Διαφημίσεις

Για ένα ανεκπαίδευτο μάτι, φαίνεται ότι οι μάζες έχουν ξυπνήσει. Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο ενημερωμένοι. Τοπικοί ειδησεογραφικοί σταθμοί μιλούν περισσότερο για αυτό που συνηθίζαμε να αποκαλούμε «θεωρίες συνωμοσίας». Η αντίθεσή μας για περαιτέρω πόλεμο στη Μέση Ανατολή έχει σημειωθεί και μια κρίση στη Συρία έχει προσωρινά αποφευχθεί . Ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να έχει επιτύχει μια μικρή νίκη, έτσι δεν είναι;

Για το εκπαιδευμένο μάτι, αυτό ονομάζεται φθίνουσες αποδόσεις. Οι παλιές τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να εξαπατήσουν και να χειριστούν τα συναισθήματα του κοινού έχουν καταστεί λιγότερο αποτελεσματικές με το χρόνο. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει τον αγώνα, ή ότι κάτι πιο σκοτεινό είναι στο δρόμο;

Η αποδυνάμωση του False Flag

Μια False Flag είναι μια επίθεση που έχει ως στόχο να παραπλανήσει το κοινό ώστε να πιστέψει ότι έγινε από ένα άτομο ή ομάδα, εκτός από εκείνους που είναι πραγματικά υπεύθυνοι. Ο σκοπός είναι να κερδίσει την υποστήριξη του κοινού εναντίον εκείνων που κατηγορούνται για την επίθεση για να δικαιολογήσει δράση εναντίον τους. Αυτοί που είναι πραγματικά υπεύθυνοι για τις False Flags είναι ένα θέμα που χωράει μεγάλη συζήτηση , αλλά θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτούς ως ελίτ.

Στο παρελθόν, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού χρησιμοποιούσε το MSM ως μόνη πηγή των πληροφοριών του, μια False Flag ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν τώρα πρόσβαση σε περισσότερες πηγές πληροφοριών και έχουν γίνει όλο και πιο σκεπτικοί.

Αυτό έχει υπογραμμιστεί από την πιο πρόσφατη έλλειψη της αμερικανικής υποστήριξης για στρατιωτική δράση στη Μέση Ανατολή, μαζί με ενός άνευ προηγουμένου ποσό σκεπτικισμού όσον αφορά τους σκοτωμούς στην Aurora, Co και τις εκρήξεις
στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Με το διαδίκτυο σήμερα, έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να αποδειχθεί ή να αποκλειστεί κάθε συγκεκριμένο γεγονός, εκτός εάν υπάρχει εμπειρία από πρώτο χέρι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλοφτιαγμένη δυσφημιστική παραπληροφόρηση ώστε να κάνει τις μάζες να μαντέψουν, πάντα δεύτερες, τι πραγματικά συνέβη, ή ακόμη και αν ένα γεγονός, έλαβε μέρος πραγματικά .

Ένα γεγονός που θα σοκάρει ακόμα και αυτούς τους “Αφυπνισμένους”

Έτσι, αν οι της ελίτ είναι πραγματικά πίσω από μερικά από τα πιο φρικιαστικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας, πώς θα προωθήσουν την ατζέντα τους στο σημερινό κόσμο; Θα χρειαζόταν ένα γεγονός ή μια σειρά γεγονότων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν άμεσα το σύνολο του αμερικανικού κοινού . Ένα γεγονός τόσο καταστροφικό που θα ξεπερνάει τις αισθήσεις. Θα πρέπει το χτύπημα να γίνει κοντά στην πατρίδα και να προκαλέσει μια συναισθηματική αντίδραση τόσο ισχυρή που ακόμα και οι πιο δύσπιστοι Αμερικανοί να αγνοήσουν την πιθανότητα της συμμετοχής της ελίτ.

Τι Γεγονός θα μπορούσε να πετύχει όλα τα παραπάνω; Το Γεγονός για το οποίο οι preppers είναι έτοιμοι εδώ και καιρό. Μια EMP , πυρηνική βόμβα , και χημικές ουσίες είναι μερικά πράγματα που έρχονται στο μυαλό. Είναι πραγματικά μια εικασία πως η ελίτ θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο απρόβλεπτη .

Το πιο τρομακτικό μέρος όμως, είναι αυτό που θα μπορούσε να ακολουθήσει μια τέτοια εκδήλωση.

Η Συνέπεια

Έχουμε όλοι ακούσει για την NDAA, τις αγορές πυρομαχικών της κυβέρνησης,τα φέρετρα της FEMA , κλπ. Θα μπορούσα να συνεχίσω για μέρες με περισσότερα παραδείγματα, αλλά πιστεύω ότι έχετε ήδη καταλάβει. Στον απόηχο μιας πραγματικά τρομακτικής καταστροφής, οι μάζες θα είναι ευάλωτες και θα είναι εύκολο να παραπλανηθούν για άλλη μια φορά.

Το μόνο που θα χρειαζόταν είναι μερικές απλές επιθετικές κινήσεις απέναντι στην κυβέρνηση από “truthers” ή “εξτρεμιστές” μετά από ένα μεγάλο Γεγονός ώστε να επιβληθεί η νέα εποχή του στρατιωτικού νόμου και τα σχέδια της FEMA να πάρουν σάρκα και οστά.

Μπορεί να μην είστε ακόμη τόσο τυχερός, αν είστε στο κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων της κυβέρνησης .

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Αν οι της ελίτ έχουν την ευθύνη για τις False Flags στο παρελθόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να προωθήσουν την ατζέντα τους. “Ό, τι χρειάζεται” θα μπορούσε να σημαίνει μια κόλαση μιας μεγάλης καταστροφής δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού των Αμερικανών που έχουν ξυπνήσει.

Αν και πιστεύω ότι πρέπει να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των μαζών, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Η ελίτ παρακολουθεί τις μάζες πάρα πολύ, και δεν γιορτάζει …

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Το Επόμενο Γεγονός: Καταστροφή Σε Μαζική Κλίμακα!!!”
  1. Το έγκλημα / θυσία είναι στην φάση εξέλιξής του… Ας συντονιστούμε στο λιγώτερο κακό με βάση ===> ===>το νερό όπως πολύ μας προτρέπει ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, και να απαξιώσουμε τον φόβο κατά την δική μου άποψη. Ο φόβος,ο πανικός, η μεγάλη θλίψη και τα αρνητικά συναισθήματα συνήθως μεγαλύνονται μετά από ένα δύσκολο γεγονός. Πιστεύω πως θα έπρεπε να προετοιμαστούμε από τώρα και να παραμείνουμε κατά το μέγιστο ψύχραιμοι.

  2. Αναλαμβάνεις την ευθύνη αν αύριο σε καλέσει εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

  3. ανωνυμε/14.9.13/1.08

    μπορεις να κανεις ελευθερα παρεα με οποιον εισαγγελεα θες
    εδω ομως σε αυτην την παρεα των "κατοχικων" δεν ανηκεις

    εκφραζομαστε/ προβληματιζομαστε/ ερευνουμε/ την ψαχνουμε

    ΕΛΕΥΘΕΡΑ ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ! ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ! Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α!!!!

    εισαι λοιπον και εσυ ελευθερος ανεξαρτητος και απροσκοπτα και ελληνικα
    να αναλαβεις την ευθυνη της δικη σου καταγγελιας
    οπου εσυ νομιζεις

    ( εχω μια απορια ομως….:
    αφου δεν αντεχεις την
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ /ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ/ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΡΕΥΝΑ/ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    γιατι χωθηκες εσυ εδω σε εμας στους
    γραφικους- πυροβολημενους-περιθωριακους-τρελλαμενους-….
    απορια εκφραζω…)

  4. παρακαλω για την δημοσιευση της απαντησης/σχολιου μου
    στον απειλουντα την ελευθερια της εκφρασης/διαδοσης των αποψεων μας

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ************************

  5. Βρε καμένε 14 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:08 π.μ.
    Ένα απλό άρθρο προς προβληματισμό είναι. Κάθεσαι και κάνεις copy-paste την ίδια παπαριά σε όλα τα άρθρα. Βλαμμένο. Βρες κάτι καλύτερο να κάνεις. Μου 'μαθες εκεί μια καραμέλα για εισαγγελέα και την πετάς συνέχεια. Σοβαρέψου.

  6. δεν αρνουμαι το δικαιωμα του καθενος στην ελευθερη διαδοση των αποψεων του
    οπως και οπου θελει

    ετσι και για τον 14.9.13/1.08 καλα κανει και περιφερει οπου θελει την αποψη του
    καλως 'η κακως το ιδιο κανουν και οι ιστοτοποι
    μεταφεροντας το ενα αρθρο μετα το αλλο απο καποιους αλλους ιστοτοπους ονομαζοντας τους ΠΗΓΗ

    αυτο που ενοχλει φιλε 14.9.13/2.51 ειναι η επικληση του για την ερευνα εισαγγελεως σε μια πτυχη της επικοινωνιας σκεπτομενων / προβληματιζομενων πολιτων…

  7. STRANGER ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΙΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΠΛΕ?
    ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΑΚΟΜΗ?
    ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΩΜΑ!!ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek