Διαφημίσεις

«Εάν μια μέρα με δεις “γέρο”… εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ… έχε υπομονή. Θυμήσου πόσο καιρό μου πήρε για να σου τα μάθω…

Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με διακόπτεις, άκουσε με. Oταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Όταν δεν θέλω να πλυθώ μην με μαλώνεις και μην με κάνεις να αισθάνομαι ντροπή…

Θυμήσου όταν έτρεχα από πίσω σου και έβρισκες δικαιολογίες όταν δεν ήθελες να πλυθείς. Όταν βλέπεις την άγνοιά μου στις νέες τεχνολογίες, δώσε μου χρόνο και μη με κοιτάς ειρωνικά, εγώ είχα όλη την υπομονή να σου μάθω το αλφάβητο. Όταν κάποιες φόρες δεν μπορώ να θυμηθώ ή χάνω τον συνειρμό των λέξεων, δώσε μου χρόνο για να θυμηθώ και εάν δεν τα καταφέρνω μην θυμώνεις…

Το πιο σπουδαίο πράγμα δεν είναι εκείνο που λέω αλλά η ανάγκη που έχω να είμαι μαζί σου και κοντά σου και να με ακούς. Όταν τα πόδια μου είναι κουρασμένα και δεν μου επιτρέπουν να βαδίσω μην μου συμπεριφέρεσαι σαν να ήμουν ένα “βάρος”, έλα κοντά μου με τα δυνατά σου μπράτσα, όπως έκανα εγώ όταν ήσουν μικρός και έκανες τα πρώτα σου βήματα.

Όταν λέω πως θα ήθελα να “πεθάνω”… μη θυμώνεις, μια μέρα θα καταλάβεις τι είναι αυτό που με σπρώχνει να το πω. Προσπάθησε να καταλάβεις πως στην ηλικία μου δεν ζεις, επιβιώνεις. Μια μέρα θα ανακαλύψεις ότι παρόλα τα λάθη μου πάντοτε ήθελα το καλύτερο για σένα, για να σου ανοίξω τον δρόμο. Βοήθησέ με να περπατήσω, βοήθησέ με να τελειώσω τις ημέρες μου με αγάπη και υπομονή.

Σε αγαπώ παιδί μου…»

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Σε αγαπώ παιδί μου…”
  1. Σε ΑΓΑΠΩ παιδι μου. Γι αυτο οταν μια μερα με δεις γρια…….Οταν σε γεννησα το εκανα γιατι το ηθελα και οχι γιατι μου το επεβαλαν . Ηθελα να μεγαλωσω εναν ανθρωπο με τα δικα μου σωστα η λανθασμενα πιστευω [αυτο εσυ θα το κρινεις και κανεις αλλος ]. Ηταν αποφαση ζωης για μενα να παιδευτω για να σου μαθω να μην λερωνεσαι, να τρως, να ντυνεσαι. Να επαναλαμβανω 1000 φορες το καθε τι με την ελπιδα να σου μεινει στο μυαλο το ενα δεκατο απο αυτα που σου λεω. Να σου μαθω να εκφραζεσαι σωστα, να διαβαζεις, να ακους πραγματικα τι σου λενε οι αλλοι πισω απο τις λεξεις. Να σπασω τη μεση μου για να σε βοηθεισω να μαθεις να περπατας, να τρεχεις, να κανεις ποδηλατο. Να σε εχω συνεχεια αγκαλια και να περπαταω περα δωθε για να νοιωθεις ασφαλεια, και αγαπη και να κοιμηθεις γλυκα. Ηθελα και θελω παντα το καλυτερο για σενα ψυχη μου. Γι αυτο οταν μια μερα με δεις γρια και ανημπορη κανε την καρδια σου πετρα και φυγε μακρια μου. ΖΗΣΕ την ζωη σου χωρις τυψεις.Μην με κανεις να νοιωθω ασχημα που σου δυναστευω εστω και αθελα μου τη ζωη σου. Εμενα μου χρειαστηκε λιγος χρονος για να σε αναστησω. Ε συ θα χασεις τη ζωη σου μεχρι εγω να πεθανω.Γι αυτο οταν ερθει αυτη η μερα αν με αγαπας πραγματικα ΦΥΓΕ μακρια. ΖΗΣΕ. Γιατι δεν σε μεγαλωσα για να εχω ιδιοκτητο νοσοκομο, ουτε για να σε βλεπω να βαρυγκομας εξ αιτιας μου. Θελω να εισαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. Γιατι σε ΑΓΑΠΩ παιδι μου . Η μανουλα σου .Αφιερωμενο στους γυιους μου. ΛΙΤΣΑ .Μ.

  2. ΝΑΙ! ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΚΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑΛΛΑ…

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…. ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ…. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΟΒΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ.

    ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΟΥ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ…. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ….

    ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ…

    ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ… ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ… ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ… ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΩΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ…. ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ!

    ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΙΟ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΘΟ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ!… ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΣΟΥΝΑ.

    ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΦΤΩΧΟΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑΝ…

    ΑΝ…

    ΑΝ…

    ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ… ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΕΤΟΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΕΙΘΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ… ΧΩΡΙΣ ΑΝ.

    ΥΓ. ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΩΣ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΑΥΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek