14:49 - 04/03/2015

Τάϊζε κοράκια στον κήπο της για χρόνια και αυτά απο ευγνωμοσύνη της έφερναν δώρα [εικόνες]

Η 8χρονη Γκάμπι Μαν έριχνε τροφή στην αυλή του κήπου της στο Σιάτλ για τα κοράκια της περιοχής. Κάνοντάς το αυτό για περίπου 4 χρόνια, τα κοράκια όχι μόνο το εκτίμησαν δεόντως, αλλά άρχισαν να της κάνουν κι αυτά τα δικά τους δώρα.

Οτιδήποτε γυάλιζε ή τους έκανε εντύπωση στον κόσμο κατά το πέταγμά τους το έπιαναν και το άφηναν στην Γκάμπι. Το αποτέλεσμα είναι η μικρή να έχει αποκτήσει έναν χαριτωμένο θησαυρό από άχρηστα γυαλιστερά πράγματα ως «ευχαριστώ» από τους φτερωτούς της φίλους.

defencenet

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ-ΠΡΙΝ 6 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ-ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ– ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
 2. 0
  0
  Για τη διαφήμιση λες; Με τις καραμέλες; Βγαλμένο μεσα απ' τη ζωή. χεχεχε
 3. 0
  0
  ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί