Σουηδία: 80 ανθρώπινοι σκελετοί σε σακούλες του ΙΚΕΑ!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκε μια γυναίκα στη Σουηδία, όταν πήγε να προσκυνήσει σε μια εκκλησία.

Ένας σωρός από τσάντες ΙΚΕΑ, στιβαγμένες σε μια γωνιά του ναού κέντρισε το ενδιαφέρον της. Όταν πλησιάσε να δει τι περιείχαν και γιατί είχαν τοποθετηθεί εκεί, η γυναίκα έπαθε το πραγματικό σοκ: Δεκάδες ανθρώπινα κρανία και οστά!

Η ανακάλυψη, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα Daily Mirror, έγινε σε χωριό της βόρειας Σουηδίας, όπου πλέον οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί, καθώς όπως πιστεύεται πρόκειται για ανθρώπινους σκελετούς που ξεθαύτηκαν από το κοιμητήριο της συγκεκριμένης εκκλησίας, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε πολλές πόλεις του κόσμου.

Οι σκελετοί βρίσκονταν στην κατάσταση αυτή από το 2009 και ήταν σφιχτά δεμένοι στις τσάντες του ΙΚΕΑ.

Όπως παραδέχτηκε η εκκλησία, πρόκειται για ανθρώπους που πέθαναν και ετάφησαν στο παλιό νεκροταφείο της πόλης, το οποίο πριν λίγα χρόνια αποφασίστηκε να αλλάξει χρήση. Έτσι, έγινε εκταφή, με σκοπό όμως να γίνει εκ νέου ταφή σε άλλο σημείο. Άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Η ίδια η γυναίκα που αποκάύψε το γεγονός, η Kicki Karlén, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήταν σωροί από κρανία και οστά που γέμιζαν τις τσάντες. Μέτρησα περισσότερα από 80».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

defencenet

Loading...

One thought on “Σουηδία: 80 ανθρώπινοι σκελετοί σε σακούλες του ΙΚΕΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *