ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Θα ήμουν πολύ ρομαντικός αν πίστευα πως η σχέση πολίτη, πολιτικού και πολιτικής ήταν πραγματικά διάφανη και υπηρετούσε τα συμφέροντα του κυρίαρχου ελληνικού λαού, κατά τον ορισμό και την επιταγή του Συντάγματος. Αυτό όμως σήμερα δείχνει να φαντάζει σαν ένα χάδι, μέσα σ’ ένα ωραίο όνειρο, γιατί η πραγματικότητα έρχεται να μας ξυπνήσει με βίαια χαστούκια, φωνάζοντας. “ΞΥΠΝΑ ΡΕ”!!!!

Πίσω λοιπόν από τα ωραία χαμόγελα των πολιτικών, πίσω από τις χαιρετούρες και πίσω από τις “επίσημες ανακοινώσεις” που κάνουν μπροστά στις κάμερες για να κοιμίζουν ωραία τον ανυποψίαστο λαό, υπογράφουν εφιαλτικές συμφωνίες, μοιράζοντας εδάφη και κομματιάζοντας λαούς. Και τότε έρχεται πάλι μία αποφράδα μέρα σαν την 20ή Ιουλίου 1974, να σε ξυπνήσει βίαια και να σου φωνάζει: “ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!! ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!”

H Ελλάς από την ημέρα που μπήκε στο ΔΝΤ βρίσκεται υπό ασφικτική πολιορκία. Μας πολιορκούν με δόλο εξωτερικοί εχθροί, έχοντας και εσωτερικούς συνεργάτες, (τους γνωστούς εφιάλτες) με σκοπό να μας πάρουν την ΠΑΤΡΙΔΑ.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο αγώνας μας λοιπόν προς το παρόν επικεντρώνεται στο να μην κοιμηθούμε, για να μην ξυπνήσουμε με βίαιο τρόπο. Και όσο θα παραμένουμε έστω με το ένα μάτι ανοιχτό, δεν πρόκειται να ακούσουμε “εάλω η Ελλάς”.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘ.ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

1ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.

Κατ’ αρχήν πρέπει να σταθούμε πρώτα σε ένα δεδομένο και να το ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ, γιατί όλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας κανουν να το ξεχνάμε, ενώ αυτό το δεδομένο καθορίζει σήμερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα.

Το δεδομένο είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ και είναι εντελώς χρεοκοπημένη. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και η χώρα συντηρείται από το ΔΝΤ. Τώρα γιατί εξακολουθούν και χρηματοδοτούν την μη αναστρέψιμη Ελληνική χρεοκοπία, θα το πούμε παρακάτω.

Όσο λοιπόν είμαστε στο ΔΝΤ, η Ελλάδα δεν έχει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, αλλά ούτε και εσωτερική και όλες οι πολιτικές ενέργειες υπαγορεύονται από το ΔΝΤ. Αυτές τις αυξημένες εξουσίες, να μπορεί δηλαδή το ΔΝΤ να ελέγχει και να παρεμβαίνει στις πολιτικές αποφάσεις των χωρών που πηγαίνει, τις απέκτησε το 2009 στο Λονδίνο, εν όψη τις εισόδου του στην Ελλάδα.

Το δεδομένο λοιπόν είναι αυτό. Η Ελλάδα είναι στο ΔΝΤ. Τώρα για να δούμε την αλήθεια, πρέπει να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα. Το ΔΝΤ, από αυτά που γνωρίζουμε για την ιστορία του και από αυτά που έχουμε δει τα τεσσεράμιση χρόνια που είναι στην Ελλάδα, τι λέτε έχει έρθει για να μας βοηθήσει ή έχει έρθει με δόλιους σκοπούς για να αρπάξει τον εθνικό πλούτο και την εθνική κυριαρχία; Νομίζω πως το 98% απαντάτε πως δεν ήρθε για να βοηθήσει, αλλά για να δώσει σε ΙΔΙΩΤΕΣ τα πάντα μέχρι και την ΑΜΥΝΑ της ΧΩΡΑΣ. Αλλα΄σε αυτό έχουν απαντήσει με ειλικρίνεια και οι ίδιοι. “Ομολογία Όλι Ρεν: Στόχος μας είναι η Ελλάδα”.

Ομολογία Όλι Ρεν: Τελικός στόχος η κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων – ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ

Ομολογία Όλι Ρεν: Τελικός στόχος η κινητή-ακίνητη περι…
«Πρώτα θα εφαρμόζονται τα μνημόνια και όταν αυτά αποτυχαίνουν, τότε θα «κουρεύουμε» τις καταθέσεις»

Ο ΥΠ.ΕΘ. Άμυνας λοιπόν Δημήτρης Αβραμόπουλος, δεν πήγε στις ΗΠΑ επειδή το ζήτησε ο ίδιος, αλλά επειδή τον φώναξαν και του είπαν: “για έλα εδώ βρε ……καλόπαιδο να πούμε δυο κουβέντες”.

Τί να τον ήθελαν λοιπόν; Και τί να συμφώνησαν που χρειάζεται να το επικυρώσουν στην Ουαλία στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου; Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τις λέξεις “πληροφορίες” και “διαρροές”, αλλά τώρα αφού “διέρρευσαν” οι συζητήσεις και τις έμαθα, θα τις πω στον ελληνικό λαό για να τις μάθει, μιας και δεν είμαι του “συστήματος” και δεν έχω δώσει όρκο σιωπής.

Να μην ξεχνάμε σε καμία στιγμή, πως η Ελλάδα σήμερα είναι ένα υποχείριο του ΔΝΤ και οι πολιτικοί μας είναι μαριονέτες. Με δεδομένο επίσης πως το ΔΝΤ προωθεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ εις βάρος της Ελλάδος και αυτό το είδαμε και στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας, “έμαθα” πως από τον απελθόντα υπουργό ΕΘ. Αμυνας Δ. Αβραμόπουλο, ζήτησαν τα εξής:

Ζήτησαν την στρατιωτική συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο πλαίσιο της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, στις ασκήσεις που θα κλιμακωθούν στα Βαλκάνια, με φανερό τον κίνδυνο της πολεμικής εμπλοκής με τις Ρωσικές Δυνάμεις. Η εκτίμηση μου είναι πως θα επιδιώξουν την εμπλοκή των Ελλήνων με τους Ρώσους. Συζήτησαν και για μαχητικά αεροσκάφη, και για πολεμικά πλοία, αλλά και για χερσαίες δυνάμεις του στρατού. Όχι σε μεγάλους αριθμούς, αλλά να υπάρξει συμμετοχή. Επειδή όμως γνωρίζουν τα φιλορωσικά αισθήματα των Ελλήνων, έχουν σκοπό να μην το γνωστοποιήσουν στην Ελληνική κοινή γνώμη, αλλά να το περάσουν ως απόρρητο και μόνο στίς μονάδες που θα συμμετέχουν.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ;

Είναι φανερό πως το ΝΑΤΟ “στριμώχνει” σιγά σιγά την Ρωσία γύρω από τα σύνορά της και θα επιδιώξει σίγουρα ένα θερμό επεισόδιο. Είναι γνωστή σε όλους η υπεροχή των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μέσα στο ΝΑΤΟ. Και των Ελλήνων καταδρομέων και του Ναυτικού, αλλά κυρίως των Ελλήνων πιλότων. Αλλά αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό στον κόσμο, είναι η σιγουριά που αποκτούν όλοι μέσα στο ΝΑΤΟ ακόμα και οι Αμερικανοί πιλότοι, όταν ξέρουν πως έχουν δίπλα τους Έλληνες. Όλοι θέλουν τους Έλληνες μαζί τους και κανείς δεν τους θέλει αντιπάλους.

Το πρώτο που θα κερδίσουν λοιπόν, είναι ότι θα ανέβει το ηθικό του ΝΑΤΟ, αλλά αυτό δεν το λέμε γιατί …… “απαγορεύεται”. Θα κερδίσουν όμως και κάτι άλλο, που μπορεί να είναι καταστροφικό για τα συμφέροντα της Ελλάδος, αλλά είναι αυτό που θέλουν όλοι οι ανθέλληνες . Την διαμάχη και την σύγκρουση της Ελλάδος με την Ρωσία, που είναι η μόνη φίλη και Ορθόδοξη χώρα, με την οποία έχουμε κοινά συμφέροντα. Και αν οι Ρώσοι δυσαρεστήθηκαν και απογοητεύτηκαν από την στάση της Ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του εμπάργκο, φαντασθείτε πως θα εξοργιστούν αν υπάρξει πολεμική εμπλοκή μεταξύ Ρώσων και Ελλήνων.

Τα ανδρείκελα όμως της Ελληνικής κυβέρνησης που ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ στίς προσταγές του ΔΝΤ και του ΝΑΤΟ, σκοπεύουν να εμπλέξουν την Ελλάδα σε καταστροφικές για τη χώρα ενέργειες.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

Αν αυτή τη στιγμή βάλουμε οι Έλληνες το χέρι στην καρδιά και πούμε ποιόν θεωρούμε φίλο και σύμμαχο ποιόν θα πούμε; Την Ευρωπαϊκή Ένωση; Το ΝΑΤΟ; Το ΔΝΤ; Αυτούς που μας έχουν διαλύσει εδώ και τεσσεράμιση χρόνια , Ή την Ρωσία;

ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ.

Αυτό θα είναι λοιπόν το μεγαλύτερο κέρδος των εχθρών της Ελλάδος. Να μας αποκόψουν, από τον μόνο Ορθόδοξο ισχυρό σύμμαχο που έχουμε και μπορεί να μας ενισχύσει αν του ζητηθεί και στρατιωτικά και οικονομικά. Γι’ αυτό τα ανδρείκελα θέλουν να μας φέρουν αντιμέτωπους με την Ρωσία.

Ήδη έχουν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ και αντιμετωπίζουν ΕΧΘΡΙΚΑ την ΡΩΣΙΑ κατά τις επιταγές του ΔΝΤ και τα δύο ανδρείκελα, Ο ΥΠ. ΕΞ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο ΥΠ. ΕΘ.Α. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Ε. Βενιζέλος χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος, προχώρησε στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ στη Μαριούπολη, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!!! Το ότι κλείνει το Ελληνικό προξενείο μπροστά στην επέλαση των Ρωσόφωνων, είναι μια εχθρική ενέργεια απέναντι στους ρωσόφωνους αλλά και τη Ρωσία και σε αυτό το εχθρικό προς την Ρωσία κλίμα, κινείται όλη η κυβέρνηση κατά τις επιταγές του ΔΝΤ.

Άλλο ένα χθεσινό περιστατικό, είναι πως τα ίδια ανδρείκελα ΥΠ.ΕΞ. και ΥΠ.ΕΘ.Α.. απαγόρευσαν στη μπάντα της ΠΑ να μεταβεί στη Ρωσία! ! Μια βδομάδα πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ στρατιωτικών ορχηστρών στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας με την ονομασία «Σπάσκαγια Μπάσνια» και ενώ η ελληνική στρατιωτική ορχήστρα έχει προσκλήθεί από το Νοέμβρη του 2013 και έχει υπογραφεί σχετική συμφωνία. Να σημειωθεί μόνο πως η Ελληνική στρατιωτική μπάντα της ΠΑ είναι ιδιαίτερα αγαπητή στούς Ρώσους γιατί το Σεπτέμβριο του 2012, είχε προκαλέσει ενθουσιασμό σε χιλιάδες Ρώσους και τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο στο χώρο της Κόκκινης πλατείας. Το βίντεο με τις μοναδικές αυτές στιγμές έκανε το γύρο του κόσμου, επί μήνες ολόκληρους.

Από την στρατιωτική ηγεσία ήταν όλα έτοιμα για τη συμμετοχή, αλλά τα ανδρείκελα Βενιζέλος και Αβραμόπουλος , αποφάσισαν τη ματαίωσή της.

Εχθρική στάση λοιπόν απέναντι στη Ρωσία, θέλει από την Ελλάδα το ΔΝΤ και τα ανδρείκελα έχουν σκοπό να μας δημιουργήσουν σοβαρά και επικίνδυνα προβλήματα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ και να μην ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ οι Στρατιωτικοί σε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Χώρας.

ΤΟ 2ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΔΝΤ

ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ λοιπόν απέναντι στη Ρωσία, ήταν το πρώτο σκέλος των απαιτήσεων των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ και να μην μας μπερδεύουν οι διαφορετικές ονομασίες, γιατί μιλάμε για τα ίδια κοινά Αμερικάνικα συμφέροντα. Και όπως φαίνεται ο “Έλληνας” ΥΠ.ΕΘ.Α. Δ. Αβραμόπουλος, για άλλη μία φορά προδίδει τα συμφέροντα της Ελλάδος. Η προηγούμενη ήταν τον Φεβρουάριο του 2013 στις “εγκάρδιες” συνομιλίες στην Άγκυρα.

Αποτέλεσμα εκείνων των συνομιλιών είναι η ανεμπόδιστη διέλευση των Τούρκων σε όλο το Αιγαίο σήμερα και φθάνει μέχρι την “παράδoση” των Δωδεκανήσων. Αλλά βλέπετε τους ‘Ελληνες τους έχουν κοιμήσει, με τις κρατήσεις , τα μισθολόγια, τους φόρους, τα εφάπαξ, τα μουντιάλ , τα μουντομπάσκετ και οι δημοσιογράφοι και οι αναλυτές που τα παρακολουθούν και τα γνωρίζουν, τα κάνουν γαργάρα γιατί είναι πρακτοράκια του ΔΝΤ.

Μόνο να μην αποκοιμηθούμε όλοι, για να μην ακούσουμε: “ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!”

Ο Δ. Αβραμόπουλος τώρα αποχωρεί από το ΥΠ.ΕΘ.Α. Δεν έχει σημασία και λίγους ενδιαφέρει γιατί φεύγει, ποιός του είπε να φύγει και πότε θα γυρίσει. Αλλά σίγουρα δεν φεύγει για να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή το 2019. Άλλωστε όλοι αυτοί ξέρουν, πως μέχρι το τέλος του 2015, δεν προβλέπεται να υπάρχει Ευρώπη και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την σημερινή τους μορφή. Φεύγει για να διαφυλάξει το όνομά του, από τα γεγονότα που έπονται.
Τα Αμερικανικά συμφέροντα όμως, απαιτούν την θέση του Δ. Αβραμόπουλου στο ΥΠ.ΕΘ.Α. να την αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης και αυτή η απαίτηση έχει μεγάλο και επικίνδυνο πολιτικό βάθος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο ανθέλληνας μνημονιακός νεοταξίτης που τον χρησιμοποιούν για ειδικές αποστολές, σε ότι θέλουν να διαλύσουν ΆΜΕΣΑ και με το δόγμα του ΣΟΚ. Κάτι που το έκανε με μεγάλη “επιτυχία” στο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ, διαλύοντας όλο το σύστημα υγείας της Ελλάδος. Δεν είναι μόνο ότι διαλύει με θράσος τα πάντα, αλλά είναι και τόσο ψυχασθενής που δηλώνει και υπερήφανος για ότι κάνει. Σε αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο λοιπόν , που η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΘ. ΑΜΥΝΑΣ. Πρόκειται για ξεκάθαρη εντολή ΔΙΑΛΥΣΗΣ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδος και ξεκάθαρης εντολής για ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΡΗΞΗ της κυβέρνησης με τους Στρατιωτικούς. Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να το κάνει αυτό. Να διαλύσει δηλαδή το στράτευμα και να δηλώνει και “υπερήφανος” γι’ αυτό.

Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως την Ελλάδα την οδηγούν στον γκρεμό και όλοι γνωρίζουμε πως στην χώρα δεν υπάρχει αντιπολίτευση με την έννοια του Συντάγματος. Είναι όλοι Ίδιοι και όλοι μαζί ενωμένοι, στον κοινό τους αγώνα κατά της Ελλάδος.

Αλλά από όπου πέρασε το ΔΝΤ, όλες τις χώρες τις οδήγησε σε μεγάλες ταραχές, πραξικοπήματα, διάλυση και σε όλες χύθηκε αίμα. Επειδή είναι “λύκοι άρπαγες” και “ ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”. Η τελευταία χώρα είναι η Αργεντινή, που το ίδιο το ΔΝΤ την χρεοκόπησε όταν είχαν γίνει όλες οι αποκρατικοποιήσεις.

Το ίδιο το ΔΝΤ έδωσε τη χαριστική βολή στην Αργεντινή, όταν αποφάσισε ξαφνικά να σταματήσει τις δόσεις στήριξης, στον αγαπημένο τους μέχρι τότε υπουργό οικονομίας Ντομίνγκο Καβάλο, που σαν τους δικούς μας, Στουρνάρα και Χαρδούβελη, ήταν όλο χαμόγελα και γλύψιμο με τους εκεί «τροϊκανούς».
Τό ίδιο θα κάνουν και εδώ. Μόλις δουν ότι δεν μπορούν να αρπάξουν άλλο κρατικό πλούτο τότε “default”.(προκαθορισμένη χρεοκοπία)

Γι’ αυτό εξακολουθούν ακόμα να «στηρίζουν» την μη αναστρέψιμη χρεοκοπία της Ελλάδος. Γιατί ακόμα αρπάζουν κρατικό πλούτο και θέλουν να αρπάξουν και όλους τους λογαριασμούς καταθέσεων των Ελλήνων, αφού πρώτα θα τους χρεώσουν με φόρους. Σήμερα ίσως δεν το γνωρίζεται αλλά κατασχέτουν 4.000 ατομικούς λογαριασμούς κάθε μέρα. Μόλις αρπάξουν τα πάντα και δουν ότι δεν έχει μείνει τίποτα σπουδαίο τότε ξαφνικά θα έρθει “default”. Αυτό είναι το ΔΝΤ και αυτό είναι το βρώμικο “παιχνίδι” που μας παίζει, με τα ανδρείκελα του.

Και αυτοί όμως θα ακολουθήσουν τις τύχες του Ντομίγκο Καβάλο, του Κάρλος Μένες και του Φερνάντο ντε λα Ρούα, μόνο που…… επειδή το γνωρίζουμε το τέλος , ΕΔΩ……. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. Από την Ελλάδα δεν πρόκειται να διαφύγουν αυτοί οι δολοφόνοι.

Εμείς να παραμείνουμε υποψιασμένοι και να μην μας κοιμήσουν, γιατί μας δημιουργούν εχθρικές καταστάσεις με την Ρωσία και θα προσπαθήσουν να διαλύσουν το στράτευμα, δημιουργώντας ρήξη και μετωπική σύγκρουση με τους στρατιωτικούς, για να τους αναγκάσουν ακόμα και σε στρατιωτικό κίνημα.

Αυτό το επιδιώκουν πολύ, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ αφού έτσι θα τα “φορτώσουν” όλα στο Στρατό. Είναι και αυτή μία “συνταγή” που έχει εφαρμόσει το ΔΝΤ στα περισσότερα κράτη που διέλυσε. Και το ΔΝΤ είναι στην ΕΛΛΑΔΑ εδώ και τεσσεράμιση χρόνια και με τις μαριονέτες του, κλείνει συμφωνίες με τους εχθρούς, ενώ δημιουργούν έχθρες με τους φίλους.

Άλλο ένα βρώμικο σχέδιο του ΔΝΤ για να διαλύσουν και τις ένοπλες δυνάμεις μας, πρίν τελικά φθάσουν στο: “default”.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

19 thoughts on “ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ.

 1. Ανώνυμος says:

  Εννέα στους δέκα πολίτες αξιώνουν να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Τα συγκυβερνώντα κόμματα, στην πρώτη δημοσκόπηση του φθινοπώρου, βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Η κυβέρνηση Σαμαρά διανύει το τελευταίο φθινόπωρο της θητείας της. Θα προσπαθήσει να παίξει το χαρτί της "σκληρής διαπραγμάτευσης" με την τρόικα, αλλά ποιος θα την πιστέψει; Η κυβέρνηση υπάρχει ελέω τρόικας, χάρις στην εύνοια της Μέρκελ. Αυτή ήταν η δύναμή της επί δύο χρόνια, που τώρα έχει μετατραπεί σε μοιραία αδυναμία της. Κάθε θεατρική κίνηση "αντίστασης" επιταχύνει την πτώση της. Ο Σαμαράς είναι παγιδευμένος ανάμεσα στην πολιτική του που παράγει κοινωνικό πόνο και στη ρητορική του περί του "τέλους του Μνημονίου" που καθιστά τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο φερέγγυο να διαχειριστεί τις όποιες "καλύτερες μέρες". Δεν θα παραδώσει τα όπλα η κυβέρνηση. Ήδη στήνει σκηνικό… επικείμενης ανάπτυξης, με τον Σόιμπλε να συγχαίρει εαυτούς και αλλήλους για τις… επιτυχίες των Μνημονίων στη Νότια Ευρώπη. Μαύρο χιούμορ! Η συνεχώς αυξανόμενη φοροδοτική αδυναμία των πολιτών αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει μπει ανεπιστρεπτί σε τροχιά σύγκρουσης με την κοινωνία. Η δημοσκόπηση (της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό του TVXS) επιβεβαιώνει ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν ήταν μια παρένθεση. Αντιθέτως ενδυναμώνεται η δυναμική της δημοκρατικής ανατροπής. Οι πολιτικές εξελίξεις αντιστοιχούν ολοένα και περισσότερο προς τις κοινωνικές. Η κοινωνική παράγει πολιτική πόλωση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται ευκρινέστερα με δυναμική αυτοδυναμίας. Η Ν.Δ., αν και παραμένει κατ' ουσίαν το μοναδικό κυβερνητικό κόμμα με λαϊκή αναφορά, φαίνεται να γλιστρά σε ολοένα και χαμηλότερα ποσοστά, που θυμίζουν την εκλογική επιρροή της τον Μάιο του 2012. Η Χ.Α. κατοχυρώνει την αυτόνομη πολιτική παρουσία της. Τα ενδιάμεσα κόμματα συμπιέζονται. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα, όπως το Ποτάμι, δίνουν την εντύπωση κόμματος μιας χρήσεως. Η Ν.Δ. καταρρέει διότι συγκρούεται με τα παραδοσιακά ερείσματά της. Όλοι οι φορείς των μικρομεσαίων τάξεων τής έστειλαν τελεσίγραφο: να αλλάξει πολιτική, διαφορετικά να παραιτηθεί! Η πραγματική οικονομία περνάει στο προσκήνιο. Ο καταναγκασμός της ανελέητης και αντικοινωνικής δημοσιονομικής προσαρμογής έχει κλείσει τον κύκλο της. Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, πόσω μάλλον βιώσιμη και διατηρήσιμη, με βάση τη μνημονιακή υποχρέωση για πρωτογενή ελλείμματα 4,5% του ΑΕΠ ετησίως και με εκμηδένιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Κανείς δεν πιστεύει ότι η ανάπτυξη θα προέλθει από ενίσχυση της προσφοράς, από "ανταγωνιστικότητα της οικονομίας" πάνω σε κοινωνικά ερείπια. Ολοένα και ευρύτερα συζητείται η εναλλακτική πρόταση, έξω από τη μέγγενη της λιτότητας, για την ενίσχυση της ζήτησης. Για να αποκτήσει το κράτος ρόλο "ύστατου εργοδότη", προκειμένου να υλοποιηθούν αποφασιστικές πολιτικές αντιμετώπισης της ανεργίας. Μέσα σε αυτή την προοπτική, η αναγκαία κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αποκτά βάθος, η κοινωνική άμυνα εντάσσεται στην προοπτική τής "ανάπτυξης με εργασία". Μέσα σε αυτή την προοπτική, η κοινωνία μπορεί να αποκτήσει έμπνευση και ένα νέο κύμα λαϊκής συμμετοχής μπορεί να κατανικήσει την "εθνική κατάθλιψη", στην οποία έχουν ρίξει τη χώρα ο μνημονιακός αυταρχισμός και η μοιρολατρία.

 2. Ανώνυμος says:

  ΜΟΝΟ Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η Σ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..!!!

  ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ..ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ..
  ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΩΡΑ..

 3. Ανώνυμος says:

  Aκου ερωτηση !!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ . ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ . ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ . ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ Τ ΑΝΘΗ ΑΛΛΑ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

 4. Ανώνυμος says:

  ερευνηταρα μου , αντε να πιασεις κουμπαριες με τα αλλα νουμερα δω μεσα και να παντρεψετε τον στρεηντζερ

 5. Ekati says:

  Άντε να μας δω, πόσο τελικά πατριώτες είμαστε, και κατά πόσο θα ενωθούμε;
  Η μεγαλύτερη ζημιά είναι στα γονίδια μας. Από την αρχαιότητα είμαστε όλο χώρα και διαιρεμένοι. Μόνο ο Μ. Αλέξανδρος μας ένωσε, και αυτό με την βία, και μεγαλουργήσαμε!
  Τώρα δηλώνουμε με γελοίο τρόπο: αχ δεν με εκφράζει κανένας…. και απαξιούν να πάνε να ψηφίσουν! Λες και δεν ζουν στην Ελλάδα αυτοί! Αλλά σε άλλο πλανήτη!
  Πάντως και άλλη μια φορά στην ιστορία μας έγινε κάτι παρόμοιο. Το 1844 τότε που ο Όθωνας, αναγκάστηκε να το εφαρμόσει μετά την ένωση λαού και στρατού και την επανάσταση που είχαν κάνει για να διώξουν τους τότε "τροϊκανούς"!
  Άντε να μας δω εμείς οι … Νεοέλληνες τί στο καλό θα κάνουμε;

  • nyeuis1 says:

   Ελληνες δεν υπηρξαν ποτε ως φυλη, ουτε κατ ονομα.
   Αθηναιοι Σπαρτιατες Μακεδονες Φαιακες Ιωνες κλπ.
   Ολοι σφαζονταν με ολους. Πολεις κρατη.

   Ιδιαιτερα δεν υπηρξε ποτε φυλη ελληνων.
   Ο μυθος αυτος περιεργως φορεθηκε στην ιδρυση του ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ κρατους με πρωτευουσα το Ναυπλιο.
   Απο την ηταν των πολεων
   απο την Ρωμη και μετα γιναμε ρωμαικη επαρχια.
   Οταν οι Ρωμαιοι ιδρυσαν το Βυζαντιο ειμαστε ακομη επαρχια τους. Αργοτερα ειμαστε υποτελεις στους Οθωμανους.
   Τους Ενετους τους Φραγκους τους Σαρακηνους.
   Στους ιπποτες του Μυστρα.
   Στους Γερμανους.
   Σημερα μαλλον στο ΔΝΤ και τους Ροτσιλντ.

   ΕΓΩ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ειμαι με τους ηπειρωτες, Πυρρο καθοτι ζω εδω.

    • Ανώνυμος says:

     ΔΙΕΡΑΙΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΤΣΙ? ΠΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ nyeuis1 ?
     ΕΔΩ Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΕΙ ΖΗΤΗΤΑΙ Η Γ Ε Τ Η Σ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ…

     Υ.Γ. ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

   • Ανώνυμος says:

    Το να πλακώνομαι με τα αδέλφια μου σημαίνει πως δεν ανήκουμε στην ίδια οικογένεια;

    Ποιός ισχυρίστηκε πως ο λαός μας-Ελληνες- είχε πάντα στην πατρίδα του δική Αρχή και διοίκηση;(τώρα έχουμε 😉

    Κατά την ίδρυση Ελληνικού κράτους αμφισβητήθηκε η ύπαρξη ελληνικού έθνους για αυτό περιοχές με αμιγώς ελληνικούς πληθυσμούς αγνοήθηκαν.
    Η Κρήτη προσπαθούσε για 80 χρόνια να ενσωματωθεί στην Ελλάδα, η Κύπρος ποτέ δεν μπόρεσε.

    Θεωρώ πως ο μύθος μη ύπαρξης ή κατάλυσης εθνών είναι σύγχρονος και τροφοδοτείται διαρκώς με μεθοδευμένη μετανάστευση.

    … ….

    • Ανώνυμος says:

     Το να πλακώνομαι με τα αδέλφια μου σημαίνει πως δεν ανήκουμε στην ίδια οικογένεια;

     ΑΥΤΟ ΕΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ… ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ-ΜΑΙ-ΟΜΑΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ Α Δ Ε Λ Φ Ι Α ΣΟΥ-ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ? ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ? Γ Ι Α Τ Ι ?

     https://www.youtube.com/watch?v=JDtMofjAARk

 6. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  ευγε λαμπροπουλε
  η ολη αναλυση καθως και τα ονοματα αβρααμοπουλος κλπ ειναι ορθα
  εαν συνδιασουμε δε και αυτα που εχεις αναφερει για θρακη παλαιότερα,, τοτε παρατηρουμε πληρη κυκλωτικη κινηση της ελλαδας οπως και τα ονοματα βουταρης σωρος κλπ τοτε ολα ειναι σε ισχυ
  εαν ανατρεξουμε δε στις ειδησεις των δυο τελευταιων ημερων και της σημερινης τοτε ολα δειχνουν την ορθοτητα των σκεψεων σου
  θα σε παρεκαλεσω να ερευνησεις την σχεσει των οικογενειών του υπυργου εκ κερκυρας γεωργιαδη επι καραμανλη με τον θεμο και αυτον που αναφερεις και τον κυπριο και την σχεση τους με την μικρασια κλπ [θα καταλαβεις πολλα]
  Θα παρακαλεσω αυτους που λενε απλα για να γραψουν ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ
  θελω να εκφρασω και μια χαζη σκεψη ΑΥΤΟΙ ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΕΤΣΙ αλλα νομιζω οτι θα τους γυρισει μπουμερανκ [βλεποντας οτι τιποτα δεν τους καθεται οπως τα σχεδιασαν ] και στο τελος με μια ασημαντη λεπτομερια τα χανουν ολα ας ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ εξαλλου ο απομηχανης θεος ειναι ελληνικο καθαρα θεμα

 7. Ανώνυμος says:

  Ekati

  +++++++++

  Χωρίς κεφαλι και κεφαλή

  Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα
  Αποδεικνυεται και ιστορικα

  Ιδανική πηγή εμπνευσης για ολους μας
  ο Χριστος και Μεγα Αλεξανδρος

  Κανένα νεο απο Αμφίπολη έχουμε ;

 8. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  ΝΕΦΘΥΣ 1, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΔΕΙΣ ΕΜΠΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ , ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ… ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΕΜΕΙΣ,ΓΙΝΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ" ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ!!! ΦΙΛΗ ΕΚΑΤΗ, Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ" ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ… ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝΤΕΣ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΝΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ…ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΜΙΧΑΛΗΔΕΣ… Μ΄ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ, ΔΥΟ ΤΡΥΓΩΝΙΑ.. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *