08:47 - 18/03/2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ

Την πιθανότητα να είναι θετικός σε υδροκυάνιο φάκελος που απεστάλη τη Δευτέρα (16/03/2015) στον Λευκό Οίκο εξέφρασε η αμερικανική Μυστική Υπηρεσία ενώ διευκρίνισε πως θα πραγματοποιηθούν περαιτέρω εξετάσεις για να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, ο φάκελος απεστάλη στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα και οι πρώτες έρευνες έδειξαν ότι δεν περιείχε επικίνδυνες ουσίες. Στη συνέχεια, ωστόσο και βάσει περαιτέρω εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι περιείχε υδροκυάνιο.

Η υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες επικαλούμενη την εν εξελίξει έρευνα. Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, κανένας άνθρωπος δεν υπέστη δηλητηρίαση εξαιτίας του υδροκυανίου που περιείχε ο φάκελος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Intercept, που πρώτος ανέφερε το περιστατικό, ο φάκελος περιείχε μια γαλακτώδη ουσία και ήταν τοποθετημένος σε δοχείο τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα.

newsbomb.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Πόσο μα πόσο απλά διακρίνονται τα γεγονότα αυτά πως είναι στημένα, οι καθοδηγητές των γεγονότων δε, σε πόσο μεγάλο πανικό βρίσκονται μη έχοντας άλλα ψέματα να πουν γιατί πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων άρχισε να βγαίνει από τον λήθαργο που με δυσκολία πλέον τον κρατούν, αυτά είναι τα αποτελέσματα για τους ένοχους που το δάχτυλό τους δείχνει πολύ μικρό για να τους κρύψει! Βασίλης Μυρμιδόνας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί