Ο ελληνικός τουρισμός και η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα τα θέματα που θα προβληθούν…
Την Κυριακή 27 Μαρτίου θα γίνει η φετινή παρέλαση του Ελληνισμού στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν για να τιμηθεί η εθνική επέτειος του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821.
Σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν, όπως κάθε χρόνο, κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία από την Ελλάδα, καθώς και άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.
Για τελετάρχες έχουν προταθεί μέχρι στιγμής αρκετά άτομα από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Τσαρλς Σούμερ, ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τίνα Φέι, ο πρώην διευθυντής της CIA Τζορτζ Τένετ, καθώς και ο δίδυμος αδελφός του, καρδιολόγος Βασίλειος Τένετ.
Όσο αφορά τα θέματα που θα προβληθούν στη φετινή παρέλαση, αυτά θα είναι ο ελληνικός τουρισμός, η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και η αυτοθυσία των γυναικών στο Σούλι.
http://24wro.blogspot.com Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

