Διαφημίσεις

(Στα Εβραϊκά): www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6)… Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:

Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το …πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας. Ο νέος ιερομάρτυρας Ιωάννης της Santa Cruz (5/18-5-1985), μερικούς μήνες πριν από την δολοφονία του, είδε στην εκκλησία του ότι άγνωστοι οπαδοί του σατανά, χρωμάτισαν το 666 και το σατανικό αστέρι (πεντάλφα) στη μπροστινή είσοδο του ναού.

Όταν όμως, προ Χριστού, ο Σολομών έπαιρνε 666 τάλαντα το χρόνο από τους γύρω λαούς, αυτό δεν γινόταν με τρόπο κακό, διότι οι λαοί τα έδιδαν από μόνοι τους, αναγνωρίζοντας και μόνο από τη σοφία του Σολομώντος, ότι πράγματι ο αληθινός Θεός ήταν αυτός για τον οποίο χτιζόταν ο ναός. Εξ άλλου αναγνώριζαν την ειρηνική διάθεση του Σολομώντος, και αυτός ήταν πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν επέτρεψε ο Θεός στον πατέρα του τον Δαβίδ να χτίσει εκείνος το ναό, παρά την ιδιαίτερη αγάπη του σ’ αυτόν, διότι είχε βάψει τα χέρια του με αίμα. Και αν πάτε σε μια διεύθυνση που έχει το Νο 666 αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος μένει εκεί είναι Αντίχριστος.

Το ίδιο μπορεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο κ.ο.κ. Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν μας για να κρίνουμε αν πρέπει να λάβουμε σαν σημείο (σημάδι) των καιρών το γεγονός ότι διαφημίζεται στις ημέρες μας όχι μόνο το 666, αλλά επί πλέον ότι υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ www και 666. Και αυτό είναι, ότι μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου! Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ.

Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική πράξη. Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το “666” και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ. Το χρήμα που θα διακινείται μέσω ιντερνέτ θα είναι για όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων.

Επομένως είναι σοβαρή, και καθόλου δεν απορρίπτεται, η προειδοποιητική πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666. Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet. (Δείτε σχετικό swf ) Και επί τη ευκαιρία για το πρωτόκολλο του internet: Γενικά όταν ευφημίζεται το 666, τότε αυτό σημαίνει ότι μπήκαμε στην τελική περίοδο των γεγονότων της Αποκαλύψεως, όχι αναγκαστικά όμως στα χρόνια της εμφάνισης του τελικού Αντιχρίστου.

Οι προειδοποιήσεις μέσω της εμφάνισης στο προσκήνιο του συστήματος barcode, ή όπως αλλιώς λέγεται “συστήματος 666” λόγω της ύπαρξης επάνω του των τριών εξαριών οδηγών, ιδιαίτερα εμφανών στο Ευρωπαϊκό πρότυπο, όπως εξηγείται στις προφητείες, είναι σοβαρές για τους εξής κυρίως λόγους: Δεν είχε ποτέ μαζικά χρησιμοποιηθεί αυτός ο αριθμός, όπως τώρα που χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι συντριπτική.

Για να συνηθίσει ο κόσμος, αρχίζει από την Ασία να προβάλλεται μια νέα μορφή συναλλαγής, μέσω “έξυπνων καρτών” (μόνο στην Ιαπωνία δραστηριοποιούνται πάνω από 500 εταιρείες) που θα χρησιμοποιούνται από την κινητή τηλεφωνία για συναλλαγές μικρού ύψους (αρχικά μικρότερες των 25$), χωρίς υπογραφή κατόχου ή pin. Και τώρα στην Ευρώπη η Visa προωθεί το ίδιο σύστημα με μικροδιαφορές: «Κινητά τηλέφωνα που πληρώνουν, πιστωτικές κάρτες με ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κωδικού μιας χρήσης, πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα…» Δείτε: Visa από το μέλλον Κατά την Αποκάλυψη, την εποχή του Αντιχρίστου, το 666 θα είναι απαραίτητο σφράγισμα, όχι μόνο τότε στα προϊόντα, αλλά και στους ανθρώπους που θα θέλουν να συναλλαγούν.

Δηλαδή έχομε διαρκώς αυξανόμενη χρήση, μέσω βέβαια της ανάλογης άσκησης ψυχολογικής πίεσης, του αριθμού αυτού, ή μάλλον συστήματος αριθμήσεως. Διότι ο γραμμωτός κώδικας είναι σύστημα αριθμήσεως. «Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξστ’».

(Αποκ. ΙΓ 16-18). Κατά τους Πατέρες όμως, όπως τον άγιο Εφραίμ το Σύρο, ο ’γιος Ιωάννης ο Θεολόγος ήξερε το όνομα του θηρίου (Αντιχρίστου), αλλά σε μας έδωσε μόνο τον αριθμό του. Αυτό αποδεικνύει ότι πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου έχει μεγάλη σημασία για μας ο αριθμός του ονόματός του, που θα είναι και ο αριθμός του σφραγίσματος, δηλ. το 666 ! Σημειώστε ότι όπως παρατηρήσατε παραπάνω, ο χξστ΄ αναφέρεται στο 18ο στίχο (6+6+6=18), του 13ου κεφαλαίου, που αποτελεί σαν νούμερο (13) το “γούρι” των Εβραίων και τη “γρουσουζιά” των Χριστιανών! Στην πραγματικότητα βέβαια ο Αντίχριστος και το νούμερό του, θα είναι πανωλεθρία για όλη την Οικουμένη.
Αναγνώστης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Σοκ Γνωρίζατε πως WWW = 666”
  1. φιλε μου δεν τα ξερεις καλα…..του SOL-OM-ON(το ονομα του φερει για να τιμησει τον θεο που πιστευαι SOL=ΗΛΙΟΣ=εωσφορος)….δεν επαιρνε τυχαια 666 ταλαντα…αλλωστε για αυτο λεγεται και παραβατης….οπως ξερουμε ολοι υπαρχει και η σολομωνικη που ειναι η γνωση που πηρε απο τον εωσφορο….πουλησε τον θεο…και απο οτι δειχνει τον πουλησε για να τον κανει ο κυριαρχος του κοσμου αυτου (εωσφορος) βασιλια σε ολη την γη….αλλοι στις μερες μας πουλανε τον θεο για πολυ λιγοτερα…..οπως μην ξεχνας το δαχτυλιδι που του ειχε δωσει ο εωσφορος με τα 3 SSS(666) που με αυτο ειχε εξουσια στους δαιμονες και τον υπηρετουσαν…εξου και η σοφια του (του σφυριζαν στο αυτι οι δαιμονες τι θα λεει…οπως κανουν οι μασωνοι για να ανεβουν βαθμο)….(στον αρχοντα του δαχτυλιδιου…..αυτο το δαχτυλιδι εννοει)…..νομιζω οτι με αυτα που σου ειπα καταλαβες οτι δεν ηταν τυχαιο στα 666 ταλαντα που εβαζε σαν φορο

  2. 4.26 εχεις δικιο για το Σολομωντα , των αριθμο των ταλαντων κλπ . Ας μην ξεχναμε πως οι εβραιοι θα χτισουν το ναο τους για να δεχθουν εκει τον "ευλογιμενο" τους…

  3. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ονομαζουμε τον μπαμπουλα σατανα τον θεο του σκοτους με την αρχαιοελληνικη λεξη εωσφορος που σημαινει<> τον αυγερινο τον πλανητη αφροδιτη?Η Αγ.γραφη δεν το αναφερει

  4. ο ηλιος τι σας φταιει ρε που τον λετε σολ=εωσφορος και αηδιες τι σχεση εχει οηλιος που φωτιζει την γη με της σκατοθρησκειες σας και τον γιαχβε=διαβολος=εωσφορος καθως ειναι παιδι του ο διαβολος κατα την γενοκτονικη γραφη και κατω απο της εντολες του σκατογιαχβε ενεργει βλεπε ιωβ.ο ηλιος ειναι πηγη ζωης για την γη γιαυτο και η αεροψεκασμοι ετσι ωστε ο ηλιος να μην φτανει κατω στη γη αλλο ενα τεχνασμα του γιαχβε και της συμοριας του βλεπε γεχοσουα μωαμεθ εωσφορο κλπ για να τον προσκυνησουν ολλοι καθως λεγει οτι θα τον προσκυνησουν ολλοι ρε αντε απο δω σκατογιαχβε γενοκτονε.

  5. oti ke na pestevi kapios
    to ehoume pi poles fores
    min vrizete
    i vrisia den eine tropos na didaxoume kati i na diafotisoume allous
    aplos dihni oti kapios ehi adinamies ke problimata

  6. ο χριστος μας λεει…..κυριαρχος του κοσμου τουτου ειναι ο διαβολος……και θα θυμισω τι εγινε οταν πηγε ο χριστος στην ερημο……που του εμφανιστηκε….τον σηκωσε ψηλα τον χριστο και του λεει…..τα βλεπεις ολα αυτα…..αμα πεσει και με προσκυνησεις θα γινουν δικα σου……ο χριστος ειπε οχι…..το ερωτημα ειναι σε ποσους αλλους ανα τους αιωνες το εχει πει αυτο ο διαολος?……και αυτοι τι απαντησαν….το τι απαντησαν το δειχνει η εξουσια και η γνωση που πηραν…..και το παιζουν πεφωτισμενοι…νομιζω οτι αυτο ειναι ευκολο να το διακρινει κανεις…..τωρα για τον ηλιο….ο ηλιος ειναι ενα απλο δημιουργημα του θεου…..εχει μεταφορικη εννοια το εωσφορος….ειναι ιδιοτητα του διαολου…..αυτος που φερνει το φως….ποιο φως ομως?….το φως της πλανης…..την γνωση στο να γινουμε θεοι….αυτη την υποσχεση εδωσε στον αδαμ και στην ευα να μας βγαλει απο τον παραδεισο….φατε απο το δεντρο της γνωσεις του καλου και κακου και θα γινετε θεοι στην θεση του θεου…..το λαθος του αδαμ και της ευας το κανουν οι ανθρωποι και σημερα….θελουν να γινουν θεοι στην θεση του θεου….μια συμβουλη…..να ειστε ταπεινοι οπως και ο χριστος….αν θελετε να ειστε διπλα στον θεο….γιατι ολα τα αλλα θα χαθουν μια ημερα…και το να κυριαρχεις στην υλη δεν θα σου ειναι χρησιμο σε τιποτα….για αυτο να εισαι ταπεινος….να κυριαρχεις στο πνευμα σου…..και οχι στην υλη

  7. Χάνει τα λόγια του και συγχύζεται άδικα όποιος συνδιαλέγεται με δωδαικαθεϊστές γιατί 1ον) Είναι κομπλεξικοί 2ον)Έχουν υποστεί σταδιακή πλύση εγκεφάλου για να μισούν με μανία οτιδήποτε χριστιανικό ακόμη και και χωρίς αποδείξεις ή οποιαδήποτε προφανή αιτία . 3ον)Αμόρφωτοι 4ον)Εμπαθείς 5ον)Πρόστυχοι και υβριστές (ειδικά όταν δεν έχουν τι να πουν )και το πιο τραγελαφικό : Ενώ υποτίθεται πως είναι θιασώτες του Ελληνικού πολιτισμού δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτόν και κυρίως με την Ελληνική παιδεία.Π.χ. Η λεγόμενη Διαλεκτική δηλ. η τέχνη του συνδιαλέγεσθε και διαλέγεστε (εννοείται με σοβαρά επιχειρήματα )είναι άγνωστη γι' αυτούς και αναμασούν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια . Όσο για την αντίληψη τους περί θείου είναι εντελώς γελοίοι γιατί δεν πιστεύουν σε κάποιον Θεό ή θεούς επειδή είναι αληθινοί ή όχι και αν μπορούν να τους βοηθήσουν , αλλά βλέπουν οι αφελείς ακόμη και το θείον με φυλετικό τρόπο χωρίζοντας τους θεούς σε Ελληνικούς , Εβραϊκούς , Τουρκικούς , Περσικούς ,Κινέζικους κ.λ.π. καταντώντας έτσι νοητικά κατώτεροι ακόμη και από αυτούς τους Ινδιάνους.

  8. ενω για τον γεχοσουα η αποδειξεις ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ..το ενα ευαγγελιο αναιρει το αλλο.δωδεκαθειστης δεν ειμαι αλλα ο γιαχβε ειναι αποδεδειγμενα γενοκτονος των παλαιστινιων αδερφων μας και εχθρος του ελληνισμου ο δουριος ιππος των εβραιων κατα της ελλαδος σφαξε με αγα μου να αγιασω.οσο για την πλυση εγκεφαλου γινετε φανερο αυτος που την εχει ενα ορθοδοξο καθεστος βλεπε ορθοδοξοι εβραιοι που καταριετε τους προγονους του βλεπε κυριακη της ορθοδοξιας εβραιοορθοδοξιας.πατερας μας ειναι ο αβρααμ[γελως].ΚΑΛΟ ΠΕΣΑΧ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

  9. πες μας εσυ τοτε που πιστευεις….να μας βαλεις μυαλο……ποιος ειναι ο θεο σου?…….ο ψινακης?…….η λαιδη γκαγκα?…..η ο γιουρι γκελερ ειπε…..ΦΥΤΡΩΣΕΕΕΕΕΕ….και βγηκες?……..δωσε μας τα φωτα σου να δουμε και εμεις οι πλανεμενοι……παψε να εισαι παρτακιας

  10. Άκου αμόρφωτε 7:11 τα ευαγγέλια δεν αναιρούν, αλλά συμπληρώνουν το ένα το άλλο , διότι δεν είχε ούτε άμεση επαφή ο κάθε ευαγγελιστής με τον άλλον αλλά και ούτε είχαν τον ίδιο αριθμό πληροφοριών . Άλλος ήξερε περισσότερα και άλλος λιγότερα , δεδομένου οτι ο Ιησούς Χριστός γύριζε κύριτε και θαυματουργούσε για 3,5 χρόνια περίπου ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου και σε διαφορετικά μέρη με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί και διάφοροι μάρτυρες για το τί έπραξε , το τι είπε , πώς τον στάυρωσαν καθώς επίσης και για την εμφάνιση του σε 500 τουλάχιστον ανθρώπους μετα την ανάσταση του που προτίμησαν τον θάνατο και τα βασανιστήρια παρά να αρνηθούν την θεότητα του και να γλιτώσουν την ζωή τους . Και πολλά άλλα ακόμα που δεν αναφέρω ελείψη χρόνου . Αλλά είπαμε , όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek