11:57 - 17/08/2014

Το μυστήριο μέ τά φωτεινά όντα, πού φωτογραφήθηκαν στήν Αργεντινή

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το μυστήριο μέ τά φωτεινά όντα, πού φωτογραφήθηκαν στήν Αργεντινή

Το Ongamira είναι μια κοιλάδα που βρίσκεται 25 χλμ από το Capilla del Monte στην Αργεντινή και είναι διάσημο μέρος για τις σπηλιές και τήν πλούσια βλάστηση.


Το Ongamira παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους μελετητές των UFO του παραφυσικού, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πραγματικές διαστάσεις πύλες, όπου μερικές φορές κατ ‘επανάληψη, παρατηρούνται τα UFO ,και μυστηριώδη όντα φωτός.

Ο ερευνητής του παραφυσικού και ειδικός τών UFO ο Gustavo Fernandez είπε σε μια συνέντευξη με τον εμπειρογνώμονα του Μεξικού που ασχολείται με τα UFO και δημοσιογράφος την Ana Luisa Cid, ” δεν είναι πρώτη φορά, όπως είναι γνωστό στον κόσμο ότι τα UFO είναι άγνωστα αντικείμενα, και παράξενα όντα που καταγράφονται από τις κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, αν και όχι ταυτόχρονα ορατά με γυμνό μάτι.

Σε αυτό παρουσιάστηκαν διάφορα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης στην οποία φαίνεται ότι η εμφάνιση ή, η εξαφάνιση του φαινομένου της αυθόρμητης ορατότητας τών φαινομένων είναι τόσο γρήγορη που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να τα συλλάβει, ακόμα και με τήν φωτογραφική μηχανή και την κάμερα που πιθανώς είναι πιο ευαίσθητα . Βασικά, με λίγα λόγια,

το ανθρώπινο μάτι είναι διαφορετικό, από το φωτογραφικό μάτι και μπορεί να αποτύχει να συλλάβει τα μυστηριώδη αντικείμενα, και οντότητες σε χώρους όπου θεωρείται ότι υπάρχουν διαστάσεις πύλες.

Αυτό συνδέεται με την αυξανόμενη πρόσληψη τών ερευνητών αυτού του φαινομένου, όπως φαίνεται ότι αυτές οι διάνοιες μεταξύ των διαστάσεων “χώρου διαστάσεις πύλες είναι πολύ παρόμοια με της περίφημες” σκουληκότρυπες “ή” stargate “μελετήθηκε επίσης στην Αστροφυσική και, εξηγούν πώς λειτουργούν, και πώς μπορούν να κάνουν δυνατή την επικοινωνία δύο απομακρυσμένων σημείων στο χώρο-χρόνο, παρακάμπτοντας τα ενδιάμεσα σημεία.

Ίσως είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τη λογική μας, αλλά όχι περισσότερο από τα άλλα παράδοξα της σύγχρονης φυσικής. Έτσι, το Ongamira θεωρείτε ένα φαινόμενο από της πολλές “διαστάσεις πύλες” που διανεμήθηκε στο πρόσωπο του πλανήτη μας, όπου δεν υπήρχε πρόσβαση στο επίπεδο νοημοσύνης της ύπαρξής μας. Η εικόνα λήφθηκε στο Ongamira και το έστειλαν στόν Pablo Dessy. Ο Παύλος είπε ότι η φωτογραφία είχε δοθεί από έναν φίλο που ζει σε αυτή την περιοχή “.

Λίγα είναι γνωστά για αυτή την εικόνα, δεν ξέρω καν την ημερομηνία και το όνομα του μάρτυρα, έβγαζαν φωτογραφίες με τη φωτογραφική μηχανή του, κοντά στο σπήλαιο, χωρίς να αντιληφθούν το φαινόμενο εκείνη την εποχή. Φαίνονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο δύο οντότητες φωτός.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό, όπως και άλλες περιπτώσεις με τις περίφημες “συναντήσεις, τών παράδοξων φαινομένων φωτός,” θα συζητηθεί στη Ρώμη στις 11 Μαΐου του 2014, ως μέρος της Παγκόσμιας Διάσκεψης, όπου οι εμπειρογνώμονες του κλάδου θα συμμετάσχουν στήν συνάντηση οπού θα είναι Ιταλοί και Μεξικανοί, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητών- contactees, Claudia Ruvalcaba και Héctor, από τήν Ιταλία ο Massimo Fratini, Alessandra και Lorenzo Fadda οι λεγόμενοι Προφήτες.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. ΟΥΦΟ και πράσινα άλογα . Τίποτα δεν υπάρχει παρά μόνο ο διάβολος με τους δαίμονές του . Ξεγελά τους ανθρώπους για να πιστεύουν βλακείες .

 2. Διαολος εισαι και φαινεσαι.Θρησκοληπτε μαλακα

 3. ρε τι κανει ο φακος αμα θελει

 4. Αυτό που έχει καταφέρει ο σατανάς είναι να μην πιστεύουν οι άνθρωποι στην ύπαρξή του . Δεν υπάρχει διάολος άρα δεν υπάρχει και Θεός . Θεός που θα μας ζητήσει και τα ρέστα ; Άσε καλύτερα , τελειώνουμε μια και καλή με το θεματάκι αυτό , δεν υπάρχει και ο σατανάς και όλα μέλι γάλα . Όσα φάμε κι όσα πιούμε , γιατί αύριο μπορεί και να μην ζούμε . Δεν είναι καλύτερα έτσι ; Ποιός κάθεται τωρα να ζορίσει το μυαλό του; Όσο έχει απομείνει από τα σαχλά που μας φορτώνουν. Και ο διαολάκος κάνει καλά την δουλειά του .

  • ρε συ …εαν ρε…δεν εισαι βαλτος απο την ιερα συνοδο …για μας τα κανεις μπαχαλο …εδω μεσα….δεν παιζεσαι ρε…σε καθε αρθρο σαν διατεταγμενος μαντραχαλος …να και οι….του παπαδαριου γεωργιου…να λεγες και κατι …παει στο διαολο …κατηχηση χειριστου ειδους …διοτι εισαι καλα …και πανηλιθιος …στοκκος…

  • Όποιός δεν πιστεύει σε διαόλους,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύει σε Θεό(δεν έγινε από μόνη της η φύση)!Υπάρχουν άνθρωποι που ο Διάολό σου οχριά!

 5. Ο ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ….ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΗΔΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 6. Δυο φίλοι συζητούν φιλοσοφικά: – Ρε Θανάση, εσύ πιστεύεις στη μετενσάρκωση; – Τι είναι μετενσάρκωση; – Ε αυτό που λένε ότι άμα πεθάνεις, ξαναγυρίζεις στη γη με άλλη μορφή,σαν ζώο ας πούμε ή σαν φυτό και κάτι τέτοια… – Δεν το ξέρω το θέμα… – Τότε, θα κάνουμε μια συμφωνία. Όποιος πεθάνει πρώτος, θα π επικοινωνήσει με τον άλλο και να του πει τι γίνεται εκεί πάνω, α και αν ξαναγυρίζει κανείς εδώ κάτω με άλλη μορφή. – Εντάξει φίλε, έτσι θα γίνει! Μετά από χρόνια πεθαίνει ο Θανάσης πρώτος και ο φίλος του π συνεπής στη συμφωνία τους κι αν θα επιδιώξει να επικοινωνήσε τη κηδεία, όπως κοιμότανε στο κρεβάτι του ακούει κάποιον να τ φωνή… – Ναι; – Έλα φιλάρα, ο Θανάσης είμαι. Δεν επικοινώνησα μαζί σου τόσο υπερκόπωση… Ο άλλος ενθουσιάζεται που ακούει το φίλο του μετά από τόσο κ ρωτάει: – Πώς περνάς ρε Θανασάρα, τι γίνεται εκεί πάνω; – Ζωή και κότα φίλε μου… Ξυπνάω το πρωί, τρώω, μετά κάνω έρ ξανακάνω έρωτα… αυτό γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όλο φαΐ και πήδημα είναι η ζωή μου… – Πού είσαι βρε Θανάση; Στον Παράδεισο; – Ποιο Παράδεισο ρε φίλε; Κόκορας σε ορνιθοτροφείο στα Μέγαρ

 7. την ωρα που εγινε η ληψη τησ φοτωγραφιασ στα ατομα που φαινονται φωτεινουληδεσ επεσε το φωσ του ηλιου και οταν ο φακοσ βλεπει την λαμση δημιουργει αυτο το πραγμα!!!!αλλα παντωσ αν γινει κανενα θαυμα θα το καταλαβουμε!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*