ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Το κόμμα των αλβανοτσάμηδων – Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας- PDIU, αντέδρασε στις πρόσφατες συζητήσεις στην ελληνική κοινοβουλευτική επιτροπή Εξωτερικών, σχετικά με τη συμφωνία των θαλάσσιωνσυνόρων με την Αλβανία, καλώντας την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει δημοσίως τη θέση της και να ψηφίσει το συντομότερο το νόμο για τα θαλάσσια σύνορα.


Ήρθε η ώρα για την ψήφιση του νόμου για τα θαλάσσια σύνορα της Αλβανίας, σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της Αλβανίας, θα πρέπει να επιδιώξει την αναζήτηση διεθνούς μεσολάβησης για μια συμφωνία των συνόρων στη θάλασσα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για εξερεύνηση πετρελαίου στη θάλασσα», αναφέρει το PDIU, προσθέτοντας ότι ήρθε η ώρα η Αλβανία να δώσει απάντηση «στη ρητορική και στα τρελά όνειρα των σοβινιστικών και φασιστικών ελληνικών κύκλων».

Επιπλέον το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων ζητάει επίσης τη δραστηριοποίηση της αλβανικής διπλωματίας σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα τα οποία παραμένουν σε αναστολή στις σχέσεις των δύο χωρών.

Το κόμμα των αλβανοτσάμηδων ζητά από την κυβέρνηση της Αλβανίας «τη διεθνοποίηση του θέματος της οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων», αφού παρατηρεί ότι «υπάρχει μια σιωπηλή σύγκρουση σχετικά με τους θαλάσσιους χώρους για αναζήτηση πετρελαίου στο Ιόνιο πέλαγος».

«Το ζήτημα του πετρελαίου δεν είναι ένα διμερές ζήτημα, αλλά διεθνές και ζωτικής σημασίας για το έθνος μας», τονίζει το PDIU- σύμφωνα με την Σέκουλι.

olympia.gr

Loading...

One thought on “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

  1. Ανώνυμος says:

    Όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, τότε θα αποτελέσει ένα καινούριο μέλος της ‘‘Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας’’ όπου ανήκουν ήδη οι άλλοι πλανήτες της πέμπτης και ανώτερων διαστάσεων. Τότε δεν θα ξεχωρίζουμε στην Γη διάφορες εθνικότητες και κράτη αλλά θα υπάρχει μόνον μια ‘‘οι Γήινοι’’. Αυτή η πορεία που έχει δρομολογηθεί από πολύ παλιά, βάσει Θεϊκής εντολής, έχει ήδη οριστικοποιηθεί (‘‘κλειδώσει’’), και καμιά δύναμη ή ομάδα αντιδρώντων ανθρώπων δεν μπορεί πλέον να την αλλάξει ή να την καθυστερήσει. Μεγάλη σημασία λοιπόν θα έχει να γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί, πότε και με ποία σειρά, ώστε να μπορούμε να προετοιμαστούμε καταλλήλως για να ξεπεράσουμε πιο ανώδυνα την μεταβατική περίοδο, αλλά και για να επωφεληθούμε καλύτερα από τις νέες δυνατότητες που θα μας παρέχονται, καθώς και από την βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι. Την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία (που ονομάζεται και ‘‘Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός’’ η οποία ασχολείται με την Γη μας βοηθώντας την στην μετάβαση της στην πέμπτη διάσταση), αποτελούν 200.000 αστερισμοί του Γαλαξία μας (και της Ανδρομέδας που έχει δικό της αστερισμό στον Γαλαξία μας), που ο κάθε ένας έχει πολλούς πλανήτες όπου κατοικούν δισεκατομμύρια εξωγήινοι, κατά το 40% ανθρωποειδείς, με πολύ υψηλό πολιτισμό, τεχνολογία και συνειδητότητα, και είναι πλάσματα γεμάτα αγάπη που έχουν αποβάλει κάθε είδους αντιπαλότητα. Πέραν αυτών υπάρχουν στον Γαλαξία μας και πολλοί αστερισμοί που έχουν την δική τους συνομοσπονδία, (την Συμμαχία της Anchara), που ενώ ήσαν παλαιοτέρα εχθροί της Γαλαξιακής προσπαθώντας να την καταντήσουν, με την πρόσφατη συνθήκη ειρήνης της δεκαετίας του 1990, μετετράπησαν και αυτοί από ‘‘κακοί’’ σε ‘‘καλούς’’, προκειμένου να αποκτήσουν και αυτοί το “light body” (φωτεινό σώμα) που διαθέτουν οι ‘‘καλοί’’, και έτσι οι πόλεμοι (που κρατούσαν εκατομμύρια χρόνια), σταμάτησαν. Επιπλέον, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία είναι μέλος της "Δια-Γαλαξιακής Ένωσης’’ όπου ανήκουν δεκάδες χιλιάδες γαλαξίες, διαφορετικών πολιτισμών και αστρικών εθνών, ενώ τα πολλά δισεκατομμύρια γαλαξιών συνθέτουν την μορφή του σύμπαντος όπου ζούμε, και ακόμη υπάρχουν επίσης αμέτρητες μορφές από ‘‘παράλληλα σύμπαντα’’ που υπάρχουν συγχρόνως με το δικό μας και αποτελούν της διάφορες ‘‘πραγματικότητες’’ στις οποίες ανήκει το κάθε παράλληλο σύμπαν. Όλα αυτά μαζί αποτελούν σήμερα την φυσική ‘‘Δημιουργία" (physicality), αναφερόμενη στον φυσικό κόσμο, (σε αντιδιαστολή με τον κόσμο των πνευμάτων), η οποία δημιουργείται από τον Θεό-Πρώτο Δημιουργό για μια πελώρια χρονική περίοδο, που στην συνέχεια διαλύεται για να ξαναδημιουργηθεί και πάλι, παρέχοντας έτσι νέες κάθε φορά εμπειρίες για τον Δημιουργό. Στην πραγματικότητα η σημερινή ‘‘Δημιουργία"’ που διάγομε θεωρείται ότι είναι η έκτη από καταβολής κόσμου, με βασικό στόχο, αυτή την φορά, το πάντρεμα του φωτός και του σκότους (δηλαδή του καλού και του κακού), για να προκύψει περισσότερο φως, ενώ η Γη μας παίζει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *