Διαφημίσεις

Άναυδοι έμειναν οι πολίτες που παρακολούθησαν στο Νέο Ηράκλειο την παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου.

Στο τέλος της παρέλασης, αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι και οι οργανώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη, οι μασόνοι παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Σημεοώνεται πως είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ… ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! (φωτο)”
  1. se oli tin ellada sths parelasis epese jilo i ceftoproodeytiki giath den toys jilofortosan kai aytoys blepete th pexnidia pezonte ante kalinixta????

  2. ΚΑΤΟΧΙΚΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΕΝΑ UFO…

  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ" , ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" , ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ . ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ . ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ , ΒΑΦΤΙΖΕΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ , ΟΠΙΣΤΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ .ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ , ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΑΓΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΛΛΩΝ "ΚΑΣΤΩΝ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑς ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ . ΠΟΙΟΣ ΥΓΙΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ? ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ . ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΕΟΙ , ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΕΣ , ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ . ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ?

  4. αυτοι φταινε δηλαδη ?? οταν ο κοσμος παει να ψηφισει και ψηφιζει μασωνους ??? ποιος φταιει ??ο ελληνικος λαος οταν ψηφιζε Καραμανλη και Παπανδρεου τις δεκαετιες του 80 ,δεν ηξερε οτι ηταν μασσωνοι ?? μεχρι και στο μουσειο της Βουλης εχουν μοστραρει τα δαχτυλιδια της μασσωνιας που φορουσαν….αλλα ο κοσμος για 50 ευρω πουλαει και την ψυχη του σε δαυτους….εμεις φταιμε κανεις αλλος!!!Ολοι κραζουμε περι μασσωνιας και μυστικες λεσχες…και στις εκλογες ολοι πανε και ψηφιζουν αυτον που θα δωσει πενταροδεκαρες στον καθε πικραμενο ,και ο Σαμαρας και ο ΓΑΠ και ο Βενιζελος κλπ…στην μασσωνια ειναι μεσα ως γνωστον…ολοι τους βλεπουμε και τους ξερουμε….στην καλπη ομως ολοι μαλλον κατι παθαινουν και τους ψηφιζουν!!!

  5. Πιστευουν οτι το σχεδιο προχωραει οπως πρεπει και ειναι στο τελικο σταδιο….χα…χα… και αυτοι πλανεμενοι ειναι!

  6. Ντροπή, οι μασόνοι να κάνουν παρέλαση και μάλιστα προκλητικά με τις κατουρημένες ποδίτσες τους για τους ήρωες του 1821. Η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να τους λιντσάρουν οι Έλληνες και να μην τους αφήσουν να παρελάσουν. Πως είναι δυνατόν οι μασόνοι που προκάλεσαν τόσα δείνα στην χώρα μας με την ύπουλοι δράση τους να έχουν το θράσος να δηλώνουν και πατριώτες.Ποιόν βάζετε ρε σκουλήκια ψηλότερα την Ελλάδα-πατρίδα ή τον Μ.Α.Τ.Σ. Μέγα Αρχιτέκνονα Του Σύμπαντος (σατανά);Ρητορική η ερώτηση, γιατί δηλώνετε υποταγή στον Μ.Α.Τ.Σ., Άρα που είναι ο πατριωτισμός σας αφού βάζετε την πατρίδα σε δεύτερη μοίρα. Στην χώρα του Ιησού Χριστού, φωτεινή πατρίδα Ελλάδα, είναι ασυμβίβαστο να δηλώνεις ταυτόχρονα και οπαδός του αντιχρίστου-σατανά-Μ.Α.Τ.Σ. Όλα αυτά είναι σημεία των καιρών μας και σημεία ότι τα χρόνια του αντιχρίστου είναι κοντά μας. Οι μασόνοι έχουν ξεθαρρέψει τελείως προσδοκώντας την έλευση του αρχιρουφιάνου τους, αυτά τα λέω μπας και ξεστραβωθούν και οι τυφλοί ακόμα για το ότι όλα αυτά δεν είναι μια φανταστική συνωμοσία αλλά μια οφθαλμοφανή πραγματικότητα και αυτοί που τα λένε δεν είναι φαντασμένοι αλλά κάποιοι που καταφέρνουν και βλέπουν λίγο μακρύτερα για όσα έρχονται.

  7. Ετσι , σιγα-σιγα σκανε μυτη τα γατακια και κανουνε τα τιγρακια ,ουτε που τους περναει απο το μυαλο οτι απλως χρησιμοποιουνται . Νομιζουν πως τα αγαπαει πολυ ο μπαμπας , αλλα αυτος δεν κανει μαγκα κανενα .

  8. Καταρχήν, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Τσιπίδης και η παρέα του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!! Ούτε και εγώ αν φορούσα μαύρη μπέρτα και Κράνος θα ήμουν ο Darth Vader. Εμφανίστηκε "ουρανοκατέβατος" με αγορασμένα λιλιά και διάσημα και παραμυθιάζει κορόϊδα που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τους Μασώνους από τους Τέκτονες.
    Εν'συνεχεία, προτείνω στον κάθε άσχετο με "άποψη" για τους Τέκτονες, να παει να μάθει λίγη ιστορία, μήπως και μετρήσει τις εκατόμβες Τεκτόνων που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορεί ο κάθε αχάριστος αναλφάβητος να προτείνει λιντσαρίσματα διαπομπεύσεις και άλλες ανθρωπιστικές δραστηριότητες, να έχει βήμα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ανιστόρητοι παπαγάλοι! Αναμασάτε τα κλισέ που σας ταϊζουν σαν πρόβατα και θλίβεστε που καταργήθηκαν οι πυρές και οι παραδειγματικές εκτελέσεις. Να φύγετε! να πάτε στο Αφγανιστάν να βρείτε τους ομοίους σας να πετροβολάτε όποιον θέλετε. Άραγε, θα δει ποτέ προκοπή αυτός ο τόπος; Αδικα έχυσαν το αίματους οι Αδελφοί μου; Συμφορά στη χήρα τη μάνα τους, έμεινε και χωρίς παιδιά…

  9. ΣΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.

  10. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΡΑ-ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    Η ΝΔ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

  11. Είναι και τα παιδιά που ακολουθούν τον φρυγικό σκούφο αυτού του καραμασόνου οπαδό του Ματσίνη… και του μεγάλου «επαναστάτη» Τρότσκι που έκανε τις μαζικές δολοφονίες στην Ρωσία.

  12. 11.57 ΜΑΣΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ . ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ . ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΕΚΤΟΝΕΣ Η ΜΑΣΩΝΟΙ Η ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ -ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ-ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΔΙΤΣΑΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ . ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΘΕ 25η , ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝΕ . ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ? ΚΟΒΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ? ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ . ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΠΕΡΕΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ-ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ . ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ , ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΟΥΣ .

  13. Η διαφορά μεταξύ τεκτόνων και μασόνων είναι σαν την διαφορά που έχουν τα μπιζέλια μεταξύ τους..

  14. Δεν ακούγεται τρελό!άσχετα αν σήμερα οι μασόνοι είναι δυσφημισμένοι. Όλα τα μέλη της φιλικής εταιρίας και όχι μόνο ήταν τέκτονες.Οι Έλληνες δε θα είχαν ξεσηκωθεί εαν δε υπήρχε η εταιρία και η Ελλάδα θα ήταν ακόμη σκλαβωμένη.Βέβαια δεν ήθελαν μόνο να εκπληρώσουν τις πατριωτικές επιθυμίες των ελλήνων αλλά λειτούργησαν πολλοί από αυτούς συμφεροντολογικά. Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι μετά το 21' οι μασόνοι συνεχίζουν να ζουν μυστικιστικά και δε ξέρουμε τι ακριβώς κάνουν…οπότε δε θα τους σφίξουμε και το χέρι. όπως είπε και η εκκλησία να κρατάμε μια επιφυλακή. Μέχρι εκεί πιστεύω πως πάει το θέμα , το χουμε παρατραβήξει πολύ όμως…

  15. 8:20, λες ενσυνείδητα ψέματα. Η φιλική εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την μασονία ως αναφορά το νόημα που έχει λάβει στην σημερινή εποχή και θα σου εξηγήσω παρακάτω τι ακριβώς εννοώ. Καταρχήν για να ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε διάβασε τον όρκο της φιλικής εταιρείας εδώ…
    http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t34/t34_04.htm λέει για πατρίδα,για όρκο στους αγώνες της ελευθερίας και τα δάκρυα του αγώνα και πολλά άλλα. Δεν λέει πουθενά ούτε για το Μ.Α.Τ.Σ. ούτε για το Ισραήλ. Πάμε λοιπόν στα δικά σου μασόνε. Άνοιγμα εργασιών συναθροίσεως στοών IV μέχρι I. λέει ο Πληρεξούσιος Διδάσκαλος Τέκτων: Αγιότατε και ενδοξότατε Ελ Σαντάι, εσύ μεγάλε αρχιτέκτονα του ουρανού και της γης, ο οποίος είσαι ο δίδων κάθε αγαθό δώρημα στο όνομά σου συναθροιζόμαστε και συναντόμαστε όλοι μαζί, με πλήρη ταπεινότητα ικετεύοντάς σε να μας ευλογείς σε όλα τα έργα μας, να φωτίζεις τις διάνοιες μας με σοφία και κατανόηση ώστε να σε γνωρίζουμε και να σε υπηρετούμε ορθώς, χάριν της δόξας σου και της σωτηρίας των ψυχών μας. Τούτο ταπεινώς παρακαλούμε, Ω Ελ Σαντάι.Μετα λένε τα λατινικά τους και όλοι μαζί:Ο θεός είναι ο οδηγός μας. Μετά ο Πληρεξούσιος διδασκαλος, ο ευχέτης και ο επιστάτης προχωρούν προς τον κεντρικό ναό και ο ευχέτης διαβαζει τα εξής (δώσε βάση, παλιό λαμόγιο μασωνάκι):"Ουτος δε ήτο το πάλαι εν τω Ισραήλ περί του δικαιώματος της συγγενείας, και περί της απαλλοτριώσεως, δια να βεβαιούται πας λόγος ο άνθρωπός λύων το υπόδημα αυτού, εδιδεν εις τον πλησίον αυτού και τούτο ήτο μαρτυρία εν τω Ισραηλ". Μετά ο πληρεξούσιος διδάσκαλος τεκτών: Στο όνομα του μεγάλου αρχιτέκτονα του ουρανού και της γης, κηρύσσω αυτήν την συνάθροιση στοών ανοικτή για εργασία στους βαθμούς τέταρτος έως πρώτος. Και έχει και συνέχεια δεν θα κάτσω να στην πω όλοι. Για να μην μου πεις ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου σου παραθέτω και βιβλιογραφία, ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Νικόλαος Λάος (πρόεδρος της Ιλλουμινατικής Εταιρείας), εκδόσεις Λεξίτυπον, Α΄ έκδοση, Αθήνα 2010, σελ 91-92.Άρα, η φιλική εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τις μασονικές στοές και τους ελευθεροτέκτονες. Το μόνο κοινό που μπορεί να έχει η φιλική εταιρεία με αυτές τις στοές είναι η μυστικότητα και η συνωμοτική δράση. Παλιά, κάποιους αιώνες πριν, η λέξη μασονία σήμαινε μυστικότητα και συνωμοτική δράση. Στην σημερινή εποχή η μασονία έχει πλήρως ταυτιστεί με τον αποκρυφισμό και τον σατανισμό, δηλαδή την λατρεία του μέγα αρχιτέκτονα του συμπαντος (σατανά-διαβόλου-αντιχρίστου πες τον όπως θες το ίδιο είναι). Αυτά όλα στα λέω γιατί κωλομασόνοι στην χώρα του Ιησού Χριστού και της ορθοδοξίας, την Ελλάδα, δεν θα βγείτε ποτέ από πάνω, πάντα θα σας πατάμε, ακόμα και αν είμαστε πεσμένοι κάτω διότι το μόνο που ξέρετε καλά είναι να έρπετε στη γη. Φτάσατε στο σημείο να δηλώνετε ψευδώς ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν μασόνος. Ποιός; Ο Καποδίστριας, ο οποίος έστειλε ως κυβερνήτης τρεις επιστολές καταδίκης της μασονίας και του αποκρυφισμού στους τοπικούς άρχοντες της εποχής εκείνης. Επιστολές οι οποίες ενοχλούσαν τόσο που έγιναν η αιτία να τον δολοφονήσουν για να μην γίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη από έξωθεν επιβουλές.

  16. Αντε να χαθητε , εχετε μπει παντου ,εχετε διαβρωσει τα παντα , εχετε παραχαραξει την ιστορια ειναι αναγκη να βλεπουμε τις μαιμουδοφατσες σας και στην παρελαση ? Δε σας φτανει η βουλη κι ολα τα αλλα ποστα που κουμανταρετε ? ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜ@ΛΑΚΕΣ

  17. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΩΖΕΙ.
    http://www.youtube.com/watch?v=tzUT0vfIdXg – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ..
    http://www.youtube.com/watch?v=Xs932wACRuQ – Ν Μιχαλολιάκος «Οι Μασώνοι είναι πολύ καλοί Έλληνες!»

  18. Ρε παιδιά! Με Φωτοσόπ έγινε η φωτογραφία!!! Είναι δυνατόν να πιστεύετε τέτοια χοντράδα;

  19. ΜΕ ΦΩΤΟΣΟΠ ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΠΑΝΤΩς ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek