Διαφημίσεις

Ελληνική πολεμική βιομηχανία, τέλος, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε! Τα τρία εργοστάσια των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ θα έχουν την τύχη της ΕΡΤ, δηλαδή κλείνουν και χιλιάδες εργαζομένων απολύονται και θα δημιουργηθεί μια μικρή εταιρεία με άξονα την ΕΑΒ.

Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη πριν από λίγο από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.

Αυτό η κυβέρνηση το αποκαλεί “αναδιοργάνωση εν λειτουργία” και περισσότερο απ’όλα φυσικά θα πληγούν τα ΕΑΣ που εδώ και καιρό “έχουν μπει στο μάτι” της τρόικα, λόγω της τεράστιας ακίνητης περιουσίας που έχουν.

Τα ΕΑΣ έχουν το “δεύτερο καλύτερο οικόπεδο της Ελλάδας”, όπως αποκαλείται, μετά από αυτό του Ελληνικού στον χώρο των εγκαταστάσεων στο παλιό εργοστάσιο του Μαρτσινιώτη, μια τεράστια έκταση πολύ μεγάλης αξίας που ξεκινά από την Αττική Οδό στα βόρειά της και φτάνει στην λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε απόσταση 15′ από την πλατεία Συντάγματος με ΙΧ.

Επίσης έχουν τρεις τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους στα λιμάνια Ελευσίνας, Λαυρίου και Αιγίου, μαζί, φυσικά με όλη την λοιπή ακίνητη περιουσία τους.

Η σύσκεψη των δύο υπουργών ολοκληρώθηκε πριν λίγο και εκεί σφραγίστηκε η μοίρα της ελληνικής κρατικής βιομηχανίας η οποία 38 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, απλά μας τελείωσε και επιστρέψαμε σε μία εποχή όπου ούτε καν σφαίρες για τυφέκια δεν θα κατασκευάζονται.

Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε προτάσεις αγοράς των εργοστασίων από διάφορες πλευρές…

Με πολύ δυσάρεστη απόφαση για τους εργαζόμενους και την άμυνα της χώρας ξεκίνησε την θητεία της η Φ.Γεννηματά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας…

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο ““ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ” Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Κρατική αμυντική βιομηχανία, τέλος! – Έκλεισαν “a la ΕΡΤ” τα εργοστάσια, ξεπουλάνε τα ακίνητα”
  1. …και οπως επισης καλα μας κανουν και "μας αυτοκτονουν",αφου την ιερη ψηφο μας ,την
    προσφεραμε στα καθηκια του
    κερατα,αντι ενος πινακιου
    φακης,ξεροντας οτι οι αλητες
    εχουν υποθηκευση το μελον των
    παιδιων μας.

    1. Σωστος , τα λογια πια αρχιζουν να περιτευουν . Η πλακα ειναι οτι στις προσφατες δημοσκοπησεις παλι πανω ειναι οι κυριοι . Το παραμυθι οπως βλεπεις "11:51" θα εχει πολυ σκοτεινη συνεχεια κι ειναι κριμα γιατι καπιοι απλοι Ελληνες εχουν σταματισει να ειναι γιδοπροβατα …..

  2. Ναι συνεχίστε όλοι οι άσχετοι να λετε:" καλά μας κάνουν" και να τους δίνετε θάρρος για να συνεχίζουν ακάθεκτοι. Ωραία ηττοπάθεια ρε! Ναι την ψήφο μας την δίνουμε για να γίνεται κάτι καλό όχι να κάνουν ότι τους καπνίσει. Κάτι τέτοιοι τύποι σαν κι εσάς με το να λέτε καλά μας κάνουν είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων και γι'αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτε σε αυτήν εδώ την χώρα. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουν ότι τους "γουστάρει" γιατί όσο εμείς τους αφήνουμε και δεν διαμαρτυρόμαστε αυτοί άλλο τόσο συνεχίζουν την δουλειά τους…..

    1. Ειπα και πριν καπιοι Ελληνες εχουν σταματισει να ειναι γιδοπροβατα , εχουν καταλαβει , εχουν συνελθει απ' το σοκ . Θελει δουλεια ακομα φιλε και δυναμη . Αυτο που λεει να κανουμε ο "10:50" ειναι μια πολυ καλη κινηση . Μετα σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια . Ο ενας με τον αλλον πρεπει να συνενοηθουμε και να αφησουμε εγωισμους και τις ανουσιες αντιπαραθεσεις αφου ουσιαστικα πανω κατω τα ιδια προβληματα κουβαλαμε ολοι οι απλοι Ελληνες …

  3. Δεν εχεις κι αδικο 8.00 γι αυτο εχω να κανω μια προταση σε οσους και οσες εχουν ψηφισει Ν.Δ , ΠΑΣΟΚ στις προηγουμενες εκλογες και τωρα πια καταλαβαν το τεραστιο λαθος που εκαναν : ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ . ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ-ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ-ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ .

  4. 12,03
    Ετσι ειναι φιλε…αλλα ο ελληνας εμαθε να λεει,να ψοφησει η κατσικα του γειτονα!
    Εχουμε καταντησει μικροψυχοι…

  5. Να αλλαξουμε "3:10", να αλλαξουμε , δεν εχουμε χρονο , εχεις δικιο αλλα δεν εχουμε κι αλλη επιλογη . Πρεπει παση θυσια να ενωθουμε πριν διαλυθει τελειως ο κοινονικος μας ιστος……….. "Αιντε ρε με θαρος οπως οι προγονοι μας" ………..

  6. Στην Αθήνα ζει παραπάνω από την μίση Ελλάδα τη κάνετε ρε σεις εκεί κάτω τι σας ποτίζουν ξεσηκωθείτε ρεεεεε εσείς πρέπει να κάνετε αρχή εγώ είμαι σε χωρίο τι να κάνω από εδώ;;;;;;; Ε;;;;
    ΣΤΡΑΤΟΣ.

  7. Γιατί σας ενοχλεί που θα κλείσουν την πολεμική βιομηχανία και θα μείνουμε όλοι ξεβράκωτοι. Αλλωστε θα το ρισκάρουμε, έτσι δεν είπαν κάποιοι? Μάλιστα καθώς βλέπω αφού και η Κυβέρνηση θέλει να τα κλείσει η Αριστερά ακόμα περισσότερο το απαιτεί κιόλας τι διαμαρτύρεστε? Ολοι αυτοί δεν πήραν περίπου 90% στις προηγούμενες εκλογές? Τι έγινε τώρα και διαμαρτύρεστε εκτός και αν η Χ.Α. έχει περάσει το 40% και δεν το ξέρουμε.

  8. Ρε 7:43 πας καλά? Εσύ τι πιστεύεις πως είναι Δημοκρατία? Πετάς μία ψήφο κάθε 4 χρόνια και τέλος? Φυσικά και όχι! Ψηφίζεις κάποιον και όταν δείς ότι δεν κυβερνάει σύμφωνα με τα προεκλογικά λεγόμενα του αρχίζεις και διαμαρτύρεσαι και η κατάσταση είναι σοβαρή τους ωθείς σε πρόωρες εκλογές. Με λίγα λόγια συμμετέχουμε ενεργά και δεν πετάμε απλά μια ψήφο και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια.
    Αλλά αφού γέμισε η Ελλάδα από άσχετους σαν εσένα τι περιμένεις…?

  9. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ , ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗς ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑς ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ . ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙς ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ . Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑΧΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩς ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ , ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΙΑ ΠΑΝΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗς ΕΙΡΗΝΗς ΚΑΙ ΤΗς ΕΥΗΜΕΡΙΑς ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑς ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑς ΚΙ ΕΜΑς ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑς ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥς ΜΑΖΙ ΠΡΩΤΟΙ !

  10. Κάποτε υπήρξαν 300 ήρωες που τους πρόδωσε ένας.
    Σήμερα υπάρχουν 10 εκατομμύρια κοιμισμένοι που τους προδίδουν 300 καθάρματα "ανωτέρας ποιότητος" και με "ονομασία προέλευσης".
    Οι πρώτοι 300 έπεσαν ηρωικά οι δεύτεροι, όσο πιό μεγάλη ζημιά κάνουν τόσο καλύτερα τα κονομάν και σιγά μην πέσουν.
    Τα 10 εκατομμύρια συνεχίζουν και κοιμούνται και αυτό δεν είναι άσχετο. Ησυχία λοιπόν μην ξυπνήσει κανένας γιατί δεν παραδόθηκαν τζάμπα και αμαχητί όλα τα αποθέματα ακόμα.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *