Διαφημίσεις

Ποιος έκανε συμβόλαιο με το ΑΥΡΙΟ? Δειξε μου ! Κανεις !!

Ποιος έζησε με όνειρα στο μέλλον ? Δειξε μου ! Κανείς!!

Ποιος άφησε την ανάσα του τώρα για να ανασάνει αύριο ? Δειξε μου! Κανείς!!

Ποιος ξεκινησε ένα βημα για ένα περίπατο που ξεκίνησε από το ΑΥΡΙΟ και όχι το ΤΩΡΑ? Δειξε μου! Κανείς!!

Δεν έχεις συμβόλαιο με την ΖΩΗ κανείς δεν έχει ! Έχεις μόνο μια σύμβαση αοριστου χρόνου που ξεκινα και λήγει ταυτόχρονα στο ΤΩΡΑ!

Τι σου λείπει λοιπόν πέραν από το ΤΩΡΑ!

Τι νομίζεις ότι σου στέρησαν ? Τίποτα δεν σου στέρησαν γιατί όλα όσα μπορούν να συμβούν συμβαίνουν μόνο ΤΩΡΑ !

Ζήσε το ΤΩΡΑ σαν να είναι η τελευταία σου ανάσα και κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να σου στερήσει ούτε μια ΣΤΙΓΜΗ!

Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις την ΣΤΙΓΜΗ η το ΤΩΡΑ η το ένα σου ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ σαν σημαντική αξία ΡΩΤΑ έναν που είναι κάτω από το νερό και χει τελειώσει η αναπνοή του πόσο σημαντικό είναι!

Είναι όλα δικά μας , όλα μπορούμε να τα ξαναδημιουργήσουμε αν ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ να σεβόμαστε το ΤΩΡΑ ΜΑΣ! ΖΗΣΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΕΣΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ !

ΓΕΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ!

Stranger… ΤΟ πρωτο το πινω για σενα με τα ομορφα ματια που μου στερησες την Ελευθερια μου!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Τι σου λείπει πέραν από το ΤΩΡΑ?”
  1. Πρώτη φορά τόσο λαλίστατος!
    Τόσες αναρτήσεις σε μια μέρα;
    Ή κάτι ξέρεις ή σε "μέθυσε" και μόνο η ιδέα της ουζοποσίας!

  2. ΠαΣοκΑΡΑ,Ρεεε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε έ ή ΝουΔου ου ου ου ου ου ! ! ! ! Όλα για το καλό μασ,γίνονται !! Γειά σου,ρε Κεδίκογλου !!!!

  3. Μόνο όταν θα εκλείψει το "αίσθημα του Φόβου" τα όσα γράφεις στο post θα είναι εφικτά για όλους μας.

    Μας εκπαίδευσαν συστηματικά να φοβόμαστε το αύριο, να φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας, να φοβόμαστε τη μεταθανάτια ζωή, να φοβόμαστε .., να φοβόμαστε …, να φοβόμαστε…

    Όταν οι άνθρωποι πάψουν να φοβούνται, μόνο τότε θα είναι πραγματικά ελεύθεροι και θα μπορέσουν να ζήσουν το ΤΩΡΑ σε όλο του το μεγαλείο.

  4. παμε για πτωση κυβερνησησς ε? με εκλογες. Καλα καταλαβα? Θα βγει ο Mr Alexis να διαλυθουμε κανονικα και με τον νομο και μετα τι? το χαος?

  5. λάθος! όλο το σύστημα βασίζεται σε μελλοντικά συμβόλαια. όλη η απάτη βασίζεται σε μελλοντικές αποδόσεις που δεν ήρθαν ποτέ. το μέλλον ορίζει τη ζωή σου. και βεβαίως ξεχνάς την υπόθεση των χρονοταξιδιωτών. εάν υπάρχουν ήδη κυκλοφορούν ανάμεσά μας και επηρεάζουν μέσω του παρόντος το μέλλον.

  6. ευγε 1 34 εχεις απολυτο δικιο δυστυχως υπαρχουν καποιοι εγωιστες που φοβουνται για την παρτι τους και αυτο φαινεται απο τα σχολια τους στα social media.Αλλα οπως βλεπεις και αυτοι αρχιζουν να λιγοστευουν.

  7. Σπρώχνει Τσίπρα και τσίπουρα επίσης, δε βαριέσαι, καληνύχτα παιδιά και αύριο μέρα είναι.

  8. ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΕ !
    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΜΕΝΤΖΟ,ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΥΡΑ,ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΡΑΖΕΙ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ,ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΑΠΑΝΕΜΟ.
    ΕΙΡΗΝΗ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *