ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Το Κίεβο έδιωξε με βομβαρδισμούς τους διεθνείς παρατηρητές από το σημείο της συντριβής του Β-777

· Κατοχικά Νέα

Τελικά το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου κατάφερε αυτό που ήθελε: με τους συνεχείς βομβαρδισμούς στην περιοχή της συντριβής του μαλαισιανού B-777 οι διεθνείς εμπειρογνώμονες αναγκάστηκαν να φύγουν.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μάρκ Ρούτε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η επιχείρηση της έρευνας για τα αίτια της συντριβής του επιβατηγού αεροσκάφους υπό τις παρούσες συνθήκες για αυτό και – όπως τόνισε – οι εμπειρογνώμονες που αναζητούν τις εναπομείνασες σορούς των 298 επιβατών του Boeing 777 θα επιστρέψουν στο σημείο όταν αυτό είναι ασφαλές.

Έτσι η Ολλανδία ανέστειλε την αποστολή της περισυλλογής των θυμάτων και των προσωπικών τους αντικειμένων από το αεροπλάνο των Malaysia Airlines που συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, λόγω των νέων, βίαιων συγκρούσεων μεταξύ των ουκρανικών καθεστωτικών δυνάμεων και των ρωσόφωνων.

Και αυτό είναι άλλη μια μομφή για το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου καθώς οι ρωσόφωνοι είχαν συμφωνήσει για την ανακωχή στην περιοχή της συντριβής έναντι των μισθοφόρων της Ουκρανίας που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν ανηλεώς την όλη περιοχή προφανώς για να αποκρύψουν τα στοιχεία της ενοχής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι ο κίνδυνος που διατρέχει η ομάδα των 70 αυστραλών, ολλανδών και μαλαισιανών ειδικών είναι πολύ μεγάλος για να συνεχίσουν να εργάζονται στην περιοχή.

«Η κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και το σημείο συντριβής της πτήσης MH17 επιδεινώνεται καθημερινά», είπε και πρόσθεσε πως αυτό καθιστά αδύνατη την εργασία των εμπειρογνωμόνων.

Σύμφωνα με τον Ρούτε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η επιχείρηση υπό τις παρούσες συνθήκες για αυτό και -όπως τόνισε- οι εμπειρογνώμονες που αναζητούν τις εναπομείνασες σορούς των 298 επιβατών του Boeing 777 θα επιστρέψουν στο σημείο όταν αυτό είναι ασφαλές.

defencenet

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Servers σε σύγχρονο data centerFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ουκρανία χτύπησε δεύτερο data center της Yandex – Στο στόχαστρο πλέον και η ρωσική AI υποδομή

Καταστροφές από επίθεση σε ουκρανική πόληFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ: 78 νεκροί σε δύο ημέρες στην Ουκρανία – Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για αδράνεια

Αεροσκάφος σε διεθνές αεροδρόμιοFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρεις νεκροί από χτυπήματα στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Ζημιές και σε αεροσκάφος της Saudia

Μία απάντηση στο “Το Κίεβο έδιωξε με βομβαρδισμούς τους διεθνείς παρατηρητές από το σημείο της συντριβής του Β-777”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *