09:03 - 24/02/2015

Σου είπαν τι συμφώνησαν ή τι οδηγίες του έδωσε ο Ποντίφικας;

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 ο ριζοσπάστης Αλέξης αφου ηταν ηδη γνωστό στα παγκόσμια κέντρα ελέγχου της ανθρωπότητας οτι θα κέρδιζε τις εκλογές, βρέθηκε στο Βατικανο να κανει παρέα στον Ποντίφικα Χορχε. Εκει συζητήθηκε το πολιτικό προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μην νομίζεις οτι κάνω πλάκα…

Για να μην σε μπερδεύουν οι ριζοσπαστικές ιδέες ο ηγέτης Αλέξης αποφάσισε να γράψει το προγραμμα του με τον μεγαλύτερο προστάτη της ανθρωπότητας ….οι καλύτερες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται απο τον Χορχε….τον λύκο με την προβιά αγαπητέ αναγνώστη!!!

Μάθε να σκέφτεσαι και να δουλεύεις την λογική…να μην εξαπατάς τον εαυτούλη σου με την εύκολη προσφορά του κάθε σωτήρα! Διότι ο σωτήρας δεν υπάρχει… δεν γίνεται ο ηγέτης που σε εκπροσωπεί να ονομάζει τον εαυτό του άθεο….αλλα πριν παρει τα ηνία να παει να τα κανει πλακάκια με τον Αρχιπαιδεραστη της Καθολικής εκκλησίας.

Ειναι δυνατόν σαν άθεος πολιτικός που απο μονος του δηλώνει οτι ειναι …να παει να μιλήσει με τον εκπρόσωπο Της εκκλησίας των αγαπητικων των παιδιών;;; Εκτος βέβαια και αν ο Συριζαίος γνωρίζει οτι και ο Πάπας ειναι άθεος….. Διαφορετικά δεν πας να μιλήσεις με εναν απατεώνα!

Και ο ποντίφικας ειναι ενας άπιστος συκοφάντης διότι αν θα ηταν αυτο που λέει οτι ειναι θα διάλεγε μια ασκητική ζωη…αυτός ομως διαλέγει την καριέρα του κομπάρσου…

Παμε παρακάτω…τωρα δυο άθεοι….και δυο τους εκπρόσωποι μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων συναντηθούν στα μυστικά χωρίς την κάλυψη και δημοσίευση των θεμάτων που συζήτησαν (ούτε φωτογραφία δεν βγήκε στην επιφάνεια γιατι απαγορεύεται, σκέψου απο μονος σου γιατι;)…

…και αργότερα δεν φρόντισαν για την ενημέρωση σου…τοτε που θα πήγαινε το μυαλό σου;;;

Στην προστασία σου η την προστασία της Καθολικής εκκλησίας;;;

Ισως να τα θεωρείς πολυ γραφικα αυτα που διαβάζεις να τα θεωρείς συκοφαντίες εναντίον του Αλέξη…ομως σκέψου ενα πράγμα …αν ο Συριζαίος δεν ασπαστεί την Αρχαία Παγκόσμια Τάξη (και ας την ονομάζουμε νεα τάξη) δεν πρόκειται να γράψει πολιτικο προγραμμα όπως του έχει προταθεί να γράψει!

Διάβασε εδω το προγραμμα…βρηκα 40 προτάσεις και επιλογές και σε τέσσερις μήνες… εδω θα είμαστε για να τα ξαναπούμε…

ΚΟΡΑΞ

1. Ελέγχος του δημόσιου χρέους και επαναδιαπραγμάτευση των οφειλόμενων τόκων και αναστολή πληρωμών έως ότου η οικονομία έχει αναβιώσει και την ανάπτυξη και την επιστροφή της απασχόλησης.

2. Να απαιτήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει το ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, έτσι ώστε να χρηματοδοτεί τα μελοι και τα προγράμματα των δημόσιων επενδύσεων.

3. Θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα στο 75% για όλα τα εισοδήματα πάνω από 500.000 ευρώ.

4. Αλλαγή των εκλογικών νόμων σε ένα αναλογικό σύστημα.

5. Αύξηση φόρων σε μεγάλες επιχειρήσεις με εκείνη του ευρωπαϊκού μέσου όρου.

6. Υιοθέτηση ενός φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και ενός ειδικού φόρου επί των αγαθών πολυτελείας.

7. Απαγόρευση των κερδοσκοπικών χρηματοοικονομικών παραγώγων.

8. Κατάργηση των οικονομικών προνομίων για την Εκκλησία και τη ναυπηγική βιομηχανία.

9. Καταπολέμηση του μυστικού [μέτρου] των τραπεζών και η φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό.

10. Να Μειώσει δραστικά τις στρατιωτικές δαπάνες.

11. Αύξηση κατώτατου μισθού στο επίπεδο € 750 ανά μήνα.

12. Η χρησιμοποίηση των κρατικών κτιρίων, των τραπεζών και της Εκκλησίας για τους άστεγους.

13. Φαγητό στα δημόσια σχολεία να προσφέρουν δωρεάν πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα για τα παιδιά.

14. Δωρεάν οφέλη για την υγεία για τους ανέργους, αστέγους και άτομα με χαμηλούς μισθούς.

15. Επιδότηση έως 30% των πληρωμών υποθηκών για τις φτωχές οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τις πληρωμές.

16. Αύξηση των επιδοτήσεων για τους ανέργους. Αύξηση της κοινωνικής προστασίας για τις μονογονικές οικογένειες, ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και οι οικογένειες χωρίς εισόδημα.

17. Φορολογικές μειώσεις για αγαθά πρώτης ανάγκης.

18. Εθνικοποίηση των τραπεζών.

19. Εθνικοποίηση του πρώην κοινού (υπηρεσία κοινής ωφέλειας &) εταιρειών σε στρατηγικούς τομείς για την ανάπτυξη της χώρας (σιδηρόδρομοι, αεροδρόμια, ταχυδρομείο, νερό).

20. Προτίμηση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την υπεράσπιση του περιβάλλοντος.

21. Ισότητα αμοιβών μεταξύ ανδρών και γυναικών.

22. Περιορισμός της επισφαλούς προσλήψεων και υποστήριξη για τις συμβάσεις για αόριστο χρονικό διάστημα.

23. Επέκταση της προστασίας της εργασίας και των μισθών των εργαζομένων με μερική απασχόληση.

24. Ανάκτηση των συλλογικών (εργασίας) συμβάσεων.

25. Αύξηση των επιθεωρήσεων εργασίας και των απαιτήσεων για τις εταιρείες που υποβάλλουν προσφορές για δημόσιες συμβάσεις.

26. Συνταγματικές μεταρρυθμίσεις για να διασφαλιστεί ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους και η προστασία του δικαιώματος στην εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και το περιβάλλον.

27. Δημοψηφίσματα για τις συνθήκες και άλλες συμφωνίες με την Ευρώπη.

28. Κατάργηση των προνομίων για τους βουλευτές. Απομάκρυνση της ειδικής νομικής προστασίας για τους υπουργούς και την άδεια για τα δικαστήρια να προχωρήσει εναντίον μελών της κυβέρνησης.

29. Αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος και των δυνάμεων καταστολής. Απαγόρευση για την αστυνομία να φορούν μάσκες ή να χρησιμοποιούν πυροβόλα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Αλλαγή στην κατάρτιση της αστυνομίας ώστε να τονίζει κοινωνικά θέματα όπως η μετανάστευση, τα ναρκωτικά και κοινωνικούς παράγοντες.

30. Διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κέντρα κράτησης μεταναστών.

31. Διευκόλυνση στην επανένωση των οικογενειών των μεταναστών.

32. Depenalization της κατανάλωσης των φαρμάκων προς όφελος της μάχης κατά της διακίνησης ναρκωτικών. Αύξηση της χρηματοδότησης για τα κέντρα αποτοξίνωσης ναρκωτικών.

33. Την νομική ρύθμιση του δικαιώματος της αντίρρησης συνείδησης.

34. Αύξηση της χρηματοδότησης για τη δημόσια υγεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 6% του ΑΕΠ?. Στην Ελλάδα 3%).

35. Κατάργηση των πληρωμών από τους πολίτες για τις εθνικές υπηρεσίες υγείας.

36. Εθνικοποίηση των ιδιωτικών νοσοκομείων. Εξάλειψη της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο εθνικό σύστημα υγείας.

37. Απόσυρση των ελληνικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν και τα Βαλκάνια. Δεν θα υπάρχουν Έλληνες στρατιώτες πέρα ​​από τα σύνορά μας.

38. Κατάργηση της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Υποστήριξη για τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967.

39. Διαπραγμάτευση μιας σταθερής συμφωνίας με την Τουρκία.

40. Το κλείσιμο όλων των ξένων βάσεων στην Ελλάδα και την απόσυρση από το ΝΑΤΟ

Εδω το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε αγγλική ιστοσελίδα http://www.greanvillepost.com/2012/05/27/the-european-situation-syrizas-program/

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  Τα μισα ειναι σωστα. Κ καλα θα κανει να τα κανει. Για τα αλλα μισα εχει τους ανελ… Μακαρι να πετυχει ο νεος μας ηγετης. Δεν υπαρχει αλλος.
 2. 0
  0
  εμενα το προγραμα αυτο μ' αρεσει αρκει να εφαρμοσθει ακομα κι ας το συνεταξε με τον εξω απο δω
 3. 0
  0
  ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥς ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ
 4. 0
  0
  ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
  ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ?
  • 0
   0
   ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΝΔ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ..ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ = ΦΟΡΤΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΛΑΝΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΏΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΝΔ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΗΠΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤOY ΣΑΠΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  • 0
   0
   Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΤΑ ΨΙΓΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ , ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ … ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ , ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΥΛΙΖΕΣΕ , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ , ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ , ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ , ΕΧΘΡΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ , ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ . ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ " ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ , ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥ ΟΥΤΕ ΠΑΝΟ , ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΕΡΗ , ΚΑΜΙΑ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ " ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ-ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΑ" . ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ Θ ΑΦΗΣΕΙΣ . ΘΕΟΣ ΑΝΑΙΤΙΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ . ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙ-ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ…ΧΑ ΧΑ ΧΑ
 5. 0
  0
  ΚΟΡΑΞ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ , Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ; ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΜΕΝΟΣ . ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ , ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ Η ΥΛΗ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ . ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ . ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ . ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Η ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΑ . ΣΑΠΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ . ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΥΕ….
 6. 0
  0
  Άλλο άθεος άλλο αθρησκος ο Θεός είναι ΕΝΑΣ οι θρησκείες πολλές.
  • 0
   0
   O TSIPRAS ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ Η ΑΘΡΗΣΚΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ , ΟΥΤΕ ΑΜΟΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΛΠ , ΚΛΠ . ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ . Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΘΕΟΣ , ΟΥΤΕ ΑΘΡΗΣΚΟΣ . ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ , ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ . ΤΟ ΚΙΠΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΖΕΣ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ .
 7. 0
  0
  ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
 8. 0
  0
  Αυτό το "πρόγραμμα" που δίνει η πηγή http://www.greanvillepost.com προφανώς είναι κάποια στίγματα του προγράματος του Σύριζα που αναιρείται τμηματικά απο πολλές άλλες εκδοχές. Φαίνεται να είναι ένα γενικό "σενάριο" που διαρρέεται ως πρόγραμμα…και ότι προκύψει..και ότι επιτευχθεί.

  Το σύριζα όπως και όλλα τα ριζοσπαστικά κόμματα αυτά που κάνουν ανάγονται σε αλλαγές που δεν χρειάζονται άντληση και αξιοποίηση χρημάτων απο την πραγματική οικονομία, αλλά απο κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου, έτοιμα χρήματα, επιδιώκοντας μόνο την κατασκευή ενός συστήματος παροχών. Ο σοσιαλιστικός φιλελευθερισμός λειτουργούσε ανέκαθεν στις καλές ανέμελες στιγμές του με δανεικά απο το νεοφιλελευθερο διεθνή σύστημα. Πάει αυτό, ήρθε το 80' και… πέταξε μακρία μια για πάντα το 2009 εξαναγκάζοντας το πασόκ να γίνει γραφικό φερέφωνο του νεοφιλελευθερισμού… και μάλλον αυτό ήταν εξ αρχής.
  Τι είναι αυτά που θα κάνει το σύριζα στην παρούσα οικονομική κατάσταση: Aφού ο δικομματισμός μας βύθισε στη φτώχεια και την εξαθλίωση γνωρίζοντας φυσικα ΝΔ και Πασοκ οτι τροφοδοτούν βάσιμα εκτός απο τη χρυσή αυγή και την άνοδο της ριζοσπαστικής αριστεράς (δηλ της ακροαριστεράς), το σύριζα ερχόμενο στην εξουσία με κάποια μέτρα παροχών που θα δώσει μέσα απο τους μηχανισμούς του μνημονίου και κάτω απο την επίβλεψη αυτών των μηχανισμών, που θα μπορούσαν άλλωστε να τα διαπραγματευτούν και να απαιτήσουν οι προηγούμενοι, θα φαντάζουν με την βοήθεια και των μμε ως κάτι το επαναστατικό και αντισυστημικό.

  Αυτό ωστόσο που ίσως δημιουργηθεί ως προς την μεσοπρόθεσμη κατάσταση της χώρας θα είναι ένα φωτοχοκακέκτυπο του Σουηδικού πολιτιστικού μοντέλου, δεν λέω παλαιοπασοκικού διότι τότε η κατάσταση ήταν εντελώς matrix και η αρχή για τον παράνομο υπερδανεισμό της χώρας.
  Θα προχωρήσει επίσης σε κάποιες μικρές περιστασιακές παροχές προς τα φτωχά κοινωνικά στρώματα συμπεριλαμβάνοντας κάποιες αλλαγές στα φορολογικά, ενδεχομένως ειδησιογραφικα θα δούμε και κάποιες διώξεις επιχειρηματιών για το φαίνεσθε χωρίς να συγκρούνται σε πραγματικό υψηλό κοινό επίπεδο συμφερόντων όλοι αυτοί που πρέπει να διωχθούν. Απο την άλλη θα προβλέπουν την πλήρη ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, την διάλυση του στρατού, και άλλες νεοαριστερές "επιτομές" που δεν χρειάζονται τόσο χρήματα όσο αλλαγές στους νόμους και υπερψήφιση νομοθεσιών.
  Ενδεχομένως κάποιες επιμέρους χρηματοδοτήσεις γι΄αυτές τις αριστεροϊουδαϊκές πολιτικές πάντα βρίσκονται απο την ε.ε. και τα γνωστά κέντρα, ιδίως μάλιστα για θέματα προπαγάνδας. Aλήθεια, ο Σόρος δεν έλεγε πως θα φτιάξει σπίτια για τους λαθρομετανάστες; Πως θα τα "φτιάξει"; Θα αγοράσει εκτάσεις και θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση τους; Θα πάρει απo μελλοντικές μαζικές κατασχέσεις απο τράπεζες και λόγω ενεργοποίησης αγγλικού δικαίου (που ίσως γνωρίζει πως θα γίνουν και κάτω επ΄ακριβως προυποθέσεις) ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για να τα δώσει μαζι με την κυβέρνηση σε αλλοδαπούς; Αυτό είναι άλλο θέμα….
  Οσον αφορά τα οικονομικά, ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να πάμε σε "κούρεμα" ωστέ να μετακυληθούν και να "νομιμοποιηθούν" τα χρέη μας (χρέη ιδιωτικά των τραπεζών και των καναλαρχών και μερικών άλλων) που μας τα φόρτωσαν, ωστέ καπελωθεί ολόκληρη η Ευρώπη απο τον δανεισμό της fed και να απωλεσθούν τα ίχνη των τοκογλύφων. Αντι για λογιστικό έλεγχο και άνοιγμα των Ελληνογερμανικών σκανδάλων θα φορτωθεί το πρόβλημα όλη η Ευρώπη και εμείς να χαρακτηριστούμε ως οι απόλυτοι "κακοί" για τους οποίους αναγκάζονται να δανείζουν οι ευρωπαίοι συμπολίτες μας ωστέ να ξεπληρώσουμε τα χρωστούμενα των τραπεζών. Αυτός είναι και ο τελικός "ηρωϊσμός" του Βαρουφάκη και του Τσίπρα, να δημιουργήσουν συνθήκες ακόμα μεγαλύτερης υποδούλωσης της Ευρώπης στις ΗΠΑ.

  Τωρα αυτά με Ισραήλ και διάλυση του συμφώνου στρατιωτικής συμφωνίας μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως δεν παίζουν αυτά τα σενάρια εκτός και αν….
  ΤΛΠ θα αναφερθώ με μικρή ανάλυση εαν δώ "κίνηση" πάνω σε αυτό το θέμα στα σχόλια.

 9. 0
  0
  με το 31 τι εννωει;

  Δηλαδη ενας λαθρο ειναι στην ελλαδα και εχει 30 ατομα οικογενεια στο πακισταν πχ τι θα γινει; θα παει ο λαθρο στο πακισταν η θα φερουν τα 30 ατομα της οκογενειας του ελλαδα ;;;
  • 0
   0
   Nαι, όλοι οι πρώτου βαθμού… μάλλον αν όχι και τα ξαδέλφια και θείοι.
  • 0
   0
   ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ . ΟΠΟΤΕ , ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΕ -ΙΝΟΙ , ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ " ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ " ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ΚΙ ΑΔΕΡΦΙΑ . ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΧ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ : " ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ…" ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ; Ε , ΑΥΤΟ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΔΩ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ " ΓΛΥΚΑΝΑΝΕ" , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ " ΗΡΩΕΣ" . ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ , ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ " ΕΛΛΗΝΕΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ELLADA…ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ . ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 10. 0
  0
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΕΟΙ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΘΕΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.. ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί