ΣΤΕΡΕΨΕ ΑΠΟ…ΠΙΛΟΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ..)

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ..Μια του Τούρκου …Δυο του Τούρκου ..τρεις και του Απόλλωνα το κέρατο! ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ … !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την απίστευτη ομολογία ότι η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία που σχεδόν καθημερινά κάνει επίδειξη προκλητικότητας στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, έχει κυριολεχτικά… στερέψει από πιλότους, έκανε σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του Επιτελείου Αεροπορίας της Τουρκίας, αντιπτέραρχος Abidin Ünal.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπτεράρχου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για τα αίτια των πολλών αεροπορικών ατυχημάτων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που έχουν στοιχίσει την ζωή σε μεγάλο αριθμό πιλότων τα τελευταία χρόνια, από το 2010 μέχρι το 2015 συνολικά έχουν αποχωρήσει από την ενεργό υπηρεσία 567 πιλότοι. Από αυτούς, οι 193 αποχωρήσαν αφού συνταξιοδοτήθηκαν ενώ οι υπόλοιποι για «διάφορους» (;;;), λόγους προτίμησαν να αποστρατευτούν.

Ο Τούρκος αντιστράτηγος προσπάθησε να αιτιολογήσει την αυξημένο αριθμό θανατηφόρων ατυχημάτων της πολεμικής αεροπορίας, κάτι που έχει θορυβήσει το σώμα και έχει προκαλέσει πολλές ενστάσεις για την καταλληλότητα της εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων. Κατά την διάρκεια δε αυτής της αποκαλυπτικής συνέντευξης, αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη πιλότων για τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη καθώς τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια αθρόα έξοδο, εξέλιξη που έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα για την ομαλή λειτουργία της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας !!!

Όπως φαίνετε σε λίγο καιρό και λόγω… έλλειψης «έμψυχου υλικού» οι Τούρκοι θα το σκέφτονται πολύ να συνεχίσουν τα προκλητικά τους παιχνίδια πάνω από το ελληνικό Αιγαίο, εκτός και αν προτιμήσουν να καλύψουν τις ελλείψεις τους με την… εισαγωγή «ξένων προϊόντων».

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “ΣΤΕΡΕΨΕ ΑΠΟ…ΠΙΛΟΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ..)

  1. Ανώνυμος says:

    να πανε Ελληνες μετανάστες εκεί για πιλότοι, …. να παιζουμε ξυλίκι και χόκευ πανω στα κύμματα μεταξύ μας…
    —χαϊβάν πασάς—

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *