Το Κίεβο έδιωξε με βομβαρδισμούς τους διεθνείς παρατηρητές από το σημείο της συντριβής του Β-777

Τελικά το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου κατάφερε αυτό που ήθελε: με τους συνεχείς βομβαρδισμούς στην περιοχή της συντριβής του μαλαισιανού B-777 οι διεθνείς εμπειρογνώμονες αναγκάστηκαν να φύγουν.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μάρκ Ρούτε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η επιχείρηση της έρευνας για τα αίτια της συντριβής του επιβατηγού αεροσκάφους υπό τις παρούσες συνθήκες για αυτό και – όπως τόνισε – οι εμπειρογνώμονες που αναζητούν τις εναπομείνασες σορούς των 298 επιβατών του Boeing 777 θα επιστρέψουν στο σημείο όταν αυτό είναι ασφαλές.

Έτσι η Ολλανδία ανέστειλε την αποστολή της περισυλλογής των θυμάτων και των προσωπικών τους αντικειμένων από το αεροπλάνο των Malaysia Airlines που συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, λόγω των νέων, βίαιων συγκρούσεων μεταξύ των ουκρανικών καθεστωτικών δυνάμεων και των ρωσόφωνων.

Και αυτό είναι άλλη μια μομφή για το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου καθώς οι ρωσόφωνοι είχαν συμφωνήσει για την ανακωχή στην περιοχή της συντριβής έναντι των μισθοφόρων της Ουκρανίας που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν ανηλεώς την όλη περιοχή προφανώς για να αποκρύψουν τα στοιχεία της ενοχής τους.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι ο κίνδυνος που διατρέχει η ομάδα των 70 αυστραλών, ολλανδών και μαλαισιανών ειδικών είναι πολύ μεγάλος για να συνεχίσουν να εργάζονται στην περιοχή.

«Η κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και το σημείο συντριβής της πτήσης MH17 επιδεινώνεται καθημερινά», είπε και πρόσθεσε πως αυτό καθιστά αδύνατη την εργασία των εμπειρογνωμόνων.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με τον Ρούτε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η επιχείρηση υπό τις παρούσες συνθήκες για αυτό και -όπως τόνισε- οι εμπειρογνώμονες που αναζητούν τις εναπομείνασες σορούς των 298 επιβατών του Boeing 777 θα επιστρέψουν στο σημείο όταν αυτό είναι ασφαλές.

defencenet

Loading...

One thought on “Το Κίεβο έδιωξε με βομβαρδισμούς τους διεθνείς παρατηρητές από το σημείο της συντριβής του Β-777

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *