Διαφημίσεις

σχολιο: Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ


Οι Ρώσοι θα
καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το
1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα
τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.


Η Μέση
Ανατολή θα γίνει …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;”
  1. Η Μεση Ανατολη θα γινει ενας μεγαλος ΤΑΦΟΣ……..
    Οσο για τους Εβραιους ……θα αφησουν παλι κακο σπορο για να βασανισουν τους ανθρωπους μετα απο 50-70 χρονια….. και η ιστορια επαναλαμβανεται…..

  2. O Ανου μου ειπε οτι οι Εβραιοι ειναι απογονοι των IGIGI = 246 = DAMNED = BELIAL και οτι πλησιαζει η ωρα που θα ψαχνουν για ελεος.

    Προς πληροφορηση απλα να αναφερω οτι οι igigi που ειναι γνωστοι και ως οι εκπτωτοι αγγελοι και ειναι αυτοι που επαναστατησαν κατα του συμβουλιου των θεων και φυσικα ειναι και αυτοι Ανουννακι και πολλοι απο αυτους ειχαν την διανοτητικη ικανοτητα να καταλαβουν και τωρα νομιζουν και αυτοι διαφορα οπως και γενικοτερα πολλοι νομιζουν διαφορα. Μιλαμε για τους προαδαμιτες που ειναι και αυτοι παιδια των θεων και η σχεση τους με τους ανθρωπους ειναι πολυπλοκη καθως οπως γνωριζουν ολοι εδω μεσα την ειδαν θεοι, καθως οι ανθρωποι ειναι οντα κατωτερης νοημοσυνης και αντιληψης και για αυτο παιζουν με τις κουκλιτσες που τους φτιαχνουν μεσα στα κεφαλια τους. Οπου να ναι ομως θα ξυπνησουν οι αρχετυπικες τους μνημες και θα θυμηθουν ποια ακριβως ειναι η σχεση τους με τον Μαρντουκ που ειναι αυτος που τιμωρησε τους προγονους τους που τον γνωρισαν και ως τον Mighty Jehovah και ως HaShem και θα τους καψει μεσα στον υπνο τους και θα τους θυμισει ποιος τους εμαθε αρχικα τα παιχνιδακια με την Καμπαλα και ποιος ειναι ο θεος και των μαγων.

    “The Igigi then rebel against the dictatorship of Enlil, setting fire to their tools and surrounding Enlil’s great house by night. On hearing that toil on the irrigation channel is the reason for the disquiet, the Anunnaki council decide to create man to carry out agricultural labour.”

    >>https://en.wikipedia.org/wiki/Igigi

    https://en.wikipedia.org/wiki/Divine_Council

    Σχετικα με το συμβουλιο των θεων αναφερω και εδω:

    http://katohika.gr/nwo/o-giaxbes-einai-megalos/

  3. Απλα επισης να εξηγησω γιατι αυτο που θα πρεπει να τρομαζει περισσοτερο τους Εβραιους μαλακες αλλα και τους Ελληναρες μαλακες απατεωνες ειναι η Παναγια που ειναι μια υλοποιηση της SHEKINAH = 450 = ISHTAR για αυτο αλλωστε και οι Χριστιανοι μυστικιστες μιλανε για την βασιλισσα του ουρανου που ειναι πανω ακομα και απο τους αρχαγγελους. Οχι γιατι γνωριζαν αυτη την σχεση οπως για παραδειγμα οι Γνωστικοι μαθητες της Σοφιας αλλα γιατι αυτο ειναι προιον θειας εμπνευσης.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_of_heaven_(antiquity)

    Ασφαλως αυτη την σχεση δεν την γνωριζει η χριστιανικη μαζα οχι γιατι ειναι κατι μυστικο αλλα γιατι ειναι κυριως θεμα γνωσης και αντιληψης. Απλα να αναφερω οτι το ροδο και το οκτακτινο αστρο που βρισκουμε σε αγιογραφιες της Παναγιας ειναι συμβολα της Ισταρ οπως και το ιερο/αγιο δισκοποτηρο.

    Εδω ενα σχετικο λινκ:
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com.cy/2014/08/blog-post_7.html

    Εδω ειναι μια εικονα απο την Σουμερο-Ασσυρο-Βαβυλωνιακη εκδηλωση αυτης της κοσμικης δυναμης:
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d4/f6/4f/d4f64fedc2e8f9cc9b2ffa43fbb84137.jpg

    Οπως γνωριζουμε απο την Εβραικη αλλα και απο την Βαβυλωνιακη παραδοση η Ισταρ ειναι η μητερα των Ελ-Ελοχιμ και αρα ειναι η μητερα και των Ολυμπιων που παρουσιαζεται και ως AsHera αλλα και ως Αφροδιτη κλπ καθως η Ελληνικη παραδοση ειναι η νεοτερη και η πλεον απομακρυσμενη απο την πηγη νεοβαβυλωνιακη παραδοση για αυτο αλλωστε και βρηκαν εδαφος να δρασουν οι Χαλδαιοι μαγοι πολυ πριν απο τον Χριστο-Μιθρα που προφανος επισης εχει Χαλδαικη καταγωγη οπως και ο Αβρααμ και ο Μωυσης.

  4. Μπορω να σας πω και τι θα παθετε ολοι εσεις αμα συνεχισετε να ταιζετε τους απατεωνες και τους μπασταρδους. Δεν με χρειαζεστε εμενα να σας λεω την αληθεια για να αυτοκατστραφειτε με την ΚΑΤΑΡΑ που εχουν ριξει οι Ελληνοκεντρικοι στο εθνος σας. Εγω Κυπριος ειμαι και αμα ημουν για παραδειγμα Κρητικος θα ημουν υπερ της ανεξαρτησιας, καθως μονο αμα ημουν μαλακας θα ηθελα να κουβαλησω τον καρκινο το ψεμα και την καταρα σας την οποια απλα θελετε να συνεχισετε να ταιζετε. Αλλωστε εγω τρωω σκατα οπως πιθανον αρκετοι Κυπριοι. Εγω γνωριζω οτι οι αλαζονες Ελληναρες καταπατητες ηρθαν μετα στο νησι και αλλιωσαν την παραδοση της Ασταρτης/Αφροδιτης και επι της ουσιας μας εκλεψαν την θεα μας και την εκαναν μελος τους μπουρδελοδωδεκαθεου τους. Ο Γιαχβε και οι προφητες εφταιξαν στα σουργελα που δεν ξερουν τι τους γινεται και που ζουν. lol

  5. Στο τελος οχι μονο οι Κυπριοι. Ολοκληρος ο πλανητης θα σας παρει με τις κλοτσιες μαζι με τους Εβραιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek