Συγκλονιστικό βίντεο απο την πτήση MH17; Όχι βέβαια…

Καμια φορά συμβαίνουν ενδιαφέρουσες συμπτώσεις στην ζωη μας, ιδίως μεταξύ μεμονωμένων γεγονότων. Βέβαια πρέπει να εξετάσουμε κατα πόσο τα γεγονότα ειναι πραγματικά; Για τις δυτικές κυβερνήσεις δεν υπάρχει καμια αμφιβολία, η πτήση ΜΗ17 ερρίφθη απο τους Ρωσοφωνους αυτονομιστές και οχι απο τον ουκρανικό στρατό! Ίσως δεν μάθουμε ποτε την αλήθεια κατα πόσον η είδηση στις δυτικές χώρες είναι η αληθινή εκδοχή.

Γι αυτο ειναι απαραίτητο να ερευνούμε όλες τις πιθανές αιτίες της ρίψης του. Προσέχτε τωρα την πληροφορία που βρήκαμε! Κάθε απάτη των μυστικών υπηρεσιών…κάθε false flag συνδυάζεται πολυ συχνά με μια πολεμική ΑΣΚΗΣΗ του ΝΑΤΟ!!! Ακριβώς την ιδια περίοδο που έπεσε το αεροπλάνο της ΜΗ17 έλαβε χώρα η άσκηση του ΝΑΤΟ «Breeze» ή «Αύρα» στα ελληνικά, πάνω απο το έδαφος της Ουκρανίας. Για παράδειγμα, ο στρατός, η πυροσβεστική υπηρεσία, η αστυνομία βρίσκονται σε άσκηση οταν εχουν προγραμματισμένη την επιθεση απάτη.

Μια ξένη ιστοσελίδα έλαβε ενα μήνυμα απο κάποιον απο την Τιφλιδα που ανάφερε οτι κατα την διάρκεια της άσκησης του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο του 2014, παρόν βρέθηκε και η ουκρανική αεροπορία. Μαζί με άλλες χώρας του ΝΑΤΟ οπως η Ρουμανία, ναι… και η Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία και η Αγγλία. Η άσκηση ηταν οργανωμένη απο την Ουκρανία σε συνεργασία με την Γεωργία, η οποία ειχε στείλει ενα μεγάλο αριθμό αεροπλάνων!

Οταν οι Ρώσοι έβγαλαν το βιντεο με το ουκρανικό SU-25 να πετά κοντα στην πτήση ΜΗ17, η Ουκρανία δήλωσε οτι αυτο ηταν αδύνατο διοτι το αεροσκάφος της δεν θα μπορούσε ποτέ να πετάξει στο ύψος που πετούσε η πτήση ΜΗ17. Αυτο ομως δεν αληθεύει συμφωνα με τις πληροφορίες, γιατι τα αεροσκάφη τους ειναι τεχνολογικά αναβαθμισμένα και τροποποιημένα με ενα θάλαμο που βρισκεται υπό ελεγχόμενη πίεση. Μια μοντέρνα συσκευή που το καθιστά ικανό να πετάξει πάνω απο τα 10 χιλιόμετρα και ειναι εφοδιασμένα με εκτοξευτήρες πυραύλων. Τα αεροσκάφη τους τα αναβάθμισαν οι Ισραηλινοί.

Το βιντεο που κάποιοι ανέβασαν για την θολούρα των ερευνητών… δεν είναι της πτήσης ΜΗ17… αλλά προέρχεται απο ένα Ιρανικό ατύχημα απο το 2009 από σόου αεροπλάνων. Στο δεύτερο βίντεο το βλέπετε με τις αποδείξεις:


ΚΟΡΑΞ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *