Διαφημίσεις

Μετά το περιβόητο θέμα που έχει σχέση με τη φοροαπαλλαγή των Ελλήνων Ισραηλιτών πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι σημαίνει μέλος του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ. και μετά να δούμε τι ίσχυε από το 1935 έως τουλάχιστον και το 1978 οπότε τα ΦΕΚ άρχισαν να συντάσσονται με την ασάφεια που χρειάζεται προκειμένου να τα μεταφράζει ο καθένας με την κρίση του.

Παρατηρήσεις:

1ον Μέλη της κοινότητας όλοι οι Ισραηλίτες το θρήσκευμα.
Δηλαδή: Προσκυνάς και γίνεσαι δεκτός στη Κοινότητα.

2ον Όλα τα άρρενα μέλη άνω του 21 έτους της ηλικίας τους υποχρεούται να καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή και ετήσια εισφορά “Πέτσια”

Δηλαδή: Για το προσκύνημα πρέπει να πληρώνεις ανά μήνα και επιπλέον πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω στο τέλος του έτους.

3ον Οι καθυστερημένες συνδρομές και εισφορές (Πέτσια) εισπράττονται σύμφωνα με τις διατάξεις των Δημοσίων εσόδων κατόπιν αιτήσεως του Προέδρου της Κοινότητας από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δηλαδή: Αφού προσκυνήσεις πληρώνεις και αν δεν πληρώνεις σε κυνηγάει το Ελληνικό??? Δημόσιο. Προς όφελος τίνος??? Του εντολέα ή του κυνηγού???

4ον Τα έσοδα της κοινότητας διατίθενται μεταξύ άλλων και για την αρωγή των φτωχών μελών της Κοινότητας.
Δηλαδή: Οι προσκυνημένοι “ευκατάστατοι” Έλληνες το γένος??? πληρώνουν για την επιβίωση των φτωχών μελών της Κοινότητας. Άραγε υπήρχαν και Έλληνες το γένος που έτυχαν αυτής της της αρωγής????

Και μια τελευταία ερώτηση.
Με ποια ανταλλάγματα προσκυνούσαν οι Έλληνες το γένος??? το Ν.Π.Δ.Δ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών???
Απάντηση.
Μα φυσικά πίστευαν το Ισραηλιτικό Θρήσκευμα.

Και ένα προφητικό τραγουδάκι με τον Ξυλούρη

Και μετά μιλάτε για ιδεολογίες και αντιπολίτευση.

Καλά ξυπνητούρια.

Υ.Γ.
Και μια χρήσιμη τελευταία παρατήρηση για τους γνωρίζοντες. Στο link της κορυφής θα βρείτε και ένα σχόλιο ενός εκ των πρωτεργατών του www.neosyntagma.net. Τα υπόλοιπα τα κρίνετε μόνοι σας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *