ΣΟΚ: Λουόμενοι κινδυνεύουν από βακτήριο που τρώει την σάρκα

Οι αρχές στην Φλόριντα προειδοποίησαν τους λουόμενους να προσέχουν γιατί κινδυνεύουν από το φοβερό βακτήριο Vibrio vulnificus που τρώει την ανθρώπινη σάρκα.

Η ανακοίνωση έγινε μετά από έρευνες στα νερά της Πολιτείας που έδειξαν υψηλή συγκέντρωση του φονικού βακτηρίου.
Το βακτήριο αυτό που υπάρχει στην φύση στα ζεστά θαλασσινά νερά θεωρείται υπεύθυνο ετησίως για 80.000 κρούσματα εκ των οποίων οι 100 πεθαίνουν.

Οι 11 από αυτούς πεθαίνουν στην Φλόριντα.

Το βακτήριο είναι επικίνδυνο κυρίως για αυτούς που έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το βακτήριο αυτό μπορεί να το κολλήσει κάποιος τρώγοντας όστρακα ή όταν κολυμπάει και έχει πληγή στο σώμα του.

Δείτε το βίντεο του CNN:

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 thoughts on “ΣΟΚ: Λουόμενοι κινδυνεύουν από βακτήριο που τρώει την σάρκα

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΤΑΛΜΟΥΔΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΣΑΡΚΟΒΟΡΟΙ ΒΑΚΙΛΟΙ, ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΙΟΝΙ ΚΛΠ…
  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 2. Ανώνυμος says:

  Το βακτήριο αυτό είναι γνωστό παθογόνο ψαριών. Απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1976.Το έχουμε απομονώσει και στην Ελλάδα πολλές φορές.Mπορεί να εισέλθει στο σώμα μέσω των ανοιχτών πληγών κατά την κολύμβηση σε μολυσμένα νερά ή μέσω πληγών από τα αγκάθια των ψαριών.

 3. Ανώνυμος says:

  Το Vibrio vulnificus είναι ένα ευκαιριακό παθογόνο βακτήριο για τον άνθρωπο, είναι ιδιαίτερα θανατηφόρο και υπεύθυνο για τη συντριπτική πλειοψηφία των αναφερθέντων θανάτων που σχετίζονται με θαλασσινά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το βακτήριο είναι ένα μέρος της φυσικής χλωρίδας του παράκτιου θαλάσσιου περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο και έχει απομονωθεί από το νερό, τα ιζήματα, και μια ποικιλία από θαλασσινά, συμπεριλαμβανομένων γαρίδων, ψαριών, στρειδιών και μυδιών. Η κατανάλωση θαλασσινών (κυρίως ωμών στρειδιών) που περιέχουν V. vulnificus μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή, εκτεταμένη και συστηματική λοίμωξη. Χαρακτηριστικά αυτής της νόσου περιλαμβάνουν πυρετό, ρίγη, ναυτία, υποτασικό σηπτικό σοκ και το σχηματισμό δευτερογενών βλαβών στα άκρα των ασθενών ειδικότερα σε ασθενείς με ανοσοκαταστολή και σε περιπτώσεις χρόνιας ηπατικής νόσου. Δεν είναι όλα τα στελέχη του βακτηρίου παθογόνα για τον άνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *