Διαφημίσεις

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…το βίντεο συγκλονιστικό, και τα σχόλια είναι περιττά…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΙSΡΑHΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΛΕΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)”
  1. Πισω απο το Ισραηλ ειναι η Σιων..και ο λαος των εβραιων εχει πληγει οικονομικα..δεν ειναι το ιδιο σακι παιδια..η σιωνιστες δεν εχουν χωρα..με εδρα ολων αυτων την L.U.F ''στοα''
    στη Basel της ελβετιας.

  2. Τσαβεs εκανεs για τη χωρα και το λαο σου πολλα καλα,και ελεγεs ωμεs αληθειεs για τουs παγκοσμιουs δυναστεs.Ησουν πατριωτηs και ανθρωπιστηs .Γι'αυτο και σε φαγανε

  3. Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ.

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (Β΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ) ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1829 – 30 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ "ΣΤΗΘΗΚΕ" ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΩΝ… ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ – ΧΩΡΟΣ… ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΩΣ "ΚΡΑΤΟΣ" ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣΤΕ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ, ΕΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΛΑΟ.

    Η ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    Ο Α. ΧΙΤΛΕΡ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΕΤΑΦΟΡΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΕΛΕΙΟ ΛΙΘΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟΥ Β΄Π.Π. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΡΑΙΧ… Η.Π.Α. ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟΙ. ΟΜΟΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΟΙ ΑΓΛΛΟΣΑΞΟΝΕΣ (ΟΧΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΥΛΟ… ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΥΛΕΙΟ. Ο ΕΜΦΥΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ… ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟ… ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ!… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ… ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΜΦΥΛΕΙΟΣ!

    ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΥΤΑ.

  4. Και υπάρχει κι ένα χειρότερο σενάριο που είχε πει κάποτε ο αείμνηστος Ι. Φουράκης. Η σφοδρή επιθυμία εποικισμού της Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη από τους Εβραίους Σεφαραδίμ μιας και σε λίγο θα πρέπει να αφήσουν το οικόπεδο της Παλαιστίνης. Όταν το είχα διαβάσει μου είχε φανεί πού τραβηγμένο αν και ο ίδιος ήταν ένας εξαιρετικός ερευνητής και αναλυτής που συνέδεε εύστοχα το παζλ από την 2η χιλιετηρίδα π.χ.μέχρι σήμερα. Τώρα, τί να πω? Πολλά είναι αρκετά οφθαλμοφανή…..

  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΔΙΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ!!!!!!!!! ΚΑΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟ- Μ Α Ν Α- ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑ…….Ν ΤΗΝ( Μ Α Ν Α )!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *