Διαφημίσεις

Ο πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που σκότωσαν στο Κερατσίνι μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και μεταξύ άλλων δήλωσε: Θέλω ο φονιάς να εκτελεστεί



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Συγκλονισμένος ο πατέρας του 34χρονου που σκοτώθηκε στο Κερατσίνι: Θέλω ο φονιάς να εκτελεστεί”
  1. Απο χτες βομβαρδιζομαστε απο παντου με τετοιες αναρτησεις. Στις ειδησεις, στο διαδικτυο, στις ενημερωτικες εκπομπες. Οκευ, το "εμπεδωσαμε", το εγκλημα το εκανε ενας χρυσαυγιτης. Οκευ, το "εμπεδωσαμε" , το θυμα θα γινει ενας ακομη ηρωας στο βωμο της εξελιξης της ΝΤΠ. Οκευ, το "εμπεδωσαμε", πρεπει να γινει χαμος, να χυθει αιμα, να σκοτωθει κι αλλος κοσμος, να "νικησει" η …."δημοκρατια" (χα,χα)- μεχρι κι ο πρωθυπουργος μας τη θυμηθηκε ξαφνικα αυτη την ερμη τη "δημοκρατια". Και ειπα να μπω στο "Κατοχικα" να δω κατι αλλο, ετσι, για αλλαγη, βρε αδερφε, μια αλλοιωτικη αποψη,μπαμ! Πεφτω παλι στα ιδια! Κι εσυ τεκνον βρουτε?….

  2. Ο πατερας του νεκρου , εχει καθε δικαιωμα να λεει και να νιωθει οπως θελει και μπορει κι ολοι εμεις του οφειλουμε σεβασμο στον πονο του και σιωπη . Τα κοματα ,τα αποκοματα και οι καφροι των ΜΜΕ ας βγαλουν επιτελους το σκασμο κι ας σταματησουν τις γελοιοτητες οπως αυτες που εκανε σημερα ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλη , γιατι αν οχι τωρα κι αν οχι αυτος , καποια αγια στιγμη , καποιος πατερας θα βγει απο τον πονο του και θα καταλαβει ποιοι και με ποιο βαρβαρο τροπο εκμεταλλευοντε το νεκρο παιδι του και τοτε , ενα μονο του μενει : Να ξεκινησει απο αυτους και ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .

  3. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΚΟΜΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΝΑΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ jiannhs kozani

  4. Κανεις δε διαφωνει με τον πατερα. Και η συμπεριφορα των ΜΜΕ αναμενομενη. Οπως και η συμπεριφορα των πολιτικων. Κοιταζω, διαβαζω, ακουω, και ολο περισσοτερο αντιλαμβανομαι το θεατρο του παραλογου που ζω. Κι ανατριχιαζω που συνειδητοποιω πως ολα οσα διαβαζω για την Αμερικη (Κονεκτικατ, Σαντυ Χουκ κλπ)συμβαινουν και εδω. . . Τοσο ευκολα, τοσο γρηγορα, τοσο απλα. Στην Ελλαδα. Στο σπιτι μου. Σε μενα. Κι υπαρχουν ανθρωποι απλοι, που τρωνε το παραμυθακι που τους σερβιρουν, που τσιμπανε το δολωμα, κι ετσι το σχεδιο προχωραει επιτυχως..Ειμαι σιγουρη πως τα Κατοχικα και ο Stranger εχουν καποιο λογο που ανεβαζουν ολες αυτες τις αναρτησεις. Ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Οπως θελω να πιστευω πως δεν ειναι αναγκη να εισαι χρυσαυγιτης η συγγενης του θυματος για να νοιωσεις την εκμεταλλευση αυτης της δολοφονιας και την υποτιμηση της νοημοσυνης σου στο επακρο…

  5. Την 5:44. Αν και με αυτα που μας ψεκαζουν/ταϊζουν/ποτιζουν, μπορει ν'αλλαξω και φυλο αθελα μου καποια στιγμη.

  6. Ο πατέρας του θύματος ως γονιός θα φωνάζει, θα οδύρεται, θα απειλεί και πάνω απ΄όλα θα ζητάει εκδίκηση για να ημερέψει τοτρομερό κύμα πόνου που τον συνθλίβει ΣΗΜΕΡΑ…. Είναι νωπό το αίμα… Πριν λοιπόν καταλαγιάσει ο πόνος και η μανία εκδίκησης αυτοί τί κάνουν? Διαχέουν αυτό το άρωμα του αίματος, του πόνου και της εκδίκησης για να δημιουργήσουν την πολιτειακή ανωμαλία που έχουν ήδη προαναγγείλει (βλ. εκθέσεις ΕΥΠ, λεγόμενα επάρχου Σαμαρά και περιγύρου). Το θέμα είναι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…. Θα δεθούμε με τις αλυσίδες που μας ετοιμάζουν ή θα υπερτερήσει η σύνεση και η ομαδικότητα, η ομοψυχία ενάντια στα τάγματα κατοχής?

  7. Θα ετοιμαστούμε για να φάμε περισσότερη τρομοκρατία, να το βουλώσουμε και να βουλιάξουμε πιο βαθιά στους καναπέδες μας ή και να μην ξαναβγούμε από τις τρύπες μας. Εδώ είναι η χώρα της λήθης και όλα θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα, μέχρι να φτάσουμε στην πλήρη μυοπαράληση. Τι έγινε; Έγινε κάτι; Ποιά τιμωρία; Βαρέθηκα, πάω να κοιμηθώ. Υπάρχει και η Θεία Δίκη.

  8. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:44 μ.μ.

    Και εγώ συμφωνώ με ΤΗΝ 5.44 και μπράβο στο μυαλό της.

    (στο θηλυκό ανήκω και εγώ προς το παρόν…… )

  9. 20 Σεπτεμβρίου 2013 – 4:08 π.μ.

    Τις στήσαμε…… έλα μην αργείς να βάλεις την χοντροκεφάλα σου μέσα στη θηλιά.

  10. Ο άλλος (πατέρας λέει) μια μέρα είναι που έχασε γιο και αντί -όπως κάθε φυσιολογικός πατέρας- να θέλει να πέσει μέσα στο μνήμα μαζί με το παιδί του (έχω δει ουκ ολίγους γονείς να το κάνουν), αντί να μη μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, αντί θα θέλει να αυτοκτονήσει που πέθανε το παιδί του και ζει αυτός (αυτή είναι η πρώτη σκέψη κάθε γονιού που έχασε παιδί) βγαίνει στα κανάλια και μας βγάζει πολιτικά μανιφέστα…..

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    Ούτε ο πατέρας του δεν κλαίει

  11. Ρε συ 5.44 εδώ μεσα έχουν στήσει ολόκληρη "μηχανή" με πυραμίδα χρυσού και είναι βέβαιο ότι πολλοί "αριστεροί" συμμετέχουν (στα πλαίσια της ανατροπής και του αγώνα) θες να χάσουνε πελάτες;

  12. εχουμε γεμισει αφυπνησμενους.. στα σχολια γινετε χαμος. γιατι δεν κανετε μια συγκεντρωση να δουμε ποσοι ειστε;

  13. Να εκτελεστει….ναι.Αφου πρωτα ομως ως κρατος συλλαβουμε τους δολοφονους της μαρφιν.Λεω εγω τωρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek