Διαφημίσεις

Εχουν φτάσει σε ενα σημείο να χρησιμοποιούν τα παιδιά για την αστυνομική τακτική τους. Να τα παίρνουν, και να τα θέτουν όρους για να τα υποτάξουν να υπακούουν. Ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς μετατρέπουν την Αμερική σε ένα ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος.

Στο Ρόσφορντ του Οχάιο – Μια άσκηση κατάρτισης το πρωί της Τετάρτης αφήσε τους μαθητές κυριολεκτικά να κρέμονται στην άκρη των καθισμάτων τους.

Στο σενάριο: Ένα σχολικό λεωφορείο είναι καθ ‘οδόν προς μια πορεία, όταν ξαφνικά βρίσκονται σε ομηρία!
Μια κάμερα στο εσωτερικό του λεωφορείου συνέλαβε το όλο θέμα, ενώ ένα ακροατήριο απο εκπαιδευτικούς, διαχειριστές και διευθυντές μεταφοράς παρακολουθούσαν όλα οσα διαδραματίστηκαν.

Ο τρομοκράτης έδεσε ακόμα και μερικούς από τους μαθητές και τους είπε να κρατήσουν το κεφάλι τους προς τα κάτω. Το λεωφορείο τελικά κατέληξε στο Owens Center έκτακτης ανάγκης και ετοιμότητας. Αμέσως ανταποκρίθηκαν και οι μονάδες επιβολής του νόμου που ήταν έτοιμοι να κινηθούν μέσα

Οι γονείς ενημερώθηκαν, και συναίνεσαν, τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε μια τέτοια άσκηση;;;

Εάν όχι, πώς αντέδρασαν πού τα παιδιά τους έφτασαν στο σπίτι, τρομοκρατημένα, και με δάκρυα στα μάτια, από την εμπειρία;!

Αν είχα ένα παιδί στο δημόσιο σχολείο, που είχε επιλεγεί για συμμετοχή σε μια τέτοια άσκηση, θα είχα τραβήξει το παιδί έξω από αυτό το σχολείο.

Τρομοκρατώντας τα παιδιά είναι απολύτως αντίθετο ότι τα φροντίζουμε για να είναι ασφαλή, απλά τα μαθαίνουν ότι δεν έχουν απολύτως κανέναν έλεγχο κατά τη διάρκεια της ζωής τους, παρά ότι επιβάλλει το κράτος.

Δείτε το βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΡΟΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ”
  1. εμεις παντως εχουμε δικτατορια
    με αρχηγο τον "τοσοδουλη δικτατορατον αντωνη τον ψιλο"!
    κοιτα να δεις που στο τελος θα λεμε "που ειναι ο δημοκρατης ο γιωργος ο χαζος"! τελικα εξελισεται σε πολυ επικινδυνος ο σαμαρ'ικος εξ ου και υπουλος τελικα ο βενιζελ'ακος ηταν απο παντα κακος και σκληρος εξου και ηλιθιος τελικα
    και το στουρναρι απο παντα διαπλεκομενος εξου και δουλοπρεπης τελικα
    ας αναφωνησωμεν ολοι μαζι: ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕΝ
    μπροστα αυτοι και πισω το κομμα του αλεξη δουρου…..
    τωρα για ποια αμερικη μας μιλας;
    εδω στο ελλαδα ειναι ,και γινονται, τα σπουδαια….

  2. Δεν είναι άσκηση κατάρτισης είναι άσκηση ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ…..Για να συνηθίσουν οι μαζες στο γεγονος οτι σε λιγο καιρο ….πολυ λιγο καιρο…ελαχίστο….θα συμβαίνουν αυτα στην χωρα τους και απλά δεν θα αντιδρούν….Οι ίδιοι είναι οι "τρομοκρατες" …..και μην ξεχναμε ότι τα παιδιά και τα ζώα είναι τα καλύτερα αντικείμενα για προπαγάνδα – πωληση μιας "ιδέας" ή μιας κατάστασης…..

  3. Και πώς αλλιώς θα δημιουργήσουν γενιές αφοσοιωμένων, τρομοκρατημένων, απολύτως παραδομένων δούλων αφού θα τους έχουν ευνουχίσει το πνεύμα και την διάθεση για ελευθερία. Θα πάρει λέει ο άλλος το παιδί του από αυτό το σχολείο για να το πάει σε ένα άλλο. Ε και? Η χειραγώγηση και η επιβολή εξουσίας έχει πάρα πολλά πρόσωπα, μία άσκηση "ετοιμότητας" σε ένα λεωφορείο είναι όλο το πρόβλημα? Αυτά είναι προς κατανάλωση των ακόμα…. δυστυχώς ακόμα καλόπιστων / ευκολόπιστων πολιτών της Αμερικής.

  4. Τα σχολεια ειναι στρατοπεδα συγκεντρωσης για νεους και δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το να τους διδασκουν πως πρεπει να ειναι υποδουλωμενοι και να εξαρτωντε απο το σαπιο συστημα που εχουν δημιουργησει. Αυτα

  5. ΚΑΝΕΝΑΣ/20.8.13/12.28:-)
    μην φοβασαι τιποτις
    μην ανησυχεις για τιποτας
    μην αναμενεις το τιποτα
    μην θελεις να ελεξεις τα τιποτα
    διοτι αυτο που ζουμε ειναι πολλα τιποτενια τιποτα
    γινε εσυ καποιος με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σου στα τιποτα
    τιποτα, τιποτα ,τι ποτα! ποτα ! ποτα ! μονον τα ποτα μας σωζουν….

  6. Αυτό το κείμενο έχει γραφεί από ανθρώπους που ακολουθούν τη γαλαξιακή ομοσπονδία του φωτός.Δεν έχει καμία σχέση με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

  7. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *