Διαφημίσεις

«H Θράκη είναι το κομμένο χέρι της Τουρκίας» δήλωσε ο τούρκος υπουργός Υγείας σε επίσκεψή του στη Ροδόπη

Συνεχίζει να προβαίνει σε ανθελληνικές δηλώσεις που αμφισβητούν την κυριότητα της χώρας μας ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Συγκεκριμένα στην τελευταία στάση στην Ροδόπη του «Καραβανιού της Αφθονίας» που επί 9 χρόνια τώρα οργανώνει ο δήμος Μπαϊράμπασά (περιοχή της Κωνσταντινούπολης), ο τούρκος υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια τους γεύματος ιφτάρ είπε προς τους παρευρισκόμενους Έλληνες μουσουλμάνους «Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι».

Επίσης χαρακτήρισε τη Θράκη «ως ένα χέρι κομμένο της Τουρκίας»…

«Το Καραβάνι της αφθονίας» που έκανε περιοδεία σε ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία χρηματοδοτήθηκε από τα τουρκικά υπουργεία και ο δήμος Μπαϊράμπασά ,που φέρεται να το διοργάνωσε, ήταν απλώς η βιτρίνα.

Στο χωριό Ραγάδα της Ροδόπης μιλώντας στους κατοίκους είπε μεταξύ άλλων:

«Μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα. Η παιδική μας ηλικία σε αυτά τα χώματα πέρασε. Αναμνήσεις και βάσανα σε αυτά τα χώματα τα βιώσαμε. Αλλά η μητέρα πατρίδα ήταν κάτι το διαφορετικό για εμάς. Το μεγάλο τουρκικό έθνος ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Πάντοτε εκεί βρεθήκαμε για να στήσουμε τα όνειρα μας και να θρέψουμε τις ελπίδες μας. Ο δημιουργός χάρισε σήμερα μια ξεχωριστή χαρά και στις δύο πλευρές…

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με πολλούς μας φίλους δημοσιογράφους που έχουν έρθει από Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Όσο κι αν εδώ έχουμε ένα χέρι, ένα σκέλος κομμένο, την οδύνη αυτού του σκέλους την κλείνουμε στην καρδιά μας. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ μαζί σας. Μην ανησυχείτε καθόλου, χτες ήμασταν εδώ, σήμερα είμαστε εδώ και αύριο θα είμαστε πάλι μαζί σας. Όπου αυτό το έθνος έχει κάποια παρουσία, όπου έχει ένα ιστορικό παρελθόν, θα βρισκόμαστε και εμείς εκεί.

Μακάρι να συνεχίζουμε την πορεία μας με ενότητα, ομοψυχία και εμπιστοσύνη. Εάν σήμερα βρισκόμαστε στην Ραγάδα και επιθυμούμε και αύριο να βρισκόμαστε, τότε χρειάζεται να στηρίξετε δύο χαρακτηριστικά σας. Πρώτον είμαστε μέλη του τουρκικού έθνους. Δεύτερον είμαστε μουσουλμάνοι και μέλη της Ισλαμικής Κοινότητας. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμανοι.
protothema



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Τούρκος υπουργός στη Ροδόπη – H Θράκη είναι το κομμένο χέρι της Τουρκίας»”
  1. Ελα να παρεις και το τριτο το μακρυτερο,σε περιμενουμε.ολο λογια ειστε απο πραξεις 0

  2. Ελατε να μας κλασετε τα αρχιδια χανουμακια….θα σας γαμησουμε….την πουτσα που θα φατε μονο να ξερατε….αρχιδια του κερατα…

  3. Σου απαντούμε με την ορθή διατύπωση: " Η Α. Θράκη και η Κων/λη είναι
    το κομμένο χέρι της Ελλάδας", γείτονα ΥΠΕΞ!

  4. Σου απαντούμε με την ορθή διατύπωση: " Η Α. Θράκη και η Κων/λη είναι
    το κομμένο χέρι της Ελλάδας", γείτονα Υπουργέ!

  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ….ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ:ΠΟΝΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ….ΜΑΛ….ΚΑ
    ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  6. Αντί να φωνάζει ο γαίδαρος φωνάζει το σαμάρι.
    Η Τουρκία είναι πανάρχαιη Ελληνική γή. Κάθε πέτρα να σηκώσεις αρχαίο ελληνικό θησαυρό θα βρείς όπως και στην Αλβανία όπως και στο Φυρομ όπως και στην Βουλγαρία. Το ξέρουν ότι είναι κλέφτες οπότε και το μίσος τους στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Τα μουσεία τους είναι τίγκα από Ελληνικά αρχαία και απαγορεύουν στους ξεναγούς να λένε ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    Η αρχαία μας κληρονομιά κείτεται εκεί στα χώματα της Μ Ασίας, στην Αλβανία, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία και στην ματωμένη βόρεια Κυπρο ΜΑΣ και περιμένει τους δικαιούχους της.
    Αν αυτοί που ζούν στην Θράκη ΜΑΣ νομίζουν ότι είναι Τούρκοι τότε να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να μετακομίσουν πίσω στην Μογγολία. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι. Αλλωστε τι δουλειά έχουν εδώ πέρα;

  7. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ, Ο ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ, Ο ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 21 Ο ΦΩΤΑΚΟΣ, Ο ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Κ.Α Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΟΠΩΣ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΑΠΟΒΟΛΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΙΝΟΚΕΝΤΙΟ ΤΟΝ Γ΄ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ 1204 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΜΑΗΛ, ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣ ΚΛΕΨΙΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ" ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΦΑ ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟ, ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ- BANK!!! H ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΣΣΕΛ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ….ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΟΝΟΑΜΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΤΟΥΡΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε Η ΣΕΚΚΕ!ΠΗΓΗ Κ. ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *