Διαφημίσεις

Συνήθως όταν γύρω από το τραπέζι κάθονται τα μεγάλα σκυλιά για να αρχίσουν την παρτίδα πόκερ του κόσμου μας υπάρχουν και στιγμές αντιπαράθεσης! Όχι γιατί κάποιο από τα σκυλιά έχει αισθήματα φιλοπατρίας ,όχι καμία σχέση!

Απλά γιατί το κάθε σκυλί έχει από πίσω του συμφέροντα να προάγει , μεγάλο εταιρίες με μεγαλοιδεες ,λόμπι τεράστια που έχουν βγάλει από το θηκάρι το σπαθί να κόψουν το καρπούζι!

Στατιστικά όποτε τα μεγάλα σκυλιά μπαίνουν σε πόκερ και κατά τύχη κάποιος παίκτης χρησιμοποιήσει κανα καλό χέρι με άσσους …τότε ταυτόχρονα ξεκινα και μια άλλη παρτίδα …αυτή της “ξαφνικής” άσχημης στιγμής! Σαν “προειδοποίηση” θες ,σαν νουθεσία θες ..όλος τυχαίως μετά από μεγάλες παρτίδες πόκερ …συμβαίνουν και άσχημα γεγονότα στον τόπο του παίκτη που έκανε μπλόφα ρελάνς η τόλμησε να πει all in!!

Να βοηθήσει η Παναγία λοιπόν ο Sam-a-rush (Σαμαρας ) να μην έχει στην ατζέντα του κάνα ΑΣΣΟ από κανένα Λόμπι κρυμμένο — και να τον φωτίσει το σύμπαν να μην νομίζει ότι θα του βγει το μεγάλο στοίχημα ….γιατί δεν φταίνε σε τίποτα αθώοι άνθρωποι να πληρώνουν για των εκφοβισμο των σκυλιων!!

Στατιστικά το κοιτάμε το θέμα , αλλά και στατιστικά ακόμα γνωρίζουμε η ελπίζουμε ότι τα συμφέροντα που στηρίζουν τον Sam-a-rush …μάλλον είναι τα ίδια που κάθονται σε αυτό το τραπέζι ….αρα …θα τελειώσει το πόκερ και θα έρθουν και οι κοπέλες για lap dancing !

Από την άλλη και ο Ερντογαν από την ίδια ποκερομαδα -κοζα νοστρα ήτανε … άλλα κάτι δεν του ήρθε καλά στο φλοπ!! Πόκερ είναι αυτό με την μεγάλη φαμίλια … καλύτερα να είσαι γκαντέμης-άφυλλος …παρα με μόνιμο δεύτερο χέρι!! Την περίπτωση να σου έρθει dead hand …δεν τολμώ να την αναλύσω!

Stranger … Πόσοι i would like a dry martini please ..είναι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα …Οεο?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Συνάντηση Κοζα Νοστρα για ποκερ …και βοήθα Παναγία μου!”
  1. το ιδειο αλλα απο αλλη ματια !!!!!!one blak notebook with big secrtet in code?!!!! ελπιζω να την βγαλουμε καθαρη.να ξερης οτι η παναγια εχη αγανακτηση μαζι και ιδιετερα με το ρασο παρακαλαειομως για αυτους τους λιγους που την ζητανε και περνουν ελεος και οι αλλοι !!! τα γεγονοτα εινε σε εξελιξη και το ενοω !!!σε σενα stranger.

  2. ΝΑΙ ΡΕ STRAINGER ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ??ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!

  3. Καλησπέρες στρεϊντζεροπαράξενε! μας έχεις στο περίμενε για μέρες και μετά πέφτει βομβαρδισμός από αναρτήσεις έτσι; Μάλλον πολλοί θα ταν η απάντηση, shaken (όπως χτες στη Στερεά), not stirred…Καλά κουράγια. Χ

  4. Σιγουρα ειναι πολλοι κατασκοποι , παντα ηταν , αλλα βρε στρειντζερ, με μπερδευεις , σαν τί ασσο στο μανικι να εχει ο Σαμαρας? Δηλ. να εχει κανει συμφωνιες και καποια συμφεροντα που ειναι αντιθετα με τους Αμερικανους? Τα συμφεροντα δεν ειναι αμερικανικα? Εχουν σηκωσει αμανέ?
    Και καποια στιγμη επιτελους πρεπει να μας εξηγησεις σε απλα Ελληνικα τί ειναι αυτα τα "πεδια", ποιος τα κινει κλπ.

    Μαρια Τ.

  5. ψάξε και εσυ κυρά μου τί είναι τα πεδία… μαγνητικά πεδία, ley lines, βαρυτικά πεδία… ρε από σπηλιά πέσατε;

  6. Aσχετο αλλά ξαφνικά το anargyros61.blogspot.com "κατέβηκε".
    Υπάρχει καμία πληροφορία;
    Μέχρι 10-8-13 θα έκανε κάποια αποκάλυψη..έλεγε σε τελευταία ανάρτηση.. πάντα σχετική με τα μελούμενα.

  7. 8 Αυγούστου 2013 – 3:39 μ.μ.

    δεν είπε οτι θα κάνει κάποια αποκάλυψη, αλλα οτι καποιο μεγαλο γεγονος θα συμβει μεχρι τισ 10 Αυγούστου

    Παντως περιεργο όντως που έπεσε το μπλόγκ

  8. πεδιο πνευματικης δυνατοτητας απο πολυ δυνατους παιχτες .μυστες.λευκης η μαυρης μαγιας.αναλογα των δεινων που θελουν να επιβαλουν επεικαλουντε δυναμης για καλο η κακο αναλογος!!! θρησκιες του φωτος και του σκοτους.και στις δυο περιπτοσης αναλογα τελετουργικα.και θυσιες για να εξευμενισουν καταστασεις να παραγουν καταστασεις !!!να εχουν προσωπικα οφελη για ιαση και τελος και κηριοτερο απο ολα επιβολη και εξουσια στην ανθρωπινη οντοτητα σε ολα τα πεδια πνευματικα και γηινα!!!εαν υπαρχουν οπως stranger ?τοσο δυνατοι πνευματικοι παιχτες και μπορουν να αλαξουν δεδομενα και καταστασεις καλα κανουν!προσοχη ομως τιποτε δεν εινε οπως φαινεται η παρουσιαζετε γιατι παντα γινεται αυτο που θελη ο δημιουργος ολων μας το απολητο φως η δυναμη που εξουσιαζη το συμπαν αυτο που ξερουμε και αυτο που μας αποκαλυπτετε και τον ονομαζουμε θεο!!""

  9. ΚΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ…ΡΑΙΤ ΘΡΟΥ .

  10. Εγω πιστευω οτι ο Ομπαμιας θα κανει ανακοινωση στους κατοικους της Γης οτι ερχονται οι Ελ και οτι ταυτοχρονα βγαινουν απο τα βαθη της κοιλης Γης οι Δρακονιανοι οι ερπετομορφοι οι υποχθονιοι και τα λοιπα τερατα.

  11. Το τελευταίο που περιμένουμε από τον προσκυνημένο Sam-Are-Ass είναι να πάει κόντρα στα αφεντικά του και να βγάλει άσσο, οπότε υπό αυτή την έννοια δεν έχουμε φόβο αντιποίνων! Βρε, μπας και τελικά ο άχρηστος είναι…ηγετάρα που μέσω της υποτέλειάς του προστατεύει το λαό που τον…"εξέλεξε";

  12. Εγω πιστεύω ότι όντως θα "αλλαχτεί" ο Σαμαράς από τον Αβραμόπουλο. Μήπως και αλλάξει το σκηνικό με τις εκλογές, μπας και τις αποφύγουν, αλλά τον Σεπτέμβριο όλα θα έχουν αλλάξει…Πάντως κανείς δεν μιλάει για το ενδεχόμενο να βγει πρώτο κόμμα η Χ.Α. που αυτό είναι γεγονός. Τουλάχιστον το 90% των ανθρώπων που ρωτάω σε όλη την Ελλάδα λένε ότι θα ψηφίσουν αυτό το κόμμα.. Νοθεία βλέπω στις εκλογές αν βγει άλλο κόμμα….. Όπως τότε πριν το 2009.. Και μετά εμφύλιος…

  13. συνεχισε να μ σβηνεις τις δημοσιευσεις μου. απο αυτο κ μονο φαινεται οτι εισαι συστημικος

  14. ας ειμαστε πιο πιασαρικοι οταν θελουμε να ερμηνευουμε τα διαφορα παρασκηνια αι αυτο μπορει να γινει μεσα απο την αναλυση της πραγματικοτητας με αυτο που εχουμε μεσα μας σαν απογονοι ΕΛΛΗΝΩΝ οποτε λοιπον εχουμε και λεμε 1)εμπνευοναστε απο τον γραφοντα και τον ευγνωμονουμε 2)η σκεψη μας πρεπει να παει ομως πιο περα και πιο βαθια 3)ενεργοποιουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΝΩΣΗ μας 4)και ξεκινουμε το απλωμα του παρακατω απο την σκεψη του γραφοντα! ειναι η αληθεια οτι η ΨΥΧΗ βρισκεται στην ανατολη και η ΥΛΗ στην δυση αλλα η αποσταση που υπαρχει μεταξυ τους ειναι και μεγαλη και χαωδης γιαυτο και χρειαζεται ο συνδετικος κρικος που ειναι το ΠΝΕΥΜΑ ε! λοιπον αυτο βρισκεται μονον στην ΕΛΛΑΣ και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ !!!!!! μοναχα και μονον οταν μπορεσει ενας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣνα το οραματισθει να το εμπνευστει και να το εδραιωσει θα μπορεσει μετα να υλοποιηθει στην υλη της τεχνολογιας και της πρακτικοτητας ετσι λοιπον εαν ο σαμαρικος στο ποκερ του λευκου σπιτιου κατεβασε κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ οραματισμο που θα ηταν προαγγελος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ κατευθυνσης καλα εκανε (δυστυχως ομως αμφιβαλλω γιαυτο……διοτι οι συγχρωνοι ελληνες πολιτικοι μακραν απεχουν απο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΔΕΣ-ΛΕΩΝΙΔΕΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ…..
    δυστυχως το μονον που ξερουν να καμνουν ειναι να γλυφουν υποτακτικα τους ξενους(;) για να κρατιουνται στην προσωπικη εξασφαλιση τους στον θωκο της προστασιας τους που τους παρεχει η εξουσια ) για τους λογους αυτους και για τα χαζοχαρουμενα αποτελεσματα του "σακσες στορι" που θα ερθει πισω να μας φλομωσει επικοινωνιακα και που το αποτελεσμα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν θα ειναι για το καλο τους ας ετοιμαζομαστε να δεχθουμε οτι ειναι η ωρα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του καθενος απο εμας και των πραξεων της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για να καταφερουμε την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ωστε να ερθει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ που να ειστε σιγουροι θα το μιμηθουν και οι εξωελληνες και αυτο μπορει να ερθει μεσα απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Εμεις φτιαχουμε την φιλοσοφια αυτοι την υλοποιουν σε τεχνολογια και χρημα θελετε να συνεχισουμε να ειμαστε οι υλωτες ας παραμεινουμε στο κωλοευρω τους θελετε να ειμαστε ΣΩΚΡΑΤΙΔΕΣ-ΠΡΩΤΑΓΩΡΕΣ-ΗΡΑΚΛΕΤΟΙ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΔΕΣ τοτε ας μην φοβομαστε τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ πιυ πρεπει να αναλαβει να κανει ο καθενας μας (στα μετρα των δυνατοτητων του…..) τελικα το ποκερ αγαπητε 'η αγαπητη γραφοντα μπορει να παιχθει με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ορους και μακρια απο τον ωχαδελφισμο μας και οχι μονον με τους δικους κανονες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *