Διαφημίσεις

Η “ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ” ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η “ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ” ΕΝΩΣΗ;

Η “Ατλαντική Κοινή Αγορά” έρχεται ως απάντηση της Ευρασιατικής Ένωσης που δημιουργεί η Ρωσία και βέβαια της πανίσχυρης, εμπορικά, Κίνας, υπάρχει πιθανότητα να αποτελοούν και τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως;

Ιστορική συμφωνία που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ζώνη ελευθέρου εμπορίου στον κόσμο επετεύχθη κατ’αρχήν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπουργών Εμπορίου που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο.

Η νέα ζώνη ελεύθερου εμπορίου βαπτίστηκε «Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων». Πρόκειται για μία “Ατλαντική Κοινή Αγορά”, όπου οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της δυτικής και της ανατολικής ακτής του Ατλαντικού ρίχνουν τα τείχη των δασμών και βαίνουν προς μία κολοσσιαία εμπορική ενοποίηση.

Aυτά ως προς το πραγματιστικό πεδίο. Το ερώτημα είναι, έχει προειπωθεί κάτι για όλα αυτά στο ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως; Υπάρχουν εδάφια στο κεφ.13 που χρήζουν συζητήσεως.

1 Και στάθηκα πάνω στην άμμο της θάλασσας. Και είδα από τη θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει, που έχει δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα και πάνω στα κεφάλια του βλάστημα ονόματα.

3 Και ένα από τα κεφάλια του ήταν σαν σφαγμένο για θάνατο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και τότε θαύμασε όλη η γη και ακολούθησε πίσω από το θηρίο,

4 και προσκύνησαν το δράκο, γιατί έδωσε την εξουσία στο θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: «Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο και ποιος δύναται να πολεμήσει με αυτό;»

11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.

12 Και όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την ενεργεί μπροστά του. Και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σ’ αυτή να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή του.

Κατ’αρχήν το θηρίο δεν αποτελεί κατανάγκην κάποιον ηγεμόνα απλώς, ποιό πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο σύστημα διακυβέρνησης υπερεθνικού συνασπισμού, το οποίο κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αποκτήσει και αυταρχικό ηγέτη (Αντίχριστος;). Η ανάβαση από την θάλασσα σύμφωνα με την χριστιανική γλώσσσα δείχνει άνοδο από ένα συνοθύλευμα λαών (αυτό συμβολίζει η θάλασσα).

Τώρα αυτή τη στιγμή έχουμε την “Ατλαντική Ένωση” και την “Ευρασιατική Ένωση” δύο συνασπισμοί εθνών που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως.

Ποιό είναι το πρώτο θηρίο, και ποιό το δεύτερο μένει να αποκαλυφθεί. Αν θεωρήσουμε την Ευρασιατική Ένωση ως αναβίωση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας σε άλλη βεβαίως βάση, κάποιος θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι είναι το πρώτο θηρίο του οποιου η πληγή θεραπεύτηκε,και είναι έτοιμο να προσκυνηθεί.

Αν θεωρηθεί ότι Αμερική – Ευρώπη έχουν δεχτεί φοβερά πλήγματα οικονομικής φύσως τον τελευταίο καιρό, τότε αυτές είναι το πρώτο θηρίο, και προχωρούν προς την θεραπεία τους.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς το πρόβλημα βρίσκεται στην συνέχεια των ενεργειών των δύο θηρίων που σε αγαστή μελλοντική συνεργασία (και ας μην φαινεται αυτό στον παρόντα καιρό) θα προχωρήσουν στην μεγάλη Αποστασία.

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

Θα θυμίσουμε ότι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (Ηλεκτρονική Φυλακή) πραγματοποιείται σε όλον τον πλανήτη, ακόμα και στην Ινδία , και στο Μαλάουι, ψάχνουν κόσμο κυριολεκτικά στα ΄δεντρα για να τους προμηθεύσουν με την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αντίθετα από ότι πιστεύει ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να “χαραχτούν” άπαντες, η τελευταία πρόταση είναι διαζευτική το όνομα είναι ένα οποιοδήποτε έγγραφο, και ο αριθμός μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο…ΑΜΚΑ.

Το σίγουρο είναι ότι όπως και να το δει κανείς ζούμε όντως σε αποκαλυπτικούς καιρούς, και ειδικά η Ελλάδα βρίσκεται στην κυριολεξία ανάμεσα στα…Θηρία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης”
  1. Αριστερή αντεπίθεση από τον Πάπα: Το οικονομικό σύστημα βασίζεται στο θεό που λέγεται χρήμα

    Σφοδρή επίθεση κατά του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, εξαπέλυσε από το Κάλιαρι,ο Πάπας Φραγκίσκος. Υπογράμμισε ότι αυτό δεν μπορεί πλέον να είναι βασισμένο σ’ ένα “θεό που ονομάζεται χρήμα”, ένα “είδωλο” που “ορίζει” τα πάντα, και κάλεσε τους ανέργους να δώσουν μάχη για την εργασία, λέγοντας πως η ανεργία φέρνει “πόνο” και στερεί από τον άνθρωπο την “αξιοπρέπεια”. Κατά τη συνάντησή του στην πρωτεύουσα της Σαρδηνίας με ανέργους, ανάμεσα στους οποίους ήταν εργάτες ορυχείων που φορούσαν τα κράνη τους και του μίλησαν για την κατάστασή τους, άφησε κατά μέρος το χειρόγραφο της ομιλίας του και αυτοσχεδίασε για σχεδόν 20 λεπτά. “Βρήκα πόνο εδώ… Σε κάνει αδύναμο και σου στερεί την ελπίδα”, είπε. “Συγχωρήστε με αν χρησιμοποιώ δυνατές λέξεις, αλλά εκεί όπου δεν υπάρχει δουλειά, δεν υπάρχει αξιοπρέπεια”. Το πλήθος των περίπου 20.000 ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί σε μια πλατεία κοντά στο λιμάνι του Κάλιαρι επευφημούσε τον πάπα κάθε φορά που αυτός μιλούσε για τα δικαιώματα των εργατών και τον προσωπικό όλεθρο που φέρνει η ανεργία. “Δεν θέλουμε αυτό το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό σύστημα που μας κάνει τόσο κακό”, τόνισε απευθυνόμενος στο πλήθος ο πάπας, ο οποίος αργότερα χοροστάτησε μιας λειτουργίας στην οποία παρέστησαν περίπου 300.000 άνθρωποι έξω από τον καθεδρικό ναό της πόλης. “Οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να είναι στο κέντρο του οικονομικού συστήματος, όπως το θέλει ο Θεός, όχι το χρήμα”.

  2. Η πρωτη μερα του Αντιχριστου θα ειναι οταν το Ισραηλ υπογραψει συνθηκη μελους με τα 10 κερατα δηλαδη τα 10 βασικα μελη της ΕΟΚ!

  3. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ [ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ] ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΨΕΥΤΟΠΡΑΦΗΤΗΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ [ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ] ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΓΥΡΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑΤΑΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΜΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΜΑ ΣΕ ΔΕΞΙΟ ΧΕΡΙ Η ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ [Χ ξ s ]ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΟ 666 ΤΑ 7 ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ 5 ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΣΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ 7ΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ jiannhs kozani

  4. ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΡΠΑΝΩ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 2 ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΓΓΕΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΒΛΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΥΡΙΑ Η ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ]ΛΕΙΤΔΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ [ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ]ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ jiannhs kozani

  5. Κοζανιτη εχω ακουσει οτι ο ψευδοπροφητης ειναι καποιος που τον αποκαλουν μετρεγια και προωθει τη θρησκεια της μητερας γης.Ψαξτο λιγο.Επισης η "αναβιωση"αρχαιων θρησκειων ειναι ενα απο τα κολπακια αυτου του "κυριου"Βλεπε κινημα δωδεκαθειστων τα τελευταια χρονια.Παραπλανωντας και χτυπωντας το φιλοτιμο και τον πατριωτισμο καποιων αδελφων μας.

  6. Πρός Ανώνυμο 23 Σεπτεμβρίου 2013 – 4:49 π.μ. – jiannhs kozani

    Αγαπητέ φίλε, μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά, τι σημαίνει η εποχή του υδροχόου. Για ψάξτο λίγο…

    Και πρός το φίλο 23 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:32 π.μ.

    Αγαπητέ φίλε διάβασε λίγη ιστορία, για να δείς πώς ο χριστιανισμός επιβλήθηκε στον Ελληνισμό…και από που πηγάζουν οι βάσεις του. Ψάξτο λίγο…

    1. Ο χριστιανισμος στην Ελλαδα και μετεπειτα ορθοδοξο δογμα ποτε δεν επιβληθηκε.Οι δωδεκαθειστες της ρωμης σφαξανε 11 εκατομυρια χριστιανους και οι περισσοτεροι ηταν ελληνες!Εσυ ψαξτο λιγο.

    2. ΜΑ ΤΟΝ ΑΡΗ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΤΛ)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΣ;ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΥΟΥΟΥΟΥ

  7. ΦΙΛΕ 7.32 ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΑΓΙΕΡ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΕ 8.21 ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ [ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ]jiannhs kozani

  8. ΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΡΠΕΤΟ ΑΡΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ Β ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ [ΑΣΤΕΙΑ ΕΤΣΙ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ] ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ jiannhs [paok] kozani

  9. 23 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:29 π.μ
    Φίλε μου ξέρεις ποιος κατέστρεψε όλους τους Ελληνικούς ναούς και έσφαξε τους μάντεις τους; Φανατισμένοι Χριστιανοί οι ποίοι έκαψαν και πλήθος αρχαίων συγγραμάτων. Ξέρω ότι δεν σ αρέσουν αυτά που διαβάζεις, αλλά ο Χριστιανισμός σαν κίνημα (άσχετα με αυτά που δίδαξε ο Χριστός) έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακό στο Ελληνικό γένος και το αποβλάκωσε πλήρως εδώ και 2.000 χρόνια. Αντιθέτως, ο Ελληνισμός με την παλιά θρησκεία μεγαλούργησε. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν. Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ελληνισμός από τους τυφλωμένους Χριστιανούς. Πιστεύω στον Χριστό, αλλά όχι στον Χριστιανισμό που κατασκεύασαν ο όχλος και το ιερατείο των τραγόπαπων που διψούσε για εξουσία και ποιμνίο.

  10. ΦΙΛΕ 9.07 ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek