερα), Ελληνικός Εκδοτικός Οργανισμός, Αθήνα 1960-1969, τ. ΙΒ΄ Περὶ τῆς Περεγρίνου τελευτῆς.

    Και μια βοηθητική βιβλιογραφία για τη σχέση του Λουκιανού με την Καινή Διαθήκη:
    Lukian von Samosata und das Neue Testament: religionsgeschichtliche und paranetische Parallelen, Corpus Hellenisticum Novi Testamenti, Hans Dieter Betz, Berlin 1961.

    2. Κέλσος
    Contre Celse, Origéne, Marcel Borret, editions du Cerf, Paris, 1967-1969, τ.1, βιβλίο ΙΙ.
    Το σύγγραμμά του ''Λόγος Αληθής'' έχει χαθεί, αλλά μπορούμε να γνωρίζουμε τις βασικές θέσεις του από το ''Κατά Κέλσου'' του Ωριγένη.
    Ο πλατωνικός Κέλσος λοιπόν κοροϊδεύει τα θαύματα του Χριστού, και υιοθετεί τις ιουδαϊκές μυθοπλασίες για το πρόσωπό του, πουθενά όμως δεν αμφισβητεί την ύπαρξή του.

    Αυτά τα ολίγα λοιπόν. Υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες αλλά επειδή κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να τους δώσεις καμία σημασία, όπως και σε κάθε στοιχείο που σου έχω δώσει μέχρι τώρα, θεώρησα σωστό να μη χάσω άλλο χρόνο για σενα. Αυτά αρκούν.

    Και μιας κι εγώ εκπλήρωσα για ακόμα μία φορά το αίτημά σου, αν θες να θεωρηθείς σοβαρός συνομιλητής, δώσε και καμιά πηγή για ΟΛΑ αυτά που λες. Τις σφαγές, τους αφορισμούς, τους ήρωες του 21'. Κι όχι με τίτλους απλώς, αλλά πλήρη βιβλιογραφία.
    Α, και καλό θα ήταν να απαντήσεις έστω και σε ΜΙΑ ερώτησή μου.

    Τώρα μήπως κατάλαβες πού έγκειται το θράσος?/
    ΣΟΦΙΑ

    • Ανώνυμος says:

     Έλα πες την αληθεια! Δεν δουλεύεις ε! Τόσος χρόνος για… "έρευνα" και μακροσκελή κείμενα με άμεσες απαντησεις στον αντιλογο! Εκτός και αν αυτη είναι η εργασία σου. Λέμε τώρα! Πάντως καλο θα ήταν να βάλεις στην μεγάλη βιβλιοθήκη σου και αλλα βιβλία εκτός απο τα θρησκευτικολιβανιστικά! Να διαβάσεις βρε αδερφέ και την άλλη άποψη και μετα αποφασίζεις! Εκτός και αν γέμισε με εκκλησιαστικά και δεν… χωράει αλλα! Τότε δικαιολογημένη!

    • Ανώνυμος says:

     ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΌΜΙΖΑ ΌΤΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΧΡΌΝΟ. ΜΕ ΈΠΕΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΆΡΧΕΙ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.

  • Ανώνυμος says:

   Το ταλμουδ δεν ειναι αυτοπτης ουτε συγχρονη πηγη του ιησου. Γραφτηκε μεταξυ 2ου και6ου μ.χ. αι. Το προσωπο που αναφερεται ως ben pandera ειναι ο σαδδουκαιος βασιλιας των ιουδαιων janneus. (106-79π.χ.).
   Σου ειναι μαλλον πολυ δυσκολο να παραθεσεις τα αποσπασματα;; αντι να αποδιδεις χαρακτηρισμους στους σχολιαστες, γραψε μας τα κειμενα. Απλο ειναι.
   Τι να κανουμε,ετσι ειμαστε εμεις τα γλοιωδη γατονια:κυνηγαμε τους ποντικους της Ιστορίας.
   ΠΑΝΟΣ

   • Ανώνυμος says:

    Εσύ ήσουν λοιπόν γλοιώδες γατόνι. Δεν εκπλήσσομαι.

    Ούτε που συνεχίζεις να έχεις το θράσος να κάτσω να σου γράψω όλα τα παραθέματα, απ'όλες τις μαρτυρίες.
    Είναι απλό. Πας σε μια βιβλιοθήκη και ενημερώνεις τα στραβάδια σου.
    Εσύ μην ξεβολευτείς. Μείνε εκεί που σε παίρνει, στα λινκ στις φυλλάδες.
    Καλό (ανα)μάσημα.
    ΣΟΦΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   1. Ο ιωσηπος φλαβιος ηταν φαρισαιος και δεν υπηρχε περιπτωση να αποδεχτει ως μεσσια καποιον που καταδικαστηκε επειδη παραβιασε τον μωσαικο νομο.
   2.ο ιωσηπος ηταν περιγραφικοτατος οσον αφορα τις προσωπικοτητες της εποχης του,ακομα και για τα πιο ασημαντα, ενω στον ιησου αφιερωνει μονο μια παραγραφο.
   3.κανεις χριστιανος απολογητης του 2ου αιωνα, οπως ο ωριγενης,ο τερτυλλιανος,ο ιουστινος δεν αναφερει την συγκεκριμενη παραγραφο. Αντιθετα την αναφερει ο ευσεβειος του 3ου αι.(επειδη την προσεθεσε αυτος…)
   Ο ωριγενης μαλιστα κατηγορει τον ιωσηπο που δεν αποδεχτηκε τον Ιησού ως τον αναμενομενο μεσσια της ιουδαικης θρησκειας.(κατα κελσου,Ι,46). Ο ευσεβειος παλι θεωρει δεδομενη την αποδοχη του Ιησού απο τον Ιωσηπο ως μεσσια, οποτε πιθανολογειται οτι η προσθηκη εγινε απο εκεινον.
   ΠΑΝΟΣ

  • Ανώνυμος says:

   Ο Λουκιανος (γενν.περ.120μ.χ) εκτος του οτι δεν αποτελει συγχρονη πηγή, μιλαει για καποιον "μεγα νομοθετη των ιουδαιων" και "εσταυρωμενον σοφιστη" χωρις να αναφερει το ονομα ιησους.
   Τα χρονικα του τακιτου αντιγραφηκαν από μοναχους του 9-11 μ.χ.αι. και λειπει η περιοδος 28-36μ.χ. στο κειμενο λοιπόν ο ποντιος πιλατος φαινεται να εχει το αξιωμα του επιτροπου procurator (το οποιο συνανταται μετα το 44μ.χ), ενω θα επρεπε να φερει το αξιωμα του praefectus επαρχος. Ο δε ιησους αποκαλειται χριστος αντι για ιησους ναζωραιος οπως θα ηταν το λογικο. Το αξιοσημείωτο ειναι οτι ο τακιτος εγραφε παντοτε βασει των ρωμαικων αρχειων, οπότε τετοια λαθη δεν δικαιολογουνται. Επιπλεον ,λογω του εχθρικου υφους του κατα των χριστιανων, οι πατερες δεν παρεπεμπαν στο εργο του τακιτου. Οπότε πιθανον προκειται για μια ακομη μεταγενεστερη προσθηκη.
   ΠΑΝΟΣ

  • Ανώνυμος says:

   Πηγες που αποδεικνυουν τον αφορισμο του εθνικου αγωνα και των εθνικων ηρωων θ.κολοκοτρωνη και Μπουμπουλίνας:
   Βιβλιο ιστοριας ιωαννου φιλημονος 1856.
   Σ.λαμπρου: παλαιολογικα-Πελοποννησιακα τ.Β σελ. 247
   Δ.φωτιαδης:η επανασταση του 21 τ.Α σελ.160
   Ιερεμιου Γ :καθαιρεσις διεξοδικη του κακομεθοδιου του οντος απο την επαρχια αχριδος δια τα μιαρα και ασεβειας γεμοντα συγγραματα αυτου. Εκδ.1720μ.χ. τ.3 σελ.868-873
   ΚΑΙ πληθος αποκρυφων εγκυκλιων και συνοδικων εγγραφων που καταδικαζουν τον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
   ΠΑΝΟΣ

 10. Ανώνυμος says:

  ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ JESINAVARAH. ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ MARNOHK. H ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ 19 ΕΤΩΝ. Ο ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ 39 ΕΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΡΩΜΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΤΗΝ ALICIA, THN RAFEA KAI THN VELLA. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ΟΝΟΜΑΤΙ ANATYLENIA. TON ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ SERMALAIN KAI THN MHTEPA THΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ GALLENIA. AΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΙΝ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΝΑΤΗΑ. ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Ο ΤΟΝΑΤΗΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ-ΟΡΟΣ. ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΑΙΦΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ENA MEΡOΣ ONOMATI ΣΙΚΙΝΘΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΛΩΝ (ORDER OF THELON IN SIKINTHOS). Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.

 11. ΑΡΧΩ says:

  ιωαννη αν απευθυνεσαι σε εμενα και λες οτι κατηγορισες τους φιλους μου τους εβραιους

  θελω να σου πω το εξης……….φιλοι και αδερφια μου ειναι ολοι οι ανθρωποι

  οι οποιοι δεν ειναι δουλοι…..δεν ειναι εκλεκτοι του συστηματος και δρουν με ανιδιοτελεια προς τους υπολοιπους ανθρωπους πανω στον πλανητη

  επεισης οσοι δεν εχουν τα παραπανω χαρακτηρηστικα………δεν ειναι εχθροι μου!!

  • Ανώνυμος says:

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ.

   ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ "ΓΛΥΚΑ" ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΥΣ
   ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ "ΜΑΛΑΚΕΣ"

   ΠΟΤΕ ΕΙΣΟΥΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ;;;;
   ΠΡΙΝ Ή ΤΩΡΑ;;;;;;;;

   ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

   ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

 12. αρχω says:

  Ο κυριος ειναι ενας ο Χριστος

  οταν μιλησα για μαλακες μιλησα σαν ελληνας ευεξαπτος…φυσικα και δεν θυχτικες αν κατανοεις το ελληνικο πνευμα.

  Επεισης αν θελεις σου παραθετω λινκ με γνωση που δεν κατεχεις και θα σε κανει να καταλαβεις γιατι ειναι τα πραγματα ετσι απο τη βαβυλωνα μεχρι σημερα

 13. alkinoos vlassis says:

  Και 'γω που νόμιζα πως όλα αυτά γίνονται διότι το Ελληνικό πνεύμα ανυψώνει τον άνθρωπο.Πόσο έξω έπεσα..
  Όπως και να έχει ..στον πόλεμο αυτό μέρος δεν θα πάρω.

  Υ.γ χμμμμ,σε λάθος εποχή μάλλον γεννήθηκα.Κάποιοι θα με πουν νεοταξίτη και σιωνιστή
  που δεν είμαι χριστιανός και δεν υποστηρίζω θερμά και που δεν θα πάρω μέρος.

  χαχαχαχαχα…ακούς εκεί θρησκευτικός πόλεμος !!!!

 14. vasoula2908 says:

  στον "θρησκευτικό" πόλεμο όπως τον θέτει και μάλιστα με τη λέξη στα κεφαλαία, απονευρώνει την ίδια την ουσία αυτού που θέλει να επικοινωνήσει.

  Ο πόλεμος που γίνεται- και γίνεται παγκοσμίως όχι μόνο στην Ελλάδα- είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ (για να το γράψω κι εγώ στα κεφαλαία). Δεν αντέχουν στην ιδέα της πνευματικής ανέλιξης των γκοίμ (των βοδιών που θεωρούν ότι είμαστε) και θα κάνουν τα πάντα για να την αναχαιτίσουν. ΓΙ'ΑΥΤΟ και τώρα μας ρίχνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν…

  Θα διαφωνήσω με τις θρησκείες λοιπόν που θέτει με κεφαλαία, διότι οι θρησκείες δεν είναι (κατά κανόνα) οχήματα πνευματικής ανέλιξης, μάλλον μέσα αναχαίτισης είναι, αφού οι πρακτικές και το δόγμα μέσα σ'αυτές, είναι πράγματα προκαθορισμένα από τους ελεγκτές, κι όχι από ανώτερες πνευματικές οντότητες, ακριβώς για την αναχαίτιση της πνευματικής ανέλιξης.

  Το ότι η σιών βγάζει φλύκταινες με την οντότητα που εμείς ονομάζουμε Χριστό (και όχι με τις θρησκείες), είναι γεγονός. Χτυπάνε εκ πρώτης όψεως τη θρησκεία των Ελλήνων, όχι για να μειώσουν την ίδια τη θρησκεία ή το ιερατείο της, (αυτά τους βολεύουν ως συστήματα ελέγχου), αλλά για να ξανασκοτώσουν την περσόνα του Χριστού που εμπεριέχεται σ'αυτήν. Και προκειμένου να ακυρώσουν αυτή την περσόνα, σου λέει "ας πάει και το παλιάμπελο"- δηλαδή το θρησκευτικό/ιερατικό μέσο χειραγώγησης. Άλλωστε, μπορούν και ελέγχουν άνετα τα μυαλά και διχάζουν άνετα τους ανθρώπους με τα δικά τους πολιτικά μέσα – και τα τεχνολογικά πλέον σήμερα. Οπότε η θρησκεία ως μέσο χειραγώγησης και ελέγχου της μάζας, δε θα τους λείψει και πολύ πλέον.

  Βγάζουν επίσης φλύκταινες και με το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, γι'αυτό χτύπησαν κατ'αρχήν τη γλώσσα, και μετά προχώρησαν και στην ιστορία μας.

  • Ανώνυμος says:

   Αν δεν είναι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ το μέσον της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ανέλιξης τότε ποιό είναι;;

   Το ότι εκμεταλεύτηκαν πολλοί την ΘΡΗΣΚΕΙΑ για να αποκομίσουν ιδιωτικά οφέλη, αυτό δεν ακυρώνει την ΥΠΑΡΞΗ και τον ΡΟΛΟ της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

   Και ο Μαραντόνα στην Αργεντινή, έχει δημιουργήσει εκκλησία και κάνει και "μυστήρια" γάμου.

   Δεν μπορεί κανένας λογικός και σώφρων άνθρωπος να ΑΚΥΡΩΣΕΙ το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ έργο της ΑΛΗΘΙΝΗΣ Χριστιανικης Πίστης, με την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ πως πολλοί την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ για ιδιοτελείς σκοπούς.

   Εγώ έχω ψάξει πολύ για να βρω ένα άλλο μέσον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ανέλιξης αλλά μάταια.

   Ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες την τεράστια ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ τους ανέλιξη την απέδιδαν στους Θεούς και όλα τα μνημεία που έχουν διασωθεί είναι ΝΑΟΙ.

   Αλλά τα θέματα ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ είναι πολύ ευαίσθητα θέματα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αν τα αντιμετωπίζεις με οποιαδήποτε προκατάληψη,

   γιατί όπως λένε μεγάλοι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ αλλά και ΑΓΙΟΙ,

   Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ σε όποιους έχουν ειλικρινή και ανιδιοτελή αναζήτηση.

   Και ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ στη ζωή.

   Ιωάννης Λαμπρόπουλος

   • Ανώνυμος says:

    Τώρα μάλιστα! Τώρα μιλάμε ειλικρινά! Δεν μπορούμε να αντέξουμε την ματαιότητα της ύπαρξης και το ότι είμαστε το μόνο πλάσμα που γνωρίζει την ύπαρξη του θανάτου! Και για να το αντέξουμε όλο αυτο χρειαζόμαστε μια… ΠΑΡΑΜΥΘΑ! Μέσα! Κι εγω μαζί! Να ρωτήσω όμως, επιτρέπεται να έχει ο καθενας την δικιά του παραμύθα ή πρέπει να εχουμε όλοι την ιδια και γιατί;

 15. Ανώνυμος says:

  ΘΕΩ ( = ΤΡΕΧΩ) ,ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ οριστ.:θέω υποτ.:θέω, ευκτ: θέοιμι, προστ: θέε ,θεί, απαρ:.θείν και μετοχή θέον -ούσα ,-ον. ΟΜΟΡΙΖΑ: βοηθόος ,βοηθός ( βοηθέω-ώ ,θόος-ή -οξύς) βοήθεια: βοή + θέω = φωνάζω για να τρέξει κάποιος γρήγορα.( λεξικό αρχαίων ελληνικών ρημάτων ΣΤΕΦ.Α.ΠΑΤΑΚΗ-ΝΙΚ .ΤΖΙΡΑΚΗ)
  Με λίγα λόγια ΘΕΟΣ δεν σημαίνει ο δημιουργός του σύμπαντος δηλαδή ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ αλλά το ΟΝ που τρέχει γρήγορα ,ίσως με το διαστημόπλοιό του, όπως οι ΟΛΥΜΠΟΙΟΙ θεοί που ήταν φωτεινά όντα και μετέδωσαν τον πολιτισμό στην ΓΑΙΑ.
  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ( Ο ΑΠΟΚΑΛΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ") :"Tούτο τον κόσμο, τον ίδιο για όλους ,ούτε κανείς ΘΕΟΣ ούτε άνθρωπος έπλασε.Αλλά ήταν πάντοτε και είναι και θα είναι ΠΥΡ ζωντανό αιώνιο, που με μέτρο ανάβει και με μέτρο σβήνει" . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ! ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ .ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥΣ ?
  ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ.
  ΜΑΙΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *